2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

mrb cnm kendini boşuna üzüyosun aynı şey benim yengemin başına gelmişti yanılmıyorsam ilaç falan verdi dr daha sonrada geçti şimdi oğlu 1,5 yaşında maşallah çokta sağlıklı hem doktorunda sana demiş önemli birşey olsa söylerdi internettede yzan herşeye inanma kafanı boşuna karıştırırsın kendinide bebeğinide üzme boşuna

hoş geldin canım ne mutlu sana kızçeni görmüşün maşallah size
bu saçma sapan rüyalar hamilelik boyu sürücek sanırım ne hormon varmış bizde de ya rüyaları bile etkiliyo artık

hoşbuldum canım gördüm kızımı içim rahatladı :)şu saçma sapan rüyaları görmesek çok daha mutlu bir hamilelik geçircez sanırım

kakao ve badem yağım var daha evde onları süreyim madem alıncaya kadar senin kremin adı ne demiştin tekrar yazarmısın olmadı ondan alayım fiyatı çok yüksek değilmiş madem ay kendime ne olsa gereksiz görüyorum işte ne biçim huyumuz var bizim böyle ya sanki 25 tl o kreme vermesem oğluşa dünyalar alcam ahhh ahhh annelik bunlar olsa gerek

şimdi yazdım canım benim :) iyiyim süperim mutluyum kızımı gördüm böbrekte genişleme varmış ama kaybolur dedi dr :)

Hadi gözünüz aydın:) bazen cahillik mutluluk getiriyo :):) ben ne tarama testi yaptırdım ne başka bişi, olacağı varsa da Allahtan dedim ve Allahım çaresiz dert vermesin hiçbirimize... :):)

Bi ben mi doğurmadım yaa :):) ben anca çük kafalı diye oğlumu seviyom

sordum canım ilaç tedavisi yokmuş takibe alacağız dedi sadece doğumdan sonra geçmemiş olursa tedavi yapılıyor anne karnında ilacı yokmuş..

Hadi gözünüz aydın:) bazen cahillik mutluluk getiriyo :):) ben ne tarama testi yaptırdım ne başka bişi, olacağı varsa da Allahtan dedim ve Allahım çaresiz dert vermesin hiçbirimize... :):)

Amiiiiiiiiin... benim tarama testlerini bana hiç söylemedi bile dr yazıyodu kağıda kan vericen diyodu bende gidip veriyodum saf bi sor demi ne bu diye 3 lü testte fark ettim tüm testlerden geçtiğimi şükür hepsi temiz çıktı

sordum canım ilaç tedavisi yokmuş takibe alacağız dedi sadece doğumdan sonra geçmemiş olursa tedavi yapılıyor anne karnında ilacı yokmuş..

aynı şeyleri banada söyledi canım dokrotum içini ferah tut geçecek Rabbimin izniyle üzme kendini

sağol canım inanıyorum rabbm şifasını verir
ateş yüzüne baktım bu sefer ağzını açıp kapıyordu çok güzeldi ama kime benszediğini bulamadık:))
21 haftalık şuanda dedi 413 gr kuzum pipisinide göstertti kocamandı:))))

ben 3 kere doğurdum kız hepte koşturmaca halinde bide hep bağırıyorum bebebğim daha küçük günü gelmedi doğuramam diye uyandığımda bi derin nefes çekiyorum rüyaymış diye

maşallah size canım benim Rabbim nazarlardan korusun ikinizide
bizde p.tesi gittiğimizde üç farklı dr hepside ayrı kilo söledi kendi dr 360 gr dedi
renkli depplor yapan 380 gr dedi
ayrıntılı dr da 386 gr yaklaşık grlar sanırım bunlar sizinkide maşallah kilosu falan gayet iyi çıkmış ne mutlu
ay bizimkide 12. haftadan beri her kontorlde açıveriyo pipiyi hiç utanma yok bizim oğluşlarda

ben 3 kere doğurdum kız hepte koşturmaca halinde bide hep bağırıyorum bebebğim daha küçük günü gelmedi doğuramam diye uyandığımda bi derin nefes çekiyorum rüyaymış diye

bende hep sezeryanlı doğum yapcam diyorum ama rüyamda normal doğum yapıyodum sancılarım vardı normal doğurcakmışım ama iğne vurupta uyuşturmuyolar ya uyuşmadan tam normal olcak şimdi nie bana iğne vurmuyolar diye bağrınıyodum bende kandırdılar beni diyodum :))) inş sağ salim gerçek doğumlarımızı da anlatıcaz burdan

Canım bende oyleyım bılıyorsun. kendime aldığım herşey batıyor şuan. ama bu farklı sonuçta. hanı bır reklamda diyor ya en güzel giysiniz cildiniz diye.
ustumuze aldığımız gıysıler bır noktada çaput ama bu vücut bır fiil bizimle :) Millet ne yağlar kremler alıyor ne paralara bızde bütçelerimize gore işte olduğu kadar.

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı ( Hamilelik Sonrası Çatlaklar ve Lekeler için) / 60 ml

Annelik doğurunca başlamıyormuş onu öğrendik zaten dımı :)) artık herşey tontişlere gore Onlar bu dünyaya gelmeden bızım burda dünyamız onlar ıcın donuyor.

ister istemez doğumu bilinç altına yerleştirk rüyalarda anca doğuruyoz bende normal doğurcam inşallah dr de sorun yok diyo sezeryandan sonrasında çekilen ağrılardan tırsıyorum diye normal istiyorum yoksa sezeryan olup kistimi aldırmak en temizi :)en ince detayına kadar anlatıcam inşallah doğumumu ben doğurana kadar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz zaten :)))

Ben de bu ara konuşurken çocuğa ikilem yaratıyorum. Bi sinirleniyorum kıpırdamıyor dıye. ''hadi kucuk cadı kaldır popoyu ıkı yokla'' diyorum. bi prensesim, civcivim diye seviyorum. çatlıcam artık onun rahatlığına parmağımla durtuyorum kıpırdasın dıye
eşimde panik oluyor yapma canı yanacak diye elime sarılıyor

aynen valla canım daha hamileyken annelik başladı geçende annem dediki bak nasılmış daha küçücük karnında oğlun ama her kontorle gittiğinde titiriyosun onun tırnağına zarar gelsin istemezsin demi şimdiden daha ddi gerçektente aklımız gidiyo onlara bişey olcak diye kontorollerde dr kötü bişey dicek diye nasıl korkuyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimizde elimizden geldiğince Rabbim evlatlarımızı korusun
kremide not ettim bi bakayım büyük marketlerde vardır sanırım dimi

canım belli olmaz hangimizin önce doğurcağı tabi hepside zamanında gelsin inş.
doğum anıları başka olucak bizler içn daha önce 2013 temmuz annelrin doğum anılarını okumuştum ağlaya ağlaya inş o günlerde gelicek bizler için
bende normal doğumdan korkuyorum panik atak da var bende yapamıcam gibi geliyo normal doğumu tabi Rabbim nasıl uygun görürse
sezeryan diyip duruyorum belli de olmaz bi an sancılarım gelir doğum başlar bakarsın normal olur hayırlısı nasılsa hakkımızda öyle oslun

Amin.. cümlemize...

normal doğum isteyene sezeryan kabusu, sezeryan isteyene normal doğum kabusu.. :)))
hormonlarımız bizimle iyi dalga geçiyor. :) Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşallah..

Allah ım bu kocalar ne enteresanlar böyle ya bende evde üstümü kaldırıyorum karnım açık duruyorum napıyon sen üşütcen oğlumu diyo aslında varya kocalar bizden daha piypiriklilerde fazla belli etmemeye çalışıyolar galiba ona rağmen enteresan halleri oluyo bütün gece nöbet tutuyo başımda sağa yada sırt üstü yattım mı döndürüyo benide uyandırıyo bazen lafı yiyo aman naparsan yap o zaman diyo yarım saat geçmiyo yine döndürmeye çalışıyo
sabahta kalkıyo bütün gece uyutmadınız beni yine diyo hangimiz hangimizi uyutmuyosa anlamadım bende

amiiiiin....benim kocişe kalsa hemen doğurtcak beni nasıl beklicem temmuza kadar diyo sanki o hamile Allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…