2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam canım ben aldım casual marka fotosunu ekleyebilirsem gönderirim. ana kucağı ile beraber Eki Görüntüle 1046146
Cnm Güle güle kullan.cok iyi bi seçim yapmışsın.yakinen inceledim bu arabayi harika mukemmel diyebilirim cok kullanisli geldi bana.bende bunu düşünüyorum. Insallah memnun kalırız. Siddetle tavsiye ediyorum.

kız ikinci linkteki erkek bayanlara öncelik tanıdım heheh bnde onu merak ediyorum aslında ama bnce iyidir çunku 40 tl de az bi para değil yani ama olmasza bn bi pazar alışverişi yapıcam bakalım fiyatlar nasıl ona gore netten vericem sipariş
herkese hayırlı mutlu günler nasılsınız güzel annişler:))
hoşgeldin kızzzz döndün mü evine bakiym :44::44:
Sağol canım fikrin için ben netten alışveriş yapma Özürluyüm görünce bile beğeNip karar veremiyorum bi türlü:)

hahaha banada bazen oluyor öyle karar veremiyorum.sende dışarıdan bakarsın cnm bn önce öyle yapcam bakalım

sizinkisi özel yapım kalite farkı mutlaka vardır.Arastırmaya devam :))

döndüm canım dün geldik ama her yerim dökülüyordu zor kendime geldim

canım çok güzel güle güle kullanın çok beğendim biz daha almadık araba nerden ve ne kadara aldınız benim istediğim model
bu modelin hemen hemen aynısını beğenmiştim forbes şirinyerde parlak siyahtı pusetle beraber 390 tl demişti ama tek yön diye almadık
markasıda yanlış hatırlamıyosam babymax dı kraftın ürünüymüş oda çok uygun ve kaliteli duruyodu tek yön diye istemedik seninki çift yön mü

Son düzenleme:

sevgicim badiler felan çok uygun fiyat burda çok beğendim valla sepeti doldurdum bakarken ama akşam eve gideyimde evde annemle bi bakcam tekrar olmadı bikaç parça bişeyler alcam burdan fiyatlar baya uygun geldi çünkü denemek lazım

döndüm canım dün geldik ama her yerim dökülüyordu zor kendime geldim
dinlen cnm biraz yol adamı cokk yoruyor valla bnde aksam olsada eve gitsem diye bekliyorum zor dayanıyorum vala

ayyyy cnm yaa bnde doldurcam sepetimi burdan vala ne yalan söylim gercekten cok uygun bi tane battaniye var onu gördün mü 15,90 tl olanı kız dur heveslendim bnde hemen doldurayım

canım çok güzel güle güle kullanın çok beğendim biz daha almadık araba nerden ve ne kadara aldınız benim istediğim model

canım amcası ve yengesi hediye almışlar. ben tarif etmiştim istediğim özellikleri.ama netten bakınca fiyatını gördüm. crystal baby de 389-400 tl. yakından görme fırsatım oldu dün. gayet güzel. tek elle kapanıp açılabiliyor. ilk aylarda puseti oturtuyorsun yüzü sana dönük oluyor. daha sonra normal bebek arabası gibi kullanıyorsun. hoşuma gitti açıkçası. tekerlerinde fren sistemi falan var. siteden bakınca özellikleri görebilirsin zaten canım. kodu cb-209 sport. turkuaz mavisi erkek bebekler için harika.

korkma yüklemede bişi olmuyor bi saat bekletiyorlar enerjin düşmüyor tansiyon falan herşey normal oluyo ama tabi dr dan sonra işe gitmek sinir bozucu işim uzadı de gitme sen 1 saatlik ölçüm akşama kadar olucakmış falan de uydur bişeyler... zorla yalan söylettirmesinler...

ben stor hiç düşünmedim çünkü rahat cam açılamıyor yıkaması rahat olmuyor diye... yanlarda iki fon kanat olacak pembe renkli desenli melekler var... tülüde yere kadar düz ekru rengi... ne çok sade ne çok karışık şuanda dikiliyor yaklaşık 15 gün sonra teslim edileck... odamızın yarısı şeker pembesi yarısı bebek pembesi olacak...

çok güzel gerçekten fiyatıda çok iyimiş yukarda yazımı düzenledim ama tekrar yazayım
forbes şirinyerden hemen hemen aynısını beğenmiştik 390 tl demişti babymax dı markası yanlış hatırlamıyosam tek sorun tek yönlü oluşuydu o yüzden almadık ama çok beğenmiştim gerçekten iyi günlerde kullanın canım çok güzel biz daha almadık bakalım önümüzdeki ay artık alıcaz ne varsa
bebek arabasında kırmızı yada siyah almak istiyorum mavi pembe pek hoşuma gitmiyo o renkler hem temiz kullanırsak 2. bebiş içinde cinsiyet ayrımı olmadan kullanılabilcek renkler

anlattığına göre harika bişey olucak güle güle kullanın canım
ben çok kararsızım işte yıkaması dediğin gibi zahmet yıkamaya vermek lazım ben şöle düşünmüştüm bide güneşlik beyaz düz stor üstüne de mavi iki parça tül iki ayrı yerden tülleri toplarız demiştim ama odanın ortasına yatak geldi pencerenin önüde kapandı yararıya kadar öyle oluncada hoş durmucak o perde modeli bilemedim hiç napsak akşam perdeciye gidelim bakalım nasıl bişey önercek

evet aynen öyle canım. benim içinde en önemli özelliği çift taraflı olmasıydı. onlarda bütçelerine göre katkıda bulunmak istemişler sağolsunlar.

Son düzenleme:
kız dur hemen alma acele etme akşam bi git eve rahat kafa bakarsın eşinle hem ay ben şu netten alışverişte çok kararsız kalıyorum ya
bide bak ben sepeti doldurdum 25,00 tl gibi çıktı sonra satın al dedim rakamda 25,00 ödeme istedi kargo ücretini kapıda ayrı kargocu alıyo demek ki ne kadar alıyo acaba ağırlık ebat bazında alırsa kargo yüksek çıkar o kafama takıldı geri çıktım bide teslimat süresi falan nedir çıkmadı onlar
sabah hemşireye sordum bende 8,30 da gel dedi aç karnına kan alırız dedi glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan alcaz dedi çıkan sonuca göre dr tekrar isterse 2 saat sonra tekrar kan alıcaz dedi inş tekrar almaya gerek kalmadan güzel sonuç çıkar

odanın fotosunu çek mobilyaların yerleşmiş haliyle ona göre perdeci fikir verir mutlaka onlar bizden daha tecrübeli oluyorlar hiç endişe etme

evet aynen öyle canım. benim içinde en önemli özelliği çift taraflı olmasıydı. onlarda bütçelerine göre katkıda bulunmak istemişler sağolsunlar.

güle güle kullanın canım ne güzel katkıda bulunmak istemişler iyi günler de olsun inş.

Ev yemegi degilde hamur isine felaket kafayi taktim bide cok tatli yiyorum bi gorsen ama adam gibi bi tabak yemek yiyemiyorum ev yemegi tiksindirdi hele pilav makarna pisirmesi bile zor geliyor

Ovv hamur işi yiyorsan kilolar kalır ben sana söyleyeyim . Tabi ben de buldum mu hiç affetmiyorum bugün sağlık Ocağı'na gittim tetenoz aşısı için kiloma baktılar 5,5 kilo almıştım bu gidişle tombik olacağım tatlı dersen bende senin gibiyim bugün kayınvalideme kahvaltıya gittim kahvaltının üzerine bi kase sütlaç varmış hiç affetmedim onu da yedim

odanın fotosunu çek mobilyaların yerleşmiş haliyle ona göre perdeci fikir verir mutlaka onlar bizden daha tecrübeli oluyorlar hiç endişe etme

bende öyle düşündüm pencerenin resmini çekeyim diyorum mobilyalarla beraber bakalım nasıl fikir suncaklar cibinliğide düz mavi tül istiyorum oda da zaten beyaz tonları hakim çok cırtlamaz heralde dimi mavi cibinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…