- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
canım benim günaydın,sağolll sen nasılsın bakalımherkese günaydın
perdurable cok tatlı olmuş göbişin Masallah
herkes iyidir İnsallah
perikanadı hamileliğin İnsallah cok güzel geçer ve bebişini kucağına alıp evine gelirsin
bacım hayırlı olsun,Allah nazardan saklasınCanım benim ya... İnşallah bu sefer sağlıklı olur.. Testi gördüm sevinemedim bile içimde hep bir korku var.. Sizinle paylaşmak istedim... Rabbim göbüşlerinizi meleklerinizi sizleri korusunnnSizi seviyorum dualarınızda olayım hep çok korkuyorum çünkü..
selamm,canım aynı şeyi düşünüyoz iiihhhiiibi hafta daha bitiyoooo
şöyle bişey yap korkuların tamamını unut. hep güzel şeyler düşün sonuçta rabbim bize ne kadar ömür biçerse o kadar yaşayacağız bu herkes için geçerli. bana doktor ilk muayenemde çok ciddi bi kanama bölgesi var rahimde bu çocuk %90 düşecek yaşamaz dedi ve rabbime şükürler olsun ki şuan 23. haftadayız. ben doktorun o konuşmasına rağmen hiç düşer mi diye düşünmedim hep benimle kalacak diye inandım ve çok şükür şimdi tepiklerini hissediyorum kimsenin moralini bozmasına izin verme.
günaydın annisler:) catlak kremi kullanmaya baslayaniniz var mi acaba? Neler kullaniyosunuz benm karnım simdiden kasinmaya basladilierac diye bi krem duydum.bilgisi olan var midir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim günaydın,sağolll sen nasılsın bakalım
bacım hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın
selamm,canım aynı şeyi düşünüyoz iiihhhiii
günaydın kızlar...
mübarek cuma gününün rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah... allah herkesin dualarını kabul etsin tez vakitte...
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar yine geldik bi haftanın sonuna artık hızlanmayamı başladı ne günler
en güzel gün hepimizin olsun cuma günümüz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun
Günaydın canlarım,hayırlı cumalar inşallah
Herkesee merhabaa :79:
Bugün cumaaa :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:
son iş günü, bu hafta daha çok şiştiğimi fark ettim, ayrı bir yoruldumfull dinlenmek istiyorum haftasonu :103: napıyosunuz bakim?
selamlarrrr cumaları ayrı bir seviyorummmmmm
valla bende dinlenmek istiyoırum ama haftaya taşınacağımız için çok işim var çoookkkkk
sen napıosuuunnnnnnnnn
canım benim günaydın,sağolll sen nasılsın bakalım
bacım hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın
selamm,canım aynı şeyi düşünüyoz iiihhhiii
aayyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi hayırlısı olsun inşallahhh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hamişken taşınmak çok zor yahu :26:
var mı sana yardımcı olacak birileri?
çok yormadan yavaş yavaş yap işlerini canım..
canım benim ya,tahmin edebiliyorum,dün bir ara rahatsız hissettim kendimi,Allah kimseyi sağlıkla,evlatla,sevdikleimizle sınamasın,geçmiş olsun gülüm yanasılım artık ben bile bilmiyorum hala istifra edıyorum yemek yiyemiyorum ve rengim o kadar kotuki her gören cok kotu rengin cok kotu gorunuyorsun diyorlar yani moral veren yok
nasıl neşeli hamile olunur nasıl keyifle Dr.a gidilir bilmiyorum moralinizi bozmak değil niyetim ama insan zor geçirince keyif almakda zor oluyor işin keyifli yanı tekmeler
ben burdayım diyor annem sonu güzel olsun diğerleri gibi diyor
onunla avunuyorum artık nerdeyse hic sokağa çıkmıyorum cunku gucumde yok isteğimde yok
iste böyle bir sor bin ah işit gibi oldu ama halime hamdolsun Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağıma alıp evime gelmek nasip olsun bana ve buradaki herkese
inşallah canım benim,o da tatlı bişey Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınSağol canım ya.. İnşallah pıtpıtını duyunca size hoplaya zıplaya haber veririm... Size de nazar değmesinnnnn
çok şükür daha hiç almadım ben kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyorum
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar yine geldik bi haftanın sonuna artık hızlanmayamı başladı ne günler
en güzel gün hepimizin olsun cuma günümüz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun
Günaydın canlarım,hayırlı cumalar inşallah
nasılım artık ben bile bilmiyorum hala istifra edıyorum yemek yiyemiyorum ve rengim o kadar kotuki her gören cok kotu rengin cok kotu gorunuyorsun diyorlar yani moral veren yok
nasıl neşeli hamile olunur nasıl keyifle Dr.a gidilir bilmiyorum moralinizi bozmak değil niyetim ama insan zor geçirince keyif almakda zor oluyor işin keyifli yanı tekmeler
ben burdayım diyor annem sonu güzel olsun diğerleri gibi diyor
onunla avunuyorum artık nerdeyse hic sokağa çıkmıyorum cunku gucumde yok isteğimde yok
iste böyle bir sor bin ah işit gibi oldu ama halime hamdolsun Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağıma alıp evime gelmek nasip olsun bana ve buradaki herkese
Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye
Şiddetle tavsiye ederim çok rahat..20 lira fark etti elektrik faturam, b sınıfı arçelik almıştım...çok büyük rahatlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?