- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Bende iki haftadir ayni kilodayim bu gidisle pek kilo alamiycam dogumdan sonra zor toparlancm diyorumki bazen ben hep boylemi kalcam duzelmicek gibiym ruyamda babannem kahvalti hazirlamis ohh hazir mis gibi kahvalti yaptim oyle zeytin falan degil ama ara sicaklar yapmis bi yedim bi yedimki sorma sabah uyaninca hrmen esime anlattim sen anca ruyanda yiyosun diyor :)
Sevgiiiii firt diye mi dogurmuslaaarrrbende firt diye dogurmak istiyom yaaa
bende bendeee cnm vala bazıları yazmıs işte o kadar korktugum kadar olmadı normal yaptım amaaaaaa bunun dışında çok canı yananlar sağlık problemleriyle karsılasanlar bebklerini hemen kucağına alamayanlarda vardı cnm tuhaf oldum hakkaten bizde fırt dıye dogururuz inş
ayyyy bende rüyalarımda yiyorum ve seni cooooooook iyi anlıyorum benimde esim yemem için kızıyor ama olmuyor gitmiyor yiyemiyorum doğumdan sonra yiyebilicez mi yaaa inan hazırlıkda yapmıyorum su anda zira sadece halsizlikle ve bacağımın ağrısıyla uğraşıyorum kansızlıkda ayrı tabi ben hamileyim diyorum sürekli ama sanki hasta gibiyim
Allah kolaylık versin, işiniz zor...
sabahleyin eşim "saçı mı çıkıyor acaba ? " dedi. bu arada nasipse kızımız olacak inşallah... ben de hatırlıyorum böyle söylemleri ama bunu yaşayıp bilgisi olan var mı diye sorayım istedim...
inşallah cnm yaa en iyisi o galiba bi nefeste kutarsın Rabbim bizleriAmiiiinnnkendi sancisiyla doguranlara cok ozeniyorum. İnsallah bize de suni sanciya gerek kalmazz.
Kizlar bebise yuz ortusu yapmayi dusunuom kenarina igne oyasi yapcam bizim buralarda ortulur genel de
inşallah cnm yaa en iyisi o galiba bi nefeste kutarsın Rabbim bizleribakalım bizde önce kim doguracak
bnde yapıcam cnm bide ağız bezi yapıcam 5,6 tane falan cok yumuşak oluorlar görümceme yapmıştım 8 tane
canim agiz mendilini neyden yaptin hangi kumastan tulbentten mi
canim bende sag böbrek de genişleme var onun ağrısı mahfediyor(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydın...
yarın ikinci doz tetanos aşımızı olmaya gidiyoruz.. yine bir hafta kolum ağrıyacak kesin çok zor bir aşı
kocişte gidiyor 9 gün tek başıma olucam gerçi annemlerde kalıcam o yüzden sıkıntı yok ama kocişimide çok özliycem
kız sevgi nettiriyon
dün indirimli bebe den alışveriş ettin mi sen
ben aradım müşteri hizmetlerini kargo ücretlri çıkmıyo dedim ne kadar oluyo diye sordum
5-6 tl tutuyo dedi ben şimdi sepeti doldurdum bir sürü şey aldım aldıklarım 21,90 tuttu ama ağırlığına ebatına göre kargıo fiyatı çıkarsa ürün kadar kargo parası çıkar oda sorun yani falan dedim hayır diyo kargo ücretleri 5-6 tl diyo en yüksek ücret 7 tl olur diyo napsam bilemedim şimdi yine girdim siteye alsam mı acaba ya dolduruyom yine sepeti
ay canim indirimli bebeye esimle birlikte baktik cok uygun olunca esim siteye guvenemedi var bunda bi is dio benim herif cok pimpiriklidirde kolay kolay almaz netten bisey .... Aldiklarin geldi mi sorun yasadin mi kaliteli seyler mi o bildigin anam babam kundaklar var ya 3lira mi ne onlar nasil ki
canim agiz mendilini neyden yaptin hangi kumastan tulbentten mi
heheh nettirirm gııı
öksürüp duruyom nefret ettim yeminle...yaaa bnde istiyorum kiii ama dün aksam mart annelerinin doğumunu olkudum bi baktım saat 7 olmus çıkış saatim gelmiş anaaaa nasıl sevindim...cnm zaten bencede adamın dediği gibidir yani ağırlıga göre hesaplanıyor benimde tahminimce o civarlarda tutar kapıda odemeyse alcam bn ona bakamadım çünkü hadi beraber verek olmamı
tmm canim bende o pamuklu tulbentten olur mu acaba diyordum bende yapim bari el emegi baska oluo
ay canim indirimli bebeye esimle birlikte baktik cok uygun olunca esim siteye guvenemedi var bunda bi is dio benim herif cok pimpiriklidirde kolay kolay almaz netten bisey .... Aldiklarin geldi mi sorun yasadin mi kaliteli seyler mi o bildigin anam babam kundaklar var ya 3lira mi ne onlar nasil ki
valla ben gözümü karartım artık kargo da ne tutarsa tutcak napim alcam dayanamıyrım
dolduruyom sepeti ben başladım hadi sende başla
dün iş çıkışı perde halı bakamya gittik bizde o ara bir iki çıtçıtlı badi alt eşortman falan aldım tanesi 3,5 tl den baya şeyler vardı
burda 2,90 3,90 baya var onlardan alcam ben hastane çıkışı falan almam onları gözümle göreyim kalitesi öyle alabilirim anca
ucuzlardan toplucam bişeyler bakalım çıtçıtlı badi var (baba aynı kadına aşığız) yazan özellikle çok hoşuma gitti papyonlular falan var onlaradn aldım
bide 3,90 tl ye battaniye diyo ya ince bişey ondan alcam sende bakta dikkatini çeken bişey olursa de bana
kizz burda o dandik battaniyelere 10tl dedi bana o yuzden nasil ki diye sordum siz alin bakalim benim herifi ikna edersem bende allirim icim gidiyo da ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?