teşekkür ederim cevabın için...bende kimse beni onemsemıyo dıye uzulmustum. seker yükleme normalde 24-28. haftalar arasında yapılıyo ama benımkı bıraz erken yapıldı cunku daha oncekı gebelıgımde de gestasyonel dıyabet yanı gebelik sekerı cıktıgı ıcın erken yaptılar.buda yüksek cıktınormalde 50 lık yükleme sonucu 140 ve aşağısı olması gerekırken benımkı 175 cıktı mecburen dıyete başladık.ama cooooook zor hamıleyken dıyet yapmak.zayıfladım bıle 1 haftada ama yeterkı dussun seker.cınku düşmezse ınsulınlık olanlar var allah korusun Allah tum hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusun ......
ahh ahh beim çok işim var aynı zamanda rahatta bir eşimben planladıkça ne sorun ediyosun iki günde halledilir olmadı boyacı tutarız diyo ama o işin kolay kısmı beni endişelendiren incik boncuk işler abinin eskileri elden geçecek ona göre alışverişe çıkıcam falan yardım edecek kimsede yok hepten tos toparlak olmadan yapsam bir an önce
aa onu hiç deme benim eşimde hep ertelemeli iş yapar ama bu modeller bir el surdumu gaza geliyor bence :)))) o yüzden azıcık gaz ver derim ben
ya her gun ağırlaştığımı hissediyorum. dolayısıyla hepimizde aynıdır. o yüzden gerçekten işleri hızlandırmak lazım. hem hareket zorluğu hem sıcak bence son aylar hıcbırsey yapamıcaz gıbı geliyor.
dun bile eşime ''bu işleri sonraya bıraksaydık daha buyuk külfet olacaktı. hala iş yapıyorum iyi kotu suan. ama bir kaç aysonra hepsi sana kalacaktı sen bitap düşecektin ben stres olacaktım'' dedim.
canım oğlusunun eskilerini dağıtma simdi bekle bence. ''yok yaaa bunu kullanmam'' dediğin şeyi bakarsın kullanırsın. doğumdan sonra elenenleri verirsin.
Kızlar merhabalar hepinize
Yarın 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam Allah nasip ederse..
Sizce bi sakıncası olur mu? Tavsiyeleriniz var mı?
5 saatten bişey olmaz sanki ama yine de doktoruna sor derim ben
Okudum ve çok üzüldüm. Bu aylarda bebek kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Acısı hiç içinden çıkmaz insanın. Rabbim bebeğini kaybedenlere ve kaybetme tehlikesi olanlara yardım etsin.günaydın canlar nabersiniz?
bir kaç gündür görüşemiyoruz telefondada sıkıntı oldu arayamıyorum seni buraya yazıyosun diye senin yoklayım bi dedim.canım facede kezban arkadasımız (bizimle beklenen doğum tarihi aynı) kanaması başlıyo hafifde sancı şikayetleriyle hastaneye gidiyo muayenede 3 cm lik açılma tespit ediliyo doğum başlamış....nst dede sancı çıkmış...o kadar çok üzüldüm ki geceleri hep rüyamda kanamam geliyo onun yaşadıklarını yaşıyorum falan...az öncede akıntı hissi oldu allahım kanama değildir inş diye aklımdan geçirmeye başladım.doktor 2 hafta daha durdurabilirsek bebeğin yaşama ihtimali artar demiş..ama kendisinin şuan kanaması durmuş nstde sancıda çıkmamış 48 saatlik süreyide tamamlayacak inş.bugün güzel haberlerini aldık çok şükür...
birde esma arkadaşımız karnında sertleşme ve kasılma hissedip hastaneye gidiyo ondada erken doğum riski diyolar sancıyı hafifletip eve göndermişler ama yanılmıyosam bugün hastaneye yatışının olması ihtimali vardı...
bu bebişler gelmek için niye sabırsızlanır ki off yaa allahım fire vermeden hepimiz sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım nolurrr.ben herkese o kadar çok alıştım ki birine birşey olsa benimde içim yanıyo....ecemde zor günler atlatıyo bebeğine veda etmek zorumda kaldı
gebeliğinde risk yoksa yapabilirsin ,doktorun ne diyor?Kızlar merhabalar hepinize
Okudum ve çok üzüldüm. Bu aylarda bebek kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Acısı hiç içinden çıkmaz insanın. Rabbim bebeğini kaybedenlere ve kaybetme tehlikesi olanlara yardım etsin.
Bakıyorumda bebek için çantalar alınmış, kıyafetler alınmış ve mobilyalar bakılıyor. Inanır mısınız ben daha hiç bir şey bakmadım. Eşya alıp elimin boş kalmasından korkuyorum. Hepinize bebişlerinizle birlikte Allah sağlık versin.
gebeliğinde risk yoksa yapabilirsin ,doktorun ne diyor?
ama 2-3 saatte bir dolaşman yürümen lazım.
amin Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin..
Ben de aynı düşüncedeyim alışveriş yapmak,oda hazırlamak için henüz çok erken. Bunlar son 2 ayda yapılabilecek şeyler,ben de hiçbirşey almadım
Okudum ve çok üzüldüm. Bu aylarda bebek kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Acısı hiç içinden çıkmaz insanın. Rabbim bebeğini kaybedenlere ve kaybetme tehlikesi olanlara yardım etsin.
Bakıyorumda bebek için çantalar alınmış, kıyafetler alınmış ve mobilyalar bakılıyor. Inanır mısınız ben daha hiç bir şey bakmadım. Eşya alıp elimin boş kalmasından korkuyorum. Hepinize bebişlerinizle birlikte Allah sağlık versin.
offf ya canım çok sıkıldı isimleri bilimiyorum çok ama rabbim eceme sabır versindiğer iki arkadaşa da acil şifalar versin kimsenin bebişine bişey olmasın kızlar çok dikkat etmek lazım risk bitti nasıl olsa diye salmayın sakın gebelik var oldukça risk de vardır ağır şeylere, hızlı hareketlere ve yediklerimize içtiklerimize dikkat edelimmmm
Bayanlar bu facedeki grubun adı nedir ?? Merak ediyorum Herkesi
bizimki öyle değildir fazlaca iş koliktir ama evde çocuk olunca bari hava azıcık ısınsın dedibende acele ediyorum işte yapım bu ne yapayım
paşanın kıyafetleride ayrıştırıcam ama doğumdan sonra dağıtırım sanırım malum doktorlara güven yok 9 ay kız derler bir bakmışsın erkek
kızlar sol bacağımın bel kısmı ve popo arasında bölgem acayip ağrıyor. acaba yorgunluktanmı dedim bu 2. gün inşallah geçer bebişleriniz kafalarını hissediyormusunuz karnınızda ya ne kadar ilginç bir hismis bu annelik.. ağlayasım geliyor o içimde kıpırdarken. ama ben çok sık hissetmiyorum oynadığını genellikle akşamları sırt üstü yatarken hissediyorum. sizler nasıl hissediyorsunuz...
kızlar sol bacağımın bel kısmı ve popo arasında bölgem acayip ağrıyor. acaba yorgunluktanmı dedim bu 2. gün inşallah geçer bebişleriniz kafalarını hissediyormusunuz karnınızda ya ne kadar ilginç bir hismis bu annelik.. ağlayasım geliyor o içimde kıpırdarken. ama ben çok sık hissetmiyorum oynadığını genellikle akşamları sırt üstü yatarken hissediyorum. sizler nasıl hissediyorsunuz...
ben başını hissetmedim henüz.. Halbuki koca kafalı gibi görünüyor amabenim oğlum genelde ben bir şeyler yediğimde kıpırdanıyor. obur olacak sanırım bir de sırt üstü yattığımda kıpraşıyor hakikaten bu his bambaşkaymış.. yerini hiçbir şey almaz :65
evet ttalım çok güzel hemen geçsede zaman artık kavuşsak yavrularımıza ne güzel olur ama yaa:)
:) evdeki iş konusunda yan çizen eşler zor oluyor :) bende de hep itiş kakış :)))
Tatsız haberlere cok uzuldum....
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.. sağlıkla kavuşmak nasip olsun..
Hastanedeki arkadaşların ve bebişlerininde durumları ıyıye gıder inşallah. Onların güzel haberlerini duyarız inşallah..
Ben dün vuruldum korktuğum gibi olmadı hiç sadece zorlarsam kolumu hafif bi ağrı oluyo :)Tetanoz aşısı vuruldunuz mu arkadaşlar?
gynoferon beni de mahvetmişti, sindirim sistemimi bozmuştu. ferrum forte kullandım. bir de maltofer veriliyor genelde hamilelere.
Cook gecmis olsun Allah im bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza versin inşallah canım iyi olmana sevindim bebisinin hareketlerini hissedip rahatlamissindir umarım :)kızlar selam bende gurup ilk kurulduğunda yazıyordum ama aylardır sıkıntım olduğu işin yazamadım benim ki tüp bebek di ikiz olacaktı ama malesef birini kaybettik ve kanamadan dolayı hastanede yaptım ayrıca miyonum var o da kanama yapıyordu mide bulantısı da cabası çok zorlandım ama çok şükür iki haftadır iyiyim umarım herşey iyi gider :) dün okulda çok yoruldum o yüzden mi bilmiyorum dünden beri kızımı hissedemiyorum sadece gece bir kere vurdu çok korkuyorum umarım akşama kadar hareketlenir( hepimiz için sağlıklı ve güzel doğumlar olur umarım sıkıntısız atlatırz bu günleri :))
Ben yolculuk yapıyorum doktorum izin verdi ama 1-2 saatte 1 mola vererek tabi otobüste olduğu için belki sık sık mola verilmeyebilir ama sen rica et dursunlar :) ayaklarında otururken rahat edecek şekilde tutarsan kan akisinda rahat olur sıkıntı olmaz inşallah canım iyi yolculuklar. .Kızlar merhabalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?