- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
oyyy anam oda zor beya bizimki nişanlıyken okulu dondurdu 15 ay gitti ahhh ahhh
askere gitmeseydide ayrı düşcektik başka şehirdeydi okulu ve istediği bi bölümde değildi
ailesinin isteğiyle gemi kaptanlığı okuyodu 3. sınıfta gitti askerede daha da devam etmedi kaptan karısı olamıcam valla kusura bakmıcak kimse
kaptan olcak bi gitcek 6 ay olduuuuu canım bide derler ya her limanda bi tane ohhh
aynen canım başka türlü çok zor ev sahibi olurdduk bizde kendi ailem dışında kimseden destek görmüyoruz birikimde imkansız olmuyo ne geliyo o gidiyo her ay bende en çok ilerde evlatlarıma bırakabilceğim bişey olucak onlar bizler gibi uğraşmıcak diye seviniyorum Allah a hep dua ederim benim kardeşim yok Rabbim bana sağlıklan 3 evlat nasip etsin derim her evladıma da bi ev bırakmak isterim diyorum hep çok şükür aldığımız evde 3 katlı 3 de bebiş olursa ne güzel olur tam gönlüme göre
Yuksek yaparken yarim birakip farkli bi unv gecti ordan mi basladi ? Belki lazim olur bize de)
maşallah inşallah rabbim sağlık nasib etsin 3 tane evladın olsun... tabi kardeşsiz olmak çok zordur ben de inşallah 2 tane istiyorum 2. si de kız olursa değme keyfime
Evet canım..hatta bakaya kaldı okul kağıt göndermemiş, askerlik şubesiyle falan ığraştı, 1 yılkayıt dondurmuştu öyle olunca tecil edildi 1 yıl daha, sonra ordan kaydını sildirdi başkaokula başladı, 3.5 yıl daha tecilli şümdi...36 yaşına kadar yapabilşyo bunu ama sonra mecbur gitmeye :)
aslında ben bıraktırmadım hiç bi zaman fikrimi sölemedim okul konusunda önüne geçmek istememiştim kendisi böyle bi karar vermiş bana sunmuştu bende tamamen ona bırakmıştım çünkü olur askere gider gelir iş bulamaz mis gibi mesleğim vardı diye bana çatmasın suçlu ben olmayım nsılsa kendisi anlıcak birgün dedim anladı da kaptanlık zor gerçekten bi gidiyolar ooo ev aile düzeni yok tabi çok şükür bugünümüze pişman olmadı ya bıraktığınaAy zor vallaa, benimki de uc senedir benle evlencem diye ugrasiyodu ben reddediyodum her seferinde. Simdi diyoki sen bana he deseydin gidip gelirdim nasilsa evlenmicem diye gitmedim diyo. İhale bana kaldi yanii
Neyseki kisa donem gitcek, yuksek lisansi bitsin de bebek buyumeden gitsin diyorum en azndan cocuk hatrlamaz.
Kaptanlik konusunda haklisin varligi yoklugu ayni oluyo malesef onlarinaile hayati olmazsa cocuga olan olurdu. İyiki biraktirmissinn
maşallah inşallah rabbim sağlık nasib etsin 3 tane evladın olsun... tabi kardeşsiz olmak çok zordur ben de inşallah 2 tane istiyorum 2. si de kız olursa değme keyfime
Ben çok şanslıyım kardeş konusunda, anam 5 tane kız doğurmuş :):)
aslında ben bıraktırmadım hiç bi zaman fikrimi sölemedim okul konusunda önüne geçmek istememiştim kendisi böyle bi karar vermiş bana sunmuştu bende tamamen ona bırakmıştım çünkü olur askere gider gelir iş bulamaz mis gibi mesleğim vardı diye bana çatmasın suçlu ben olmayım nsılsa kendisi anlıcak birgün dedim anladı da kaptanlık zor gerçekten bi gidiyolar ooo ev aile düzeni yok tabi çok şükür bugünümüze pişman olmadı ya bıraktığına
inş canım gönlündeki neyse öyle olur sağlıkla gelsinler tabi ama insan hem kız evladın hem erkek evladın tadına varmak istiyo benimde hep içimden 2 erkek 1 kız geçti ilk erkek ikinci kız üçüncü erkek isteğim falan değil böle olması ama hep içime böyle olucak gibi doğuyo ilkini tutturduk oğluşla bakalım inş kardeşte nasip olur oğluma
Yaa bizim tecil eylulde bitiyo, simdiden sonra dondurup yada sildirip baska yere gecemez:/ bende diyorum nasilsa 6ay gitcek. Bebek hatrlamasin bari eylulden sonra gitsin. Cunku boyle hep engel oluyo, plan yaparken hep aa askerlik var diyoruzz
İyi cok sukur esin de anlamis. Kimisi icin tutku oluyo cunku kaptanlik. Allah 3 cocukla uzun omur versin evliliginize de size de
Cok tatli cikmisiniz cnm superrsinizz :)
Evet bir engel askerlik ama bizimki gidemez yaa, giderse çok zor olur..o çalışıyo bi tek, ev kredisi ödeniyo bi de, anneler babalar da zengin değil ki yardım etsin..şirketin de o askerdeyken masş ödeme gibi imkanı olmayacağından bekliyo..bi de adkerlerle çalışıyo şimdi, ordaki mantıksızlığı gördükçe gidesim gelmiyo diyo...hayırlısı dedim artık :):)
maşallahne güzel ben tekim benim babam da tek o yüzden hep çok çocuk istedim kalabalık olsun ailemiz dedim inş nasip olur
Ev kredisi olmasi cok zor cidden. :26: biz de suanda hic bi borca takside girmiyoruz o yuzden. Askerdeyken de ailelerin yaninda kalirim bende. Zaten onun ailesini de cocukluktan taniyorum zorlanmamburdaki kiramizi vs de onlar oder artik ne yapiim,bunlarda genetik galibaa, babasi da okuyo diye gec gtmis askere esim 3 yasindaymis
Bizimkiler 3 te kalcaklarmış, ablamlar almanya doğumlu orda çalışmış babam, tr ye dönünce erkek yok diye babaannem baskı uygulamış ben olmuşum, hala erkek istedikleri için kardeşim olmuş o da kız :):) en büyük ablamhamileyken babanem hala erkek torun diyodu halamlar kızdılar artık da sustu :):) Allahtan annemin de babamın da erkekle bi derdi yok, 5 kız hepimiz ünv bitirdik, 4 ümüz evlendi, ev bark sahibi olduk hepimiz çok şükür, erkek torunlar ne okudu ne bi baltaya sap oldular...babam hep şükreder hayırlı evlat verdiği için Allaha :)
Ev kredisi olmasi cok zor cidden. :26: biz de suanda hic bi borca takside girmiyoruz o yuzden. Askerdeyken de ailelerin yaninda kalirim bende. Zaten onun ailesini de cocukluktan taniyorum zorlanmamburdaki kiramizi vs de onlar oder artik ne yapiim,bunlarda genetik galibaa, babasi da okuyo diye gec gtmis askere esim 3 yasindaymis
öyle tabi kız erkek hayırlı evlat versin Rabbim benim annemler gibimişiniz sizde annemlerde almanya doğumlu 4 kardeş 3 kız sonuncu erkek olmuşta daha da yapmamışlar ama onlar erkek kendileri istemiş ve her zamanda erkek olan başkadır onların gözünde sanki kızlar evlat değil erkek evlat hiç sevmiyorunm bu tür şeyleri Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin evlat ayrımı yapılmaz bence
Bir de şimdi kısa dönem de kısalcak haberleri dolaşıyo...4 aya incek diyolar, 1 ay da izin kullanmazsa 3 ayda bitcek diyolar..eylüle kadar kesinleşir inş :)
Ayy hadi insallahh. Ne guzel olur oyle olsaa. Artik kocayi gonderip burda safak sayarim sizlee
Kızlar iki gündür hastayım bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonucunu almak için dünkü dr sana ilaç veremem demişti bugünkü ıdrar tahlili yaptı ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi kendi dr aradim kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değil napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?