merhabalar kızlar ben uzun süredir sizleri ve paylaşımlarınızı takip ediyorum ama üyeliğim yeni istanbuldan katılıyorum 22 haftalık gebeyim buzamana kadar birçok sıkıntı oldu geçti şükür bir oğlumuz olacak nasipse ama 18.ci haftadan bu yana karnımda sertleşme yaşıyorum acile gittim birkaç sefer serviks boyu ölçüldü normal denildi açıklık yok çok şükür nstde sancım çıkmadı bu yüzden ilaç vermediler eve gönderiyorlar sadece magnezyum kan ilacı birde elevit kullanıyorum sizlere sorum sizinde zaman zaman karnınızın bir tarafına bebek toplanır gibi olup sertleşiyor mu? dün 2.düzey ultrason yaptrdım herşey iyi çıktı hamdolsun hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum
canım o dediğin bende de oluyo ama ben ne dr gitme nede sorma ihtiyacı duymadım çünkü bebek toplanıyo yani dönüyo falan özellikle akşamları yemekten sonra uzanıyorum önce hareketlerini içerden hissediyorum sonra bakıyorum bi yere toplanmış hatta bazen annem ve eşimde dışardan bile belli olduğunu sölüyo duruş pozisyonunun senin ki nasıl bir sertleşme ve uzun mu sürüyo ben döndüğünü düşünüyorum o anda yada geriliyo gibi
Hee ben de doğuma 3 ay var diyon sandım :) valla 4 tane efe geçti hayatımdan, hepsi aynıydı.. Ama 2 isimli olunca yumuşatır belki :) selim ismini çok istiyorumben sırf bu yüzdn, tüm selimler akılı uslu sakindi :):) yusuf selim olcak inş bizimki de :):)
Selam kızlar hepinize hayırlı cumalar...
Biz dün kesin olarak kızımızın ismini kararlaştırdık babasi NEVA olsun dedi bende ÖYKÜ veya BEREN dedim sonuç olarak ya NEVA BEREN ya da NEVA ÖYKÜ arasında kaldik sizce hangisi fikirlerinizi paylaşırsaniz sevinirimbu arada sizler isim konusunu ne yaptiniz artık yavaş yavaş isimler belli olmaya başlamıstır sanırım
yusuf u bnde istiyorum açıkcası güzel yüzlü güzel huylu olurlarmış bakalım kısmet nasipse bi kucağımıza gelsinlede sağlıkla isim meselesi kolay :)))
ay ne guzl yaa bende pazartesi 20+0 olucm insallah su 38haftam gelse hayirlisiyla kucuk kizimi kucagima alsam mide bulantim hazimsizliklarim gecse daha ne isterimki..cok zor geciyor midemm cok fena ne yesem duzeliyo nede yemesem hersey dokunuyor kizima uzuluyorm herseyden vitamin alamiyor bebegim
Selam kızlar hepinize hayırlı cumalar...
Biz dün kesin olarak kızımızın ismini kararlaştırdık babasi NEVA olsun dedi bende ÖYKÜ veya BEREN dedim sonuç olarak ya NEVA BEREN ya da NEVA ÖYKÜ arasında kaldik sizce hangisi fikirlerinizi paylaşırsaniz sevinirimbu arada sizler isim konusunu ne yaptiniz artık yavaş yavaş isimler belli olmaya başlamıstır sanırım
Canım rahim kasılıyormuş ama ilaç tedavisi verilmedi kendimde sağlıkçıym diye sağolsun ilgilendiler ama ben erken doğumu başlatabilir diye bu kasılmalardan korkuyorum açıkcası sana günde kaç defa toplanma hissi oluyor tatlım
canım gündüz çalışıyorum sürekli oturuyorum o yüzden mi bilmem hiç öyle bişey olmuyo ama akşamları sırt üstü uzanıp karnımı sevmeye başlıyorum içerde hareketlendiğini hissediyorum sonrada sağa sola dönüyo gibi bi yerde böle sertleşiyo ama sertleşip öyle kalmıyo 1 2 dakkada düzeliyo hemen kasılma gibi değil yani o resmen bebek bi yerde toplanıyo veya ayağıyla bastıyoru gibi bişey oluyo bide ayakta uzun süre kaldığım zaman kasık bölgemde sertleşme gibi oluyo dinlenince geçiyo
bugün midem fenalarda ne yapsam geçmiyo yanması ve bulantısı oy oy hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemi... bide bu halimle canım bişeyler istiyo yesem ayrı yemesem ayrı ama yiyeceğim sanırım
gündüz olmuyormuş sende tatlım bende oluyor işte benimde göbek çevremde toplanma olunca idrara sıkışıyorum ve rahim kasılıyormuş
iyi çok şükür cnm dünde bn kontroldeydım 21+0 ım paşam 460 gr olmuş tosun paşa olmuş..bnm seker yuklemem 7 nisanda nasipse cnm
dimi yaa kız bn bi ara takılamıyodum malum masa başı iş olunca net her zaman parmaklarının ucundabattaniye örüyom dedim sana duydun mu kiiiii
ah canım ya aslında böle değildim ,eşim haftasonları dinlen de motorun soğusun falan diyodu,ama şimdi ben de saldımm ohhhtemam duymuşun ne tembel garısın sen kalk kızz bn 7 ye kadar işteyim eve gıdıp yemek yapıyom cay falan elimdede orgum ..sadece pazarım var ühü ühü mayıs gelsin yaaaaaa hemen hemen
kızlar ya inşallah biz teker teker doğurmaya başlayınca acaba şimdi sıra kimd diye merak ederiz,bazılarımız aynı gün doğururuz ayyyy çok heyecanlı beee
he heeee bi de normal doğum yapabilecek olanlar her an bekleriz artıkınBende onu dusunuyorum yaa. Nasil olcak acabaaaaonce kim dogurcak merak ediyorum hepimiz basina üsüsürüz nasil oldu anlat diye
bugün midem fenalarda ne yapsam geçmiyo yanması ve bulantısı oy oy hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemi... bide bu halimle canım bişeyler istiyo yesem ayrı yemesem ayrı ama yiyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?