merhabalar herkese bugün doktordan geldim canım çok sıkkın ayrıntılı ultrasonda bebeğimin bir böbreğinde genişleme çıktı doktor kontrol altında olacaksın ya anne karnında yada doğumda geçer dedi.of bir bilgim yok çok korkuyorum ya internetten araştırdm genelde erkek bebeklerinde görülüyormuş bol sıvı tüket dedi doktor başına böyle birşe gelen varmı etrafınızdan...
hoş geldin canım ne mutlu sana kızçeni görmüşün maşallah size
bu saçma sapan rüyalar hamilelik boyu sürücek sanırım ne hormon varmış bizde de ya rüyaları bile etkiliyo artık
Canım üzme kendini lütfen. Birincisi bende ilk zamanlar devamlı netten araştırma yapıyordum. yapılan testlerde doktor herşey iyi demesine bile rağmen.
Ama anladım ki internet faydalı olduğu kadar zararlıda. dovn sendromu 2li testte yapılıyor zaten. temiz cıktı dıyorsun ona hıc takma kafanı.
eğer ısrarla doktorla görüşmek ıstıyorsan bekle kendı doktorunla gorus. şimdi hiç tanımadığın bır doktorla gorusmenın faydası olacağını sanmıyorum.
Günlerdir eşime bile aynı şeyi soyluyorum. Eskiden bu testler yoktu. Annelerımız belkı daha rahattı. Bu durumlar belkı bız anne karnında bıze de oldu ama annelerımız teknolojiden dolayı bılmıyordu. Fakat bız her adımı takıp ettıgımızden bazen gereksız seylerı ogrenıyoruz.
Kalbini ferah tut Allaha sığın dua et. Bizimde dualarımız hep var unutma. İnternette hamıleleiğimizle olacağımız en güzel yer burası. Genel bılgılerle dolu sayfalar değil. Hepimiz suan güncel yaşıyoruz hamılelıgımızi.
Ve şahsen ben en güzel bilgileri sizlerden alıyorum. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin..
çok sağol canım dediğin gibi en güzel ve en doğru bilgileri bende buradan alıyorum içim rahatladı gerçekten doktorumda tam açıklama yapmayınca kafama takıldı işte insanın elinde olmuyoraslında en güzeli eskiler annelerimiz ayrıntılı ultrasona testleremi girdiler sanki hazır şimdi iyi olabilecek birşeyi bile takıp üzüyoruz kendimizi. aslında incelememek en güzelide şimdiki devirdede inceleniyor işte.amin cümlesine sağlık sıhhat versin rabbim.
HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN:)))
kakao ve badem yağım var daha evde onları süreyim madem alıncaya kadar senin kremin adı ne demiştin tekrar yazarmısın olmadı ondan alayım fiyatı çok yüksek değilmiş madem ay kendime ne olsa gereksiz görüyorum işte ne biçim huyumuz var bizim böyle ya sanki 25 tl o kreme vermesem oğluşa dünyalar alcam ahhh ahhh annelik bunlar olsa gerekCanım üzme kendini lütfen. Birincisi bende ilk zamanlar devamlı netten araştırma yapıyordum. yapılan testlerde doktor herşey iyi demesine bile rağmen.
Ama anladım ki internet faydalı olduğu kadar zararlıda. dovn sendromu 2li testte yapılıyor zaten. temiz cıktı dıyorsun ona hıc takma kafanı.
eğer ısrarla doktorla görüşmek ıstıyorsan bekle kendı doktorunla gorus. şimdi hiç tanımadığın bır doktorla gorusmenın faydası olacağını sanmıyorum.
Günlerdir eşime bile aynı şeyi soyluyorum. Eskiden bu testler yoktu. Annelerımız belkı daha rahattı. Bu durumlar belkı bız anne karnında bıze de oldu ama annelerımız teknolojiden dolayı bılmıyordu. Fakat bız her adımı takıp ettıgımızden bazen gereksız seylerı ogrenıyoruz.
Kalbini ferah tut Allaha sığın dua et. Bizimde dualarımız hep var unutma. İnternette hamıleleiğimizle olacağımız en güzel yer burası. Genel bılgılerle dolu sayfalar değil. Hepimiz suan güncel yaşıyoruz hamılelıgımızi.
Ve şahsen ben en güzel bilgileri sizlerden alıyorum. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin..
Ya evet.. işte tecrübe ortada zaten. ben ilk olarak 1 paketten fazla kesınlıkle düşünmüyorum zaten. cunku her bebişin kilosu aynı değil. bezlerde az para değil yazık olur alınıp kullanılmayanlara. benım çevremde mınısde yok yazık cope gıder. ben bittikçe alınırdan yanayım.
evet cok pahalı kremler vs var. kesinlikle katılıyorum. ben almadan once nette cok araştırdım. kremden ziyade bana yağlar mantıklı geldı. cunku daha yoğun hem kullanımı daha bereketlı olur dedım :))) hemde daha ıyı nem verır. benım aldığım yag 25tl.dı. daha yarısına gelmedim bıle. ben hamılelık boyuca 2 şişe gıder dıyordum ama bu şişe doğuma kadar işimi görecek gibi.
Bebe yağı hazır varsa evde ıyı fıkır. ama ekstra alıcaksan bu yağıda tavsıye ederim. bebey aglarıda 15-20 tl zaten.
Annende var dıye bende olur dıye düşünme. benım ten rengım tıpatıp annem. ama vücut yapım ellerım ayaklarım hep anneannem. hiçbirşey olmasa evde ne varsa sur derim sen onlemını al da %100 olmasada cok çıkmasını illaki etkilersin.
şimdi yazdım canım benim :) iyiyim süperim mutluyum kızımı gördüm böbrekte genişleme varmış ama kaybolur dedi dr :)
Hoşgeldiniz kızzzzzlarrrr :)
ahh o rüyalar yok muuuuu.. kaç kere doğurdum rüyamda, kac kere doğuma gıttık :))))
en son rüyamda ellerinden tutmuş ustunu giydiriyorduk eşimle:)))) Hasretten oluyor sanırım bu rüyalar ben cokkkk ozluyorum miniğimi
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimizle bizi inşallah..
Maşşalahhh ona kilosuda güzelmiş fıstığın.Annesı sende yat soluna ama artık. belki dönmek istiyor sen soluna donmedıgınden donemıyor
sordum canım ilaç tedavisi yokmuş takibe alacağız dedi sadece doğumdan sonra geçmemiş olursa tedavi yapılıyor anne karnında ilacı yokmuş..mrb cnm kendini boşuna üzüyosun aynı şey benim yengemin başına gelmişti yanılmıyorsam ilaç falan verdi dr daha sonrada geçti şimdi oğlu 1,5 yaşında maşallah çokta sağlıklı hem doktorunda sana demiş önemli birşey olsa söylerdi internettede yzan herşeye inanma kafanı boşuna karıştırırsın kendinide bebeğinide üzme boşuna
Hadi gözünüz aydın:) bazen cahillik mutluluk getiriyo :):) ben ne tarama testi yaptırdım ne başka bişi, olacağı varsa da Allahtan dedim ve Allahım çaresiz dert vermesin hiçbirimize... :):)
sordum canım ilaç tedavisi yokmuş takibe alacağız dedi sadece doğumdan sonra geçmemiş olursa tedavi yapılıyor anne karnında ilacı yokmuş..
geçer allahın izniyle hiç takma ciddi olsa dr söylerdi zaten doktoruma sonsuz bi güven içerisindeyim o geçer diyosa Allahın izniyle geçer. internetten de araştırma boşgeç bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inşallah moralini yüksek tutmaya bak
Bi ben mi doğurmadım yaa :):) ben anca çük kafalı diye oğlumu seviyom
sağol canım inanıyorum rabbm şifasını verir
ateş yüzüne baktım bu sefer ağzını açıp kapıyordu çok güzeldi ama kime benszediğini bulamadık:))
21 haftalık şuanda dedi 413 gr kuzum pipisinide göstertti kocamandı:))))
ben 3 kere doğurdum kız hepte koşturmaca halinde bide hep bağırıyorum bebebğim daha küçük günü gelmedi doğuramam diye uyandığımda bi derin nefes çekiyorum rüyaymış diye
kakao ve badem yağım var daha evde onları süreyim madem alıncaya kadar senin kremin adı ne demiştin tekrar yazarmısın olmadı ondan alayım fiyatı çok yüksek değilmiş madem ay kendime ne olsa gereksiz görüyorum işte ne biçim huyumuz var bizim böyle ya sanki 25 tl o kreme vermesem oğluşa dünyalar alcam ahhh ahhh annelik bunlar olsa gerek
bende hep sezeryanlı doğum yapcam diyorum ama rüyamda normal doğum yapıyodum sancılarım vardı normal doğurcakmışım ama iğne vurupta uyuşturmuyolar ya uyuşmadan tam normal olcak şimdi nie bana iğne vurmuyolar diye bağrınıyodum bende kandırdılar beni diyodum :))) inş sağ salim gerçek doğumlarımızı da anlatıcaz burdan
Bi ben mi doğurmadım yaa :):) ben anca çük kafalı diye oğlumu seviyom
aynen valla canım daha hamileyken annelik başladı geçende annem dediki bak nasılmış daha küçücük karnında oğlun ama her kontorle gittiğinde titiriyosun onun tırnağına zarar gelsin istemezsin demi şimdiden daha ddi gerçektente aklımız gidiyo onlara bişey olcak diye kontorollerde dr kötü bişey dicek diye nasıl korkuyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimizde elimizden geldiğince Rabbim evlatlarımızı korusunCanım bende oyleyım bılıyorsun. kendime aldığım herşey batıyor şuan. ama bu farklı sonuçta. hanı bır reklamda diyor ya en güzel giysiniz cildiniz diye.
ustumuze aldığımız gıysıler bır noktada çaput ama bu vücut bır fiil bizimle :) Millet ne yağlar kremler alıyor ne paralara bızde bütçelerimize gore işte olduğu kadar.
Bio-Oil Cilt Bakım Yağı ( Hamilelik Sonrası Çatlaklar ve Lekeler için) / 60 ml
Annelik doğurunca başlamıyormuş onu öğrendik zaten dımı :)) artık herşey tontişlere gore Onlar bu dünyaya gelmeden bızım burda dünyamız onlar ıcın donuyor.
ister istemez doğumu bilinç altına yerleştirk rüyalarda anca doğuruyozbende normal doğurcam inşallah dr de sorun yok diyo sezeryandan sonrasında çekilen ağrılardan tırsıyorum diye normal istiyorum yoksa sezeryan olup kistimi aldırmak en temizi :)en ince detayına kadar anlatıcam inşallah doğumumu ben doğurana kadar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz zaten :)))
Hadi gözünüz aydın:) bazen cahillik mutluluk getiriyo :):) ben ne tarama testi yaptırdım ne başka bişi, olacağı varsa da Allahtan dedim ve Allahım çaresiz dert vermesin hiçbirimize... :):)
ben 3 kere doğurdum kız hepte koşturmaca halinde bide hep bağırıyorum bebebğim daha küçük günü gelmedi doğuramam diye uyandığımda bi derin nefes çekiyorum rüyaymış diye
bende hep sezeryanlı doğum yapcam diyorum ama rüyamda normal doğum yapıyodum sancılarım vardı normal doğurcakmışım ama iğne vurupta uyuşturmuyolar ya uyuşmadan tam normal olcak şimdi nie bana iğne vurmuyolar diye bağrınıyodum bende kandırdılar beni diyodum :))) inş sağ salim gerçek doğumlarımızı da anlatıcaz burdan
ister istemez doğumu bilinç altına yerleştirk rüyalarda anca doğuruyozbende normal doğurcam inşallah dr de sorun yok diyo sezeryandan sonrasında çekilen ağrılardan tırsıyorum diye normal istiyorum yoksa sezeryan olup kistimi aldırmak en temizi :)en ince detayına kadar anlatıcam inşallah doğumumu ben doğurana kadar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz zaten :)))
Ben de bu ara konuşurken çocuğa ikilem yaratıyorum. Bi sinirleniyorum kıpırdamıyor dıye. ''hadi kucuk cadı kaldır popoyu ıkı yokla'' diyorum. bi prensesim, civcivim diye seviyorum. çatlıcam artık onun rahatlığına parmağımla durtuyorum kıpırdasın dıye
eşimde panik oluyor yapma canı yanacak diye elime sarılıyor
aynen valla canım daha hamileyken annelik başladı geçende annem dediki bak nasılmış daha küçücük karnında oğlun ama her kontorle gittiğinde titiriyosun onun tırnağına zarar gelsin istemezsin demi şimdiden daha ddi gerçektente aklımız gidiyo onlara bişey olcak diye kontorollerde dr kötü bişey dicek diye nasıl korkuyoruz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimizde elimizden geldiğince Rabbim evlatlarımızı korusun
kremide not ettim bi bakayım büyük marketlerde vardır sanırım dimi
canım belli olmaz hangimizin önce doğurcağı tabi hepside zamanında gelsin inş.
doğum anıları başka olucak bizler içn daha önce 2013 temmuz annelrin doğum anılarını okumuştum ağlaya ağlaya inş o günlerde gelicek bizler için
bende normal doğumdan korkuyorum panik atak da var bende yapamıcam gibi geliyo normal doğumu tabi Rabbim nasıl uygun görürse
sezeryan diyip duruyorum belli de olmaz bi an sancılarım gelir doğum başlar bakarsın normal olur hayırlısı nasılsa hakkımızda öyle oslun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?