merhaba seher nasılsın ?
İyiyim kuzum sen nasilsin neler yapiyosun
Canim cok pahali bisey alma bazen hem uygun hem kalitesi normal bulabilirsin bizim burda yeni magaza acilmis 25le 40tl arasi var ama ikiside cok guzrl kumaslarida iyi penye kumaslar guzel oluyor cok cok uzun sure giyemiycekler bide coklu olanlar pahali bence 8li yeter hatta bisuru sey aliyoruz annem bana 5li almis hast cik.bende 8li yada 10lu alcam yeter 2takim rahat oluyor
çarşamba günü şeker yüklemesi ve kontorlüm var patrondan izin aldım az önce bir sürü laf söyledi
bu arada sadece bana değil herkeze aynı davranıyo ama insanın canını sıkıyo laflarınla
bana diyoki onun işi önemliymiş eee tamam da benimde oğlum önemli c.tesi niye gitmedin diyo c.tesi hastanenin labaratuarı kapalı çalışmıyo dedim hem c.tesi burda yanlızdım ya nasıl gitcektim dedim diğer bayana izin vermezdim sen giderdin dio labaratuar kapalı ama dedim o zaman saat 2 de git diyo şeker yüklemesi yapılcak aç karnına 2 ye kadar aç aç duramam ki dedim o zaman 8 de git 10 da gel diyo ya adam şaka gibi bütün sinirimi bozdu
yani şu patronları anlamyorum ya sen şimdi bu motiveyle benden ne iş bekleyosun ki sonuçta ben hamileyim şimdiye kadar ay 1 kontrole gidiyoduk şimdiden sonra 15 günde bir gidicez o zaman nasıl izin alıcaz iş yerinden en son 3 martta ayrıntılıya gittim o gün 1 de izin aldım işten akşam 8 de evdeydim ben o gün bile geri gelmiceksen niye bu kadar erken gidiyon demişti 1 de çıkmama Allah hepimziin yardımcısı olsun ihtiyacım olmasa zaten çalışmam hamileyim otururm evimde zevk için gelmiyoz ya işe yok ama gitcen 1 hafta rapor alcan evde paşa paşa yatcan bunu yapmadığımız için yaranamıyoruz patronlara zaten koştur koştur hastaneye gidip geliyoz işimizin başına ya göze giriyoz sanki
sağol canım teşekkür ederiz dolabını 4 kapak istedim odada yerimiz müsaitti nasip olurda 2 3 bebişlerde olursa rahat rahat kullanırız diye düşündüm
Db johnson markasi modelini bilmiyorum. Fotosunu ekleyim bakin. 370 tlye aldim. Ben bebek arabasini cok kullanmicam genelde arac kullaniyorum avm de pazarda falan araba kullancam cok pahali bisi almak istemedim onun icin.bende travel düşünüyorum markası ve modeli nedir acaba? fiyat?
inş canım hakkımızda nasılsa öyle olsun da dediğin gibi ben doğuma kadar nasıl burda sabredicem bilmiyorum yakında dr da 15 günde bir çağırmaya başladımı napcaz yada biz ağırlaşcaz arada bi isticez evde dinlenelim tmm çalışıyoruz ama hamileyiz yani sonuçta bi insiyatif tanınması lazımayyy senin bu patronunuda ne fena ya adamda saygıyı anlayışı gectim merhmette kalmamıs galıba..bnde p.tesi gitcem kesin banada kact gıtcen fazla surer mı ofıs bos kalmasın bıla bıla bıla bi sürü sey dicek..kız bilge ne yapıcaz biz bunlarla bilmiyorum hadi bn nasipse 1,5 ay sonra cıkıcam inş sende bi mucize olurda çıkarsın cnm seninkide çekilmez hani
iyi günlerde kullanın cnm daha biz model bile bakamdık:) eşini gerçekten tebrik ederim :))
inş canım hakkımızda nasılsa öyle olsun da dediğin gibi ben doğuma kadar nasıl burda sabredicem bilmiyorum yakında dr da 15 günde bir çağırmaya başladımı napcaz yada biz ağırlaşcaz arada bi isticez evde dinlenelim tmm çalışıyoruz ama hamileyiz yani sonuçta bi insiyatif tanınması lazım
yeni müdürümde diyo nie demedin biz konuştuk plan yaptık dedim dinlemiyo ki beni söleniyo
amin canım sağolasın biz mobiyayı hazır almadık yaptırdık o yüzden de biraz erken davrandık
valla cnm dogru ne desen haklısın peki sen şöyle yapsan dogun-mdan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkı varya onun bi kısmını kullansan nasıl olur...yeni mudur biraz daha insaflı galiba bu arada
canım normalde doğumdan sonra rapor bittiği zaman bizim kredimize tam 1 yıl kalıyo o 1 yıl çalışsam sonrası bi aksilik olmazsa dert keder olmazsa çalışmasamda olur işte bize önemli olan o 1 yıl henüz hiç bişey belli değil eşim önümüzdeki ay zam alcak işte onu bekliyoruz bide babamın bi iş durumu var eğer o olursa beklentilerimiz yerine gelirse doğumdan sonra çalışmaya bilirim oğluşa bakcak kimse yok zaten bi kv var onlda konuşmadık daha bakarmısın diye bakar diye tahmin ediyoruz ama hiç içimden baktırmak gelmiyo açıkcası bide bakarmısın dediğimde bakmam diye laf ederse çok bozulurum ve araya kırgınlıkta girer artık o raddede öyle olsunda istemiyorum ya nasip hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun
ama gerçekten kredi olmasaydı 8 hafta kala çıkardım rapora ve geri dönmezdim işe çok bunaldım artık ufacık bişey dediğim zaman iş yerinde hemen diyolar hamileliğini öne sürme ya ben hamileliğimi hiç öne sürmedim bugüne kadar ama onlarda hiç bu kız hamile diyipte davranmadılar bana çok üzülüyorum insanlık kalmamış artık kimse de
ahh cnm üzülme yaaa sevindim ama 1 sene kalmasına inşallh hayırlısıyla onuda bitirirsinizde rahat bi nefes alırsınız cnm dogum iznide inş sana biraz moral olur hem ...
çarşamba günü şeker yüklemesi ve kontorlüm var patrondan izin aldım az önce bir sürü laf söyledi
bu arada sadece bana değil herkeze aynı davranıyo ama insanın canını sıkıyo laflarınla
bana diyoki onun işi önemliymiş eee tamam da benimde oğlum önemli c.tesi niye gitmedin diyo c.tesi hastanenin labaratuarı kapalı çalışmıyo dedim hem c.tesi burda yanlızdım ya nasıl gitcektim dedim diğer bayana izin vermezdim sen giderdin dio labaratuar kapalı ama dedim o zaman saat 2 de git diyo şeker yüklemesi yapılcak aç karnına 2 ye kadar aç aç duramam ki dedim o zaman 8 de git 10 da gel diyo ya adam şaka gibi bütün sinirimi bozdu
yani şu patronları anlamyorum ya sen şimdi bu motiveyle benden ne iş bekleyosun ki sonuçta ben hamileyim şimdiye kadar ay 1 kontrole gidiyoduk şimdiden sonra 15 günde bir gidicez o zaman nasıl izin alıcaz iş yerinden en son 3 martta ayrıntılıya gittim o gün 1 de izin aldım işten akşam 8 de evdeydim ben o gün bile geri gelmiceksen niye bu kadar erken gidiyon demişti 1 de çıkmama Allah hepimziin yardımcısı olsun ihtiyacım olmasa zaten çalışmam hamileyim otururm evimde zevk için gelmiyoz ya işe yok ama gitcen 1 hafta rapor alcan evde paşa paşa yatcan bunu yapmadığımız için yaranamıyoruz patronlara zaten koştur koştur hastaneye gidip geliyoz işimizin başına ya göze giriyoz sanki
Db johnson markasi modelini bilmiyorum. Fotosunu ekleyim bakin. 370 tlye aldim. Ben bebek arabasini cok kullanmicam genelde arac kullaniyorum avm de pazarda falan araba kullancam cok pahali bisi almak istemedim onun icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu hastane çıkışı konusunda nasıl bişey alınmalı çok kararsızım bende dediğin gibi bizim burda inan 20 tl ye de var 150 tl ye de var arada o kadar fiyat farkı varki acaba hangisi alınmalı fikir yürütemiyorum orta yollu bişey alayım desem onlarda 60 70 den başlıyo o yüzden her yerde bakıyorum ama almadım halan
sen niye dert anlatıyorsun ki patronuna git yaptır yüklemeni raporunuda al ertesi gün git işe ne laf işit ne hesap ver hamilesin senönceliklerin ve yasal hakların var... öküz adam izin vermek zorunda
Bende dün baktım canım İdil baby nin takımlarını çok beğendim malum kız bizim foto çekimi falan da istiyorum şık olsun kokos zarif bi takım beğendim ama onlu takımı 130civarında dedi Fiyonk Bebe var ya Bornova da ordan baktım çok yüksek fiyatlar ama çok güzeldi
fiyatlar her yerde farklı oluyo ya en iyisimi çarşıya çıkcan bide aklıdna olsun özkanlar pazarında hem çok güzel şeyler var hemde fiyatlar acayip uygun annem geçen bi yelek aldı oğluşa 10 tl ye kemeraltında bi mağazada aynı marka aynı kalite yelek 22,5 tl di mağazalardan belli başlı şeyler alınmalı bence 130 tl de yüksek hastane çıkışı için babam sağolsun diye hastane çıkışı var görmüşsündür belki nette takip ediyorum onu ben en son 72,5 düştü o bile yüksek geldi açıkcası çok kısa zaman giyicek çünkü
Oda takımıniz da çok güzel bu arada bende kışa oda yapmak istiyorum beyaz tercihim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?