2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

anladım canım aman dikkat et sen kendine herşey alınır yapılır
bu arada sizin neden riskli durum

selam canım ben aldım casual marka fotosunu ekleyebilirsem gönderirim. ana kucağı ile beraber

anladım canım aman dikkat et sen kendine herşey alınır yapılır
bu arada sizin neden riskli durum

Benim daha önceden iki düşuk oldu şimdide sürekli ilaç ve iğne kullanıyorum pıhtılaşma problemi var kanımda ondan biraz pimpirikliy dik son kontrolde renkli ultrason da suyunda azalma var dedi doktor ondan daha çok dikkat ediyoruz benim ilk 3ay son 3ay istirahat le geçmiş olcak inşallah vaktinde kucağımıza alalım da ben raziyım böyle çok şükür

canım perdeyi nasıl yaptırıyosunuz ben perde konusunda çok kararsızım bu hafta artık netleştirip yaptırmayı düşünüyoruz akşama hatta perdecimiz var yıllardır ona gitcez bakalım nasıl bişey önercek tek stor düşünüyodum ben ama odamız sade zaten stor da çokmu sade düşer diye kararsız kaldım

aman canım dikkat et o zaman sende herşey olucak bi şekilde yeterki bebişler vaktinde sağlıkla gelsinler bolbol yat dinlen madem yorma sakın kendini

canım şeker yüklemesi kafadan 3 saat falan sürüyo bi de cidden sersemliyosun benim çok başım ağrımıştı. bence sen doktoruna söle sana rapor yazsın sonra da götür o manyak patronunun yüzüne çarp fenalaştım gelemedim şeker dokundu dersin terbiyesiz adam

aman canım dikkat et o zaman sende herşey olucak bi şekilde yeterki bebişler vaktinde sağlıkla gelsinler bolbol yat dinlen madem yorma sakın kendini

Canim sende sabah erken doğumla ilgili sormuştun ya doktorum erken doğum u tespit edecek bi alet yok dedi yani belirti verirse riskli oluyo rahim de açıklık varsa yada suda azalma yada plasentayla ilgili ama bu belirti ler olmadan da bi anda gelişe bilirmis şimdiden canını sıkma düşünme böyle şeyleri benim risk görünüyo ama düşünmemëye çalışıyorum nasip te ne varsa onu görcez ki suyu 6. Ayda biraz gelmiş bizim bi akraba nin ama 9. Aya kadar durdu bebek gayet de sağlıklı ondan hersey nasip

https://www.indirimlibebe.com/3556_u-10-lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx
https://www.indirimlibebe.com/3555_u-10--lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx

kızlar bunlarada bakın bi benden size bi fikir olsun çok hoş görünüyor fiyat olarakta uygun hem

kız patron onuda dedi sabah bi gidiyosun 5 e kadar gelmiyosun diyo 10 da burda ol diyo işte dangalak müdürde şimdi diyo gelme zaten banka işlşerinde vardı diyo bişey derse biz onla konuştuk planımızı yaptık derim diyo sen hamilesin hastaneye gidiyosun bunlar olucak şeyler falan diyo ya bakalım o günki dururma bağlı artık gelip gelmiceğim
Rabbim korusun evlatlarımızı bazen kafama takılıyo erken doğum belirtisi vs. önceden belli olmaz mı acaba diye de çokta düşünmek istemiyorum tabi bebişte etkilenmesin annesinin saçma span piskolojisinden Rabbim korusun
kızçe giyimleri göndermişsinnnnnn
ama güzelşeyler vrmış burda da ürünleri nasıl biliyomusun peki

hayırlı olsun bebişinin odası cnm çok güzel iyi günlerde yatsın bebişin inş...

bizde iyiyiz cnm bu hafta doktora gideceğiz inş merakla bekliyorum inş sıkıntı çıkmaz güzel haberlerle döneriz.

sağol canım teşekkür ederiz daha iyileri sizlerin olsun inş.
bizimde çarşamba günü hem kontrol hem şeker yüklemesi var 1 ay oldu oğluşumu görmedim çok heycanlıyım bende inş hepimiz güzel haberlerle döneriz

kelebek mobılya mı ne kadar a aldınız

kelebek mobilya değil canım meltem de var bu model biz dışarda yaptırdık eşim mobilyacı o yüzden uyguna geldi bize 3,000 tl ama mobilyacının bize söeldiği 4,500-5,000 den aşağı kesinlikle yapmam bu mobilyayı kimseye de 3,000 yaptığımızı sölemeyin sakın falan dedi

güle güle sağlıkla kullanın ben sadece beşik almak istiyorum kelebekden baktım aynı modelı ıcınde setı dahıl 1100 dedıler 2 ay onceden sıpariş vermek lazım mıs

güle güle sağlıkla kullanın ben sadece beşik almak istiyorum kelebekden baktım aynı modelı ıcınde setı dahıl 1100 dedıler 2 ay onceden sıpariş vermek lazım mıs

içinde seti dahil 1,100 bedava kesinlikle biz çok gezdik eşim mobilyacı ona rağmen bize olucak indirimli fiyatlar bile çok ucuk rakamlar meltemmodülerden beğendik bu takımı da zaten orasıda peşin fiyatına 4,900 dedi en son tabi kalite farkı vardır ama yinede 1,100 tl çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…