2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

banada doktorum dedi 22-23-24. haftalarda yaptırabilirsin diye bende pazartesi günü 22+2 günlük olucam o zaman yaptırayım diyorum aynı gün detaylıyada giricem

aa onu hiç deme benim eşimde hep ertelemeli iş yapar ama bu modeller bir el surdumu gaza geliyor bence :)))) o yüzden azıcık gaz ver derim ben
ya her gun ağırlaştığımı hissediyorum. dolayısıyla hepimizde aynıdır. o yüzden gerçekten işleri hızlandırmak lazım. hem hareket zorluğu hem sıcak bence son aylar hıcbırsey yapamıcaz gıbı geliyor.

dun bile eşime ''bu işleri sonraya bıraksaydık daha buyuk külfet olacaktı. hala iş yapıyorum iyi kotu suan. ama bir kaç aysonra hepsi sana kalacaktı sen bitap düşecektin ben stres olacaktım'' dedim.

canım oğlusunun eskilerini dağıtma simdi bekle bence. ''yok yaaa bunu kullanmam'' dediğin şeyi bakarsın kullanırsın. doğumdan sonra elenenleri verirsin.

bizimki öyle değildir fazlaca iş koliktir ama evde çocuk olunca bari hava azıcık ısınsın dedi bende acele ediyorum işte yapım bu ne yapayım
paşanın kıyafetleride ayrıştırıcam ama doğumdan sonra dağıtırım sanırım malum doktorlara güven yok 9 ay kız derler bir bakmışsın erkek

Kızlar yaa alt katı boyuyolar,kafam 1 milyon oldu,nefes alınmıyo resmen

Kızlar merhabalar hepinize
Yarın 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam Allah nasip ederse..
Sizce bi sakıncası olur mu? Tavsiyeleriniz var mı?

Okudum ve çok üzüldüm. Bu aylarda bebek kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Acısı hiç içinden çıkmaz insanın. Rabbim bebeğini kaybedenlere ve kaybetme tehlikesi olanlara yardım etsin.
Bakıyorumda bebek için çantalar alınmış, kıyafetler alınmış ve mobilyalar bakılıyor. Inanır mısınız ben daha hiç bir şey bakmadım. Eşya alıp elimin boş kalmasından korkuyorum. Hepinize bebişlerinizle birlikte Allah sağlık versin.

gebeliğinde risk yoksa yapabilirsin ,doktorun ne diyor?
ama 2-3 saatte bir dolaşman yürümen lazım.

amin Allah hepimizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin..
Ben de aynı düşüncedeyim alışveriş yapmak,oda hazırlamak için henüz çok erken. Bunlar son 2 ayda yapılabilecek şeyler,ben de hiçbirşey almadım

Çok şükür riskim yok, molalarda dolaşırım zaten. Doktora soramadım bir şey olmaz inşallah Allah'a emanetiz.

kızlar sol bacağımın bel kısmı ve popo arasında bölgem acayip ağrıyor. acaba yorgunluktanmı dedim bu 2. gün inşallah geçer bebişleriniz kafalarını hissediyormusunuz karnınızda ya ne kadar ilginç bir hismis bu annelik.. ağlayasım geliyor o içimde kıpırdarken. ama ben çok sık hissetmiyorum oynadığını genellikle akşamları sırt üstü yatarken hissediyorum. sizler nasıl hissediyorsunuz...

sende mi daha önce böyle birşey yaşamıştın canım?off çok zor olsa gerek ben 2 tane düşük yaptım birinin kalbi durmuştu ben onları bile çok zor atlattım.
bende etraftan hep daha çok erken duyumları alıyorum ama bir yandanda herşey nasip kısmet diyip hamişliğin tadını çıkarmak,aldıklarımla oğlumu içlerinde hayal edip mutlu olmak istiyorum kendimi frenleyemiyorum yani.aynı korku bende de var ama allaha tevekkül etmek lazım.öyle düşünecek olursak bizlerin yarını görebileceği ne malum?bizlerin ne kadar riski varsa bebeklerinde o kadar diye düşünüyorum allaha tevekkül ediyorum.rabbim kullanmayı nasip etsin.amin canım cümlemize.

öyle canım her zaman tedbirli olmamız lazım heleki riskli hamileliklerde.

:) evdeki iş konusunda yan çizen eşler zor oluyor :) bende de hep itiş kakış :)))
yaa sorma bak rüyalarıma bıle gıryıyor. başından beri kız yada erkek farketmez başımın tacı o ayrı. ama her pembişli aldığımda bir yutkunuyorum :)
yarınki detaylıda bır daha duyunca daha rahat edicem :)

canım ben yorulduğumda popomun etı ağrıyor resmen :))) her gun yenı bır agrı bolgesı çıkıyor sanırım. yorgunluktandır senınde muhtemelen.

ben şimdiye kadar toplasam 4 yada 5 kere hıssettım o da mınık mınık. cok dertlıyım bu konuda. konuşup duruyorum hadı kızım anneye cee--ee de diye :) en son ayakta gülerken oldu ben güldükçe o vurdu.

bazen aynada karnıma baktığımda bıle gozlerım doluyor ya. cok buyuk bır mucıze yasadıgımız...

----------------

Tatsız haberlere cok uzuldum....
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.. sağlıkla kavuşmak nasip olsun..
Hastanedeki arkadaşların ve bebişlerininde durumları ıyıye gıder inşallah. Onların güzel haberlerini duyarız inşallah..

ben başını hissetmedim henüz.. Halbuki koca kafalı gibi görünüyor ama benim oğlum genelde ben bir şeyler yediğimde kıpırdanıyor. obur olacak sanırım bir de sırt üstü yattığımda kıpraşıyor hakikaten bu his bambaşkaymış.. yerini hiçbir şey almaz

aynen öyle canım :)))bende çok hissetmiyorum günde 1 kere:) oynuyor içimde ben de çok çok mutlu oluyorum ama merak ediyorum ne zman artacak bu kıpraşmalar diye:)

Iyi akşamlar kızlar :)

Tetanoz aşısı vuruldunuz mu arkadaşlar?

gynoferon beni de mahvetmişti, sindirim sistemimi bozmuştu. ferrum forte kullandım. bir de maltofer veriliyor genelde hamilelere.
Ben dün vuruldum korktuğum gibi olmadı hiç sadece zorlarsam kolumu hafif bi ağrı oluyo :)
Cook gecmis olsun Allah im bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza versin inşallah canım iyi olmana sevindim bebisinin hareketlerini hissedip rahatlamissindir umarım :)
Ben yolculuk yapıyorum doktorum izin verdi ama 1-2 saatte 1 mola vererek tabi otobüste olduğu için belki sık sık mola verilmeyebilir ama sen rica et dursunlar :) ayaklarında otururken rahat edecek şekilde tutarsan kan akisinda rahat olur sıkıntı olmaz inşallah canım iyi yolculuklar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…