Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihim 6 ekim 23. Haftanın içine girdim ama doktor 18 haftalık dedi kafama takıldı neden 18 haftalik dedi acaba? Çok asık suratlı bir kadındı soramadım da :-/
yaa bişi dicem doktorun saçmalamış bence...ben fazla kilolu olduğum için en başından beri diyetisyen kontrolünde 8 kilo verdim ve burda daha önce de yediklerimi paylaştım, herkesten daha çok yiyorumdur heralde aldığım tepkiler bu yöndeydi en azından.. ekmeğimi de yiyorum arada makarnamı da yiyorum tatlımı da yiyorum, her gün yarım saat yürüyorum sadece ve bu şekilde kilo veriyorum...bence iyi bir diyetisyene git kilo kontrolün için, düzenli beslenmeye başladığında bir sıkıntın kalmaz :)
Haftaya gideceğim bende 320 gram dedi küçük o zaman 23. Haftaya göreallah onların suratını bildiği gibi yapsın ama 5 haftalık fark çok saçma olmuş canım bence sen başka bi doktora görün. muhtemelen yanlış söylemiştir ama için rahat etsin başka bi doktor da görsün.
Haftaya gideceğim bende 320 gram dedi küçük o zaman 23. Haftaya göre
Kızlar merhaba, nezmandır giremedimnasılsınız?
Geçen hafta ayrıntılı ultrasyona girdim herşey gayet normal, ve iyi çıktı.. Yanlız bende 1-2 haftadır su gibi bi akıntı var ama çok değil böle çay kaşığı kadar, bide dün bebeği çok aşağıda hissettimvarmı böle olan çok korkuorm doktoruda aramadm ama
Haftaya gideceğim bende 320 gram dedi küçük o zaman 23. Haftaya göre
slm kızlar epeydir giremedim inş herkes iyidirsabahtan beride öyle yoğunum ki
cuma günü kontrolümüz ve ayrıntılımız iyi geçti şükürler olsun kısmetse bir kızımız geliyorbu kontrol devletteydi ayın 20sinde de özelde şeker yüklemem ve ayrıntılım vardı mecbur gidicem artık kolay kolay randevu alamıyorum,ayrıntılıyı çektirmeden direk şeker yüklememi ve muayenemi olup gelsem mi acaba ne dersiniz
birde nerdeyse tüm haftasonum felaket baş ağrısıyla geçti en son dün saat 1de bir parol içtim halada kafam sepet gibi hala baş ağrısı çeken var mı :44:
Alm cnm bebeği aşağıda hissetmene bişi diyemiycem ama bir çay kaşığı akıntı normal gebelikte akıntı artıyor zaten.
Çok sevindim canımmmm. Herşeyinin güzel olmasına bir de kızçenin gelmesine:)) ÖPÜYORUM İKİNİZİ BİRDENNN
Aradım doktoru bende, hemen gel bakalım dedi şimdi gidiyorminşallah bişe çıkmaz
vitamini bana sağlık ocağı verdi. dr.a sordum iştahın iyiyse gerek yok dedi Çelebi. ben de iyi dedim. o zaman kullanma dedi........ :S
merhaba anneler!
taşınma telaşındayım... nete fazla uğrayamıyorum umarım herkes iyidir.
HİRANUR naptın kontrolunu? ben hiç memnun kalmadım ayrıntılıdan 5 dakkada her şeye baktı ama kız mı kesin diye sorduğumda aa ona bakmadım dedi... nasıl bir detaylı ise artık! insan ondan sonra kız mı erkek mi olduğuna bile bakmaz mı? mahmuta bi gidicem yine... bi bulamadım dr yaaa!
sen karar verdin mi?
hayırlı günler kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım
ben daha isim bulamadım ya isimsiz kaldı yavrucuğum.
kızlar birde size birşey soracam vitamin ilacımı kullanmıyorum ben kan ilacımı da arada unutuyorum bu ilaçlar bebeğin gelişimine katkıta bulunuyormu
vitamin benim iştahımı da açıyor değilmi?
bende toplam dört kilo aldım yemem güzel iştah yönünden sorunum yok yani...
selam canlar hoşgeldiniz,nasılsınız bakem,naptınız haftasonuuuslm kızlar epeydir giremedim inş herkes iyidirsabahtan beride öyle yoğunum ki
cuma günü kontrolümüz ve ayrıntılımız iyi geçti şükürler olsun kısmetse bir kızımız geliyorbu kontrol devletteydi ayın 20sinde de özelde şeker yüklemem ve ayrıntılım vardı mecbur gidicem artık kolay kolay randevu alamıyorum,ayrıntılıyı çektirmeden direk şeker yüklememi ve muayenemi olup gelsem mi acaba ne dersiniz
birde nerdeyse tüm haftasonum felaket baş ağrısıyla geçti en son dün saat 1de bir parol içtim halada kafam sepet gibi hala baş ağrısı çeken var mı :44:
wayyyy birileri buraları hatırlamışmerhaba anneler!
taşınma telaşındayım... nete fazla uğrayamıyorum umarım herkes iyidir.
HİRANUR naptın kontrolunu? ben hiç memnun kalmadım ayrıntılıdan 5 dakkada her şeye baktı ama kız mı kesin diye sorduğumda aa ona bakmadım dedi... nasıl bir detaylı ise artık! insan ondan sonra kız mı erkek mi olduğuna bile bakmaz mı? mahmuta bi gidicem yine... bi bulamadım dr yaaa!
sen karar verdin mi?
selam canım,facede aktif olmayalar,reklam amaçlı olanlar filan çıkarıldı diye biliyomFacedeki gruba neoldu kızlar kapandımı atıldımmı :)bayadır nete giremediğimden bi bakıyım dedim ama yerinizde yeller esiyor be ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?