2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bacılarım,teyzelerim günaydınnn

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar

herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla

bacılarım,teyzelerim günaydınnn

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar

günaydınnnn ben iyiyim uykum var gibi onun dışında şimdilik çok şükür halime

dün eve gittim hiç eve girmeden paşamı aldım ekmek almaya ve markete uğradık ordan geldik alel acele bir makarna yaptım yedik sonra hoppp sokağa oğlum top oynadı çocuklarla bende dikildim durdum,eve geldik banyo faslı sonra ev halkı olarak erkenden uyumuşuz,oğlum için ses etmedim ama işin üstüne birde bu kadar şey olunca öyle yoruldum ki,annem aradı o sıra senin için çok endişeleniyorum çok yoruyosun kendini hasta olacaksın falan filan dedi ne yapayım anne benim çocuğum evde sıkıldı onun kide can falan dedim ama boğazım düğümlendi gerçekten olsaydı çocuğuma göz kulak olacak biri bende yemeğimi vs yapıp azıcık dinlenirdim belki amann neyse sağlığım yerinde olsunda yetişirim herşeye

o değilde sokakta çocuğunu bekleyen tek bendim oğlumdan küçük çocuklar başlarında ne anne var ne baba,bu devirde insanlar biri alır gider diye düşünmüyo galiba yada ben mi çok pipirikliyim bilemedim :44:

herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla

allah sağ salim sağlıklı sıhatli kucağımıza aldırsın minnoşlarımızı inşallah... amin....

Yaaa az kaldi ama yine de gecmiyo ki zamaan kocaman nisan, kocaman mayis var daha

Ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ama pasanin mutluluguna degmistir tabikii o sokakta oylece birakabilenlere bende cok sasiriyorum, bizim cocuklugumuzdaki gibi degilki sokaklar. Allah esirgesin cocuklari.. En iyisini yapiyosun beklemekle

Cnm 50kiloyum 52yle hamis kalmistim bu sabah ac karna tam 50.100gr her sali tartilma gunum :) ya kilodan sikintim yok ama sekerden korkuyorum bu ayin 10seker yuklemem var bakalim yaptirmicaktim ama sekerli seylerede ilgim artinca vazgectim yaptircam

yorgunluk canım artık göbek adımız gibi oldu yahu
bende sen gibiyim ya beklemek gerekiyor belli yasa kadar sonra zaten kendi baslarına çıkıyorlar sokağa ama o zamana kadar bekçi olmalıyız

Kizlar karnim sanki guneste yanarsinda derin soyulur ya ayni onun gibi resmen harita catlak yok ama soyuluyor boyna canimi sikmaya basladi:)

Ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ama pasanin mutluluguna degmistir tabikii o sokakta oylece birakabilenlere bende cok sasiriyorum, bizim cocuklugumuzdaki gibi degilki sokaklar. Allah esirgesin cocuklari.. En iyisini yapiyosun beklemekle

ahh değmez mi teyzesi çok mutlu oldu çok,eve gelincede anne çok terledim rahatsız oldum banyo yapalım dedi tabi ben mest insan ektiğini biçiyo ama zaman alıyo işte yanlız 3 durum var ;

1-çocuğa biraz sokak tavrı öğretmek lazım zira pek kibar kalıyo
2-sokak için rahat eşofman altları almak lazım ucuzundan düşsün kalksın
3-komşularım gibi altıma minderimi alıp çıkmam lazım

günaydın anneler. yeni ay hepimize hayırlı uğurlu olsun. bebişlerimize biraz daha yaklaştık.

bende sen gibiyim ya beklemek gerekiyor belli yasa kadar sonra zaten kendi baslarına çıkıyorlar sokağa ama o zamana kadar bekçi olmalıyız

kesinlikle papatyam belli bir yaşa kadar beklemek lazım ama ben şunu bekliyorum kvde den sen çık işine bak ben beklerim dese,diğer çocukların babanneleri gibi uzaktan oturup baksa yetecek ama yokkkk çok mu şey bu beklentim bilemedim ki hiç mi acıması yok acaba diyorum :44:

Bu ay boyunca bebeğiniz, doğduktan sonra olduğu kadar olmasa da güçlü bir kavrama ve tutuş geliştirecektir. Ayaklarınızda ve bileklerinizde hafif şişliklerin olması oldukça yaygın bir hamilelik sendromudur. Eğer bilek ve ayaklarınızda oluşan şişlikler ciddi seviyelerde olursa lütfen doktorunuza başvurunuz. Bebeğinizin cildi kırmızılaşıyor ve hala kırışıklığı devam ediyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 790 gr. - Yaklaşık boyu : 34.6 cm. (Baştan Topuğa)

kızlar bende daha geçen hafta pazartesi günü pamuk kızım 650 gr 26 cm di bu kadar çabuk büyüyebilirmi acaba?

Gunaydin cnm eved cok yoruyosun kendini hem calisiyosun hemde cocuk isi hic saymiyim..ama cocuklarin gonlu olmadanda olmuyor..dun oglumun arkadasina dogum gunune gittik tabi o bizden buyuk 5 bizimki 3 inanki eve zor attm kendimi ayaklarim ayakta kalmaktam davul gibi olmus sabahta erken kalkmistim ev isi camasir yemek cocugun basinda bekledim senin gibi bahcede oynadi sonra banyo gece yataga zor attim kendimi esimde saglsn cocugun sutunu isitip getirmis icti hep beraber uyumusuz kizim bile yorgunluktan sabah basladi kipirdamaya :) senden ilgi bekleyen bi cocugun vrsa hamilelik kat kat zor oluyor gercktn

ahhh güzelim bizimkilerin babanesi nasıl çocuklar demek için aramaz bile başka sehirde yasıyor dusun sırf benle konuşmamak için aramaz esimle konuştuğunda soruyormus
hic insan seslerini duyim felan demez mi
yoooook ama artık umursamıyorum

Papatyaaam hadi gel bi lavabo sabah postasi yapalim :):):) zor tutuyorum kendimi bisiler yemem lazim acim ama midem bulaniyor

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar

canlarr,zaman geçtikçe heyecan atıyo beee,yarınki zamanlar burda doğumlarımızı,diş çıkarmalarını okullarını da konuşuruz inşallah,Allah herkese sağık versin

Tabii minderini ve örgünü al cik arada da cekirdek citlamayi unutmayin

şimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?

hanımlar günaydın. dün 25. haftaya başladım. 12-15. haftalar arası iştahsızlık ve bulantı çok yaşamıştım ama hiç kusmadan o dönemi geçirmiştim.
şimdi ise son 3 sabahtır direkt kusuyorum. yemek istemiyor canım. bunu yaşayan var mı? neden oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…