2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(

slm canım bende ne zamandır takip ediyorum ama yazamadım bende allah izin verirse kızımı kucağıma alıcam :) süt içebeilmek için ben muz kullanıyorum kilo yapıyor evet ama muz yerken süt içince kolay oluyor hem de çok fazla tokluk hissi verdiği için şekerimin düştüğü anda hemen kıca bir bardak süt ve küçük bir muzu birlikte yiyince hem şekerim düzeliyor hemde süt rahat içiliyor :))

kızlar selam bende gurup ilk kurulduğunda yazıyordum ama aylardır sıkıntım olduğu işin yazamadım benim ki tüp bebek di ikiz olacaktı ama malesef birini kaybettik ve kanamadan dolayı hastanede yaptım ayrıca miyonum var o da kanama yapıyordu mide bulantısı da cabası çok zorlandım ama çok şükür iki haftadır iyiyim umarım herşey iyi gider :) dün okulda çok yoruldum o yüzden mi bilmiyorum dünden beri kızımı hissedemiyorum sadece gece bir kere vurdu çok korkuyorum umarım akşama kadar hareketlenir ( hepimiz için sağlıklı ve güzel doğumlar olur umarım sıkıntısız atlatırz bu günleri :))

Peki bide şu açıdan bakmayı dene nagi beni burdada orada da az çok tanıdınız açıldı açılalı aktif olan göbeğimi,usg resimlerini paylaşan biriydim bunlarda benim özelimdi tıpkı sizinkiler gibi neolmuşta biranda 10gün kadar girememiş olabilirim.Hepimiz hamileyiz her an bir sorun yaşayabiliriz.Mesela suyum gelmişte hastanede müşade altında kalmış olabilirmiyim? Bir ayıklama söz konusu olacaksa keşke daha hassas olunsaymış.Oldukça üzüldüm ,Neyse Allah sadece sağlık versin hepimize...

peki canım çalışıyormusun evdemisin çünkü doktor bana da fazla kilo aldığım için diyet yapacaksın diyetisyene gideceksin dedi ama ben çalışıyorum elimde bi liste olsa bile uygulamam imkansız ya ne zor işler rabbim bebişlerimizi sağ salim kavuştursun bizlere.

Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(

canım bu sekin günlük sütleri var küçük paketlerde ben onu alıp dikiyorum kafaya daha tadını alana kadar bitiyo zaten ya da nesquik le deneyebilirsin

offf ya canım çok sıkıldı isimleri bilimiyorum çok ama rabbim eceme sabır versin diğer iki arkadaşa da acil şifalar versin kimsenin bebişine bişey olmasın kızlar çok dikkat etmek lazım risk bitti nasıl olsa diye salmayın sakın gebelik var oldukça risk de vardır ağır şeylere, hızlı hareketlere ve yediklerimize içtiklerimize dikkat edelimmmm

valla cnm ayrımı yapan yönetici arkadaşlar en son aktif olma zamanına göre ve eşiyle çift isim yani ortak face adresi olanlara göre bir ayrıştırma yaptı sanırım ve silinmeden 2 gün öncede bu konuyla ilgili geri bildirim açıklama vs için beklenildi :44:

ayrıca bizim özelimizde demedim herkesin durumu kendine özel ben burda face savunucusuda değilim sadece bilginiz olsun istedim konuyla ilgili sıkıntısı olan özelden yönetici arkadaşlara msj atabilir malesef nickler ve gerçek isimleri bilemediğim için yardımcı olamıyorum

merhabalar güzel anneler ; bende sabah mr a gittim kistler için hasekide. mr çeken arkadaşlar çok iyilerdi ve ilgilendiler hatta bana fazladan cd verdiler kalsın sende hatıra olur diye . benim oğluşum hiç rahat durmamış çıkınca çok yaramaz olacak bu afacan gel sana göstereyim dedi. Her yerini gösterdi kalbi böbrekleri mesanesi falan
kesin sonuçlar pazartesi çıkacak. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu ? kistler dışında bişey çıkmasın
sizler nasılsınız :)

dualarımız afacanla ve seninle canım inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın bak bebiş bile diyo sana ben turp gibiyim diye sen de iyi düşün iyi olsun

Selamlar Anneler ve minişleri..

Haftasonu geldim kimsecikler yoktu pek. ondan sonra da gelemedim evdeki işlerden.
son 4-5 sayfa harıc okudum ama artık dayanamadım yazasım geldi.

nagicim gozunaydın canım. sukur sende atlattın detaylıyı darısı başıma :) sonunda minnoş hanımda teşrif edip göstermiş :))))

bilgecim iş konusunu okudum. canım acele karar verme doğuma kadar bekle. lakin yapılan muameleye bakılıncada kimsenin işini yapma canım. sekreter gıttıgınde gereklı goruyorsan al raporunu. iş hayatı herzaman nankör ve gecıcı sen bebişini ve kendini düşün gerisi boş....

evdeki boya işi bitti bu arada dolabımızda geldi. ama kızımın dolabı defolu cıktı. perşembe yenı parçaları gelicek. cok moralım bozuldu. ama dedim kendi kendime kızımın nazarı olsun bu da napayım dimi ama :)

yarın 11:30 a detaylı randevumuzuda aldım. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. hem hissetmiyorum, hemde uzun zaman oldu. cok heycanlı ve tedirginim
inşallah güzel haberler duyarım ve soylerım sızede. bugun nasıl gecıcek bılmıyorum

çok sağol canım inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz :)

bihtercim geçecek bak gör şuan tek sorun olan kistlerde Allah'ın izniyle kaybolacak inş

tşk ederim buffycim sende yarın güzel haberlerle geleceksin inş bu haftalarda hareketlerin düzensiz olması çok normal

ohh mis oldunuz yani benim hala boya badana derdim var en geç mayısa bitsin istiyorum ama eşimde çok yoğun nasıl olacak bilmiyorum hergün aklımda

bihtercim hayırlı haberler olsun inşallah.. Rabbim oğluşunada sanada sağlık sıhhat versin inşallah.. dualarım seninle canım.
hayırlısıyla geldiğinde sende onun popoya bır hart yaparsın :)))))

sağol canım benım inşallah. bu hareketsizlik yedi bitirdi beni, ilk zamanlar sabırlıydım ama artık sabır kalmadı.
dun gece ne rüyalar gordum hayır olsun. bır doğuruyorum erkek bebiş geliyor. sonra rüya bu ya ıste saçma başa donuyorum dogurmamısım doktora gıdıyorum tekrar doktor cınsıyetı kesın ne bak alısverıs yapıyoruz dıyorum :))
sonra dıyor ne cınsıyetı cınsıyetlerı ıkız bunlar :))) onlarıda doğuruyorum
bu sefer ben napıcam nasıl bakıcam ıkı bebıse herseyden bırer tane daha almamız lazım telasına düşüyorum falan fılan.. psikoloji diye bişey kalmadı :)

valla mis oldu nagicim odamız renkte cok begendıgım bır renk hemde boya antibakteriyal. içime sindi. şimdi ortalık toplamaya kaldı iş. butun hurçlar falan dağınık. onlarda toplandımı ohh cekicem. onumuzdekı ay başıda başlarım minişin dolabını yerleştirmeye.

bu arada eşim bitti tabi o da cok yoğun çalışıyor eve gelince 1lere 2lere kadar iş yaptı yazık. beklettikçe buyur iş sizde başlayın bır uçtan bence.

çok sağolun kızlarrrr :)

ahh ahh beim çok işim var aynı zamanda rahatta bir eşim ben planladıkça ne sorun ediyosun iki günde halledilir olmadı boyacı tutarız diyo ama o işin kolay kısmı beni endişelendiren incik boncuk işler abinin eskileri elden geçecek ona göre alışverişe çıkıcam falan yardım edecek kimsede yok hepten tos toparlak olmadan yapsam bir an önce

Merhabalar kızlar nasilsiniz bugün bebisleriniz nasil? Ben bi kaç arkadasın kötu haberlerini okuyunca çok üzüldüm cokta moralim bozuldu allah insallah bebislerini sağlikla sıhhatle onlara ve hepimize bagıslar.

Bu haberleri okuyunca benimde aklima takildi benim ilk 3 ayimda ara ara kanamali gecti simdi cok sükür iyiyim ama bazen karnimin iki yaninda agri oluyo bazende adet agrisi gibi oluyo kasiklarimda ama bebisimin hareketlerini hissediyorum bu haberleri okuyuncada cok korktum kontrolumüzde haftaya pazartesi ayrintili icin gidecegim bu agrilar sizlerdede oluyormu acaba doktora soraniniz oldumu hiç???

Duvar rengi gozuksun diye ozellikle biraz yakından da çektim :) çekmeceli olan dolap ayrı olan.(küçük hanımın dolabı :) )
ama butun gibi gözüküyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…