- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
maşallah tatlım bu ne güzellik allahım hamile olmak insanı ne kadar güzelleştiriyo ay sivilceymiş onlarda bizim nazarlığımız olsun biz her halimizle güzeliz bebişlerimiz güzelliğimize güzellik katıyo bikere laf edenler kıskandıklarından ediyo hıh
inşallahh 3 ayım kaldı nasipse :)O günleri de görcez inşallah :):)
hoşgeldin bebuşuuum,hayırlı cumalarr,nörüyon bakiimmm
Huhuuuu ben yokum kimse beni sormuyoooo
Bugun kv geliyo kizlaaaaaarrr:18: bende kendimi temizlige yemege verdim, simdiye kadar biz her ay gittigimiz icin hic gelmemisti ilk kez geliyo yanii
Ayy bu arada dun aksam basit bi sey icin resmen bögüre bögüre agladimmsabah da kafam davul gibi gozlerim sis sis tabii. Cok kizdim kendime.
Hee bi de bugun 2.aşıya gitcem islerimi bitirip.
Anaaaammm ne cok derdim varmis hee
evlimutlum vallaha aklımdan sen geçiyodun bebişim napıyon bea...ooo gelsin bakalım hazırlıklar fulltime diyosuunn yorma kendini şekerimm.kalıcak mı kv den..bnmde 17 sınde 2. dozum bakalım
Ben her yerdeyim :):)
benim gibi desene
canım benim hoşgeldin hayırlı cumalar ,ah biz kadınlar ve ah bizi anlayaamayanlarrr,acaba kv gelecek şimdiden mi ağlıyaam dedin kızzzzHuhuuuu ben yokum kimse beni sormuyoooo
Bugun kv geliyo kizlaaaaaarrr:18: bende kendimi temizlige yemege verdim, simdiye kadar biz her ay gittigimiz icin hic gelmemisti ilk kez geliyo yanii
Ayy bu arada dun aksam basit bi sey icin resmen bögüre bögüre agladimmsabah da kafam davul gibi gozlerim sis sis tabii. Cok kizdim kendime.
ben ne örüyiim canm,iş,ev,yemek,akşamları da anca totomu büyütüyom,yeterince yorgunluk oluyo zatiiii,elime örgü alamıyom ki,kitabım var,bazen onu okuyominşallahh 3 ayım kaldı nasipse :)
hayırlı cumalar tatlım..nörim gııı işteyim ama akşamları paşama battaniye örüyom iyi mi
iyi çok şükür cnm dünde bn kontroldeydım 21+0 ım paşam 460 gr olmuş tosun paşa olmuş..bnm seker yuklemem 7 nisanda nasipse cnmSagol canim sende yoktun ne zamandr.. Bu arada benim adim ozgeuzun uzun nickimi yazmak zorunda kalma didim
Ayy sorma nedense fazla kastim kendimi, halbuki kv benim bebekligimi bilirneyse artikkk.
Senin pasan nasil bakiim, ben yarin kontrole gidiyorum hemde seker yuklemesi yapilcak, babaannesi de gorsun pipicanimi
ikinizin de maşallahı var canlar,bizim elimizde iş olunca ohoooo sayfalar atlayıp gidiyiii
canım benim hoşgeldin hayırlı cumalar ,ah biz kadınlar ve ah bizi anlayaamayanlarrr,acaba kv gelecek şimdiden mi ağlıyaam dedin kızzzz
ben ne örüyiim canm,iş,ev,yemek,akşamları da anca totomu büyütüyom,yeterince yorgunluk oluyo zatiiii,elime örgü alamıyom ki,kitabım var,bazen onu okuyom
Hosbuldum canimm:) hee heralde pesin pesin aglayayim sonra aglayamam diye dusundumcanım benim hoşgeldin hayırlı cumalar ,ah biz kadınlar ve ah bizi anlayaamayanlarrr,acaba kv gelecek şimdiden mi ağlıyaam dedin kızzzz
ben ne örüyiim canm,iş,ev,yemek,akşamları da anca totomu büyütüyom,yeterince yorgunluk oluyo zatiiii,elime örgü alamıyom ki,kitabım var,bazen onu okuyom
iyi çok şükür cnm dünde bn kontroldeydım 21+0 ım paşam 460 gr olmuş tosun paşa olmuş..bnm seker yuklemem 7 nisanda nasipse cnm
dimi yaa kız bn bi ara takılamıyodum malum masa başı iş olunca net her zaman parmaklarının ucundabattaniye örüyom dedim sana duydun mu kiiiii
Hosbuldum canimm:) hee heralde pesin pesin aglayayim sonra aglayamam diye dusundum
Ooo masallahh size, tosun pasanin pipisi de kocaman olmustur kesinbakalim bizimki ne kadar olmuss vee seker yuklememiz nasil gececekk
pipili canavar pipili kardeşliği ban gostermedi pipsini neysa...hadi sende güzel güzel haberlerle gel senin paşada sana göstersin direk
Bizimki aciveriyo hemenbu arada isme karar vermis miydinizz, hatirlayamadimm
Bende bugün verdim kültür yarin cikicak, benim Dr ilaç kullanabilir sin dedi tlfda dun oda yurtdisindaymis, bugün ayni klinikte çalışan başka bir Dr ile konuştum kültür yaptir dedi, esimde o zaman Dr değiştirelim diyor madem test yapilmasi gerekiyordu bize neden bilgi vermedi diye. Simdi isin yoksa yeni bir Dr bul ona alis güven
Huhuuuu ben yokum kimse beni sormuyoooo
inşallahh 3 ayım kaldı nasipse :)
hayırlı cumalar tatlım..nörim gııı işteyim ama akşamları paşama battaniye örüyom iyi mi
ikinizin de maşallahı var canlar,bizim elimizde iş olunca ohoooo sayfalar atlayıp gidiyiii
yiğit efe veya yusuf efe veya yiğit kaan bakalım bunlardan biri ama hangisi:44::44::44::44:
kız işten çıkmama 3 ay var sekerım :) :)Özge hoşgeldin kolay gelsin, o ağlamalar yok mu başa dert :) dün yiğenim videosunu göndermiş hastayım ben seda teyze diye ağlamaktan 1 dkklık videoyu izleyemedim
Sevgi nasıl 3 ayın kaldı kız?? Bu ayı saymıyon mu?
Biz hem buraya hem faceye yetişiyoz
Yaa efeler çok yaramaz oluyooookaç tane öğrencim olduysa efe diye canımı çıkarttı hepsi de..öğretmenler isim konusuna takık oluyo azcık :)
kız işten çıkmama 3 ay var sekerım :) :)
valla öyle diyolar bnde karar veremedim bilemediim ki şimdi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?