zaman azaldıkça hic gecmiyor ya aylardır 5 aylık gibiyim. neden boyle
Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(
Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.canım nesguikle filan dene belki icebilirsin.Eger icemiyosanda sütlü tatlılar sutlac muhallebi filan dene bence.sonuçta melegin senden ihtiyacı olan kalsiyumu aalacaktır en çok anne kalsiyumsuz kalmasın diye lazım.
Canım bende paylaşımda bulunuyordum ve yorumda yapıyordum hatta burdan daha aktiftim.Ama tabi işyerinden girmeyince aman ya neyse bende artık burada paylaşımlar bulunurum..Hem buraya işyerinden girebilirim.Peki bide şu açıdan bakmayı dene nagi beni burdada orada da az çok tanıdınız açıldı açılalı aktif olan göbeğimi,usg resimlerini paylaşan biriydim bunlarda benim özelimdi tıpkı sizinkiler gibi neolmuşta biranda 10gün kadar girememiş olabilirim.Hepimiz hamileyiz her an bir sorun yaşayabiliriz.Mesela suyum gelmişte hastanede müşade altında kalmış olabilirmiyim? Bir ayıklama söz konusu olacaksa keşke daha hassas olunsaymış.Oldukça üzüldüm ,Neyse Allah sadece sağlık versin hepimize...
Selamlar Amnneler ve minişleri..
Haftasonu geldim kimsecikler yoktu pek. ondan sonra da gelemedim evdeki işlerden.
son 4-5 sayfa harıc okudum amaartık dayanamadım yazasım geldi.
nagicim gozunaydın canım. sukur sende atlattın detaylıyı darısı başıma :) sonunda minnoş hanımda teşrif edip göstermiş :))))
bilgecim iş konusunu okudum. canım acele karar verme doğuma kadar bekle. lakin yapılan muameleye bakılıncada kimsenin işini yapma canım. sekreter gıttıgınde gereklı goruyorsan al raporunu. iş hayatı herzaman nankör ve gecıcı sen bebişini ve kendini düşün gerisi boş....
evdeki boya işi bitti bu arada dolabımızda geldi. ama kızımın dolabı defolu cıktı. perşembe yenı parçaları gelicek. cok moralım bozuldu. ama dedim kendi kendime kızımın nazarı olsun bu da napayım dimi ama :)
yarın 11:30 a detaylı randevumuzuda aldım. kızlar lütfen dualarınızı esirgemeyin.hem hissetmiyorum, hemde uzun zaman oldu. cok heycanlı ve tedirginim
inşallah güzel haberler duyarım ve soylerım sızede. bugun nasıl gecıcek bılmıyorum
sende mi daha önce böyle birşey hamileliği ytadına varasyiz canım?off çok zor olsa gerek ben 2 tane düşük yaptım birinin kalbi durmuştu ben onları bile çok zor atlattım.
bende etraftan hep daha çok erken duyumları alıyorum ama bir yandanda herşey nasip kısmet diyip hamişliğin tadını çıkarmak,aldıklarımla oğlumu içlerinde hayal edip mutlu olmak istiyorum kendimi frenleyemiyorum yani.aynı korku bende de var ama allaha tevekkül etmek lazım.öyle düşünecek olursak bizlerin yarını görebileceği ne malum?bizlerin ne kadar riski varsa bebeklerinde o kadar diye düşünüyorum allaha tevekkül ediyorum.rabbim kullanmayı nasip etsin.amin canım cümlemize.
Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.
Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.
Kızlar tetenoz aşısı olanlar canınız çok acıdı mı ya ben çok kararsızım vursam mı vurmasam mı diye :18:
Artik hergun bir pit pit istiyorum bende :)) tatliya cok tepki veriyorlar diye duydum burda kizlardan ama benimki sallamiyor tatliyi. 3 gündür tatli yemekten icim cikti hsla tikirti yokaynen öyle canım :)))bende çok hissetmiyorum günde 1 kere:) oynuyor içimde ben de çok çok mutlu oluyorum ama merak ediyorum ne zman artacak bu kıpraşmalar diye:)
Canim benimde direkt sutle aram yok. En iyi carem hergun nesfitle ara ogun yapiyorum. Tavsiye ederim hem tahilda yemis olursun. Bir tasla iki kuş :)Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.
Ayy canim sagol.. sabah nasil olacak bilmiyorum. Nasil bir stres bu..Canım inşallah çok güzel haberler alırsın.Bende bugün yaptırdım rahatladım darısı tüm detaylı usg ye girecek hamislerimize..
Kızlar tetenoz aşısı olanlar canınız çok acıdı mı ya ben çok kararsızım vursam mı vurmasam mı diye :18:
Biiiieeeennnnnnn.Heyyyy ben geldimm kimler burda
Artik hergun bir pit pit istiyorum bende :)) tatliya cok tepki veriyorlar diye duydum burda kizlardan ama benimki sallamiyor tatliyi. 3 gündür tatli yemekten icim cikti hsla tikirti yok
Canim benimde direkt sutle aram yok. En iyi carem hergun nesfitle ara ogun yapiyorum. Tavsiye ederim hem tahilda yemis olursun. Bir tasla iki kuş :)
Ayy canim sagol.. sabah nasil olacak bilmiyorum. Nasil bir stres bu..insallah hersey yolundadir.
Ben olmadan doktorumu aradim hicbir zarari yok. Faydasi var ysptir dedi. Acisina gelince igne cok acitmadi. Bazi arkadaslarda kolda agri yapmis ama bende hicbir his olmadi. Hatta o gun asidan sonra evde boya, temizlik vs yaptim :)
Biiiieeeennnnnnn.
Nasilsin canim yazamadim pek cumadan berii
sağol canımcım iyiyiz çok şükür. :) bende çok yazamadım cumadan beri evdeki işler vs fırsat olmadı. Çokta yoruldum hatta boya temizliğinde fena ağrum oldu(
yarının stresi var şimdi detaylı için :18:
sen nasılsın fndğın nasıl :) neler yaptınız haftasonu?
Cok yorulunca o agrilar kacinilmaz oluyo artik galibaa:26: benim de direk belime vuruyo.
Biz de cumartesi gorduk sipamizi614 gram. Elini kafasinin altina koymus keyif yapiyoduu
Ohh yarin sende doyarsin miniginee. Yaz bize de detaylari
Evet canım ya. Korktum o gun bayag bisey olucak diyeartik egilip iki buklum olmamamiz gerekiyor sanirim. Baski iyi olmuyor.
Islere iyiki girismisiz diyorum her gecen gun zor oluyor. Ahhh bende de bel ağrısı cok fenaaaa:26:
Tosuncuk masallah ona annesi :) ne buyuk mutluluk di mi sipalarimizi gormek :))) valla hem deli gibi ozledim cadiyi hemde detaylinin verdigi stres.
Yazmazmiyim can i m kosa kosa gelicem buraya. Insallah guzel haberlerle..
Ya daha kucagimiza almadan koklamadan, nasil bir ozlem ve hasret bu.. ask bunun adi sanirim :)
Gercekten de oylehareket ettigini hissetmek bile bu kadar heycan veriyo, kucagimiza alinca nasil oluruz kimbilir. İnsallah sagsalim alirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?