arkadaslar renkli ultrasyon ile detaylı ultrasyon farklımı ya
Benim de uykum çok hafiftir çıt olsa uyanırım. Eşim sağdan sola dönerken deprem etkisi yaratıyogel de uyu şimdi.. bir süre ayrı yatıcaz sanırım başka çare yok. Karnımın bu kadar erken rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Daha çok büyümedi bile
geçmiş olsun canım Rabbim hödüklerin eline düşürmesinbizim halimizden kim anlıyoki istediğimiz bebeğimiz iyi olsun bi sorun varsa erkenden gereken yapılsın ama bu hastanedekiler bazen zebani gibi davranıyolar :/ inşallah ağrın hemen geçer canım.
yuhhh ya ne enteresan insanlar var Yarabbi sen akıl fikir ver hamile kadın a yaptına bak manyak adamın
aman canım dikkat et kendine önemli bişey yoktur umarım için rahat olsun bu dönemde olur kasık ağrıları da geçmezse yarın tekrar kendi dr gidersin bugün bol bol dinlen istirat et
evet ya o ağzı yerim ben bziimkide öyle ağzını açıyo kapatıyo geçen gittiğimizde eşim demez mi baba dedi oğlum yuh artık dedim daha anne karnında baba dediğini nasıl anladın ba-ba dedi diyo Rabbim o günleride göstersin cümlemize çok tatlılar şimdiden
ayrıntılıda dr cd verdi bize inan her saniye izleyesim var ama eşim dvd yi bile kaldırdı izleme her dakka diyo nazar değmesin oğluma
ay alemsin canım ya demek baba demiş oy yerim ben onların ağızlarını nede tatlılar şimdiden
ben yüzünü gördüm ama kimseye benzetemedim :))
ayrıca doktorumu aradım konuştum ne ilgisi var down sendromuyla dedi takip edileceksin belki öbür aya geçer dedi önemli birşey yok dedi
20 gün sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı olur inş...
sağolun canlar,hani böyle şeylerle karşılaşınca daha da geriliyo insan,sanki ben sivilce yada ben için gitmişim
sağolun canlar,hani böyle şeylerle karşılaşınca daha da geriliyo insan,sanki ben sivilce yada ben için gitmişim
canım renkli dopler ve ayrıntılı ultrasyon farklı ayrıntılı usg de renkli bakılmıyomuş
renkli dopler de anneden bebeğe giden kan akımına vs. bakılıyomuş
bende senin gibi bilmiyodum ayrıtnılı diye renkli doplerden randevu almışım
renkli usg de 4 boyutlu oluyomuş ama orda ayrıtnılı incelenmiyomuş
ayrıntılı için yanlış randebvu alınca mecbur özele gittik biz orda 4 boyutluı istiyomusunuz diye sordular
ama ayrıntlı orda yapılmıyo sadece görüntü ve resim almak için 4 boyutlu oluyo dediler bizde istemedik
valla ben bu defa da kendime benzettim yine yuvarlak yüzlü çünkü benim gibi eşim uzun yüzlü bana benziyo oğluş kesin
ohhh ne güzel işte rahatlamışsındır artık 20 gün sonra hiç bişeycik kalmıcak emin ol
ay alemsin canım ya demek baba demiş oy yerim ben onların ağızlarını nede tatlılar şimdiden
ben yüzünü gördüm ama kimseye benzetemedim :))
ayrıca doktorumu aradım konuştum ne ilgisi var down sendromuyla dedi takip edileceksin belki öbür aya geçer dedi önemli birşey yok dedi
20 gün sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı olur inş...
kızlaarr merhabaaaaaaa
nasılsınız bakalım hepiniz cok cok iyi olun inş..bebeleriniz bol bol tekme atsın size emi
bugun kontrole gıttım 20+6 yım bebişim 460 gr olsun tosun paşa olmuş ..
kızlaarr merhabaaaaaaa
nasılsınız bakalım hepiniz cok cok iyi olun inş..bebeleriniz bol bol tekme atsın size emi
bugun kontrole gıttım 20+6 yım bebişim 460 gr olsun tosun paşa olmuş ..
aslında benimde ayın 6 sı kontrolüm ama erken gidecem doktoru aradım 20 gün sonra gel dedi martın sonu gibi giderim kontrole şeker yüklememde o zaman yapılır heralde mecbur paşa paşa içeceğiz canım:))ay ben yaptırdım kolum çok ağrıyor senin öyle sıkıntı varsa yaptırmaman daha iyi tabi.kııııız sıkma canını aynı durumdayız rahat ol artık. benim bi dahaki kontrol 6 nisanda ozaman bide şeker yüklemesi yapılacak aç aç nasıl içilirse şekerli su pffffftetenoz aşısınıda olmayacağım. küçükken test yapılmadan penisilin vurmuşlardı son anlarda yetişmiştim tekrar hastaneye ondan sonrada birsürü alerjim ortaya çıktı başta metal olmak üzere dr ye söyledim bunu seni riske atmayalım aşıyı yaptırma dedi
inşallah canım sağolasın anam burun deliklerini gördüm yüzünü gördüm benzetemedim kimseye :)
tetenoz aşımıda oldum hastahanede kolum ağrıyor baya yarına geçer heralde ağrısı.
aslında benimde ayın 6 sı kontrolüm ama erken gidecem doktoru aradım 20 gün sonra gel dedi martın sonu gibi giderim kontrole şeker yüklememde o zaman yapılır heralde mecbur paşa paşa içeceğiz canım:))ay ben yaptırdım kolum çok ağrıyor senin öyle sıkıntı varsa yaptırmaman daha iyi tabi.
Ayyy cnm yaaa aynen bilge cim benimde dışarıdan belli oluyor en çok da dediğin gibi uzandığımda resmen görüyorum çok güzel bi duygu valla ...kız napıyon sen görünmüyon artık girmiyon pek ya
maşallah size tosuncuk olmuş paşa
tekme tekme dedik durduk p.tesiden beri çok şükür sağlam sağlam vurmaya başladı bizim paşada
artık gündüzde akşamda çok rahat hissediyorum hele akşam uzandımmı iki gündür karnımı açıyorum dışardan bşle belli oluyo
sizde ne var ne yok tekmeler nasıl gidiyo
hoşgeldin
maşallah maşallahbenim 20+3 370 gr kibar kızım benim :) dr haftasıyla uyumlu dedi
Ayyy cnm yaaa aynen bilge cim benimde dışarıdan belli oluyor en çok da dediğin gibi uzandığımda resmen görüyorum çok güzel bi duygu valla ...
hoşbulduk tatlım
cimcime kızını öperim bak senin haaaaa...masallah cnm sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?