2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

o konuya hiç girmeyelim ağlarım yoksa bizimki kaç haftadır gece 12 buçuk, bir gibi geliyor işlerin yoğunluğundan geldiği zaman da oğluyla bozuyor kafayı ben de çıldırıyorum kıskançlıktan ama ne yapalım sizin için oğlum için mecburum çok çalışmaya diyor. ben de bişey diyemiyorum herşey oğluş için

Allahtan annem çokbecerikli örgü konusunda, battaniye yelek her bişiyş beceriyo..bizde kız torun fazla olunca hep kızlara çalışmış, erkek yeleği hırkası yok hiç örmem lazım diyo :):)

bende şanslıyım o konuda annem şimdiden dünyayı ördü dünde bi akrabamız yelek örmüş oğluşuma resmini eklemiş face nasıl şirindi biran önce gidip alasım var

Ah canııım Allah kolaylık versin...benimkinin ankarada ofisi yok,bazen evde bazen dışarda, 6-7 gibi geliyor eve sonra pc başında çalışmaya devam, ne beni ne oğlunu görüyor gözü..bizim de ev kredisi borcuydu, sağa sola borçtu çalışması lazım mecbur, ben de bişi diyemiyom Alkah kolaylık sabır versin bize :)

bende şanslıyım o konuda annem şimdiden dünyayı ördü dünde bi akrabamız yelek örmüş oğluşuma resmini eklemiş face nasıl şirindi biran önce gidip alasım var

:) ayyy çok heyecanlı yaa ne güzel sizin heyecanınızı paylaşan birileri var yanınızda çok şanslısınız :):) biz bi başımıza hatta ben tek başıma yaşıyorum heyecanı, koca işkolik olunca gözü bizi görmüyo çoğu zaman :/

ah o ev kredileri yokmu bizim de aynı şekilde sadece 2100 tl kredi taksidi ben ücretsize ayrılınca nolcak bilmiyorum zaten ev kredisi olmasa ben çalışmam oğluş biraz büyüyene kadar ama napalım herşey onun geleceği için daha şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıp işe gitcem minicik bebeğimi diye :18:

saol tatlım...daha iyileri sizin olsun ben yıllar sora ilk kez elime aldım ve bunu ortaya çıkardım biraz acemiyce ama olsun değer benim minişe...

sağlık olsun çalışalım canım napalım iş önemli bu zamanda benim eşimde bölge sorumlusu seyahatleri oluyo eskiden 10 15 günlük seyahatleri oluyodu Allah tan artık en fazla 5 gün oluyo oda zor evden ayrı olması birgün orda bir gün burda senin ki gibi eve gelir önce heemn bi raporlarını hazırlar bilgisayarda sonrası zaten teli hiç bi zaman susmaz gece yarıları bile inan çalıyo o telefon bziimki de oğlum için daha çok çalışmam lazım diyip duruyo napcan herşey evlatlar için bizde kredi ödüyoruz hemde öle ufak tefek bi rakamda değil inan maaşlar kıtı kıtına kredilere anca yetiyo eşimin ekstraları olmasa çok zor yani geçim biz 3 yıllık kredi çektik vade kısa olsun sıkışırız ama heemncik biter dedik çok şükür 2 yıl kaldı inş sağ salim 2 yılıda atlatalımda sonra baya bi rahata çıkıcaz inş hep diyorum bazı şeyleri sahibi olabilmek için bazı şeylere de katlanmak lazım

Allah kolaylık versin canım, bebişler kısmetiyle gelir derler, Allahım kolaylık versin...

canım bende senin gibi düşünüyorum bazen rapora çıkınca kredileri napcaz diye bizde ev kredisi ödüyoruz baya bi yüksek bizimkisi maaşlar anca yetiyo ama olsun bi şekilde ödencek ya bebişlerin canı sağolsun sağ salim gelsinlerde Rabbim de bizlere güç kuvvet versin sağlık versin borçlarımızı ödeme gücü versin inş.

atescim dun aksamdan beri senle ruzgari ariyorm anca gordum cepten giriyorm oyizdn zor oldu kiz supersiniz iknizde ve massallah bayagida buyumus ruzgar..benim gobek kucuck valla bide sivri gidiyo acaba diyorm dktr yanlismi soyledi cinsiyeti kiz demiati ama hergoren oglan karni var sndr diyo hayirlisi...rabbim insallah bebeklerimizn resmini koymayida nasip eder

Az kalmış sizin maşallah, biz 10 yıllık çektik, temmuzda 1 yıl bitcek inş..5 yıllık ihtiyaç kredisi var, o bitince biraz daha rahat edicez biz de inş..bi de benim koca askere gitmemek için yüksek lisans yapıyo, ona da para gidiyo...hayırlısı, kıt kanaat geçincez, oğluş inşallah ilkokul çağına geldiğinde bitmeye yakın olcak kredi...:)

malesef bu zamanda başka türlü ev sahibi olunmuyor kira desen diğer şehirler nasıl bilmem ama istanbulda akıl karı değil. yani mecburen sıkıcaz biraz ama en azından çocuklarımza bırakacak bi karış toğrağımız olacak en çok ta ona seviniyorum

ahhh canım benim çok sağol bizim göbiş çıktı artık ya o resmi bide ben akşam çekildim akşamları daha bi farklı büyük oluyo göbiş bizim de sivri gidiyo ama belli olmaz o ya illa da kız oluncada yaygın olcak değildir yani

en güzelide o işte bebişler büyüdümü istekleri arttımı kendileri bildiler mi bizlerin borçları biticek daha iyi olucak gençken sağlığımız yerindeyken bazı şeylerin sahibi olmamız en güzeli

aynen canım başka türlü çok zor ev sahibi olurdduk bizde kendi ailem dışında kimseden destek görmüyoruz birikimde imkansız olmuyo ne geliyo o gidiyo her ay bende en çok ilerde evlatlarıma bırakabilceğim bişey olucak onlar bizler gibi uğraşmıcak diye seviniyorum Allah a hep dua ederim benim kardeşim yok Rabbim bana sağlıklan 3 evlat nasip etsin derim her evladıma da bi ev bırakmak isterim diyorum hep çok şükür aldığımız evde 3 katlı 3 de bebiş olursa ne güzel olur tam gönlüme göre

Kizz seninki de mi gitmedii benimki de yuksek yapiyo ama bu yil son. Bi de doktora yap diyorum.askere gitmicem diye prof olcak adam
Ben eylulden sonra gondercem gitsin gelsin aradan ciksin

Kizz seninki de mi gitmedii benimki de yuksek yapiyo ama bu yil son. Bi de doktora yap diyorum.askere gitmicem diye prof olcak adam

Yok anam gitmedi..mezun olunca gidemedi mezunetin ertesi günü işe başladı..geçen sene niyetlendi bi, ankarada tek olunca patronu istemedi gitmesini..şimdi de bebek olcak gidemem diyo...3 sene bi okuldaydı, devam etmedi ama, sonra orayı sildir,p başka okula geçti, 3.5 yıl daha erteledi şimdi..nisan gibi bedelli çıkcak diyolar bakalım nolcak...eniştem de öyleydi benim, doktorasını yaptı, yurtdışına gitti uğraştı bi sürü, gitmekten başka şansı kalnadığında bedelli çıktı..hayırlısı..ya oğlunla ya damadınla gitcen askere diye dalga geçiyodum bu gidişle öyle olcak :):)

oyyy anam oda zor beya bizimki nişanlıyken okulu dondurdu 15 ay gitti ahhh ahhh
askere gitmeseydide ayrı düşcektik başka şehirdeydi okulu ve istediği bi bölümde değildi
ailesinin isteğiyle gemi kaptanlığı okuyodu 3. sınıfta gitti askerede daha da devam etmedi kaptan karısı olamıcam valla kusura bakmıcak kimse
kaptan olcak bi gitcek 6 ay olduuuuu canım bide derler ya her limanda bi tane ohhh

Yuksek yaparken yarim birakip farkli bi unv gecti ordan mi basladi ? Belki lazim olur bize de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…