2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım naptın ayrıntılı ultrason işini. Burda yakalayınca bi sorayım dedim Canım ben araştırdım bizim gireceğimiz renkli ultrason olduğundan o kadar pahalıymış. Ama Yıldızlı Güven hastanesinde 50 muayane ücreti +35 lira fln da 4 boyutlu 85 e geliyomuş canım. Bilgin olsun. Ben daha karar veremedim napcamı valla .

Günaydın kızlarrr biz bugün 23. Haftaya girdikkkk hayırlısıyla :)

ay ne guzl yaa bende pazartesi 20+0 olucm insallah su 38haftam gelse hayirlisiyla kucuk kizimi kucagima alsam mide bulantim hazimsizliklarim gecse daha ne isterimki..cok zor geciyor midemm cok fena ne yesem duzeliyo nede yemesem hersey dokunuyor kizima uzuluyorm herseyden vitamin alamiyor bebegim

makina fiyatlari ne kadar canim

Alacağın modele marksya göre değişiyo canım..temmuzda almıştım ben arçelik b sınıfı 700 dü, siemens bakmıştık b sınıfı 1000 liraydı, a sınıfları hepsinde 1300-1500 gibiydi...ablam kendine bosh almıştı bama aldırmadı gerek yok aynı özellikler her şeyi aynı sadece fiyat farkı var dedi, gerçekten de öyle...

ananeler teyzeler olunca bize alacak bişey kalmayacak bebişler doğana kadar. mutlu alışverişler canım

Öyle valla...biz bebek arabası aldık sadece kıyafet konusunda tek kuruş çıkmadı cebimizden, anneannemiz sağolsun almış bir sürü şey :) eee bizim sıpa daşanslı ama 4 tane teyzesi var :):)

Öyle valla...biz bebek arabası aldık sadece kıyafet konusunda tek kuruş çıkmadı cebimizden, anneannemiz sağolsun almış bir sürü şey :) eee bizim sıpa daşanslı ama 4 tane teyzesi var :):)

teyzeler anne yarısıymış alsınlar tabi bizde de 2 tane var bende sadece bebek arabısı alacağım ilk 3 ay giyebileceği herşeyi neredeyse alınmış. beşiğide kendi beşiğimi kullanmayı düşünüyorum. hep hayalimdi bigün bebeğim olursa kendi beşiğimde yatırcam diye antika tam neredeyse 40 yılı devirmiş bütün kardeşlerim aynı beşikte büyümüş

slm tatlım

ayyy ne guzel yaa insanın bi istegi olupta gercekleştirecek olması...Rabiim nasip etsin inş :)

slm tatlım

ayyy ne guzel yaa insanın bi istegi olupta gercekleştirecek olması...Rabiim nasip etsin inş :)

aslm canım

hayırlısıyla bide kucağımıza alacağımız gün gelse kokusunu içimize çeksek bebeklerimizin... anne olmak ne kadar güzel daha şimdiden özlüyoruz herşeyimiz aldığımız nefesimiz bebişlerimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

amiiiin inşallah cnm bazen düşünüyorumm gözlerim doluyo kalbim daha bi hızlı çarpıyo gel temmuz geeeell

Ayy ne güzel :):) ben yiğenlerden kalanları topluyom :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…