2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ayy oyle kiyaslayinca noluyo acaba cok merak ediyorum. Karnin daha az cikmis olsaydi da ayy kucucuk dogurcan nasi hamilesin ye azcik derlerdi. Onlari gobegimle dovmekistiyorum da pipicanima yazik

aynen canım benimde koyu olan yerler pulpul döküğlüyo resmen

benim uclar çıkmadı ya neden acaba göğüslerim büyüdü çatladı ama koyulaşma olmadı uclar çıkmadı

Canım benim memeler alabildiğine büyüktü zaten ve uçlarıvardı ama belli zamanlarda dikleşiyodu :) şimdi sürekli dik haldeler..doğumdan sonra meme ucu çıkarıcı aparatlar var nasıl çalışıyo bilmiyom ama nette görmüştüm...

Ayy oyle kiyaslayinca noluyo acaba cok merak ediyorum. Karnin daha az cikmis olsaydi da ayy kucucuk dogurcan nasi hamilesin ye azcik derlerdi. Onlari gobegimle dovmekistiyorum da pipicanima yazik

Hahahaa bana kimse bişi demiyo, çevremde kimse yok diye rahatım :) ama söyleselerdi cevabı yapıştırırdım heralde tutamazdım kendimi :):)

Daha 4ayimiz var kizlar uclar cikar cikmadiysa da merak etmeyinn. ayy git gide daha az kaliyooo 24 oldum resmeeenn

maaşallah 40 olduğumuz günler de gelecek inşallah kızlar youtube da bi bebek banyosu videosu var izlediniz mi hiç özellikle erkek bekleyenler ağlayabilir bile izlerken bayılıyorum o bebeğe allah anasına babasına bağışlasın çok güzel bir bebek doyamıyorum izlemeye... ağlaması bile çok tatlı geliyor

Hahahaa bana kimse bişi demiyo, çevremde kimse yok diye rahatım :) ama söyleselerdi cevabı yapıştırırdım heralde tutamazdım kendimi :):)

Benim de cevremde yok da telefondan bile yetiyolar. Kac kilo aldinn aaa ye biraz ye bisey olmaz diyolar.
Gecen bi arkadasta denk geldim birine. Bizle ayni haftalarda kiz o kadar cok soru sordu ki bayilcaktim sut iciyonmu su iciyonmu karnin agriyo mu tekme atiyo mu miden hala bulaniyo mu doktor ne dedi ayy yeter diye ciglik atasim geldi. En son dedi kac kilo aldin ben su kadar aldim. Bende himm fazla almissin dedim ama ben su kadar az kiloyla hamile kalmistim sen yine iyisin dedi. Boylarimizi gormuyosun galiba dedim bendesustu. Kimsenin boyu kilosu beni ilgilendirmez ama bazilari illa kasiniyorum.gel beni kaşı diyoo, bende tabii canim zevkle diyorum

ay bilemedim valla...benim ikizler de acıyo ve ağrıyo...ucu sızlıyo ya vazelin sürüyom bende
İkizlere yogun bakim yanii

Ayy insallah canim ben izlemedim bakiim bilgsayara gectigimde.

Video dedin de ruyam geldi aklima. Ruyamda doguma giriyodum, sanci var terlemisim falan. Dogumhanede hemsireye telefonumu veriyorum bebek dogarken fotograf cek diyorm bi de ay kafayi bozdum dogumla bebekle

:) aslındakızın yaptığı da bizim burda yaptığımız şey sorup öğreniyo ama art arda sorup durunca yeteer der insan az motorun soğusun deeemi :)

kız bizle aynı haftalarda demişsin ya o kızda temmuz annelerinde burda olmasın sakın ay ne gülerim ne gülerim

Rahim ağzı yetmezliği nasıl anlaşılıyor canım kontrol mü ettirdin??

Canım rahim ağzı yetmezliği tanısı genellikle 20. haftadan sonra olan düşüklerle tanısı konan lanet bir durum. benim şansım daha öncesinde rahim filmi çektirmiş olmam ve orada belli olmasıydı. ama siz siz olun her kontrolünüzde mutlaka doktorunuza rahim ağzı boyunuzu ölçtürün, çoğu doktor bunu atlıyor.

:) aslındakızın yaptığı da bizim burda yaptığımız şey sorup öğreniyo ama art arda sorup durunca yeteer der insan az motorun soğusun deeemi :)
Kizz oyle meraktan sormuyo her cevabimi kendiyle kiyasliyo) mesela sut icemiyorum diyorum.aa ben gunde su kadar sut iciyorum cocuk dogunca soyle olurmus icmezsen falan diyo obur turlu olsa guler gecerim merak ediyo derim
kız bizle aynı haftalarda demişsin ya o kızda temmuz annelerinde burda olmasın sakın ay ne gülerim ne gülerim

Anaaaamm olur mu olur vallaaa. Kizz burdaysan ses verr pelinde karsilasmistik senleenn

kız sus çaktırma bari burdaysa da

Amaaaan sinir şey :) iyi yapmışın o zaman :):)

aynen balım...

ne kaynatıyonuz bakalım....

oooo sen daha doğum faslındamısın ben kaç kere emzirdim öptüm kokladım allahım hiç zaman geçmeyecek gibi. bu arada gece gözümü bi açtım benim kociş eli karnımda öylece duruyo yatakta hayalet gibi ne yapıyosun dedim bebiş tekme atıyomuş o da onu bekliyomuş tekrar atarmı acaba die kocacıklarda kırıyo yavaş yavaş kafayı

Hahahhaa ödüm kopar benim öyle görsem heralde :):)

hehee onlar da bize benziyolar git gide. Napsin adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…