2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar merhaba, nezmandır giremedim nasılsınız?
Geçen hafta ayrıntılı ultrasyona girdim herşey gayet normal, ve iyi çıktı.. Yanlız bende 1-2 haftadır su gibi bi akıntı var ama çok değil böle çay kaşığı kadar, bide dün bebeği çok aşağıda hissettim varmı böle olan çok korkuorm doktoruda aramadm ama

Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihim 6 ekim 23. Haftanın içine girdim ama doktor 18 haftalık dedi kafama takıldı neden 18 haftalik dedi acaba? Çok asık suratlı bir kadındı soramadım da :-/

allah onların suratını bildiği gibi yapsın ama 5 haftalık fark çok saçma olmuş canım bence sen başka bi doktora görün. muhtemelen yanlış söylemiştir ama için rahat etsin başka bi doktor da görsün.

HTML:

bu hafta şeker yüklemem bi yapılsın da risk yüksek çıkarsa mecburen diyetisyen yolları görünecek bana zaten

hayırlı günler kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım
ben daha isim bulamadım ya isimsiz kaldı yavrucuğum.
kızlar birde size birşey soracam vitamin ilacımı kullanmıyorum ben kan ilacımı da arada unutuyorum bu ilaçlar bebeğin gelişimine katkıta bulunuyormu
vitamin benim iştahımı da açıyor değilmi?
bende toplam dört kilo aldım yemem güzel iştah yönünden sorunum yok yani...

Alm cnm bebeği aşağıda hissetmene bişi diyemiycem ama bir çay kaşığı akıntı normal gebelikte akıntı artıyor zaten.

Haftaya gideceğim bende 320 gram dedi küçük o zaman 23. Haftaya göre

Bir önceki ultrason kağıtların duruyorsa baksana cnm ölçümleri kaç hafta yazıyor,belki başından beri senin hesabından küçüktüm.23 haftalık bebek 500 gr civarı olmalı çünkü eğer hep küçükse senin hesabında yanlışlık olmuştur ama başta adetle uyuyor da sonra küçük kaldıysa doktorun araştırması gerekir

Son düzenleme:
slm kızlar epeydir giremedim inş herkes iyidir sabahtan beride öyle yoğunum ki

cuma günü kontrolümüz ve ayrıntılımız iyi geçti şükürler olsun kısmetse bir kızımız geliyor bu kontrol devletteydi ayın 20sinde de özelde şeker yüklemem ve ayrıntılım vardı mecbur gidicem artık kolay kolay randevu alamıyorum,ayrıntılıyı çektirmeden direk şeker yüklememi ve muayenemi olup gelsem mi acaba ne dersiniz

birde nerdeyse tüm haftasonum felaket baş ağrısıyla geçti en son dün saat 1de bir parol içtim halada kafam sepet gibi hala baş ağrısı çeken var mı :44:

Çok sevindim canımmmm. Herşeyinin güzel olmasına bir de kızçenin gelmesine:)) ÖPÜYORUM İKİNİZİ BİRDENNN

merhaba anneler!
taşınma telaşındayım... nete fazla uğrayamıyorum umarım herkes iyidir.

HİRANUR naptın kontrolunu? ben hiç memnun kalmadım ayrıntılıdan 5 dakkada her şeye baktı ama kız mı kesin diye sorduğumda aa ona bakmadım dedi... nasıl bir detaylı ise artık! insan ondan sonra kız mı erkek mi olduğuna bile bakmaz mı? mahmuta bi gidicem yine... bi bulamadım dr yaaa!
sen karar verdin mi?

vitamini bana sağlık ocağı verdi. dr.a sordum iştahın iyiyse gerek yok dedi Çelebi. ben de iyi dedim. o zaman kullanma dedi........ :S

bernacım bizim uzun sürdü ayrıntılımız tabi biz adamı hiç boş bırakmadık eşimle iyi ilgilendi demek kafasına göre takılıyor çelebi.
bebeğimde böbrek genişlemesi çıktı canım çelebi öyle dedi bende genesise mahmuta gittim tekrar ayrıntılıya girdim bir hafta olmuş yeni bir ultrason gelmiş güzel ilgilendi mahmut bundan sonrada mahmuta giderim galiba ama çok yoğundu randevulu gittiğim halde saatimde giremedim iki böbrekde genişleme var dedi korkma dedi bana güzel açıklamasını yaptı ama çelebi hiçbirşey demedi bende eve gelip internetten araştırınca kötü oldum iyice o yüzden mahmuta gittik sağolsun bana korkulacak durum olmadığını söyledi hatta yüzüne bakacaktı bizim yaramaz göstermedi 10 dk yürü gel dedi yürüdüm tekrar ultrasona girdim güzeldi yani yüzünü renklide gösterdi çok tatlıydı:))

Facedeki gruba neoldu kızlar kapandımı atıldımmı :) bayadır nete giremediğimden bi bakıyım dedim ama yerinizde yeller esiyor be ya

bende kararsız kaldım iyice diyarbkırda doktor bulamadık biz:))
biz çok iyi ilgilensinler istiyoruz ama yok gerçi mahmut o yoğunluğuna rağmen güzel ilgilendi
çelebiye ben soruyorum hep keşke sende ultrason sırasında sorsaydın canım cinsiyetini erkek demiştiniz dedim doğrumu dedim evet dedi bir sıkıntı varmı dedim yok dedi sadece böbrek genişlemesi var dedi takipe alacağız dedi çocuk aşağıdamı dedim yok dedi yani herşeyi ben soruyorum canım of iyi bir doktor bulalım artık ya...ama mahmutun yeni ultrasonu gelmiş haberin olsun kadın en son çıkan dedi bilmiyorum artık.

selam canlar hoşgeldiniz,nasılsınız bakem,naptınız haftasonuuu
wayyyy birileri buraları hatırlamış hoşgeldin canm nasılsın bakem
Facedeki gruba neoldu kızlar kapandımı atıldımmı :) bayadır nete giremediğimden bi bakıyım dedim ama yerinizde yeller esiyor be ya
selam canım,facede aktif olmayalar,reklam amaçlı olanlar filan çıkarıldı diye biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…