günaydın herkese kapalı bir gün, uykulu ben, çok iş allah kolaylık versin cümlemize
Günaydın annişleeerr
hafta sonuna doğru giderken güneşli bi gün :) neşeniz ve tekmeniz bol olsun
günaydın canlarrr,resim ekleyemedim ya,biri bişey diyiversin
Günaydın,güneşli bir gün ama tek gözüm kapalı yazıyom uykum vaaaaar
günaydın şekercanlar hayırlı günler olsun en cabucak biteninden olsun
günaydınnnnn annecikler :) musmutlu güzel ve çabuk geçen bir gün olsun
Kizlaar disimin birinde dolgu vardi, son gunlerde agriyo sicak soguk icince. Daha da artacak galibaa. Ne yapcam ben, discidem ôdüm patlar hele hamileyken daha cok patlaaar:18::18:
Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye
hoş geldin tünaydın size de uyu valla uyuyabildiğin kadar bende evde olsam bütün gün yatarım çalışınca öyle olmuyo bazen denk geliyo haftaiçi evde kalıyorum ama onu yap bunu yap yine koşturmacayla geçiyo evde olmanın ve hamileliğin tadını çıkar canımTünaydınlar fıstıklarrrr.... Bol tekmeli, bol keyifli bir gun olsun inşallah..
Gecen ay uyayımıyorum diye sıkıntı yaşıyordum. Bu seferde kalkamıyorumDoğurmadan uyku düzeni bitti galiba :))) Çevreden şimdi keyfine bak doğumdan sonra soyle böyle diyorlar da. Sanki şuan çok normal bir zaman geçiriyoruz :)))
Canım çok ağrısı azmadan bir doktoruna ve diş doktoruna soyle durumu. Şimdi belki ilaçsız falan kolay bır cozumu vardır. Sonra iş buyuyup ilaç kullanmak gerekır. Durum farketmıyorsa da bekle derim benim. Hamileler için antibiyotıkler vs varmış ama, benım anladığım cok gerekmedıkce doktorlar bunların varlığından bıle bahsetmıyorlar bıze.
tu tu tuuuuuu masallahhhhhhhh size iki şeker. daha doğrusu bir şeker birde şeker parçası
amannn bosver sivilceymiş suymuş buymuş... hep dıyorlar kız bebekte anne çirkinleşiyor diye. evet sivilce vs bı suru sey oluyor ama eminim yüzümüzdeki o mutluluğun ışığı bize giden güzelliği veriyordur. Canımızı kanımızı veriyoruz be :) azcık sivilceyi mi takıcaz :))
Rabbim nazarlardan saklasın siziiiii......
kızlar benim göğüslerim bir çatlamış bir çatlamış şok oldum görünce hangi ara çatladılar bu kadar ya
karnımda hiç bişey yok ama sadece göğüslerimde sizde durumlar nedir
) onlarin en dahi fikri futbol topunu boyayip duvara sut cekelim izi ciksin olurdu herhaldee
hoş geldin tünaydın size de uyu valla uyuyabildiğin kadar bende evde olsam bütün gün yatarım çalışınca öyle olmuyo bazen denk geliyo haftaiçi evde kalıyorum ama onu yap bunu yap yine koşturmacayla geçiyo evde olmanın ve hamileliğin tadını çıkar canım
canım bende ilk kakao ve badem yağı almıştım 10 gün kadar kulalndım bıraktım çatlıcam varsa ne sürsem çatlıcam zaten dedim ben çok fazla su içiyorum belki ondan az çatlarım diye düşünüyodum ama şimdiden göğüslerin çatladığını görünce şok oldum bakalım karnım ne olcak çatlarsada çokta takmıyorum kafaya napalım oğluşun canı sağ olsun o yakışıklı olsun annesi çirkin fark etmez dimi ama
bilgecim ben bir yağ aldım aylardır onu kullanıyorum. karnımda benımde hıc yok. goguslerde önceden vardı bıraz onun harıcınde hıc yenı oluşmadı.
ki goguslerım ciddi buyudu. masllah dıyım o yag bayag ıyı geldı.
canım maşallah size :)yelekte yakıyor ellerine sağlık.
tam uyanana kadar kalkmıyorum zaten :) gerçi uyuyorum dedim de gece kaçtı yattığımda.
eşim geldikten sonra 1'e kadar yine iş yaptık. ama en azından salondakı buyuk bır eşya yığını toplandı bana da adım atıcak yer cıktı :)
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Dün eşimi markete alışverise yolladım bebek bezi indirimde diye primanin bezinden ıslak mendilinden arabaya doldurup gelmis cocuk dogana kadar her ay alip stok yapicakmısaldıgı bez 2-5 kilo yenidogan ama bu kac aya kadar kullanilir kac paket alsak bilemedim adam kafasina koymus alicak bari isimize yarasın benimle alışverişe zorla söylene söylene gelen adam şimdi deli gibi bebek magazasına gitmek istiyo ilk bebek oldugu icin listede yapmış kendine nekadar sacma sey varsa alicak bu gidişle hahahaa
canım bende ilk kakao ve badem yağı almıştım 10 gün kadar kulalndım bıraktım çatlıcam varsa ne sürsem çatlıcam zaten dedim ben çok fazla su içiyorum belki ondan az çatlarım diye düşünüyodum ama şimdiden göğüslerin çatladığını görünce şok oldum bakalım karnım ne olcak çatlarsada çokta takmıyorum kafaya napalım oğluşun canı sağ olsun o yakışıklı olsun annesi çirkin fark etmez dimi ama
sizin evde işlerinizde yoğun tabi hem yoruluyosun hem gece geç yatıyosun sabahlarıda dinlencen tabiki de
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Dün eşimi markete alışverise yolladım bebek bezi indirimde diye primanin bezinden ıslak mendilinden arabaya doldurup gelmis cocuk dogana kadar her ay alip stok yapicakmısaldıgı bez 2-5 kilo yenidogan ama bu kac aya kadar kullanilir kac paket alsak bilemedim adam kafasina koymus alicak bari isimize yarasın benimle alışverişe zorla söylene söylene gelen adam şimdi deli gibi bebek magazasına gitmek istiyo ilk bebek oldugu icin listede yapmış kendine nekadar sacma sey varsa alicak bu gidişle hahahaa
canım bizde düşünmüştük bebek bezlerini şimdiden stoklamayı ama bi arkadaş da aynısını yapmış stoklamış bebiş gelincede o bez markası bebeği pişik yapmış sakın almayın sadece yeni doğan içibn bi paket alın gerisini doğumdan sonra alırsınız bebeğin durumuna göre dedi bizde vazgeçtik stok işinden bunu birkaç kişiden daha duymuştum boşuna masraf etmeyin belki aldığınız marka bez bebişe yaramayabilir iade de edemezsiniz üzerinden zaman geçice için hediye dağıtmak zorunda kalırsınız
canım bizde düşünmüştük bebek bezlerini şimdiden stoklamayı ama bi arkadaş da aynısını yapmış stoklamış bebiş gelincede o bez markası bebeği pişik yapmış sakın almayın sadece yeni doğan içibn bi paket alın gerisini doğumdan sonra alırsınız bebeğin durumuna göre dedi bizde vazgeçtik stok işinden bunu birkaç kişiden daha duymuştum boşuna masraf etmeyin belki aldığınız marka bez bebişe yaramayabilir iade de edemezsiniz üzerinden zaman geçice için hediye dağıtmak zorunda kalırsınız
merhabalar herkese bugün doktordan geldim canım çok sıkkın ayrıntılı ultrasonda bebeğimin bir böbreğinde genişleme çıktı doktor kontrol altında olacaksın ya anne karnında yada doğumda geçer dedi.of bir bilgim yok çok korkuyorum ya internetten araştırdm genelde erkek bebeklerinde görülüyormuş bol sıvı tüket dedi doktor başına böyle birşe gelen varmı etrafınızdan...
bebiş tombiş doğarsa 2 bile gitmiyoKesinlikle..
Bizde düşünüyorduk dolduralım bezlerı dıye. Ama bende hıc stok yapıp istediği gibi kullananı duymadım. yenıdogan 2 paket gıdıyormus zaten genelde hemen 2 numaraya gecılıyormus. heryer market 1 paket yenıdogan alıp bıttıkce almak en mantıklısı.
bebiş tombiş doğarsa 2 bile gitmiyoyaşadım biliyorum 1. paket biter bitmez 2 numaraya geçtik hatta 2 arkadaş bebek görme hediyesi yenidoğan bez getirmişler onlarıda başka arkadaşlarıma verdim kullanamadık
ben bır ara ıslak mendıl alayım dıyordum ondan bıle vazgectım. denemek lazım. cocugun cildine gore almak gerekiyor.
merhabalar herkese bugün doktordan geldim canım çok sıkkın ayrıntılı ultrasonda bebeğimin bir böbreğinde genişleme çıktı doktor kontrol altında olacaksın ya anne karnında yada doğumda geçer dedi.of bir bilgim yok çok korkuyorum ya internetten araştırdm genelde erkek bebeklerinde görülüyormuş bol sıvı tüket dedi doktor başına böyle birşe gelen varmı etrafınızdan...
bebiş tombiş doğarsa 2 bile gitmiyoyaşadım biliyorum 1. paket biter bitmez 2 numaraya geçtik hatta 2 arkadaş bebek görme hediyesi yenidoğan bez getirmişler onlarıda başka arkadaşlarıma verdim kullanamadık
ıslak mendil alınabilir en kötü ihtimal yıkayım kullanırsın ki ben ve etrafımdaki herkes öyle kullanıyo
cnm hiç üzülme ben oğlumda yaşadım aynı sorunu radyolojideki doktor söyleyince nutkum tutuldu birde ilk gebelik acemiyim vs inan üst kata kendi doktoruma çıkana kadar yerdemiyim göktemi bilemedim
neyseki erkek bebeklerde sık görülen zamanla geçen en geç doğumda geçen bir sorunmuş çok şükürler olsun ki paşamın hiçbişeyi yok teyzesi korkma sizinde bişeyiniz olmucak
Merhaba canım gecmis olsun ilk kez duyuyorum böbrekte genisleme olmasini ama doktorun anne karnında yada dogumda gececegini söylüyorsa insallah qllahın izniyle gecer. Benimde korkulu rüyam bu ayrıntilı ultrason insallah 1 hafta sonra girecegim allah bebislerimizi korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah...
aslında doğru sölüyosun da ne bilim ne pahalı kremler kullanan arkadaşlrım oldu yine de çatladılar benim anneminde karnı çok çatlak o yüzden diyorum bende ne sürsem çatlıcam pahalı kremlere para vermek istemiyorum işte kakao ve badem yağı almıştım onuda çok kısa sürdüm ama bebek yağı alıp içine kakao yağı karıştırıp kullanmayı düşünüyorum bakalım faydası olursa artıkBen Aralık sonuydu Bio-Oil diye hamileler için bir yağ almıştım. (leke ve çatlak için) 4.ayda başlayın demiş ama benım goguslerım erken buyumeye başlamıştı bende baslıyım demıstım. ozamandan berı kullanıyorum. hatta son zamanlarda güneş lekesi gibi leke oluyordu yüzümde, yuzumede sürmeye başladım.
bende aynen cok su ıcıyorum. gunu cogu zaten su+wc şeklinde geçiyor :))) Rabbim Rüzgarına ve sana elbetteki önce sağlık versin. ama daha genciz sonra o çatlaklar oturunca kaybolmuyor. imkanlarıda değerlendir bence :) ne sürsem catlıcak dıye düşünme hem derimizi nemli tutarsak çatlama olmaz. kuruluktan ve gerilmeden çatlıyor.
Kesinlikle..
Bizde düşünüyorduk dolduralım bezlerı dıye. Ama bende hıc stok yapıp istediği gibi kullananı duymadım. yenıdogan 2 paket gıdıyormus zaten genelde hemen 2 numaraya gecılıyormus. heryer market 1 paket yenıdogan alıp bıttıkce almak en mantıklısı.
ben bır ara ıslak mendıl alayım dıyordum ondan bıle vazgectım. denemek lazım. cocugun cildine gore almak gerekiyor.
canım benim eşimde çok sabırsız bu tip konularda ama özellikle eşimin arkadaş çevresinde 1 2 3 yaşlarında çocukları olan çok var hep onlarla konuşuyo yeni yeni şeyler öğreniyo ısrarda bulunmuyo o yüzden bebek bezlerini de eşim araştırmış arkadaşlarından duyunca stok iyi olmadığını vazgeçmiş yoksa gıda çarşısına gitmiş bebek bezleri ıslak mendiller hepsi araştırmış kendi bi başına sende bu tür şeyler başından gecenlerle görüştürmeye çalış eşini belki faydası olur tecrübeli ağızlardan duyunca bizde diğer alışverişler konusunda çatışıyorum bazen bilip bilmeden tutturuyo alalım diye ufak tefek şeylerde kırmamaya çalışıyorum ama fiyatı yüksek büyük parça bişey oldumu koyuyorum ağırlığımı dün yine gitmiş bebek mağazalarına bir sürü katologlar getiridi akşam bebekle ilgili herşey var bide mobilyacı olduğundan müşterileri tadınıkları çok bu konuda hep uyarıyorum ama ben olmadan sakın bişey alma diye dinlemiyo ama en azındn ufak tefek şeyler alıyo mesela daha ilk hamile kaldığımı öğrenmiştik 1,5 aylık bile değildik gitmiş bebek koltuğu almış tek kişilik berjer oluyo ya öyle erkek aklı işte bazen önüne geçemiyosun ama elinden geldiğince frenlemeye çalış sendeYaa bunu bende söylüyorumda anlatamıyorum ki en iyi bezi alıyorum niye pişik olsun sık sık degistirirsin diyobizimki biraz tez canlı hersey hemen alınsın yapılsın istiyo hangi yaptıgını anlatsamki buaralarda organik tarıma takmıs durumda taa bingölden hormonsuz tohum getirtti onlari ekicekmis saglıklı beslenicekmisim daha salca yapicakmis bahcede cikan domateslerle mandiradan süt aliyo peynir yapiyo ama sadece kendisi yiyebiliyor
Bu arada catlaklar icin bende birsey kullanmiyorum karnimda cok sükür birsey yok henüz ama gögüslerim benim normalde büyüktü zaten simdi iyice buyüduler catlaklarim azcık cikmaya başladi ama benim en büyük sıkıntım gögüslerim kocaman oldu ee karnımda buyüdükce ayakta kalmakta zorlanıyorum sırtım agriyo
canım benim geçmiş olsun ama takılma buna bak nagişin oğlunda da aynı şeyi demişler çok şükür bişeyciği yokmuş hem Allah korusun o bahsettiğin gibi rahatsızlıklar olsa bunun bilgisini dr sana mutlaka verirdi netten sakın araştırma lütfen benim dr benden özellikle her seferinde bunu istiyo ve söylüyo herkezin başına gelen aynı olcak diye bişey yok kötü şeyler okuyup canını sıkma dr eğer doğuma kadar düzelir diyosa düzelir düzelmicek bi sorundan bahsetmemiş en azından bak sağlıkla gelicek bebiş rahat ol bebişide üzme içerde çırpınıyodur şimdi annecim üzülme ben iyiyim diye
canım benim geçmiş olsun ama takılma buna bak nagişin oğlunda da aynı şeyi demişler çok şükür bişeyciği yokmuş hem Allah korusun o bahsettiğin gibi rahatsızlıklar olsa bunun bilgisini dr sana mutlaka verirdi netten sakın araştırma lütfen benim dr benden özellikle her seferinde bunu istiyo ve söylüyo herkezin başına gelen aynı olcak diye bişey yok kötü şeyler okuyup canını sıkma dr eğer doğuma kadar düzelir diyosa düzelir düzelmicek bi sorundan bahsetmemiş en azından bak sağlıkla gelicek bebiş rahat ol bebişide üzme içerde çırpınıyodur şimdi annecim üzülme ben iyiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?