2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

allahtan hamilelik kadınlara verilmiş yoksa halimiz haraptı 9 ay yatardı bunlar hamileyim diye grip olduklarında bile nazlarından geçilmezken düşünemiyorum hamile olsalardı neler yaparlardı burnumuzdan getirirlerdi kııııııız

ayyyyy ne diyosunnnn ayenn bu lafı daha önce eşime dedim hamile kalan sen olsaydı düşünemiyorum bile halini diye
benim kocam çok nazlıdır bu tip konularda aman aman hep derim aman sen hasta olma ben olayım çekilcek kahırları olmazdı valla

canım buyuk marketlerde bakmadım ama ben klasık bır kozmetık mağazandan aldım. bebişler için gittiğimiz mağazalarda da anne bolumunde muhakkak vardır.

Hemde nasıl.. Şuan nasıl kitlendim detaylıya anlatamam dicem ama zaten gecen hafta beklerken sende yaşadın işte :)
Hem 1 ay olması. hemde detaylıda cok sey duyacak ve görecek olmak... sureklı aklımda ellerim buz kesiyor.

Ya aslında başımızda da bir dert var ki onun kabusları yüzünden bebişimin bile tatlı heyecanını yaşayamıyorum. nisanda bir davamız var ve ben suraklı kendıme telkın verıyorum yıpranmamak ıcın. aklım çıkıyor bebişe bişey olucak diye. günlerce ağladım cunku bu olay yüzünden ve cok kotu oldum.

Artık bol bol dua ediyorum Rabbim sen bize yardım et diye..

çok sağol canım benim ,valla bu durumda öle bi moral oldu kiii

canım benim ya Allah korusun bebişe bişeycik olmaz ayrıntılında en güzelinden geçicek inş. görürsün bak
konu nedir bilemeyiz tabi seni ne derece üzücek yıoratıcak bir olaydır ama dava zamanı sölersin bizlerde dua ederiz sizin için
hiçte ağlama herşey hayırlısıyla olucanı varır ağlayıp kendini de prensesi de üzme tabi bu dönemde çok dha duygusal oluyoruz ama
duygusala bağladığın an başka şeylere yönlen bazen bende de oluyo bağıra bağıra ağlayasım geliyo sonra kafamı dağıtıyorum
Allah korusun ağlamak ağlamayı getirir Rabbim dermansız dert vermesin

kızlar kızımın cicişleri teyzesi dayanamamış sipariş vermiş elime geçince kalitesini anlayacağım artık :)

sağol bilgecim

konuda oyle adice bir durum ki. eşimin eski iş yeri iftira ile dava açmış. ya gecesini gunduzune kattı orda verdiği emeğin haddi yok.
ki o donemde bıle bu yüzden tartışırdık. ''bu kadar emek verme yazık'' derdim..
ama onlar fazla mesaileri ve kıdemi vermemek ıcın rezil bir iftira atıp dava ettiler. çalışanlardan da birkaç kişiye terfi verip istediklerini söyletiyorlar.

işten çıkarırken bile biz çıkışını yaptık dıyıp yapmamışlar meğer 3 gunu beklıyıp haklı cıkıs yapmak ıcın.. art nıyete bak..

bu kadar uzulmem onlar buyuk sırket, biz kendi halimizde insanlar. çalışanlardan şakşakçılarda bulmuşlar. avukat tutmak ıcın bıle şu donemde araba sattık.. oyle bır duruma dusurdulerkı bızı Rabbım layıklarını versın dıyorum. dusunmemeye çalışıyorum ama bır yandan da düşünmek zorundayım.

Canlarım saatlerdir yoktum size anlatim de rahatliim bari,dünden beri devam eden kasık ağrılarım bu öğlen arttı,ben de ağlamaya başladım,doktorumu aradım,bugün operasyon günüm,yarın gel yada acilden gel,baksınlar,gerekirse bize dönsünler dedi,iyi dedim,taksiye bindim,yalnızım zaten,eşim iş için ilçedeydi bugün,acile gittim,bekledim,zırt bi dr geldi diyalog aynen şu
-evet
-kasıklarımda ağrı var 20 haftalık hamileyim
-serum takalım
-peki neyim var
-nerden bileyim git kadın doğumcuya görün
-e peki serum ne için
-ben ağrını keserim gerisine karışmam
-ben yılmaz beyin hastasıyım aramızda geçen konuşma bu şekilde diyip anlatıyorum
-hıııı sen kolay yoldan ultrasona girmeye çalışıyon,bence durumun acil değil vss.
ben cahilce dinliyom,hafızaya alıyom,söylemek istemedim ama sgk da hastane ve eczane denetim memuruyum,arkamı dönüp kantine indim.kantinci kız karşı komşum,her neyse başhekim ve müdür yerinde yok,hasta haklarına gidip yazdım dilekçemi,ve bana yardımcı olamadılar,ısrarla kendi doktorumu arıyolar,adam ameliyatta,demek bu kadar çaresizsiniz dedim çıktım,acildeki zırtonun yanına gittim,gerekli yerlere iletcem senin aldığın para haram dedim çıktım,hastanesin karşısında cami var gittim önünde oturdum eşimi aradım,hala muayene olamadığımı söylüyom,ağlıyom bi yandan...
kantinci kız beni arıyo doktorum ameliyattan çıkmış kantine gitmiş hemen gel dedi,ben ağrıyı unutup hoplaya zıplaya gidiyom,suratım ağlamaktan şahane,doktoruma kavuşuyorum,adam sen doğumhaneye çık ultrason bakalım dedi,neyse bizim sıpa ayakta duruyo baya,üstelik çok az su içtiğimi söledi idrar yolları vs sebeplerden bi ilaç yadı,al 2,5 lt su iç gerekirse yarın görüşürüz dedi.mesele bu,Allah korusunzor durumda oluğp doktoruna ulaşamayan insanlar var,ne iştir yaa

Kızlar merhaba nasılsınız?
Çok yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum. Muhabbetiniz pek hoş, sayenizde biraz olsun vakit geçirebiliyorum evde.
Birkaç bir şey soracaktım sizlere.
Gün içinde ne kadar su içiyorsunuz? 1,5 lt falan içiyorum ben aşağı yukarı az mı sizce?

Geceleri uyuyamama sorunu yaşayan var mı? Karnım çok geriliyo ne tarafa yatarsam yatıyım uyuyamıyorum. Ancak eşimi 6 da gönderince yani yatak tamamen bana kalınca :) zar zor uyuyabiliyorum.

Bebek hareketleri konuşulmuş da haftası benden az olanlar hissetmeyince canınızı sıkmayın sakın. Kızım 3 gündür falan çok net tekme atıyo, öncesinde çok çok az hissetmiştim. Yani 22. Hafta sanırım hareketler için daha doğru bir zaman. İnşallah hepimiz bundan sonra bol bol hissedelim bebişlerimizi

geçmiş olsun canım Rabbim hödüklerin eline düşürmesin bizim halimizden kim anlıyoki istediğimiz bebeğimiz iyi olsun bi sorun varsa erkenden gereken yapılsın ama bu hastanedekiler bazen zebani gibi davranıyolar :/ inşallah ağrın hemen geçer canım.

ben 2-2.5 litre içiyorum drlerinde önerdiği en az 2 litre bu dönemde bebeğin suyu yenileniyomuş sanırım. bol su içilmesi gerekiyo emin olamamakla birlikte biraz daha su içmeni tavsiye edebilirim :) uyku sorunu eşim yanımda yatınca bende de oluyo çok hareketli sağa sola dönüp durdukça rahatsız oluyorum karnım acıyo bende isyan edip yataktan kanepeye transferini yapmak zorunda kaldım yatak bana kaldı

Su konusunda beklediğim cevabı verdin canım az olduğunu hissediyodum zaten normalde su içmeyi severdim ama şimdi midemi bulandırıyor zorla içiyorum resmen. Ama 2 lt ye çıkarayım bari..

Benim eşim de çok hareketli, dönerken bana çarpacak diye korkuyorum. Ayrı yatmayalım diye direniyorum resmen ama çok sıkıntı olunca bazen o koltukta yatıyor bazen ben. Sonraki aylarda ne yapıcaz hiç bilemiyorum.

açken içince benimde midemi bulandırıyo yemek aralarında çok içiyorum. midem de yanma var bide suya doyamıyorum içiyorum içiyorum sonrası malum mide bulantısı rahatıma düşkünüm biraz hele uyurken ben yolladım uykum düzene girdi 4 ay sonra tekrar yanıma gelir nolcak azcık sabretsin napayım

hemen hemen aynı canım hepimizin gramları sağlıklı olsunlar inş.
ağzını açıp kapaması ne tatlıydı pipide meydanda utanma yok anam bizimkilerde

Benim de uykum çok hafiftir çıt olsa uyanırım. Eşim sağdan sola dönerken deprem etkisi yaratıyo gel de uyu şimdi.. bir süre ayrı yatıcaz sanırım başka çare yok. Karnımın bu kadar erken rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Daha çok büyümedi bile

ahhh canım ya Allah yukarda haklıyı haksızı görüyo sen gönlünü rahat tut bol bol dua et inş bebişinizinde şansına babacığı aklanacaktır duruşmada
nasıl insanlar var analyamıyorum mazlumun ahını almak ne kötü işleri nasıl rast gidiyo bu insanların ne denir ki ya
sen içini ferah tut ama duruşma günü sölersin hepimiz duamızı ederiz Allah ın izniyle bişeycik olmucak

yuhhh ya ne enteresan insanlar var Yarabbi sen akıl fikir ver hamile kadın a yaptına bak manyak adamın
aman canım dikkat et kendine önemli bişey yoktur umarım için rahat olsun bu dönemde olur kasık ağrıları da geçmezse yarın tekrar kendi dr gidersin bugün bol bol dinlen istirat et

hemen hemen aynı canım hepimizin gramları sağlıklı olsunlar inş.
ağzını açıp kapaması ne tatlıydı pipide meydanda utanma yok anam bizimkilerde

evet ya o ağzı yerim ben bziimkide öyle ağzını açıyo kapatıyo geçen gittiğimizde eşim demez mi baba dedi oğlum yuh artık dedim daha anne karnında baba dediğini nasıl anladın ba-ba dedi diyo Rabbim o günleride göstersin cümlemize çok tatlılar şimdiden
ayrıntılıda dr cd verdi bize inan her saniye izleyesim var ama eşim dvd yi bile kaldırdı izleme her dakka diyo nazar değmesin oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…