2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yaaa az kaldi ama yine de gecmiyo ki zamaan kocaman nisan, kocaman mayis var daha

Öyle deme kız geçiyo zaman koca nisan mayıs var ama anca hazırlancaz hazırlıklarla da zamanın nasıl geçtini anlamıcaz.
dün eşime diyodum ilk kontorle gittiğimizde 5 haftalıktık doktor 10 gün sonra gelin kalp atışlarını duyalım demişti o 10 gün resmen 10 ay gibi gelmişti ama bak çok şükür Rabbime bugünlere kadar geldik inş temmuzda gelicek sağ salim bebişelrimize kavuşcaz Allah ın izniyle

canlarr,zaman geçtikçe heyecan atıyo beee,yarınki zamanlar burda doğumlarımızı,diş çıkarmalarını okullarını da konuşuruz inşallah,Allah herkese sağık versin

Dur kizz askere gondrcen birazdan cocuklari

Nisan annelerine baktim az once dogurmayan cok az kisi kalmis, heycanla bekliyolar ayy bizde oyle olcaz, gel haziran geeeeelll

şimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?

canım benim hemşirede aynısını sölemişti iki aşı arasında tam 30 gün olması gerekiyormuş bir gün bile önce olmaz ama birkaç gün sonra olabilir demişti

kesinlikle ilgiye muhtaç ve anneye düşkün bir çocuğun varsa hamilelik daha yorucu ama şikayet etmek istemem,Rabbim de bize ona göre güç veriyo halimize şükür dimi ama

uzakta olsa beklentiyede girmezdim hiç değilse

Tabii minderini ve örgünü al cik arada da cekirdek citlamayi unutmayin

heheee tam oldu örgü ve çekirdek tam bizim arka sokaktaki hanımlar gibi bizz ana cadde de oturuyoruz mecbur arkaya dolaşıyoruz geçen yıl tanıştım komşularla oda yine oğlumu çıkardıkça 7 yılda ilk yani ama çok tatlılar be dedikodu dinlemekte fena değil deşarj oluyosun

şimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?
Bana da oyle demislerdi canim. İki doz arasnda tam 1ay olmaliymis. Hatta ben ilkini 5 subatta olmustum, subatin 28 gun oldugunu hesaba katip 7 martta cagrdilar ikinciye.

İnsallahhhhh, geriye bakinca cabuk gecmis haklisin yasarken yavas geliyo

Papatyaaam hadi gel bi lavabo sabah postasi yapalim :):):) zor tutuyorum kendimi bisiler yemem lazim acim ama midem bulaniyor

ahhh canım benim bende iştahsızlık geri geldi hatta kilo vermişim cok değil yarım kilo ama vermişim zaten pek almamıstımki
bende sabahtan mutfağa baktım baktım tekrar baktım ve aman yemek yemim canım istemiyor midem almıyor dedim çıktım sonra elime hafif bir tatlımsı birsey aldım iste o simdi saatlerce midemle otururuz
midem bu hareket sana

Benik babaannemle komsulari cok yaparlardi oyle, sabah isini bitiren minderini alip diziliyodu sonra gelene gecene yorumlar, vukuatli komsulari cekistirmeler falan, benim de hosuma gidiyodu

canım benim hemşirede aynısını sölemişti iki aşı arasında tam 30 gün olması gerekiyormuş bir gün bile önce olmaz ama birkaç gün sonra olabilir demişti

hiç bilmiyordum yarın tam gün izin alıcaktım hem aşıyı bahane edicektim hemde kocişimi yolcu edicektim neyse artık bakıcam bir çaresine...

Benik babaannemle komsulari cok yaparlardi oyle, sabah isini bitiren minderini alip diziliyodu sonra gelene gecene yorumlar, vukuatli komsulari cekistirmeler falan, benim de hosuma gidiyodu

bide geleni geçenide tanıyolar aaa şu şunun kızı değil mi falan,bende sazan gibi bakıyom işte,çokta meraklılar eşin ne kadar maaş alıyo,sen ne kadar alıyosun,çocuğun neden kreşe gidiyo,babannesi bakmıyomu,görümcen neden hala evlenmedi ooooo sorular bitmiyo hepsinden de kıvırmak hakikaten zor yani

Evt aynen oyle iyiki dogurmusuz iyiki rabbim vermis...bide kizlarimiz gelse hepten senlenceZ

canım benim midemde oyle bir durulma hic olmadığı için bilmiyorum benimki sürekli ayaklanma halinde hamileliğin basından beri isyaaaaaaaaaaaaaan diyor

bacılarım,teyzelerim günaydınnn

Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar

Günaydınnnnnnnnnnnnn

herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla

günaydınn kızlar

nagiş çok iyi yapmışsın cıkarmakla oglususnu valla bizim sokakata ohoooo dolanıp duruyolar hatta gecen bizim apartmandandan bi komşumun oglunu gordum 6 yasında ya var ya yok ta alt sokakalarda dedim ne geziyosun sen buralarda uzak değil mi diye aldım getrirdim bizim sokağa bnde heralde tek başına çıkararama diye düşünüyorum
cnm benm hemşirede oyle demişti 1 ya geçmesi lzaım mutlaka diye

aaaaayyyy kızlar dun aksam mart annnelerini okudumda nasıl dogurmuslar kimileri fırt diye dogurmus kımıde sorunlarla karsılasmıs hatta şimdide süt mevzusunu konuşuyorlar sarılık olan çoktu en çok bu diikkaatimi cekti mutlaka emzirmemiz gerekiyor inşallah ama onları okuyunca cok bi tuhaf oldum kızlar ya vallaaha Allah ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bende iki haftadir ayni kilodayim bu gidisle pek kilo alamiycam dogumdan sonra zor toparlancm diyorumki bazen ben hep boylemi kalcam duzelmicek gibiym ruyamda babannem kahvalti hazirlamis ohh hazir mis gibi kahvalti yaptim oyle zeytin falan degil ama ara sicaklar yapmis bi yedim bi yedimki sorma sabah uyaninca hrmen esime anlattim sen anca ruyanda yiyosun diyor :)

Evt aynen oyle iyiki dogurmusuz iyiki rabbim vermis...bide kizlarimiz gelse hepten senlenceZ

ahh ahh Rabbim kimseyi evlat hasretinde bırakmasın zorlansakta böyle bir duygu,böyle bir güzellik yok annecim diyip sarıldımı akan sular duruyo hayırlısıyla kızlarımızda doğsun sağlıcakla mutluluğumuza mutluluk katsın şenlensin tabi yuvalarımız

Sonraki gunler icin koni olsun diye malzeme topluyolar senden iste ayy icimde boyle bi kadin var galibaa, caddede olmasak cekirdegimi alip cikcakmisim gibi geldi arada da taze fasulye kirilir, bezelye ayiklanir, maksat muhabetten ayri kalinmasin yemek isi de aradan ciksinn

canım benim midemde oyle bir durulma hic olmadığı için bilmiyorum benimki sürekli ayaklanma halinde hamileliğin basından beri isyaaaaaaaaaaaaaan diyor

Allah kolaylık versin, işiniz zor...
sabahleyin eşim "saçı mı çıkıyor acaba ? " dedi. bu arada nasipse kızımız olacak inşallah... ben de hatırlıyorum böyle söylemleri ama bunu yaşayıp bilgisi olan var mı diye sorayım istedim...

aynen öyle sonraki günlerde de beni çekiştirecekler zaar ondan konu lazım

Sevgiiiii firt diye mi dogurmuslaaarrr bende firt diye dogurmak istiyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…