şakaa yapıyosuunnnnnn Periiiiimmmmmm çok tebrik ederimmm, korkma kuzumm sağlıkla gelecek yavrunn, ama doktor kontrolünden çıkma tamam mı? ayyyy çok sevindim yaa, Allah bağışlasın size inş.
herkese günaydın
perdurable cok tatlı olmuş göbişin Masallah
herkes iyidir İnsallah
perikanadı hamileliğin İnsallah cok güzel geçer ve bebişini kucağına alıp evine gelirsin
şakaa yapıyosuunnnnnn Periiiiimmmmmm çok tebrik ederimmm, korkma kuzumm sağlıkla gelecek yavrunn, ama doktor kontrolünden çıkma tamam mı? ayyyy çok sevindim yaa, Allah bağışlasın size inş.
Canım benim ya... İnşallah bu sefer sağlıklı olur.. Testi gördüm sevinemedim bile içimde hep bir korku var.. Sizinle paylaşmak istedim... Rabbim göbüşlerinizi meleklerinizi sizleri korusunnn Sizi seviyorum dualarınızda olayım hep çok korkuyorum çünkü..
Canım benim ya... İnşallah bu sefer sağlıklı olur.. Testi gördüm sevinemedim bile içimde hep bir korku var.. Sizinle paylaşmak istedim... Rabbim göbüşlerinizi meleklerinizi sizleri korusunnn Sizi seviyorum dualarınızda olayım hep çok korkuyorum çünkü..
yaa hayırrr korkma, her bebek nasibini yaşar, ilki öyle oldu diye bu da böyle olacak diye bişey yok, sen tedbirini al Allah bağışlar sana, iyi düşün ki iyi olsun kuzum
herkese günaydın
perdurable cok tatlı olmuş göbişin Masallah
herkes iyidir İnsallah
perikanadı hamileliğin İnsallah cok güzel geçer ve bebişini kucağına alıp evine gelirsin
yaa hayırrr korkma, her bebek nasibini yaşar, ilki öyle oldu diye bu da böyle olacak diye bişey yok, sen tedbirini al Allah bağışlar sana, iyi düşün ki iyi olsun kuzum
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum canım Allah razı olsun... İyi düşüneceğim.. Zaten 2 hafta sonra istanbula gideceğim biraz stres atarım inşallah o ara bişi olmaz bebişime Uçaktı valizdi felan var mı önereceğin bişi ağır kaldırmak istemiyorum ama mecbur valiz taşicam yalnız da gidiyorum bişi olur mu ondan korkuyrum
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum canım Allah razı olsun... İyi düşüneceğim.. Zaten 2 hafta sonra istanbula gideceğim biraz stres atarım inşallah o ara bişi olmaz bebişime Uçaktı valizdi felan var mı önereceğin bişi ağır kaldırmak istemiyorum ama mecbur valiz taşicam yalnız da gidiyorum bişi olur mu ondan korkuyrum
yani ilk zamanlar ağır kaldırmaman lazım, valiz sürüklemeli mi? sürüklenenlerdense bişey olmaz ama sen yine de çok şey götürme mecbur değilsen, kafa dağıtman çok iyi gelecek sana, ama rahat olman- şunu yaparsam bişey olur mu diye korkmaman lazım, rahat tut içini, ama uzanma yukarılara, doktor kontrollerini de ihmal etme, doktoruna ilk bebeğini neden kaybettiğini ayrıntısıyla anlat mutlaka
yani ilk zamanlar ağır kaldırmaman lazım, valiz sürüklemeli mi? sürüklenenlerdense bişey olmaz ama sen yine de çok şey götürme mecbur değilsen, kafa dağıtman çok iyi gelecek sana, ama rahat olman- şunu yaparsam bişey olur mu diye korkmaman lazım, rahat tut içini, ama uzanma yukarılara, doktor kontrollerini de ihmal etme, doktoruna ilk bebeğini neden kaybettiğini ayrıntısıyla anlat mutlaka
Doktora 10 gün sonra felan gitmeyi düşünüyorum canım.. Olmazsa sürüklemeli valiz alırım çok az eşya götürürüm.. Tabi aklımdan çıkaramama ama ananemi görmek annemi görmek iyi gelecek fazla düşünmem.. İnşallah iyi haberi de istanbul da alırım oraya denk geliyor kalp atışlarını duyup öyle gelirim inşallah... Sağol canım benim..
sağol bitanem,az bi sızı var ama dünden beri o kadar su içtim ki bu kez bu ağırlık yaptı bana,düne göre iyiyim canm,sık wc ye gitmem gerek anladığım kadarıyla
günaydın annisler:) catlak kremi kullanmaya baslayaniniz var mi acaba? Neler kullaniyosunuz benm karnım simdiden kasinmaya basladi lierac diye bi krem duydum.bilgisi olan var midir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lierac ben kullanıyorum canım daha hiç çatlağım yok ama kremden mi bilmem.. biraz pahalı bi krem hatta jel desek daha doğru olur ama denemeye değer bence.
şöyle bişey yap korkuların tamamını unut. hep güzel şeyler düşün sonuçta rabbim bize ne kadar ömür biçerse o kadar yaşayacağız bu herkes için geçerli. bana doktor ilk muayenemde çok ciddi bi kanama bölgesi var rahimde bu çocuk %90 düşecek yaşamaz dedi ve rabbime şükürler olsun ki şuan 23. haftadayız. ben doktorun o konuşmasına rağmen hiç düşer mi diye düşünmedim hep benimle kalacak diye inandım ve çok şükür şimdi tepiklerini hissediyorum kimsenin moralini bozmasına izin verme.