2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hayırlı cumalar kızlar

Perikanadı çok sevindim, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah canım sağol..

inşallah allah sağlıklı bir bebek nasip eder bu sefer canım. anneciğini çok sever tutunur ve bırakmaz. gözünaydın çok sevindim canım benim.

İnşallah canım ya en büyük dileğim o... Çok teşekkür ederim...

heralde yeni bebiş haberi var Rabbim kimsenin yuvasini bebişsiz brakmasin inşh

Amin canım... Ben bu topiğin anne adaylarındandım bebeğimi kaybettim sonra.. Ama buraki arkadaşlarımı çok sevdim.. Bu yüzden demiştim tekrar gebe kalırsam haber vereceğim sizlere diye.. Bir de pıtpıtını duyarsam da haber vereceğim inşallah...

kızlar ya inşallah biz teker teker doğurmaya başlayınca acaba şimdi sıra kimd diye merak ederiz,bazılarımız aynı gün doğururuz ayyyy çok heyecanlı beee

Bende onu dusunuyorum yaa. Nasil olcak acabaaaa once kim dogurcak merak ediyorum hepimiz basina üsüsürüz nasil oldu anlat diye

Ayy o günleri de görürüz inş :) sezeryan olacakların tarihleri belli olur zaten 34-35. Haftada :)

bende yeni üye oldum hoş bi site bebek haberine bende cik sevindim inşh cok guzel ve sorunsuz geçer Rabbim herzaman saglik mutluluk nasip etsin . kendine cok cici bak:):):)

rennie duo iciyorum azcik rahatliyorum tatli fazla yemiyorum dondurma dısında bana bide hamur isi dokunuyo ama dayanamiyorum kalktim hamur mayalayip pisi yaptim yedim insallah dokunmaz

bende yeni üye oldum hoş bi site bebek haberine bende cik sevindim inşh cok guzel ve sorunsuz geçer Rabbim herzaman saglik mutluluk nasip etsin . kendine cok cici bak:):):)

Çok teşekkür ederim canım... Evet herkesin yüreği güzel burda... Sen de çok dikkat et kendine.. Bebeğine meleğine kendine dikkat et..

hayirli olsun canim rabbim bebegini sana bagislasin insallah bol bol dinlen rabbim ikinizide korusun

Allah razı olsun canım benim.. Çalışıyorum artık ne kadar dinlenebilirsem..

gerekirse dr ye soyle en azindan tutunana kadar rapor al canim. hos gerek gorurse dr zaten verir. stres yapma mutlh ol endise tasima ki bebis hemencecik tutunuversin :)

gerekirse dr ye soyle en azindan tutunana kadar rapor al canim. hos gerek gorurse dr zaten verir. stres yapma mutlh ol endise tasima ki bebis hemencecik tutunuversin :)

İnşallah canım... Ben bi de iki hafta sonra uçak yolcuğulu yapcam :26: valiz felan Allah'ım korusun :S

selam kızlarrr arada acıyorum okuyorum yazdıklarınızı. bız dayanamadık sımdıden bebek odası aldık:) marangozda ıstedıgımız modelı yaptırdık ama adamlar boya yapmıs dolaba mavı beyaz ve o boya kokusu odada buram buram kokuyo neyle sılıcem napıcam cocugun odasını sureklı havalandırıyorum olmuyo

Hahhaa soluna yat sen :):) belli olmaz valla doğum işleri, 2013 temmuz annelerinin dpğum maceralarını okudum da temmuzda doğuran az, çoğunluk haziranda doğurmuş :):)
soluma yatiyorumda karnim feci aciyo ben dönsun die ugrasiyom kizimda donmemek icin anasi gibi inatci olursa halim harap

canım benim 2.gebelik ilk bebeğimde son aylara doğru oluyordu bunda çok erken hissettim herşeyi benimde bebek aşağıda oynadığında tuvaletim geliyo idrar torbasına baskı yapınca:)
senin bebeğin cinsiyeti ne buarada teşekkür ederim okadar üye var bir cevap yazan sen oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…