2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Huhuuuu ben yokum kimse beni sormuyoooo

Bugun kv geliyo kizlaaaaaarrr:18: bende kendimi temizlige yemege verdim, simdiye kadar biz her ay gittigimiz icin hic gelmemisti ilk kez geliyo yanii

Ayy bu arada dun aksam basit bi sey icin resmen bögüre bögüre agladimm sabah da kafam davul gibi gozlerim sis sis tabii. Cok kizdim kendime.

Hee bi de bugun 2.aşıya gitcem islerimi bitirip.

Anaaaammm ne cok derdim varmis hee

tey tey teeeeyyyy kız iyi ki varsınız ya,nasıl güzel moral oluyoooo,şahanesiniz hepiniizzz :81::87::103:

evlimutlum vallaha aklımdan sen geçiyodun bebişim napıyon bea...ooo gelsin bakalım hazırlıklar fulltime diyosuunn yorma kendini şekerimm.kalıcak mı kv den..bnmde 17 sınde 2. dozum bakalım

evlimutlum vallaha aklımdan sen geçiyodun bebişim napıyon bea...ooo gelsin bakalım hazırlıklar fulltime diyosuunn yorma kendini şekerimm.kalıcak mı kv den..bnmde 17 sınde 2. dozum bakalım

Sagol canim sende yoktun ne zamandr.. Bu arada benim adim ozge uzun uzun nickimi yazmak zorunda kalma didim
Ayy sorma nedense fazla kastim kendimi, halbuki kv benim bebekligimi bilir neyse artikkk.
Senin pasan nasil bakiim, ben yarin kontrole gidiyorum hemde seker yuklemesi yapilcak, babaannesi de gorsun pipicanimi

canım benim hoşgeldin hayırlı cumalar ,ah biz kadınlar ve ah bizi anlayaamayanlarrr,acaba kv gelecek şimdiden mi ağlıyaam dedin kızzzz
inşallahh 3 ayım kaldı nasipse :)
hayırlı cumalar tatlım..nörim gııı işteyim ama akşamları paşama battaniye örüyom iyi mi
ben ne örüyiim canm,iş,ev,yemek,akşamları da anca totomu büyütüyom,yeterince yorgunluk oluyo zatiiii,elime örgü alamıyom ki,kitabım var,bazen onu okuyom

iyi çok şükür cnm dünde bn kontroldeydım 21+0 ım paşam 460 gr olmuş tosun paşa olmuş..bnm seker yuklemem 7 nisanda nasipse cnm
ikinizin de maşallahı var canlar,bizim elimizde iş olunca ohoooo sayfalar atlayıp gidiyiii

dimi yaa kız bn bi ara takılamıyodum malum masa başı iş olunca net her zaman parmaklarının ucunda battaniye örüyom dedim sana duydun mu kiiiii

temam duymuşun ne tembel garısın sen kalk kızz bn 7 ye kadar işteyim eve gıdıp yemek yapıyom cay falan elimdede orgum ..sadece pazarım var ühü ühü mayıs gelsin yaaaaaa hemen hemen

Hosbuldum canimm:) hee heralde pesin pesin aglayayim sonra aglayamam diye dusundum

Ooo masallahh size, tosun pasanin pipisi de kocaman olmustur kesin bakalim bizimki ne kadar olmuss vee seker yuklememiz nasil gececekk

Hosbuldum canimm:) hee heralde pesin pesin aglayayim sonra aglayamam diye dusundum

Ooo masallahh size, tosun pasanin pipisi de kocaman olmustur kesin bakalim bizimki ne kadar olmuss vee seker yuklememiz nasil gececekk

pipili canavar pipili kardeşliği ban gostermedi pipsini neysa...hadi sende güzel güzel haberlerle gel senin paşada sana göstersin direk

merhabalar kızlar ben uzun süredir sizleri ve paylaşımlarınızı takip ediyorum ama üyeliğim yeni istanbuldan katılıyorum 22 haftalık gebeyim buzamana kadar birçok sıkıntı oldu geçti şükür bir oğlumuz olacak nasipse ama 18.ci haftadan bu yana karnımda sertleşme yaşıyorum acile gittim birkaç sefer serviks boyu ölçüldü normal denildi açıklık yok çok şükür nstde sancım çıkmadı bu yüzden ilaç vermediler eve gönderiyorlar sadece magnezyum kan ilacı birde elevit kullanıyorum sizlere sorum sizinde zaman zaman karnınızın bir tarafına bebek toplanır gibi olup sertleşiyor mu? dün 2.düzey ultrason yaptrdım herşey iyi çıktı hamdolsun hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum

İyi yapmissin canim en kesin sonucu idrar kültürü veriyor doktorunun bunu istemeden ilaca basla demesini anlamadim sonucta zararsiz dense bile ictigin kimyasal bir ilac bide antibiyotik nekadar az kullanilirsa bu dönemde o kadar iyi banada idrar sonucumu görünce doktor direk bu nasıl idrar enfeksiyonun cok demisti ama ilaca baslamadan bide kültür bakalim sonucuna göre antibiyotik baslariz dedi ama sükür kultür sonucum temiz çıktı insallah senin sonucunda iyi çıkar...

inşallahh 3 ayım kaldı nasipse :)

hayırlı cumalar tatlım..nörim gııı işteyim ama akşamları paşama battaniye örüyom iyi mi

ikinizin de maşallahı var canlar,bizim elimizde iş olunca ohoooo sayfalar atlayıp gidiyiii

Özge hoşgeldin kolay gelsin, o ağlamalar yok mu başa dert :) dün yiğenim videosunu göndermiş hastayım ben seda teyze diye ağlamaktan 1 dkklık videoyu izleyemedim

Sevgi nasıl 3 ayın kaldı kız?? Bu ayı saymıyon mu?

Biz hem buraya hem faceye yetişiyoz

kız işten çıkmama 3 ay var sekerım :) :)
Yaa efeler çok yaramaz oluyoooo kaç tane öğrencim olduysa efe diye canımı çıkarttı hepsi de..öğretmenler isim konusuna takık oluyo azcık :)

valla öyle diyolar bnde karar veremedim bilemediim ki şimdi :44::44:

kızlar selam. sizin sosyal pylaım sitesinde grubunuz varmı bilgis olan bana adını atabilirmi be bakındım ama bulamadım buraya çok giremediğim için ordan takip etmek istedim grubu belki ağustos belki temmuz annesiyim ağustos ilk hafta çıkıyo ama doktor temmuz olur demişti.....

kız işten çıkmama 3 ay var sekerım :) :)

valla öyle diyolar bnde karar veremedim bilemediim ki şimdi :44::44:

Hee ben de doğuma 3 ay var diyon sandım :) valla 4 tane efe geçti hayatımdan, hepsi aynıydı.. Ama 2 isimli olunca yumuşatır belki :) selim ismini çok istiyorumben sırf bu yüzdn, tüm selimler akılı uslu sakindi :):) yusuf selim olcak inş bizimki de :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…