2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım o dediğin bende de oluyo ama ben ne dr gitme nede sorma ihtiyacı duymadım çünkü bebek toplanıyo yani dönüyo falan özellikle akşamları yemekten sonra uzanıyorum önce hareketlerini içerden hissediyorum sonra bakıyorum bi yere toplanmış hatta bazen annem ve eşimde dışardan bile belli olduğunu sölüyo duruş pozisyonunun senin ki nasıl bir sertleşme ve uzun mu sürüyo ben döndüğünü düşünüyorum o anda yada geriliyo gibi

Canım rahim kasılıyormuş ama ilaç tedavisi verilmedi kendimde sağlıkçıym diye sağolsun ilgilendiler ama ben erken doğumu başlatabilir diye bu kasılmalardan korkuyorum açıkcası sana günde kaç defa toplanma hissi oluyor tatlım

yusuf u bnde istiyorum açıkcası güzel yüzlü güzel huylu olurlarmış bakalım kısmet nasipse bi kucağımıza gelsinlede sağlıkla isim meselesi kolay :)))

Selam kızlar hepinize hayırlı cumalar...

Biz dün kesin olarak kızımızın ismini kararlaştırdık babasi NEVA olsun dedi bende ÖYKÜ veya BEREN dedim sonuç olarak ya NEVA BEREN ya da NEVA ÖYKÜ arasında kaldik sizce hangisi fikirlerinizi paylaşırsaniz sevinirim bu arada sizler isim konusunu ne yaptiniz artık yavaş yavaş isimler belli olmaya başlamıstır sanırım

Öykü neva daha mı hoş geliyo ki kulağa acaba :):) bizim oğlumuzun adı Yusuf Selim olcak inşallah :):)

ah ahhh canım derdimiz aynı. ne yersem yiyeyim miğdem yanıyor. yukarı doğru ittiriyorlar sanki yediklerimi. birkaç defa zorladım kendi mi bebeğim beslensin diye. bu seferde çıkardım olduğu gibi şimdi nesfit yiyorum. karışık meyveli. hem tahıl var hem kuruyemiş içinde. sütle sabahları onu yiyorum. gevrekten daha iyi geliyor miğdeme.

beren i bizde düşünüyoruz canım. BEREN VE DERİN 1 numaramızda. bence öykü ismi çok fazla. neva beren i tavsiye ediyorum.

canım gündüz çalışıyorum sürekli oturuyorum o yüzden mi bilmem hiç öyle bişey olmuyo ama akşamları sırt üstü uzanıp karnımı sevmeye başlıyorum içerde hareketlendiğini hissediyorum sonrada sağa sola dönüyo gibi bi yerde böle sertleşiyo ama sertleşip öyle kalmıyo 1 2 dakkada düzeliyo hemen kasılma gibi değil yani o resmen bebek bi yerde toplanıyo veya ayağıyla bastıyoru gibi bişey oluyo bide ayakta uzun süre kaldığım zaman kasık bölgemde sertleşme gibi oluyo dinlenince geçiyo

gündüz olmuyormuş sende tatlım bende oluyor işte benimde göbek çevremde toplanma olunca idrara sıkışıyorum ve rahim kasılıyormuş

bugün midem fenalarda ne yapsam geçmiyo yanması ve bulantısı oy oy hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemi... bide bu halimle canım bişeyler istiyo yesem ayrı yemesem ayrı ama yiyeceğim sanırım

gündüz olmuyormuş sende tatlım bende oluyor işte benimde göbek çevremde toplanma olunca idrara sıkışıyorum ve rahim kasılıyormuş

benim göbek çevresinde olmuyo kasığa doğru oluyo oda dediğim gibi zaten içerde hareketlendiğini anlıyorum bide bikaçtır benim oğluş ayakta gibi duruyo kafası göbek deliğin orda oluyo ayakları kasıkta aşağıda oluyo zaten kasıklarıma baskı yaptığı hissediyorum hareketlendiğinde
ama sen dr gittim diyosun herhangi bişey yokmuş diyosun rahimin kasıldığı dr mu söledi sane yani belki sana öyle geliyodur ilk gebelik mi bide
benim ilk gebelik olduğu için ilk zamanlar herşeyde dr arayıp soruyodum tecrübesiziz ne doğru ne yanlış neler olur hamilelikte bilmiyoruz sonra baktım normal bunlar bi çok kişide olan şeyler artık öyle herşeyde aramıyorum dr ve çok fazlada kafama takmıyorum acaba öyle mi böyle mi diye

temam duymuşun ne tembel garısın sen kalk kızz bn 7 ye kadar işteyim eve gıdıp yemek yapıyom cay falan elimdede orgum ..sadece pazarım var ühü ühü mayıs gelsin yaaaaaa hemen hemen
ah canım ya aslında böle değildim ,eşim haftasonları dinlen de motorun soğusun falan diyodu,ama şimdi ben de saldımm ohhh

kızlar ya inşallah biz teker teker doğurmaya başlayınca acaba şimdi sıra kimd diye merak ederiz,bazılarımız aynı gün doğururuz ayyyy çok heyecanlı beee

kızlar ya inşallah biz teker teker doğurmaya başlayınca acaba şimdi sıra kimd diye merak ederiz,bazılarımız aynı gün doğururuz ayyyy çok heyecanlı beee

Bende onu dusunuyorum yaa. Nasil olcak acabaaaa once kim dogurcak merak ediyorum hepimiz basina üsüsürüz nasil oldu anlat diye

bugün midem fenalarda ne yapsam geçmiyo yanması ve bulantısı oy oy hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemi... bide bu halimle canım bişeyler istiyo yesem ayrı yemesem ayrı ama yiyeceğim sanırım

canım bende hamilelikten önce ülser ve reflü vardı zaten şimdi ikiye katladı. hergün 3 tane talcid içiyodum kesmemeye başladı eczaneye sordum gaviscon şurup verdi ve şuan çok rahatladım. bi de bende tatlı çok yanma yapıyor sende bi tatlıdan uzak dursan belki azalır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…