2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
zaman azaldıkça hic gecmiyor ya aylardır 5 aylık gibiyim. neden boyle

Kizlar slm.bende iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ozellikle süt konusunda.yardim edin ya.nasik icsem bu sütü:-(

canım nesguikle filan dene belki icebilirsin.Eger icemiyosanda sütlü tatlılar sutlac muhallebi filan dene bence.sonuçta melegin senden ihtiyacı olan kalsiyumu aalacaktır en çok anne kalsiyumsuz kalmasın diye lazım.

canım nesguikle filan dene belki icebilirsin.Eger icemiyosanda sütlü tatlılar sutlac muhallebi filan dene bence.sonuçta melegin senden ihtiyacı olan kalsiyumu aalacaktır en çok anne kalsiyumsuz kalmasın diye lazım.
Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.

Canım bende paylaşımda bulunuyordum ve yorumda yapıyordum hatta burdan daha aktiftim.Ama tabi işyerinden girmeyince aman ya neyse bende artık burada paylaşımlar bulunurum..Hem buraya işyerinden girebilirim.

Canım inşallah çok güzel haberler alırsın.Bende bugün yaptırdım rahatladım darısı tüm detaylı usg ye girecek hamislerimize..

Son düzenleme:

Canım bende senin gibi düşünüyorum.Eğer korkularla yasarsak hamileligin tadina varamayiz bende ufak tefek cicileri alıyorum herşeyi son iki aya ertelmek maddi acidanda zor olur diye ddüşünüyorum.Son aya tek yatağı ve travel setini bırakacagim.Allah korusun bebeğim bişey olursa da ihtiyacı olanlara veririm diyorum.Umarim meleklerimize zamanında ve sağlıklıkla kavuşur.AMİN.

Nesguikle iciyordum gecen haftaya kadar simdi onuda icmek istemiyorum cok cabuk sıkılıyorum.ama icmek zorundayim.hepimize kolay gelsin cnm.saglikla dogursakda bitse.

Aynen canım ya bu da bi çeşit askerlik işte meleklerimizle şafak sayiyoruz.Canim doktoruna söylersen calsiyum ilacari variçin rahat eder en azından..Ama bence bebisin besleniyordur dert etme bitanem.

Son düzenleme:

Canim 1 bardak süte yarım muz koy robota geçir öyle iç içebilirsen hem sağlıklı hem de güzel bi tat olur bi gün sütlü tatlı ye bi gün öyle ic sıkılmazsin belki

Kızlar tetenoz aşısı olanlar canınız çok acıdı mı ya ben çok kararsızım vursam mı vurmasam mı diye :18:

cnm bende sut icemiyorm midem rahatsiz oldugu icin evde biskuvi pastasi yapiyorm kakao koymuyorm muhallebisini kendim hazirliyorm azcik nisasta azcik un azcik seker oturuyorz oglumla oglum 3yasinda suan kizima hamisim biguzel yiyorz hem diger tatlilara gore hafif oluyor hem tatli ihtiyacimi karsiliyor bide oyle dene en azindan sut ihtiyacim gecmis olmuyor

Kızlar tetenoz aşısı olanlar canınız çok acıdı mı ya ben çok kararsızım vursam mı vurmasam mı diye :18:

Ben iki dozu da oldum biri bi kac gun ustune yatinca dokununca acidi, ikinciyi hissetmedim bile. İlk gun ustune yattim. Korkulacak bisey yok yani

aynen öyle canım :)))bende çok hissetmiyorum günde 1 kere:) oynuyor içimde ben de çok çok mutlu oluyorum ama merak ediyorum ne zman artacak bu kıpraşmalar diye:)
Artik hergun bir pit pit istiyorum bende :)) tatliya cok tepki veriyorlar diye duydum burda kizlardan ama benimki sallamiyor tatliyi. 3 gündür tatli yemekten icim cikti hsla tikirti yok

Canim benimde direkt sutle aram yok. En iyi carem hergun nesfitle ara ogun yapiyorum. Tavsiye ederim hem tahilda yemis olursun. Bir tasla iki kuş :)

Canım inşallah çok güzel haberler alırsın.Bende bugün yaptırdım rahatladım darısı tüm detaylı usg ye girecek hamislerimize..
Ayy canim sagol.. sabah nasil olacak bilmiyorum. Nasil bir stres bu.. insallah hersey yolundadir.

Ben olmadan doktorumu aradim hicbir zarari yok. Faydasi var ysptir dedi. Acisina gelince igne cok acitmadi. Bazi arkadaslarda kolda agri yapmis ama bende hicbir his olmadi. Hatta o gun asidan sonra evde boya, temizlik vs yaptim :)
Heyyyy ben geldimm kimler burda
Biiiieeeennnnnnn.

Benim doktorum vurdurmana gerek yok dedi başka bir doktora da gitmiştim oda tek doz vurdur dedi . Kan koyulaşması yüzünden her gün iğne vuruyorum birde o canımı yakarsa diye korkum aslında ama yinede vurduracağım.

Nasilsin canim yazamadim pek cumadan berii

Nasilsin canim yazamadim pek cumadan berii

sağol canımcım iyiyiz çok şükür. :) bende çok yazamadım cumadan beri evdeki işler vs fırsat olmadı. Çokta yoruldum hatta boya temizliğinde fena ağrum oldu(
yarının stresi var şimdi detaylı için :18:
sen nasılsın fndğın nasıl :) neler yaptınız haftasonu?

Cok yorulunca o agrilar kacinilmaz oluyo artik galibaa:26: benim de direk belime vuruyo.
Biz de cumartesi gorduk sipamizi 614 gram. Elini kafasinin altina koymus keyif yapiyoduu
Ohh yarin sende doyarsin miniginee. Yaz bize de detaylari

kızlar benim dün 22. haftam bitti. Benim sorunum iştah, ilk 4 ay her şey çok normaldi, ama son 1 aydır iştahım çok açık, canım sürekli bişeyler atıştırmak istiyo, özellikle tatlı,abur cubur şeylere hiç dayanamıyorum. şimdiye kadar kilom her şeyim çok iyiydi bugüne kadar iyi geldim hep ama şimdi bir anda alıcam diye korkuyorum :18: benim durumumda olan var mı_? sizin iştah durumlarınız nasıl?

Cok yorulunca o agrilar kacinilmaz oluyo artik galibaa:26: benim de direk belime vuruyo.
Biz de cumartesi gorduk sipamizi 614 gram. Elini kafasinin altina koymus keyif yapiyoduu
Ohh yarin sende doyarsin miniginee. Yaz bize de detaylari

Evet canım ya. Korktum o gun bayag bisey olucak diye artik egilip iki buklum olmamamiz gerekiyor sanirim. Baski iyi olmuyor.
Islere iyiki girismisiz diyorum her gecen gun zor oluyor. Ahhh bende de bel ağrısı cok fenaaaa:26:

Tosuncuk masallah ona annesi :) ne buyuk mutluluk di mi sipalarimizi gormek :))) valla hem deli gibi ozledim cadiyi hemde detaylinin verdigi stres.
Yazmazmiyim can i m kosa kosa gelicem buraya. Insallah guzel haberlerle..
Ya daha kucagimiza almadan koklamadan, nasil bir ozlem ve hasret bu.. ask bunun adi sanirim :)

Gercekten de oyle hareket ettigini hissetmek bile bu kadar heycan veriyo, kucagimiza alinca nasil oluruz kimbilir. İnsallah sagsalim alirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…