Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(
şimdi faceden neden çıkarıldım diyenlere kısacık bir açıklama yapayım
facede bir karar alındı orası daha özel olduğu için ve kkya nazaran daha özel konularda paylaşıldığı için grup kapalıya çevrildi ilk 2 gün herkese zaman tanındı geri dönüş yapanlar silinmedi aktif olmamak bana görede silinme sebebidiryazmasamda okuyodum mantığı yanlış bence okumaya zamanı olanın birkaç yorumada zamanı vardır onun için paylaşım yapmayan,paylaşımlarıda okumasın değil mi ama birde bu yönden bakalım
teşekkür ederim cevabın için...bende kimse beni onemsemıyo dıye uzulmustum. seker yükleme normalde 24-28. haftalar arasında yapılıyo ama benımkı bıraz erken yapıldı cunku daha oncekı gebelıgımde de gestasyonel dıyabet yanı gebelik sekerı cıktıgı ıcın erken yaptılar.buda yüksek cıktınormalde 50 lık yükleme sonucu 140 ve aşağısı olması gerekırken benımkı 175 cıktı mecburen dıyete başladık.ama cooooook zor hamıleyken dıyet yapmak.zayıfladım bıle 1 haftada ama yeterkı dussun seker.cınku düşmezse ınsulınlık olanlar var allah korusun Allah tum hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusun ......
Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(
günaydın canlar nabersiniz?
bir kaç gündür görüşemiyoruz telefondada sıkıntı oldu arayamıyorum seni buraya yazıyosun diye senin yoklayım bi dedim.canım facede kezban arkadasımız (bizimle beklenen doğum tarihi aynı) kanaması başlıyo hafifde sancı şikayetleriyle hastaneye gidiyo muayenede 3 cm lik açılma tespit ediliyo doğum başlamış....nst dede sancı çıkmış...o kadar çok üzüldüm ki geceleri hep rüyamda kanamam geliyo onun yaşadıklarını yaşıyorum falan...az öncede akıntı hissi oldu allahım kanama değildir inş diye aklımdan geçirmeye başladım.doktor 2 hafta daha durdurabilirsek bebeğin yaşama ihtimali artar demiş..ama kendisinin şuan kanaması durmuş nstde sancıda çıkmamış 48 saatlik süreyide tamamlayacak inş.bugün güzel haberlerini aldık çok şükür...
birde esma arkadaşımız karnında sertleşme ve kasılma hissedip hastaneye gidiyo ondada erken doğum riski diyolar sancıyı hafifletip eve göndermişler ama yanılmıyosam bugün hastaneye yatışının olması ihtimali vardı...
bu bebişler gelmek için niye sabırsızlanır ki off yaa allahım fire vermeden hepimiz sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım nolurrr.ben herkese o kadar çok alıştım ki birine birşey olsa benimde içim yanıyo....ecemde zor günler atlatıyo bebeğine veda etmek zorumda kaldı
Peki bide şu açıdan bakmayı dene nagi beni burdada orada da az çok tanıdınız açıldı açılalı aktif olan göbeğimi,usg resimlerini paylaşan biriydim bunlarda benim özelimdi tıpkı sizinkiler gibi neolmuşta biranda 10gün kadar girememiş olabilirim.Hepimiz hamileyiz her an bir sorun yaşayabiliriz.Mesela suyum gelmişte hastanede müşade altında kalmış olabilirmiyim? Bir ayıklama söz konusu olacaksa keşke daha hassas olunsaymış.Oldukça üzüldüm ,Neyse Allah sadece sağlık versin hepimize...
Sek in küçük paketleri varmi öyle günlük. Haberim yoktu vallacanım bu sekin günlük sütleri var küçük paketlerde ben onu alıp dikiyorum kafaya daha tadını alana kadar bitiyo zaten ya da nesquik le deneyebilirsin
Sek in küçük paketleri varmi öyle günlük. Haberim yoktu valla
merhabalar güzel anneler ; bende sabah mr a gittim kistler için hasekide. mr çeken arkadaşlar çok iyilerdi ve ilgilendiler hatta bana fazladan cd verdiler kalsın sende hatıra olur diye . benim oğluşum hiç rahat durmamış çıkınca çok yaramaz olacak bu afacan gel sana göstereyim dedi. Her yerini gösterdi kalbi böbrekleri mesanesi falan
kesin sonuçlar pazartesi çıkacak. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu ? kistler dışında bişey çıkmasın
sizler nasılsınız :)
dualarımız afacanla ve seninle canım inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın bak bebiş bile diyo sana ben turp gibiyimdiye s en de iyi düşün iyi olsun
çok sağol canım inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz :)
Selamlar Anneler ve minişleri..
Haftasonu geldim kimsecikler yoktu pek. ondan sonra da gelemedim evdeki işlerden.
son 4-5 sayfa harıc okudum amaartık dayanamadım yazasım geldi.
nagicim gozunaydın canım. sukur sende atlattın detaylıyı darısı başıma :) sonunda minnoş hanımda teşrif edip göstermiş :))))
bilgecim iş konusunu okudum. canım acele karar verme doğuma kadar bekle. lakin yapılan muameleye bakılıncada kimsenin işini yapma canım. sekreter gıttıgınde gereklı goruyorsan al raporunu. iş hayatı herzaman nankör ve gecıcı sen bebişini ve kendini düşün gerisi boş....
evdeki boya işi bitti bu arada dolabımızda geldi. ama kızımın dolabı defolu cıktı. perşembe yenı parçaları gelicek. cok moralım bozuldu. ama dedim kendi kendime kızımın nazarı olsun bu da napayım dimi ama :)
yarın 11:30 a detaylı randevumuzuda aldım. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin.hem hissetmiyorum, hemde uzun zaman oldu. cok heycanlı ve tedirginim
inşallah güzel haberler duyarım ve soylerım sızede. bugun nasıl gecıcek bılmıyorum
merhabalar güzel anneler ; bende sabah mr a gittim kistler için hasekide. mr çeken arkadaşlar çok iyilerdi ve ilgilendiler hatta bana fazladan cd verdiler kalsın sende hatıra olur diye . benim oğluşum hiç rahat durmamış çıkınca çok yaramaz olacak bu afacan gel sana göstereyim dedi. Her yerini gösterdi kalbi böbrekleri mesanesi falan
kesin sonuçlar pazartesi çıkacak. Dualarınızı eksik etmeyin olurmu ? kistler dışında bişey çıkmasın
sizler nasılsınız :)
tşk ederim buffycim sende yarın güzel haberlerle geleceksin inş bu haftalarda hareketlerin düzensiz olması çok normal
ohh mis oldunuz yani benim hala boya badana derdim var en geç mayısa bitsin istiyorum ama eşimde çok yoğun nasıl olacak bilmiyorum hergün aklımda
bihtercim geçecek bak gör şuan tek sorun olan kistlerde Allah'ın izniyle kaybolacak inş
tşk ederim buffycim sende yarın güzel haberlerle geleceksin inş bu haftalarda hareketlerin düzensiz olması çok normal
ohh mis oldunuz yani benim hala boya badana derdim var en geç mayısa bitsin istiyorum ama eşimde çok yoğun nasıl olacak bilmiyorum hergün aklımda
bihtercim hayırlı haberler olsun inşallah.. Rabbim oğluşunada sanada sağlık sıhhat versin inşallah.. dualarım seninle canım.
hayırlısıyla geldiğinde sende onun popoya bır hart yaparsın :)))))
sağol canım benım inşallah. bu hareketsizlik yedi bitirdi beni, ilk zamanlar sabırlıydım ama artık sabır kalmadı.
dun gece ne rüyalar gordum hayır olsun. bır doğuruyorum erkek bebiş geliyor. sonra rüya bu ya ıste saçma başa donuyorum dogurmamısım doktora gıdıyorum tekrar doktor cınsıyetı kesın ne bak alısverıs yapıyoruz dıyorum :))
sonra dıyor ne cınsıyetı cınsıyetlerı ıkız bunlar :))) onlarıda doğuruyorum
bu sefer ben napıcam nasıl bakıcam ıkı bebıse herseyden bırer tane daha almamız lazım telasına düşüyorum falan fılan.. psikoloji diye bişey kalmadı :)
valla mis oldu nagicim odamız renkte cok begendıgım bır renk hemde boya antibakteriyal. içime sindi. şimdi ortalık toplamaya kaldı iş. butun hurçlar falan dağınık. onlarda toplandımı ohh cekicem. onumuzdekı ay başıda başlarım minişin dolabını yerleştirmeye.
bu arada eşim bitti tabi o da cok yoğun çalışıyor eve gelince 1lere 2lere kadar iş yaptı yazık. beklettikçe buyur iş sizde başlayın bır uçtan bence.
bihtercim hayırlı haberler olsun inşallah.. Rabbim oğluşunada sanada sağlık sıhhat versin inşallah.. dualarım seninle canım.
hayırlısıyla geldiğinde sende onun popoya bır hart yaparsın :)))))
sağol canım benım inşallah. bu hareketsizlik yedi bitirdi beni, ilk zamanlar sabırlıydım ama artık sabır kalmadı.
dun gece ne rüyalar gordum hayır olsun. bır doğuruyorum erkek bebiş geliyor. sonra rüya bu ya ıste saçma başa donuyorum dogurmamısım doktora gıdıyorum tekrar doktor cınsıyetı kesın ne bak alısverıs yapıyoruz dıyorum :))
sonra dıyor ne cınsıyetı cınsıyetlerı ıkız bunlar :))) onlarıda doğuruyorum
bu sefer ben napıcam nasıl bakıcam ıkı bebıse herseyden bırer tane daha almamız lazım telasına düşüyorum falan fılan.. psikoloji diye bişey kalmadı :)
valla mis oldu nagicim odamız renkte cok begendıgım bır renk hemde boya antibakteriyal. içime sindi. şimdi ortalık toplamaya kaldı iş. butun hurçlar falan dağınık. onlarda toplandımı ohh cekicem. onumuzdekı ay başıda başlarım minişin dolabını yerleştirmeye.
bu arada eşim bitti tabi o da cok yoğun çalışıyor eve gelince 1lere 2lere kadar iş yaptı yazık. beklettikçe buyur iş sizde başlayın bır uçtan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?