2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Doğuma kadar çıkar kokusu canım merak etme :) güzel günlerde kullansın bebişin :)

soluma yatiyorumda karnim feci aciyo ben dönsun die ugrasiyom kizimda donmemek icin anasi gibi inatci olursa halim harap

Amaan zilliye bak anasını rahatsız ediyo :):) döner inşallah da rahatlarsın biraz :)

beren i bizde düşünüyoruz canım. BEREN VE DERİN 1 numaramızda. bence öykü ismi çok fazla. neva beren i tavsiye ediyorum.

Ne güzel beren iki oluyo gibi ailelerde beren diyolar öyküyü pek beyenmediler galiba hayırlısı olsun ama kız ismi bulmak cok zormus erkek isimleri daha kolay direk dikkat ceken isim seçenekleri var

Son düzenleme:
Doğuma kadar çıkar kokusu canım merak etme :) güzel günlerde kullansın bebişin :)

Amaan zilliye bak anasını rahatsız ediyo :):) döner inşallah da rahatlarsın biraz :)
Akışına biraktim artik 9 ay rahat olamayacagiz benim de boyle gececek hayirlisi neyse o olsun. donse 8. aydan sonrada ters donsun die beklicez allahim ya bebisler bizi sekilden sekile sokmaya basladi bile

Öykü neva daha mı hoş geliyo ki kulağa acaba :):) bizim oğlumuzun adı Yusuf Selim olcak inşallah :):)

Bende ilk öykü diyodum ama ailede cogunluk beren gibi bakıcaz artık yusuf selimde çok güzel erkek olsaydı yusuf bizim listemizdede vardı

napiyon kiz sen sesin solugun cikmiyo kv geliyomus gozun aydin

Sorma kizz aglama nobetlerim bitmedi dahaa
Esimle konusurken telefonda da agladim baktim eve gelmis. Asiya goturdu beni. Simdi eve donuyorumm. Ayy yarin oglumu gorsem de keyfim yerine gelsee sn napiyosunn

Esimle konusurken telefonda da agladim baktim eve gelmis. Asiya goturdu beni. Simdi eve donuyorumm. Ayy yarin oglumu gorsem de keyfim yerine gelsee sn napiyosunn

Ağladığımız şeyler de ağlamaya değer olsa bari :) en azından benim açımdan öyle :):)

gecmis olsun canim.bitmez o nobetler bitmez ne hormonmus :) napcamizi sasirtti iyice bende agliyom agliyom sonra oturup guluyom. bende sol tarafima yattim kizimi duzeltmeye calisiyorum. napim gunler gecip gidiyo yarisini devirdik hayirlisiyla kalan yarisida bitse de rahatlasak

Son düzenleme:

Oyle vallaa saftimizi kaydirdi sipalarr:)
Kizinin keyfine karisma kizz takilsin cocuk kafasina goreeozgur kiz olcak seninkiii

nektarcım uzun zamandır kk ne bakamadım topiğimiz baya genişlemiş. sonradan katılan herkes hoşgelmiş. benim bebişim kız onuda eklersen sevinirim listeye :) vay be bir zamnlar kalp atışlarını bi görseydik diye beklerken yolun yarısını geçtik bile. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…