bacılarım,teyzelerim günaydınnn
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar
herkese günaydın...
yarın ikinci doz tetanos aşımızı olmaya gidiyoruz.. yine bir hafta kolum ağrıyacak kesin çok zor bir aşı
kocişte gidiyor 9 gün tek başıma olucam gerçi annemlerde kalıcam o yüzden sıkıntı yok ama kocişimide çok özliycem
bacılarım,teyzelerim günaydınnn
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar
herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla
herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla
günaydınnnn ben iyiyim uykum var gibi onun dışında şimdilik çok şükür halime
dün eve gittim hiç eve girmeden paşamı aldım ekmek almaya ve markete uğradık ordan geldik alel acele bir makarna yaptım yedik sonra hoppp sokağa oğlum top oynadı çocuklarla bende dikildim durdum,eve geldik banyo faslı sonra ev halkı olarak erkenden uyumuşuz,oğlum için ses etmedim ama işin üstüne birde bu kadar şey olunca öyle yoruldum ki,annem aradı o sıra senin için çok endişeleniyorum çok yoruyosun kendini hasta olacaksın falan filan dedi ne yapayım anne benim çocuğum evde sıkıldı onun kide can falan dedim ama boğazım düğümlendi gerçekten olsaydı çocuğuma göz kulak olacak biri bende yemeğimi vs yapıp azıcık dinlenirdim belkiamann neyse sağlığım yerinde olsunda yetişirim herşeye
o değilde sokakta çocuğunu bekleyen tek bendim oğlumdan küçük çocuklar başlarında ne anne var ne baba,bu devirde insanlar biri alır gider diye düşünmüyo galiba yada ben mi çok pipirikliyim bilemedim :44:
Ovv hamur işi yiyorsan kilolar kalır ben sana söyleyeyim . Tabi ben de buldum mu hiç affetmiyorum bugün sağlık Ocağı'na gittim tetenoz aşısı için kiloma baktılar 5,5 kilo almıştım bu gidişle tombik olacağımtatlı dersen bende senin gibiyim bugün kayınvalideme kahvaltıya gittim kahvaltının üzerine bi kase sütlaç varmış hiç affetmedim onu da yedim
dün eve gittim hiç eve girmeden paşamı aldım ekmek almaya ve markete uğradık ordan geldik alel acele bir makarna yaptım yedik sonra hoppp sokağa oğlum top oynadı çocuklarla bende dikildim durdum,eve geldik banyo faslı sonra ev halkı olarak erkenden uyumuşuz,oğlum için ses etmedim ama işin üstüne birde bu kadar şey olunca öyle yoruldum ki,annem aradı o sıra senin için çok endişeleniyorum çok yoruyosun kendini hasta olacaksın falan filan dedi ne yapayım anne benim çocuğum evde sıkıldı onun kide can falan dedim ama boğazım düğümlendi gerçekten olsaydı çocuğuma göz kulak olacak biri bende yemeğimi vs yapıp azıcık dinlenirdim belkiamann neyse sağlığım yerinde olsunda yetişirim herşeye
o değilde sokakta çocuğunu bekleyen tek bendim oğlumdan küçük çocuklar başlarında ne anne var ne baba,bu devirde insanlar biri alır gider diye düşünmüyo galiba yada ben mi çok pipirikliyim bilemedim :44:
Kizlar karnim sanki guneste yanarsinda derin soyulur ya ayni onun gibi resmen harita catlak yok ama soyuluyor boyna canimi sikmaya basladi:)
Ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ama pasanin mutluluguna degmistir tabikiio sokakta oylece birakabilenlere bende cok sasiriyorum, bizim cocuklugumuzdaki gibi degilki sokaklar. Allah esirgesin cocuklari.. En iyisini yapiyosun beklemekle
yorgunluk canım artık göbek adımız gibi oldu yahu
bende sen gibiyim ya beklemek gerekiyor belli yasa kadar sonra zaten kendi baslarına çıkıyorlar sokağa ama o zamana kadar bekçi olmalıyız
kesinlikle papatyam belli bir yaşa kadar beklemek lazım ama ben şunu bekliyorum kvde den sen çık işine bak ben beklerim dese,diğer çocukların babanneleri gibi uzaktan oturup baksa yetecek ama yokkkkçok mu şey bu beklentim bilemedim ki hiç mi acıması yok acaba diyorum :44:
yorgunluk canım artık göbek adımız gibi oldu yahu
bende sen gibiyim ya beklemek gerekiyor belli yasa kadar sonra zaten kendi baslarına çıkıyorlar sokağa ama o zamana kadar bekçi olmalıyız
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar
herkese günaydın...
yarın ikinci doz tetanos aşımızı olmaya gidiyoruz.. yine bir hafta kolum ağrıyacak kesin çok zor bir aşı
kocişte gidiyor 9 gün tek başıma olucam gerçi annemlerde kalıcam o yüzden sıkıntı yok ama kocişimide çok özliycem
canlarr,zaman geçtikçe heyecan atıyo beee,yarınki zamanlar burda doğumlarımızı,diş çıkarmalarını okullarını da konuşuruz inşallah,Allah herkese sağık versingünaydınnnn ben iyiyim uykum var gibi onun dışında şimdilik çok şükür halime
ahh değmez mi teyzesi çok mutlu oldu çok,eve gelincede anne çok terledim rahatsız oldum banyo yapalım dedi tabi ben mest insan ektiğini biçiyo ama zaman alıyo işteyanlız 3 durum var ;
1-çocuğa biraz sokak tavrı öğretmek lazım zira pek kibar kalıyo
2-sokak için rahat eşofman altları almak lazım ucuzundan düşsün kalksın
3-komşularım gibi altıma minderimi alıp çıkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?