2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
pembe battaniyemiz ve zıbınımız geldi penyesi gayet kaliteli yalnız 5li sette mama önlüğü çıkmadı iade etmekle uğraşasım da yok açıkcası kalitesi hoşuma gitti indirimli alındı markasını ve alınan sitesi buraya yazmam yasak sanırım oyüzden yazamıyorum

arkadaslar renkli ultrasyon ile detaylı ultrasyon farklımı ya

canım renkli dopler ve ayrıntılı ultrasyon farklı ayrıntılı usg de renkli bakılmıyomuş
renkli dopler de anneden bebeğe giden kan akımına vs. bakılıyomuş
bende senin gibi bilmiyodum ayrıtnılı diye renkli doplerden randevu almışım
renkli usg de 4 boyutlu oluyomuş ama orda ayrıtnılı incelenmiyomuş
ayrıntılı için yanlış randebvu alınca mecbur özele gittik biz orda 4 boyutluı istiyomusunuz diye sordular
ama ayrıntlı orda yapılmıyo sadece görüntü ve resim almak için 4 boyutlu oluyo dediler bizde istemedik

ufacık göbüşlerle böyleysek sonrasını düşünemiyorum uykunu düzene sokmak adına biraz ayrı yatın isteklerini tlf la bildirirsin azcık sinir oluyo kocişler ama sesimi duyuramıyorum

sağolun canlar,hani böyle şeylerle karşılaşınca daha da geriliyo insan,sanki ben sivilce yada ben için gitmişim

ay alemsin canım ya demek baba demiş oy yerim ben onların ağızlarını nede tatlılar şimdiden
ben yüzünü gördüm ama kimseye benzetemedim :))
ayrıca doktorumu aradım konuştum ne ilgisi var down sendromuyla dedi takip edileceksin belki öbür aya geçer dedi önemli birşey yok dedi
20 gün sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı olur inş...

valla ben bu defa da kendime benzettim yine yuvarlak yüzlü çünkü benim gibi eşim uzun yüzlü bana benziyo oğluş kesin
ohhh ne güzel işte rahatlamışsındır artık 20 gün sonra hiç bişeycik kalmıcak emin ol

sağolun canlar,hani böyle şeylerle karşılaşınca daha da geriliyo insan,sanki ben sivilce yada ben için gitmişim

canım insanı adam yurduna koymayan öyle çok insan varki insanlık namına düzgün ilgilen ne var sanki ağızlarına çakacaksın iki tane tövbe yarabbim ya
deli ediyorlar insanı benimde ağrım çok oluyor neyden kaynaklıymış senin doktor birşey söylemedimi sana...geçmiş olsun cnm.

Allah allah dr benden ayrıntılı ultrasyon istedi bende gittim randevu aldım onun verdığı kagıt ıle cumartesi gunu gırıcem bu ayrıntılıda bebegın kime benzediği falan cıkıyormus o degılmı ayrıntılı olan

kızlaarr merhabaaaaaaa

nasılsınız bakalım hepiniz cok cok iyi olun inş..bebeleriniz bol bol tekme atsın size emi

bugun kontrole gıttım 20+6 yım bebişim 460 gr olsun tosun paşa olmuş ..

inşallah canım sağolasın anam burun deliklerini gördüm yüzünü gördüm benzetemedim kimseye :)
tetenoz aşımıda oldum hastahanede kolum ağrıyor baya yarına geçer heralde ağrısı.

kııııız sıkma canını aynı durumdayız rahat ol artık. benim bi dahaki kontrol 6 nisanda ozaman bide şeker yüklemesi yapılacak aç aç nasıl içilirse şekerli su pfffff tetenoz aşısınıda olmayacağım. küçükken test yapılmadan penisilin vurmuşlardı son anlarda yetişmiştim tekrar hastaneye ondan sonrada birsürü alerjim ortaya çıktı başta metal olmak üzere dr ye söyledim bunu seni riske atmayalım aşıyı yaptırma dedi

kızlaarr merhabaaaaaaa

nasılsınız bakalım hepiniz cok cok iyi olun inş..bebeleriniz bol bol tekme atsın size emi

kız napıyon sen görünmüyon artık girmiyon pek ya
maşallah size tosuncuk olmuş paşa
tekme tekme dedik durduk p.tesiden beri çok şükür sağlam sağlam vurmaya başladı bizim paşada
artık gündüzde akşamda çok rahat hissediyorum hele akşam uzandımmı iki gündür karnımı açıyorum dışardan bşle belli oluyo
sizde ne var ne yok tekmeler nasıl gidiyo

kızlaarr merhabaaaaaaa

hoşgeldin

maşallah maşallah benim 20+3 370 gr kibar kızım benim :) dr haftasıyla uyumlu dedi

sağol bebişim,aynen benim ki kız bebiş karnı,dün asansörde bir kadın memur,izne ne zaman ayrılıyon dedi,üstümde kaban da var,ben de daha erken dedimmm,aaaa çok büyük görünüyo ama benim ikizlerim 7 aylık ken biri 1 kilo filan gram,biri 1 kilo falan gramdı,dedi,sanki normal olan kendininkiymiş gibi,benim bir arkadaşımın cildide böle bozulmuştu,neyse hadi görüşürüz bu halimle onu tacizedesim geldi,küçücük asansör ne istiyon benden diye de,bi an önce doğum iznimiz gelse de evimizde dinlensek böyle haspaları da duymamış olurum[/QUOTE]

Genelde okuyan ama çok yazmayan biriyim forumda ama şu taciz meselesine o kadar güldüm ki yazmazsam olmaz dedim :) bir an hayal ettim de kadın ne komik olurdu yahu :)

aslında benimde ayın 6 sı kontrolüm ama erken gidecem doktoru aradım 20 gün sonra gel dedi martın sonu gibi giderim kontrole şeker yüklememde o zaman yapılır heralde mecbur paşa paşa içeceğiz canım:))ay ben yaptırdım kolum çok ağrıyor senin öyle sıkıntı varsa yaptırmaman daha iyi tabi.

inşallah canım sağolasın anam burun deliklerini gördüm yüzünü gördüm benzetemedim kimseye :)
tetenoz aşımıda oldum hastahanede kolum ağrıyor baya yarına geçer heralde ağrısı.

bi dahaki gittiğinde belki daha net olur o zaman benzetirsin benim bi dr dan 4 boyutlu alcam var 30 lu haftaları bekliyorum onun içinde daha net belli olur o zaman tosun büyür hem
canım benimde aşı yerim 2 3 gün ağrımıştı şiddeti bi ağrı olmuyo ama kolunu kaldırıp indiriken zorluyo gibi oluyo sanki et kesmiş gibi oluyo
sen ilk aşını mı oldun ben 19 martta 2.aşıyı olcam

napalım mecburen içicez artık aşıyı yaptırma desin die bol bol dua ettim aşıdan tırsıyorum doğumdan tırsmıyorum

Ayyy cnm yaaa aynen bilge cim benimde dışarıdan belli oluyor en çok da dediğin gibi uzandığımda resmen görüyorum çok güzel bi duygu valla ...
hoşgeldin

maşallah maşallah benim 20+3 370 gr kibar kızım benim :) dr haftasıyla uyumlu dedi

hoşbulduk tatlım

cimcime kızını öperim bak senin haaaaa...masallah cnm sizede

rabbim bebeklerimizi nazarlardan saklasın kızımda seni öper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…