yok kız yapılırken acımıyorki sen korkuyorsan iyi olmuş senin için olmaması.şeker testine takma içeriz heralde herkesler içiyor doğuruyor bizde yaparız boşve:))))
bi dahaki gittiğinde belki daha net olur o zaman benzetirsin benim bi dr dan 4 boyutlu alcam var 30 lu haftaları bekliyorum onun içinde daha net belli olur o zaman tosun büyür hem
canım benimde aşı yerim 2 3 gün ağrımıştı şiddeti bi ağrı olmuyo ama kolunu kaldırıp indiriken zorluyo gibi oluyo sanki et kesmiş gibi oluyo
sen ilk aşını mı oldun ben 19 martta 2.aşıyı olcam
ya canım benim sağlık ocağım çağırmadı sinir oldum doktoruma söyledim birinci dozu olabildim ancak
koluma dokunamıyorum ben çok ağrıyor oğluşuma battaniye işliyordum elime alamadım baktım kolum ağrıyor yapamadım.
oh ne güzel 4 boyutlu ultrasona girersin daha net olur hem büyümüşde olur o zaman.
kııııız sıkma canını aynı durumdayız rahat ol artık. benim bi dahaki kontrol 6 nisanda ozaman bide şeker yüklemesi yapılacak aç aç nasıl içilirse şekerli su pfffff tetenoz aşısınıda olmayacağım. küçükken test yapılmadan penisilin vurmuşlardı son anlarda yetişmiştim tekrar hastaneye ondan sonrada birsürü alerjim ortaya çıktı başta metal olmak üzere dr ye söyledim bunu seni riske atmayalım aşıyı yaptırma dedi
git cnm git benim oğlan anasına babsına cekmeyecek heralde bnle eşim kürdan gibiyiz gerçi bn baya kilo aldım şimdi oyle sayılmam ama hamile olmadan önce kurdan gıbıydım :) boylarımızda uzun ama bizim sıpa boya değl ene gidiyo mubarek
ahhh canım ya Allah yukarda haklıyı haksızı görüyo sen gönlünü rahat tut bol bol dua et inş bebişinizinde şansına babacığı aklanacaktır duruşmada
nasıl insanlar var analyamıyorum mazlumun ahını almak ne kötü işleri nasıl rast gidiyo bu insanların ne denir ki ya
sen içini ferah tut ama duruşma günü sölersin hepimiz duamızı ederiz Allah ın izniyle bişeycik olmucak
Sağol Bilgecim. İnsanlar para var guc var diye günahı sevabı unutmuşlar. Ömrümde böyle bir şey yaşamadım, yaşadığım zamanında denk geldiği ana bak işte.
Şimdiye kadar ilk defa açıldım bu konuda kusura bakma başını ağrıttım. oyle içimde tuttum ki bu konuyu yazını okurken bile ağladım.
Allah razı olsun senden..
Devamlı dua ediyorum zaten Rabbim sen evimizden sağlığımızı huzurumuz eksik etme diye..
Sağol Bilgecim. İnsanlar para var guc var diye günahı sevabı unutmuşlar. Ömrümde böyle bir şey yaşamadım, yaşadığım zamanında denk geldiği ana bak işte.
Şimdiye kadar ilk defa açıldım bu konuda kusura bakma başını ağrıttım. oyle içimde tuttum ki bu konuyu yazını okurken bile ağladım.
Allah razı olsun senden..
Devamlı dua ediyorum zaten Rabbim sen evimizden sağlığımızı huzurumuz eksik etme diye..
Kizlar hickimse şeker yuklemesini yaptirmadi mi.ben gecen hafta yaptirdim.sekerim çıkmadı.bildiginiz limonlu serbet ben ictiysem herkes icer.sadece ac oldugum icin midemi rahatsiz etti.