2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkese günaydın
perdurable cok tatlı olmuş göbişin Masallah
herkes iyidir İnsallah
perikanadı hamileliğin İnsallah cok güzel geçer ve bebişini kucağına alıp evine gelirsin
canım benim günaydın,sağolll sen nasılsın bakalım

bacım hayırlı olsun,Allah nazardan saklasın
bi hafta daha bitiyoooo
selamm,canım aynı şeyi düşünüyoz iiihhhiii

Oy ne kadar güzelll kucağına al da sana da tepik atsın yerim ben onu Tamam kafamı boşaltmak en iyisi... Zaman çabuk geçsinnn de pıt pıtını duyayım... Sizlere de bol sağlıklı günler olsun inşallah...

ben kullanıyorum palmers çok memnunum hemde çok güzel kokuyor şimdilik bir çatlama yok bakalım :)

Sağol canım ya.. İnşallah pıtpıtını duyunca size hoplaya zıplaya haber veririm... Size de nazar değmesinnnnn

günaydın kızlar...
mübarek cuma gününün rahmeti bereketi üzerimizde olsun inşallah... allah herkesin dualarını kabul etsin tez vakitte...

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar yine geldik bi haftanın sonuna artık hızlanmayamı başladı ne günler

en güzel gün hepimizin olsun cuma günümüz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun

Günaydın canlarım,hayırlı cumalar inşallah

günaydınnnn güzel anneler ve kuzularıııı :)

selamlarrrr cumaları ayrı bir seviyorummmmmm
valla bende dinlenmek istiyoırum ama haftaya taşınacağımız için çok işim var çoookkkkk
sen napıosuuunnnnnnnnn

selamlarrrr cumaları ayrı bir seviyorummmmmm
valla bende dinlenmek istiyoırum ama haftaya taşınacağımız için çok işim var çoookkkkk
sen napıosuuunnnnnnnnn

hamişken taşınmak çok zor yahu :26:

var mı sana yardımcı olacak birileri?
çok yormadan yavaş yavaş yap işlerini canım..

nasılım artık ben bile bilmiyorum hala istifra edıyorum yemek yiyemiyorum ve rengim o kadar kotuki her gören cok kotu rengin cok kotu gorunuyorsun diyorlar yani moral veren yok
nasıl neşeli hamile olunur nasıl keyifle Dr.a gidilir bilmiyorum moralinizi bozmak değil niyetim ama insan zor geçirince keyif almakda zor oluyor işin keyifli yanı tekmeler
ben burdayım diyor annem sonu güzel olsun diğerleri gibi diyor
onunla avunuyorum artık nerdeyse hic sokağa çıkmıyorum cunku gucumde yok isteğimde yok
iste böyle bir sor bin ah işit gibi oldu ama halime hamdolsun Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağıma alıp evime gelmek nasip olsun bana ve buradaki herkese

Günaydın kızlar dün diş kontrolune gittim. Iki dış arasında çürük, dislerde tartar varmış. Dolguyu yaptir dedi. Dış taslarida kanama yapar temizler dedi ama temizleyen kimse memnun değil sık fircaliyorum doğal yöntem bulursam deniyicem. Dolguyu da yaptırmayı düşünüyorum bakalım. Diş kanamalari normalmis zaten.

Günaydın annişler,güzel haberlerle başlanmış güne hep böyle gider inşallah, kimseden kötü haberler gelmesin artık:):)

canım benim ya,tahmin edebiliyorum,dün bir ara rahatsız hissettim kendimi,Allah kimseyi sağlıkla,evlatla,sevdikleimizle sınamasın,geçmiş olsun gülüm ya
Sağol canım ya.. İnşallah pıtpıtını duyunca size hoplaya zıplaya haber veririm... Size de nazar değmesinnnnn
inşallah canım benim,o da tatlı bişey Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

çok şükür daha hiç almadım ben kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyorum

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar yine geldik bi haftanın sonuna artık hızlanmayamı başladı ne günler

en güzel gün hepimizin olsun cuma günümüz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun

Günaydın canlarım,hayırlı cumalar inşallah

herkese hayırlı cumalar olsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin...

canım mide gazın olmasın senin gaz yapmayan yemekler yersen miden belki rahatlar bende mide gazı olduğu için herşeyi seçerek yiyorum dikkat etmeyince istifra etmekten midem mahvoluyo.inşallah biran önce bulantıların geçer canım geçmiş olsun

Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye

maşallah tatlım bu ne güzellik allahım hamile olmak insanı ne kadar güzelleştiriyo ay sivilceymiş onlarda bizim nazarlığımız olsun biz her halimizle güzeliz bebişlerimiz güzelliğimize güzellik katıyo bikere laf edenler kıskandıklarından ediyo hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…