2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Neden öyle cnm.ben 50 lik ictim 1 saat bekledim

Normali öyle zaten canım,50 lik yüklemede şekerin yüksek çıkarsa 100 lük yüklüyolar..bn fazla kilolu olduğumdan doktorum direk 100 yükleyelim50lik yüksek çıkar sende,boşuna 2 defa uğraştırmayalım dedi...bakalım inşallah normal çıkar benim şekerim de :) hoş çıkmasa da zaten diyet yaptığım için bir sıkıntı olmayacak :):)

Off amann bee sabahtan beri camasir yikama asma kurutma yerlestirme biktimm beee bide 9kilo makinam 4makina yikadim miracla babasi sagolsunlar bi giydiklerini bidaha giymiyolar bide kizim gelince camasirci basi olurm artik o kurutma makinasindan istiyorm cok elektrik yakiyomus cok kiristiriyomus bide cok pahali yaa kullananiz varmi icinizden...inanin camasir isinden anca evi toparlamaya vakit buldum bu saatte

kaç kilo aldın toplamda şuanda?
tatlım 16 haftalık da 1,5 kğ almıştım...şuan 2-2,5 arası almış olabilirim....yani 20 haftalık hamileliğimd 2,5 kğ almış oluyorum...ya sen...

teşekkürler teyzesi daha iyileri sizin olsun...

Çok geçmiş olsun canım çok şükür senin erken farkedilmiş,doktoruma sorayım bunu😔😔

Bende bugün verdim kültür yarin cikicak, benim Dr ilaç kullanabilir sin dedi tlfda dun oda yurtdisindaymis, bugün ayni klinikte çalışan başka bir Dr ile konuştum kültür yaptir dedi, esimde o zaman Dr değiştirelim diyor madem test yapilmasi gerekiyordu bize neden bilgi vermedi diye. Simdi isin yoksa yeni bir Dr bul ona alis güven

Şiddetle tavsiye ederim çok rahat..20 lira fark etti elektrik faturam, b sınıfı arçelik almıştım...çok büyük rahatlık...

iyi geceler kizlar bu tetenos aşısi ne illet biseymis yaa kolumu hareket ettirdim anda kemigim sizliyo cok kotu sol bacagimi bile etkiledi ben ikinciyi vurunmasam olur muuu

günaydın annisler:) catlak kremi kullanmaya baslayaniniz var mi acaba? Neler kullaniyosunuz benm karnım simdiden kasinmaya basladi lierac diye bi krem duydum.bilgisi olan var midir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gule gule kullansin cok guzll

çok güzelmiş cicileriniz sağlıklı iyi günlerde giysin bebişin canım doğduğunda üzerine giydirir gösterirsin bizlere birde inş:))

Güle güle kullanın cnm bayılıyorum bebiş kıyafetlerine yaa,sabahtan akşama bakabilirim

teşekkürederiz teyzeleri kıyafetleri elime alınca doğsada giydirsem diye düşünmeden edemiyorum gel temmuz gel

iyi geceler kizlar bu tetenos aşısi ne illet biseymis yaa kolumu hareket ettirdim anda kemigim sizliyo cok kotu sol bacagimi bile etkiledi ben ikinciyi vurunmasam olur muuu

ben hiç vurdurmuyorum canım ama dr yi bilgilendirmen gerekiyo sanırım benim dr not olarak aldı penisiline alerjisi var, alerji olduğu için tetenoz aşısı yapılmamıştır diye

bu arada günaydın güzeller..hayırlı cumalar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

tatlım 16 haftalık da 1,5 kğ almıştım...şuan 2-2,5 arası almış olabilirim....yani 20 haftalık hamileliğimd 2,5 kğ almış oluyorum...ya sen...

çok şükür daha hiç almadım ben kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyorum

günaydın kızlar...
mübarek cuma gününün rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah... allah herkesin dualarını kabul etsin tez vakitte...

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar yine geldik bi haftanın sonuna artık hızlanmayamı başladı ne günler

en güzel gün hepimizin olsun cuma günümüz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun

cancağızlarım selammm,nasılsa alıntıdan görürsünüz,sevgi kızzz sana gel dedim de pişt yap git mi dedimm :54:

Herkesee merhabaa :79:

Bugün cumaaa :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:

son iş günü, bu hafta daha çok şiştiğimi fark ettim, ayrı bir yoruldum full dinlenmek istiyorum haftasonu :103: napıyosunuz bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…