2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
napalım mecburen içicez artık aşıyı yaptırma desin die bol bol dua ettim aşıdan tırsıyorum doğumdan tırsmıyorum
yok kız yapılırken acımıyorki sen korkuyorsan iyi olmuş senin için olmaması.şeker testine takma içeriz heralde herkesler içiyor doğuruyor bizde yaparız boşve:))))

ya canım benim sağlık ocağım çağırmadı sinir oldum doktoruma söyledim birinci dozu olabildim ancak
koluma dokunamıyorum ben çok ağrıyor oğluşuma battaniye işliyordum elime alamadım baktım kolum ağrıyor yapamadım.
oh ne güzel 4 boyutlu ultrasona girersin daha net olur hem büyümüşde olur o zaman.

kızlaarr merhabaaaaaaa

nasılsınız bakalım hepiniz cok cok iyi olun inş..bebeleriniz bol bol tekme atsın size emi

bugun kontrole gıttım 20+6 yım bebişim 460 gr olsun tosun paşa olmuş ..

Ay massallah cnm allah nazarlardn saklasinbende ozledim kizimi yaa ayin 13une randvu aldim gitcrm

Kizlar kan ilacim degisti ve kucuk bi istah acilmam oldu kan ilacini icince gece 4te kalktim yemek yemeye :)

Sent from my Turkcell Maxi Plus 5 using Kadınlar Kulübü mobile app

benimde şeker yüklemesi 7 nisan da malum 6 nisan pazara denk gelıyo bnde 7 ye aldım ...bn aşımıda yaptırdım 2 .doz martın 17 sınde

teyzesi internetten almis markasini uste cikardim gorunsun die almak isteyen gonul rahatligiyla alabilir gayet kaliteli

Eklentiler

• $20140306_171919.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $20140306_171927.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 35
Ay massallah cnm allah nazarlardn saklasinbende ozledim kizimi yaa ayin 13une randvu aldim gitcrm

git cnm git benim oğlan anasına babsına cekmeyecek heralde bnle eşim kürdan gibiyiz gerçi bn baya kilo aldım şimdi oyle sayılmam ama hamile olmadan önce kurdan gıbıydım :) boylarımızda uzun ama bizim sıpa boya değl ene gidiyo mubarek

Sağol Bilgecim. İnsanlar para var guc var diye günahı sevabı unutmuşlar. Ömrümde böyle bir şey yaşamadım, yaşadığım zamanında denk geldiği ana bak işte.
Şimdiye kadar ilk defa açıldım bu konuda kusura bakma başını ağrıttım. oyle içimde tuttum ki bu konuyu yazını okurken bile ağladım.
Allah razı olsun senden..
Devamlı dua ediyorum zaten Rabbim sen evimizden sağlığımızı huzurumuz eksik etme diye..

Kizlar kan ilacim degisti ve kucuk bi istah acilmam oldu kan ilacini icince gece 4te kalktim yemek yemeye :)

Sent from my Turkcell Maxi Plus 5 using Kadınlar Kulübü mobile app

maşallah diyelim :)bende kan ilacımı 2 haftadır içiyorum vitamin mide bulantısı yaptığından içemiyorum dr ye söyledim bişey demedi 54 kilo olmuşum bende 1 ayda 2 kilo aldım

randevu yu en geç 10 da alırım sanırım..aç gitcez sonuçta sabah erken kalkınca açlığa dayanamıyorum kızım midemi kazımaya başlıyo

aynen bende 9 veya 10 çalıştığım için anca o şekil yapabilirim zati..bakalım nasıl olacak :)

canım benim ya olur mu baş ağrıtma falan aşk olsun keşke elimizden bişey gelse bizlerde bol bol dua edicez

Kizlar hickimse şeker yuklemesini yaptirmadi mi.ben gecen hafta yaptirdim.sekerim çıkmadı.bildiginiz limonlu serbet ben ictiysem herkes icer.sadece ac oldugum icin midemi rahatsiz etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…