2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

çok pahalı bişey almak istemiyorum bende çok kısa zaman giyicek ama ne bileyim işte bebek için zararlı olcak bişeyde olmasın diye insan ne alcanı bilemiyo bazen çok geziyoruz araştırıyoruz bizde aynı marka bile bazı yerlerde değişik fiyatlarda aslında özellikle mağazalardan çok bişey almamk lazım bizim burda sosyete pazarı var baya oldu annem çeket aldı oğluşa 10 tl ye sonra bi mağazada gördük aynısı resmini çektim hatta evde markasına baktım markasıda aynı 22,5 tl di iki katından fazla fiyatı yaklaşık 1 aydır alışverişleri durdurmuştuk biz mobilyaalrı bekliyoduk o arada araştırma keşif yaptık şimdi aklımızda belli başlı yerler var bakalım önümüzdeki ay artık eksikleri almaya başlıcaz
valla zaman şaka maka daralıyo nasip olursa biz diyoruz ki haziran ayına hazır girelim son ay oluyo hem ağırlaşcaz hem çok sıcak olucak kendimize hayrımız olmucak haziranı saymazsak 2 ay kalıyo geriye aldıkça yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum inş hepimizinde gönlündekiler olur

ayyy senin bu patronunuda ne fena ya adamda saygıyı anlayışı gectim merhmette kalmamıs galıba..bnde p.tesi gitcem kesin banada kact gıtcen fazla surer mı ofıs bos kalmasın bıla bıla bıla bi sürü sey dicek..kız bilge ne yapıcaz biz bunlarla bilmiyorum hadi bn nasipse 1,5 ay sonra cıkıcam inş sende bi mucize olurda çıkarsın cnm seninkide çekilmez hani

bende travel düşünüyorum markası ve modeli nedir acaba? fiyat?
Db johnson markasi modelini bilmiyorum. Fotosunu ekleyim bakin. 370 tlye aldim. Ben bebek arabasini cok kullanmicam genelde arac kullaniyorum avm de pazarda falan araba kullancam cok pahali bisi almak istemedim onun icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396263590551.webp
    22 KB · Görüntüleme: 33
inş canım hakkımızda nasılsa öyle olsun da dediğin gibi ben doğuma kadar nasıl burda sabredicem bilmiyorum yakında dr da 15 günde bir çağırmaya başladımı napcaz yada biz ağırlaşcaz arada bi isticez evde dinlenelim tmm çalışıyoruz ama hamileyiz yani sonuçta bi insiyatif tanınması lazım
yeni müdürümde diyo nie demedin biz konuştuk plan yaptık dedim dinlemiyo ki beni söleniyo

iyi günlerde kullanın cnm daha biz model bile bakamdık:) eşini gerçekten tebrik ederim :))

amin canım sağolasın biz mobiyayı hazır almadık yaptırdık o yüzden de biraz erken davrandık

valla cnm dogru ne desen haklısın peki sen şöyle yapsan dogun-mdan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkı varya onun bi kısmını kullansan nasıl olur...yeni mudur biraz daha insaflı galiba bu arada

valla cnm dogru ne desen haklısın peki sen şöyle yapsan dogun-mdan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkı varya onun bi kısmını kullansan nasıl olur...yeni mudur biraz daha insaflı galiba bu arada

canım normalde doğumdan sonra rapor bittiği zaman bizim kredimize tam 1 yıl kalıyo o 1 yıl çalışsam sonrası bi aksilik olmazsa dert keder olmazsa çalışmasamda olur işte bize önemli olan o 1 yıl henüz hiç bişey belli değil eşim önümüzdeki ay zam alcak işte onu bekliyoruz bide babamın bi iş durumu var eğer o olursa beklentilerimiz yerine gelirse doğumdan sonra çalışmaya bilirim oğluşa bakcak kimse yok zaten bi kv var onlda konuşmadık daha bakarmısın diye bakar diye tahmin ediyoruz ama hiç içimden baktırmak gelmiyo açıkcası bide bakarmısın dediğimde bakmam diye laf ederse çok bozulurum ve araya kırgınlıkta girer artık o raddede öyle olsunda istemiyorum ya nasip hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun
ama gerçekten kredi olmasaydı 8 hafta kala çıkardım rapora ve geri dönmezdim işe çok bunaldım artık ufacık bişey dediğim zaman iş yerinde hemen diyolar hamileliğini öne sürme ya ben hamileliğimi hiç öne sürmedim bugüne kadar ama onlarda hiç bu kız hamile diyipte davranmadılar bana çok üzülüyorum insanlık kalmamış artık kimse de

ahh cnm üzülme yaaa sevindim ama 1 sene kalmasına inşallh hayırlısıyla onuda bitirirsinizde rahat bi nefes alırsınız cnm dogum iznide inş sana biraz moral olur hem ...

ahh cnm üzülme yaaa sevindim ama 1 sene kalmasına inşallh hayırlısıyla onuda bitirirsinizde rahat bi nefes alırsınız cnm dogum iznide inş sana biraz moral olur hem ...

inş canım Allah sağlık versin borçlarımızı ödeyelim ne diyosun valla kredi bittimi nasip olursa baya bi rahatlıcaz

sen niye dert anlatıyorsun ki patronuna git yaptır yüklemeni raporunuda al ertesi gün git işe ne laf işit ne hesap ver hamilesin senönceliklerin ve yasal hakların var... öküz adam izin vermek zorunda

bende chicconun litewayplus düşünüyorum 799 tl ama ana kucağıda var seninki gibi travel sistem araba koltuğu olarakta kullanıyorsun bir yaşına kadar... bende aktif araç kullanıyorum o yüzden travel istedim ama evimin olduğu yerde yürüyüş yerleri çok sahil kesiminde oturuyoruz o yüzden hiç evde duracağımı zannetmiyorum bol bol gezicez kızımla iyi bişey almak zorundayım sanırım... iyilerin arasında en uygun fiyatlısıda bu başka bulamadık...

Bende dün baktım canım İdil baby nin takımlarını çok beğendim malum kız bizim foto çekimi falan da istiyorum şık olsun kokos zarif bi takım beğendim ama onlu takımı 130civarında dedi Fiyonk Bebe var ya Bornova da ordan baktım çok yüksek fiyatlar ama çok güzeldi

sen niye dert anlatıyorsun ki patronuna git yaptır yüklemeni raporunuda al ertesi gün git işe ne laf işit ne hesap ver hamilesin senönceliklerin ve yasal hakların var... öküz adam izin vermek zorunda

önceden izin almadık mı daha çok laf ediyo herkez iş yerinden izin kağıdı dolduruyo acil bi durum olmadığı sürece öyle hastaneye gidiyo yada ne işi varsa ona göre izin alıyo izin kağıtlarını da ben dolduruyorum zaten bide kendime yazmasam izin kağıdı daha çok konuşur çarşamba günüde sabahtan hastaneye giderim diyodum öğleye kadar anca biter heralde işim şeker yüklemesi yapılcak ya ne kadar sürer tam bilmiyorum o güne istirat alıp öğleden sornada banka işlerim vardı onları hallederim diye düşünüyodum ama hastaneden sonra mecbur gelcem artık işe yani normal bi insan bile hastaneye gittiği zaman bi sersemliyo ki biz hamileyiz şeker yüklemesi yapılcak aç kalıcaz tansiyonuzmuz çıkabilir düşebilir serseleyebiliriz o gün artık bende ne kadar iş performansı bekliyosunda git hemen gel diyosun bide 8 de git 10 da gel dio saat 10 daha ilk kan anca alınır nasıl geleyim diyorum ne alakası var diyo şeker yüklücekler sana aç karnına kan alcaklar tamam o kadar diyo bi kere alınmıyo dedim hemşireyle şimdi konuştum duruma göre 3 4 kez alınabilir dedi diyorum ay valla ya nefret geldi artık üstüme düşündükçe sinir oluyorum

fiyatlar her yerde farklı oluyo ya en iyisimi çarşıya çıkcan bide aklıdna olsun özkanlar pazarında hem çok güzel şeyler var hemde fiyatlar acayip uygun annem geçen bi yelek aldı oğluşa 10 tl ye kemeraltında bi mağazada aynı marka aynı kalite yelek 22,5 tl di mağazalardan belli başlı şeyler alınmalı bence 130 tl de yüksek hastane çıkışı için babam sağolsun diye hastane çıkışı var görmüşsündür belki nette takip ediyorum onu ben en son 72,5 düştü o bile yüksek geldi açıkcası çok kısa zaman giyicek çünkü

Canim benim durum riskli olduğu için otobüse binmemek daha iyi araba da eşim hamilelik sürecinde izin vermiyo sadece pazar günü evde eşim o gün çıkabiliyoruz oyüzden hiç pazar di Kemeraltı falan gibi bi seçenek yok benim için..bir tane hastane çıkışım var k. ValideM almış ama foto çekimi için de İdil in 5li takımın dan alcam sanırım aklımda kaldı 45tl dedi gibi hatırlıyorum

Kızlar ya bu bebekler bizi duyuyor hissediyor gerçekten kızım hareket halindeydi elimi koydum konuşmaya başladım resmen bi anda kesildi hareket:)))Rabbim nasıl bi bağ koymuş aramıza daha doğmadan o duygu sevgi akımı başlıyor maşallah bebiş lerimıze

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…