Canim benim durum riskli olduğu için otobüse binmemek daha iyi araba da eşim hamilelik sürecinde izin vermiyo sadece pazar günü evde eşim o gün çıkabiliyoruz oyüzden hiç pazar di Kemeraltı falan gibi bi seçenek yok benim için..bir tane hastane çıkışım var k. ValideM almış ama foto çekimi için de İdil in 5li takımın dan alcam sanırım aklımda kaldı 45tl dedi gibi hatırlıyorum
kızlar bebek arabasını ne yaptınız alan varmı içinizde...
dün bizde kızıma yorganını aldık ve yastık... yastık kulannamıycaz en az 18 aylık olana kadar ama yinede alalım dedik :) perde siparişini verdik zaman daralıyor... odasını mayısta sipariş vericez geriye bi halıyla bebek arabası kalıcak... eşim bu hafta yurtdışına gidicek ordan bakıcam dedi bende kendim görmek istiyorum içime sinsin istiyorum ama bakalım işte siz hangi marka model düşünüyorsunuz arabayı?
anladım canım aman dikkat et sen kendine herşey alınır yapılır
bu arada sizin neden riskli durum
kızlar bebek arabasını ne yaptınız alan varmı içinizde...
dün bizde kızıma yorganını aldık ve yastık... yastık kulannamıycaz en az 18 aylık olana kadar ama yinede alalım dedik :) perde siparişini verdik zaman daralıyor... odasını mayısta sipariş vericez geriye bi halıyla bebek arabası kalıcak... eşim bu hafta yurtdışına gidicek ordan bakıcam dedi bende kendim görmek istiyorum içime sinsin istiyorum ama bakalım işte siz hangi marka model düşünüyorsunuz arabayı?
aman canım dikkat et o zaman sende herşey olucak bi şekilde yeterki bebişler vaktinde sağlıkla gelsinler bolbol yat dinlen madem yorma sakın kendiniBenim daha önceden iki düşuk oldu şimdide sürekli ilaç ve iğne kullanıyorum pıhtılaşma problemi var kanımda ondan biraz pimpirikliy dik son kontrolde renkli ultrason da suyunda azalma var dedi doktor ondan daha çok dikkat ediyoruz benim ilk 3ay son 3ay istirahat le geçmiş olcak inşallah vaktinde kucağımıza alalım da ben raziyım böyle çok şükür
önceden izin almadık mı daha çok laf ediyo herkez iş yerinden izin kağıdı dolduruyo acil bi durum olmadığı sürece öyle hastaneye gidiyo yada ne işi varsa ona göre izin alıyo izin kağıtlarını da ben dolduruyorum zaten bide kendime yazmasam izin kağıdı daha çok konuşur çarşamba günüde sabahtan hastaneye giderim diyodum öğleye kadar anca biter heralde işim şeker yüklemesi yapılcak ya ne kadar sürer tam bilmiyorum o güne istirat alıp öğleden sornada banka işlerim vardı onları hallederim diye düşünüyodum ama hastaneden sonra mecbur gelcem artık işe yani normal bi insan bile hastaneye gittiği zaman bi sersemliyo ki biz hamileyiz şeker yüklemesi yapılcak aç kalıcaz tansiyonuzmuz çıkabilir düşebilir serseleyebiliriz o gün artık bende ne kadar iş performansı bekliyosunda git hemen gel diyosun bide 8 de git 10 da gel dio saat 10 daha ilk kan anca alınır nasıl geleyim diyorum ne alakası var diyo şeker yüklücekler sana aç karnına kan alcaklar tamam o kadar diyo bi kere alınmıyo dedim hemşireyle şimdi konuştum duruma göre 3 4 kez alınabilir dedi diyorum ay valla ya nefret geldi artık üstüme düşündükçe sinir oluyorum
aman canım dikkat et o zaman sende herşey olucak bi şekilde yeterki bebişler vaktinde sağlıkla gelsinler bolbol yat dinlen madem yorma sakın kendini
Bende dün baktım canım İdil baby nin takımlarını çok beğendim malum kız bizim foto çekimi falan da istiyorum şık olsun kokos zarif bi takım beğendim ama onlu takımı 130civarında dedi Fiyonk Bebe var ya Bornova da ordan baktım çok yüksek fiyatlar ama çok güzeldi
fiyatlar her yerde farklı oluyo ya en iyisimi çarşıya çıkcan bide aklıdna olsun özkanlar pazarında hem çok güzel şeyler var hemde fiyatlar acayip uygun annem geçen bi yelek aldı oğluşa 10 tl ye kemeraltında bi mağazada aynı marka aynı kalite yelek 22,5 tl di mağazalardan belli başlı şeyler alınmalı bence 130 tl de yüksek hastane çıkışı için babam sağolsun diye hastane çıkışı var görmüşsündür belki nette takip ediyorum onu ben en son 72,5 düştü o bile yüksek geldi açıkcası çok kısa zaman giyicek çünkü
kız patron onuda dedi sabah bi gidiyosun 5 e kadar gelmiyosun diyo 10 da burda ol diyo işte dangalak müdürde şimdi diyo gelme zaten banka işlşerinde vardı diyo bişey derse biz onla konuştuk planımızı yaptık derim diyo sen hamilesin hastaneye gidiyosun bunlar olucak şeyler falan diyo ya bakalım o günki dururma bağlı artık gelip gelmiceğimcanım şeker yüklemesi kafadan 3 saat falan sürüyo bi de cidden sersemliyosun benim çok başım ağrımıştı. bence sen doktoruna söle sana rapor yazsın sonra da götür o manyak patronunun yüzüne çarp fenalaştım gelemedim şeker dokundu dersinterbiyesiz adam
Rabbim korusun evlatlarımızı bazen kafama takılıyo erken doğum belirtisi vs. önceden belli olmaz mı acaba diye de çokta düşünmek istemiyorum tabi bebişte etkilenmesin annesinin saçma span piskolojisinden Rabbim korusunCanim sende sabah erken doğumla ilgili sormuştun ya doktorum erken doğum u tespit edecek bi alet yok dedi yani belirti verirse riskli oluyo rahim de açıklık varsa yada suda azalma yada plasentayla ilgili ama bu belirti ler olmadan da bi anda gelişe bilirmis şimdiden canını sıkma düşünme böyle şeyleri benim risk görünüyo ama düşünmemëye çalışıyorum nasip te ne varsa onu görcez ki suyu 6. Ayda biraz gelmiş bizim bi akraba nin ama 9. Aya kadar durdu bebek gayet de sağlıklı ondan hersey nasip
kızçe giyimleri göndermişsinnnnnnhttps://www.indirimlibebe.com/3556_u-10-lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx
https://www.indirimlibebe.com/3555_u-10--lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx
kızlar bunlarada bakın bi benden size bi fikir olsun çok hoş görünüyor fiyat olarakta uygun hem
https://www.indirimlibebe.com/3556_u-10-lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx
https://www.indirimlibebe.com/3555_u-10--lu-hastane-cikisi-ve-zibin-seti.aspx
kızlar bunlarada bakın bi benden size bi fikir olsun çok hoş görünüyor fiyat olarakta uygun hem
herkese hayırlı mutlu günler nasılsınız güzel annişler:))
kızlar mobilyamızın resimlerini ekleyim bende beğencekmisiniz bakalım tam odayı çekmemiştim ama parça parça resimler var Eki Görüntüle 1045355
Eki Görüntüle 1045363
Eki Görüntüle 1045359
hayırlı olsun bebişinin odası cnm çok güzel iyi günlerde yatsın bebişin inş...
sağol cnım sanada hayırlı günler olsun biz iyiyiz siz nasılsınız
hayırlı olsun bebişinin odası cnm çok güzel iyi günlerde yatsın bebişin inş...
bizde iyiyiz cnm bu hafta doktora gideceğiz inş merakla bekliyorum inş sıkıntı çıkmaz güzel haberlerle döneriz.
kelebek mobılya mı ne kadar a aldınız
kelebek mobilya değil canım meltem de var bu model biz dışarda yaptırdık eşim mobilyacı o yüzden uyguna geldi bize 3,000 tl ama mobilyacının bize söeldiği 4,500-5,000 den aşağı kesinlikle yapmam bu mobilyayı kimseye de 3,000 yaptığımızı sölemeyin sakın falan dedi
güle güle sağlıkla kullanın ben sadece beşik almak istiyorum kelebekden baktım aynı modelı ıcınde setı dahıl 1100 dedıler 2 ay onceden sıpariş vermek lazım mıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?