2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayyyy bende rüyalarımda yiyorum ve seni cooooooook iyi anlıyorum benimde esim yemem için kızıyor ama olmuyor gitmiyor yiyemiyorum doğumdan sonra yiyebilicez mi yaaa inan hazırlıkda yapmıyorum su anda zira sadece halsizlikle ve bacağımın ağrısıyla uğraşıyorum kansızlıkda ayrı tabi ben hamileyim diyorum sürekli ama sanki hasta gibiyim

Sevgiiiii firt diye mi dogurmuslaaarrr bende firt diye dogurmak istiyom yaaa

bende bendeee cnm vala bazıları yazmıs işte o kadar korktugum kadar olmadı normal yaptım amaaaaaa bunun dışında çok canı yananlar sağlık problemleriyle karsılasanlar bebklerini hemen kucağına alamayanlarda vardı cnm tuhaf oldum hakkaten bizde fırt dıye dogururuz inş

Amiiiinnn kendi sancisiyla doguranlara cok ozeniyorum. İnsallah bize de suni sanciya gerek kalmazz.

ay kızlar midem nasıl bulanıyor anlatamam... pamuk kızımda karnımda kıpır kıpır... inşallah hemen geçer bu bulantım çok fena

Bende senin gibiyim walla hamillelikten cok halsizlik saglik problemleri insanlara basit geliyor ama vucudda bisey ters gidiyosa hayatta ters gidiyor yememek yiyememek insani elden ayaktan dusuruyor bide evlatlarimiz var evimiz kocamiz insan xorlan biseyler meydana getirmeye calisyor

Cnm bende 5haftadan beri istifra ediyorum arada sakinlesiyor ama bulantim suruyor suan 23+1 deyim ama bulaniyorum

Kizlar bebise yuz ortusu yapmayi dusunuom kenarina igne oyasi yapcam bizim buralarda ortulur genel de

Amiiiinnn kendi sancisiyla doguranlara cok ozeniyorum. İnsallah bize de suni sanciya gerek kalmazz.
inşallah cnm yaa en iyisi o galiba bi nefeste kutarsın Rabbim bizleri bakalım bizde önce kim doguracak
Kizlar bebise yuz ortusu yapmayi dusunuom kenarina igne oyasi yapcam bizim buralarda ortulur genel de

bnde yapıcam cnm bide ağız bezi yapıcam 5,6 tane falan cok yumuşak oluorlar görümceme yapmıştım 8 tane

kız sevgi nettiriyon
dün indirimli bebe den alışveriş ettin mi sen
ben aradım müşteri hizmetlerini kargo ücretlri çıkmıyo dedim ne kadar oluyo diye sordum
5-6 tl tutuyo dedi ben şimdi sepeti doldurdum bir sürü şey aldım aldıklarım 21,90 tuttu ama ağırlığına ebatına göre kargıo fiyatı çıkarsa ürün kadar kargo parası çıkar oda sorun yani falan dedim hayır diyo kargo ücretleri 5-6 tl diyo en yüksek ücret 7 tl olur diyo napsam bilemedim şimdi yine girdim siteye alsam mı acaba ya dolduruyom yine sepeti

canım hiç öyle düşünme benim ilki öyle çok acıdı ki yatamadım bile üstüne ikinciyi oldum ha acıdı ha acıcak diye bekledim ama tık yoktu. geçti gitti. yani acımayabilir de şartlama kendini

heheh nettirirm gııı

öksürüp duruyom nefret ettim yeminle...yaaa bnde istiyorum kiii ama dün aksam mart annelerinin doğumunu olkudum bi baktım saat 7 olmus çıkış saatim gelmiş anaaaa nasıl sevindim...cnm zaten bencede adamın dediği gibidir yani ağırlıga göre hesaplanıyor benimde tahminimce o civarlarda tutar kapıda odemeyse alcam bn ona bakamadım çünkü hadi beraber verek olmamı

ay canim indirimli bebeye esimle birlikte baktik cok uygun olunca esim siteye guvenemedi var bunda bi is dio benim herif cok pimpiriklidirde kolay kolay almaz netten bisey .... Aldiklarin geldi mi sorun yasadin mi kaliteli seyler mi o bildigin anam babam kundaklar var ya 3lira mi ne onlar nasil ki

canim agiz mendilini neyden yaptin hangi kumastan tulbentten mi

evet cnm beyaz pamuksu gibi kare seklinde kaynanam vermişti tülbent gibiydi kenarlarını geçtim sonrada şekil verdim öok hoş olmuştu ama tuhafiyelerde varmış cnm hazır olan örülmüş olanda varmış ama bn kendim yapıcam

valla ben gözümü karartım artık kargo da ne tutarsa tutcak napim alcam dayanamıyrım
dolduruyom sepeti ben başladım hadi sende başla
dün iş çıkışı perde halı bakamya gittik bizde o ara bir iki çıtçıtlı badi alt eşortman falan aldım tanesi 3,5 tl den baya şeyler vardı
burda 2,90 3,90 baya var onlardan alcam ben hastane çıkışı falan almam onları gözümle göreyim kalitesi öyle alabilirim anca
ucuzlardan toplucam bişeyler bakalım çıtçıtlı badi var (baba aynı kadına aşığız) yazan özellikle çok hoşuma gitti papyonlular falan var onlaradn aldım
bide 3,90 tl ye battaniye diyo ya ince bişey ondan alcam sende bakta dikkatini çeken bişey olursa de bana

hicran cım biz bilgeyle gözümüzü karartık alıcaz kız gercekten cok uygun bakalım hayırlısı 33 40 tl ylede batmayız heralde hehe bilgeeee tmm cnm alıyorum bnde vericem bugun sipariş bnce o penye battaniyelert şöyle hani pazarlarda satılıyor ya 5 tl ye gecenlerde gormustum ondan bnce iyi alalım 2 tane falan yazın terlemesin diye örteriz nolcek amanınnn

Herkese merhabalar
Doktordan geliyoruz cok sukur bi sorun yok seker testimiz de normal cikti allah herkesin bebegine saglik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…