Yaaa az kaldi ama yine de gecmiyo ki zamaankocaman nisan, kocaman mayis var daha
canlarr,zaman geçtikçe heyecan atıyo beee,yarınki zamanlar burda doğumlarımızı,diş çıkarmalarını okullarını da konuşuruz inşallah,Allah herkese sağık versin
şimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?
Gunaydin cnm eved cok yoruyosun kendini hem calisiyosun hemde cocuk isi hic saymiyim..ama cocuklarin gonlu olmadanda olmuyor..dun oglumun arkadasina dogum gunune gittik tabi o bizden buyuk 5 bizimki 3 inanki eve zor attm kendimi ayaklarim ayakta kalmaktam davul gibi olmus sabahta erken kalkmistim ev isi camasir yemek cocugun basinda bekledim senin gibi bahcede oynadi sonra banyo gece yataga zor attim kendimi esimde saglsn cocugun sutunu isitip getirmis icti hep beraber uyumusuz kizim bile yorgunluktan sabah basladi kipirdamaya :) senden ilgi bekleyen bi cocugun vrsa hamilelik kat kat zor oluyor gercktn
ahhh güzelim bizimkilerin babanesi nasıl çocuklar demek için aramaz bile başka sehirde yasıyor dusun sırf benle konuşmamak için aramaz esimle konuştuğunda soruyormus
hic insan seslerini duyim felan demez mi
yoooook ama artık umursamıyorum
Tabii minderini ve örgünü al cikarada da cekirdek citlamayi unutmayin
Bana da oyle demislerdi canim. İki doz arasnda tam 1ay olmaliymis. Hatta ben ilkini 5 subatta olmustum, subatin 28 gun oldugunu hesaba katip 7 martta cagrdilar ikinciye.şimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?
Öyle deme kız geçiyo zaman koca nisan mayıs var ama anca hazırlancaz hazırlıklarla da zamanın nasıl geçtini anlamıcaz.
dün eşime diyodum ilk kontorle gittiğimizde 5 haftalıktık doktor 10 gün sonra gelin kalp atışlarını duyalım demişti o 10 gün resmen 10 ay gibi gelmişti ama bak çok şükür Rabbime bugünlere kadar geldik inş temmuzda gelicek sağ salim bebişelrimize kavuşcaz Allah ın izniyle
Papatyaaam hadi gel bi lavabo sabah postasi yapalim :):):) zor tutuyorum kendimi bisiler yemem lazim acim ama midem bulaniyor
Ama sadece karnim oyle bi anlam veremedim dun esim gormus akraba var eczaci ugrayip krem sorayim kotu olmusun dedi bakalim aksama gelir kremleacep cildin mi kurudu bacım
kesinlikle ilgiye muhtaç ve anneye düşkün bir çocuğun varsa hamilelik daha yorucu ama şikayet etmek istemem,Rabbim de bize ona göre güç veriyo halimize şükür dimi ama
uzakta olsa beklentiyede girmezdim hiç değilse
heheee tam oldu örgü ve çekirdek tam bizim arka sokaktaki hanımlar gibibizz ana cadde de oturuyoruz mecbur arkaya dolaşıyoruz geçen yıl tanıştım komşularla oda yine oğlumu çıkardıkça 7 yılda ilk yani ama çok tatlılar be dedikodu dinlemekte fena değil deşarj oluyosun
canım benim hemşirede aynısını sölemişti iki aşı arasında tam 30 gün olması gerekiyormuş bir gün bile önce olmaz ama birkaç gün sonra olabilir demişti
canlarr,zaman geçtikçe heyecan atıyo beee,yarınki zamanlar burda doğumlarımızı,diş çıkarmalarını okullarını da konuşuruz inşallah,Allah herkese sağık versin
Benik babaannemle komsulari cok yaparlardi oyle, sabah isini bitiren minderini alip diziliyodusonra gelene gecene yorumlar, vukuatli komsulari cekistirmeler falan, benim de hosuma gidiyodu
kesinlikle ilgiye muhtaç ve anneye düşkün bir çocuğun varsa hamilelik daha yorucu ama şikayet etmek istemem,Rabbim de bize ona göre güç veriyo halimize şükür dimi ama
uzakta olsa beklentiyede girmezdim hiç değilse
heheee tam oldu örgü ve çekirdek tam bizim arka sokaktaki hanımlar gibibizz ana cadde de oturuyoruz mecbur arkaya dolaşıyoruz geçen yıl tanıştım komşularla oda yine oğlumu çıkardıkça 7 yılda ilk yani ama çok tatlılar be dedikodu dinlemekte fena değil deşarj oluyosun
hanımlar günaydın. dün 25. haftaya başladım. 12-15. haftalar arası iştahsızlık ve bulantı çok yaşamıştım ama hiç kusmadan o dönemi geçirmiştim.
şimdi ise son 3 sabahtır direkt kusuyorum. yemek istemiyor canım. bunu yaşayan var mı? neden oluyor acaba?
bacılarım,teyzelerim günaydınnn
Gunaydiiiiinn
Nasilsiniz kizlaar
Günaydınnnnnnnnnnnnn
herkeze günaydın hayırlı günler olsun yeni aya girdik hayırlısıyla yeni ayla bir 7. aya girdik diyorum bende az kaldııııı kızlarrrrrrr çok az kaldııııııı hayırlısıyla
günaydınn kızlargünaydınnnn ben iyiyim uykum var gibi onun dışında şimdilik çok şükür halime
dün eve gittim hiç eve girmeden paşamı aldım ekmek almaya ve markete uğradık ordan geldik alel acele bir makarna yaptım yedik sonra hoppp sokağa oğlum top oynadı çocuklarla bende dikildim durdum,eve geldik banyo faslı sonra ev halkı olarak erkenden uyumuşuz,oğlum için ses etmedim ama işin üstüne birde bu kadar şey olunca öyle yoruldum ki,annem aradı o sıra senin için çok endişeleniyorum çok yoruyosun kendini hasta olacaksın falan filan dedi ne yapayım anne benim çocuğum evde sıkıldı onun kide can falan dedim ama boğazım düğümlendi gerçekten olsaydı çocuğuma göz kulak olacak biri bende yemeğimi vs yapıp azıcık dinlenirdim belkiamann neyse sağlığım yerinde olsunda yetişirim herşeye
o değilde sokakta çocuğunu bekleyen tek bendim oğlumdan küçük çocuklar başlarında ne anne var ne baba,bu devirde insanlar biri alır gider diye düşünmüyo galiba yada ben mi çok pipirikliyim bilemedim :44:
cnm benm hemşirede oyle demişti 1 ya geçmesi lzaım mutlaka diyeşimdi hemşiremi aradım tetanos aşısı bir gün bile erken yapamıyoruz dedi..bi kaç gün gecikebilir ama erken olmaz dedi ayın 3 ünde olduysan tekrar 3nde gel dedi... böyle bişey varmı gerçekten?
Öyle deme kız geçiyo zaman koca nisan mayıs var ama anca hazırlancaz hazırlıklarla da zamanın nasıl geçtini anlamıcaz.
dün eşime diyodum ilk kontorle gittiğimizde 5 haftalıktık doktor 10 gün sonra gelin kalp atışlarını duyalım demişti o 10 gün resmen 10 ay gibi gelmişti ama bak çok şükür Rabbime bugünlere kadar geldik inş temmuzda gelicek sağ salim bebişelrimize kavuşcaz Allah ın izniyle
ahhh canım benim bende iştahsızlık geri geldi hatta kilo vermişim cok değil yarım kilo ama vermişim zaten pek almamıstımki
bende sabahtan mutfağa baktım baktım tekrar baktım ve aman yemek yemim canım istemiyor midem almıyor dedim çıktım sonra elime hafif bir tatlımsı birsey aldım iste o simdi saatlerce midemle otururuz
midem bu hareket sana
Evt aynen oyle iyiki dogurmusuz iyiki rabbim vermis...bide kizlarimiz gelse hepten senlenceZ
bide geleni geçenide tanıyolar aaa şu şunun kızı değil mi falan,bende sazan gibi bakıyom işte,çokta meraklılar eşin ne kadar maaş alıyo,sen ne kadar alıyosun,çocuğun neden kreşe gidiyo,babannesi bakmıyomu,görümcen neden hala evlenmedi ooooo sorular bitmiyo hepsinden de kıvırmak hakikaten zor yani
canım benim midemde oyle bir durulma hic olmadığı için bilmiyorum benimki sürekli ayaklanma halinde hamileliğin basından beri isyaaaaaaaaaaaaaan diyor
Sonraki gunler icin koni olsun diye malzeme topluyolar senden isteayy icimde boyle bi kadin var galibaa, caddede olmasak cekirdegimi alip cikcakmisim gibi geldi arada da taze fasulye kirilir, bezelye ayiklanir, maksat muhabetten ayri kalinmasin yemek isi de aradan ciksinn
günaydınn kızlar
nagiş çok iyi yapmışsın cıkarmakla oglususnu valla bizim sokakata ohoooo dolanıp duruyolar hatta gecen bizim apartmandandan bi komşumun oglunu gordum 6 yasında ya var ya yok ta alt sokakalarda dedim ne geziyosun sen buralarda uzak değil mi diye aldım getrirdim bizim sokağa bnde heralde tek başına çıkararama diye düşünüyorum
cnm benm hemşirede oyle demişti 1 ya geçmesi lzaım mutlaka diye
aaaaayyyy kızlar dun aksam mart annnelerini okudumda nasıl dogurmuslar kimileri fırt diye dogurmus kımıde sorunlarla karsılasmıs hatta şimdide süt mevzusunu konuşuyorlar sarılık olan çoktu en çok bu diikkaatimi cekti mutlaka emzirmemiz gerekiyor inşallah ama onları okuyunca cok bi tuhaf oldum kızlar ya vallaaha Allah ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?