oooo sen daha doğum faslındamısın ben kaç kere emzirdim öptüm kokladımallahım hiç zaman geçmeyecek gibi. bu arada gece gözümü bi açtım benim kociş eli karnımda öylece duruyo yatakta hayalet gibi ne yapıyosun dedim bebiş tekme atıyomuş o da onu bekliyomuş tekrar atarmı acaba die kocacıklarda kırıyo yavaş yavaş kafayı
oooo sen daha doğum faslındamısın ben kaç kere emzirdim öptüm kokladımallahım hiç zaman geçmeyecek gibi. bu arada gece gözümü bi açtım benim kociş eli karnımda öylece duruyo yatakta hayalet gibi ne yapıyosun dedim bebiş tekme atıyomuş o da onu bekliyomuş tekrar atarmı acaba die kocacıklarda kırıyo yavaş yavaş kafayı
ahahahhhbenim miniş babaya tepki vermiyo...sevemedi babayı bi türlü...konuş diorum eşime çekiniyo konuşamıyo ama göbüşü öpüp duruyo...
Bizimkiler muhabbeti koyulttu iyice. Ben bazen diyorum su kadar saattr hareket etmedi iyi mi acaba falan diye basinin etini yiyorum adamin. O da geliyo karnimin dibinde oglum hadii annene cok sacmaliyosunn de burdayim de goster gununu diyobizimki pitliyo hemen. Esim de mest oluyo tabii her seferinde tutmuyo bu taktik ama tutunca da adam havaya ucuyo darisi basinizaa. Ama cidden konussun kizz, ne var cekincek. Bizimki senle top oynucaz lara kadar geldi muhabette
Bizimkiler muhabbeti koyulttu iyice. Ben bazen diyorum su kadar saattr hareket etmedi iyi mi acaba falan diye basinin etini yiyorum adamin. O da geliyo karnimin dibinde oglum hadii annene cok sacmaliyosunn de burdayim de goster gununu diyobizimki pitliyo hemen. Esim de mest oluyo tabii her seferinde tutmuyo bu taktik ama tutunca da adam havaya ucuyo darisi basinizaa. Ama cidden konussun kizz, ne var cekincek. Bizimki senle top oynucaz lara kadar geldi muhabette
Hahahhaa ödüm kopar benim öyle görsem heralde :):)
hehee onlar da bize benziyolar git gide. Napsin adamlar
ayyyy benim koçişte çok yapıyo onu gece uyanıyorum eli karnımda bazen öle uyuyo oluyo bazende tekme atcak onu bekliyom diyom eee bizle yatıyolar bize benzicekler tabi
ahahahhhbenim miniş babaya tepki vermiyo...sevemedi babayı bi türlü...konuş diorum eşime çekiniyo konuşamıyo ama göbüşü öpüp duruyo...
benim de ödüm koptu ama napim bişey diyemedim o da heves ediyo ama çok kıskandım ben bütün gün bekliyorum tık yok sıpa babasıyla gece muhabbetleriine giriyor
benimki bazen çok ileri gidiyor ama rahat bırak oğlumu, karnını kapa oğlum üşümesin,yatışına dikkat et oğlum sıkışmasınben de diyom bütün gün benimle birlikte o nerden senin oğlun oluyomuş hıh karışma oğlumla ilişkimize
yok bizimki babayla muhatap olmayı daha çok seviyor ben uyurken gizli gizli buluşuyo onlar dün bastım suç üstü yaptım
Maşallah size :):)
teşekkürler teyzesi...ama kilo çok alamadım...herhalde 7-8 kğ ile kapatırım hamileliği
teşekkürler tatlım daha iyileri sizin olsun....Senin gobek de minnakmis zeynepcim masallahhhh.
Bu arada yelek super olmus kizz anliyosun sen bu isten.becerikli hatunn
Millet onun için uğraşıyo üzülme :) bebişin sağlıklıysa no problem :)
Senin gobek de minnakmis zeynepcim masallahhhh.
Bu arada yelek super olmus kizz anliyosun sen bu isten.becerikli hatunn
Maşallah size :):)
Becerikli hatunlar bi başka yaa..bebek şekeri için patik yapmaya karar verdim, ben bi tane örene kafar annem 4 tane ördü :) baktı yapamıyom örmesini ben yapayım süsleöesini yaparsın sen dedi kadın :)
Hahahahaa gece bekçisi olcak senin kociş :) benimki de karnımı örtüp duruyo üşütceksin çocuğu diye deli mi ne kaç kat içerde üşümez diyom olsun ört sen yine de diyo :) manyak bu kocalar :)
manyaklar ya geçen dedim sen şuan marttasın ama o temmuzda 37 derece onun evi üşümezsen biraz da bana kork bence diye olsun sen yine de dikkat et oğluma diyo ayyyy adamın umurunda bile değilim artık zaten bazı konularda kardeş kardeş olduk bari biraz ilgi dimi yok varsa yoksa oğlu kıskanırım ama
:)) benim annem de israrlarim uzerine battaniye basladi dumduz oruluyo neysekiama kadincagiz onu bile soruyo ha bire nasi gidiyo diye hic anlamiyomki bu islerden, ceyizime tek bisey yapmadim ama simdi hevesleniyorum ogluma en azindan bi battaniye yapiim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?