kizz burda o dandik battaniyelere 10tl dedi bana o yuzden nasil ki diye sordum siz alin bakalim benim herifi ikna edersem bende allirim icim gidiyo da ahh
hicran cım biz bilgeyle gözümüzü karartık alıcaz kız gercekten cok uygun bakalım hayırlısı 33 40 tl ylede batmayız heralde hehebilgeeee tmm cnm alıyorum bnde vericem bugun sipariş bnce o penye battaniyelert şöyle hani pazarlarda satılıyor ya 5 tl ye gecenlerde gormustum ondan bnce iyi alalım 2 tane falan yazın terlemesin diye örteriz nolcek amanınnn
aminn canım hadi geçmiş olsun
tmm canim kargon gelince $ettirelim
Bu alisveris canimi sıkıyo ya benim kocaya söylene söylene uyudum dün gece oglumuzun biseyi yok falan filan diye ruyalarima girio artik alusveris yapiodum pelus battaniye bakioduk annemle
hadi bakalım biz söyleyelim sanada şey ettiririz cnm ne demek kız benim kocamın da haberi yok amaann alınca görür napim
heheh nettirirm gııı
öksürüp duruyom nefret ettim yeminle...yaaa bnde istiyorum kiii ama dün aksam mart annelerinin doğumunu olkudum bi baktım saat 7 olmus çıkış saatim gelmiş anaaaa nasıl sevindim...cnm zaten bencede adamın dediği gibidir yani ağırlıga göre hesaplanıyor benimde tahminimce o civarlarda tutar kapıda odemeyse alcam bn ona bakamadım çünkü hadi beraber verek olmamı
canim kapida odemesi yok die esim istemiyo kredi kartiyla olunca guvenemedi acikcasi
kız dur bn daha yeni bakıyorum birbirimize yolayalım neler aldıgımızı olmamı kiiiicanımcım ben 7 parça seçtim 24 tl tuttu sepette şuan uygun fiyatlı çıtçıtlılardan aldım sadece bide o battaniyeden yeter heralde bu kadar kalitesi bilmediğimden çokta pahalı bişey almak istemiyorum sen neler seçtin alsam mı acaba bekleyim mi daha bakayım mı ki
tmm cnm olur biz bi alaımtmm canim kargon gelince $ettirelimins kalitelidir gerci dun indirimde gordum ciccim hast cikisi vardi ciccim fena bi marka degil güzel
ay benimde eşimin haberi yok bizimki takılmaz öyle şeylere al ne beğeniyosan der aman çok para tutcak bişey değil zaten 7 parça seçtim 24 tl tuttu 6 tl de kargo olsa 30 tl sende sölemeden alsan kızarmı görünce ben bişey demem geldimi ürünler bak neler aldım derim bişeyck demez
3,90 lık battaniyeler dandik bişeydir ama olsun kullan at olsa nolcak şansımızı denemeye değer bence
2,90 önlük var bak onuda aldım şimdi kız sevgi dikkatini çeken bişey varsa de banada alcam hadi ben
saat 7 mi? çıkıs saati mi?çok geç değil mi canım ya kaçta iş başı yapıyosun? ben hamile kaldığımdan beri benim yasal hakkım dedim ve 17:30 da çıkıyorum
Cnm bende 5haftadan beri istifra ediyorum arada sakinlesiyor ama bulantim suruyor suan 23+1 deyim ama bulaniyorum
kız dur bn daha yeni bakıyorum birbirimize yolayalım neler aldıgımızı olmamı kiiii
tmm cnm olur biz bi alaım
canımm bnde bakıyorum şimdi sana önlüğü söylicektim aynen battaniyeleri kullan at olmadı bebğin altına ser dimi ohhh ohhh hadi bakalımm
aaahh aahhh sorma tatlım 7 yaaa he bu arada c.tesi de 7 işim muhasebe ama yapıcak bişey yok özel sektör sabah 9 iş başı
Bu altlardan bi kac almak lazim bol kakali gunler bizi beklio
cnm eldivenler var 75 kurusa onlardan al bak lazım oluyor cunku bebiş kendini tırmalamasın bn 2 tane aldım..1,5 luk dedğindende aldım cnm bide şapka aldımcanım benim 9 ürün oldu 28,70 tl tuttu
tek altlar var bak 1,5 tl ye patikli ayaklı ama olsun 1 tane aldım
ne diyosun ya çok fazla ben de 9 da iş başı yapıyorum. bi konuşsan müdürle falan yaptıkları şey kanunlar aykırı bi kere ayrıca seni de bu kadar yormaya hakları yok. cumartesiyi de katarsak 45 saati geçiyo galiba ki bu bırak hamileliği normal insanlar için bile yasal sınır. çok sinir oluyorum böyle bencil insanlara kendi karısı ya da bayansa kendi hamile olsa çalışacakmıymış bu kadar acaba
evet ayakli olunca sikinti ama yinede is gorur 1.5 lira sudan ucuz kiz
cnm eldivenler var 75 kurusa onlardan al bak lazım oluyor cunku bebiş kendini tırmalamasın bn 2 tane aldım..1,5 luk dedğindende aldım cnm bide şapka aldım
aynen cnm burası boyle maalesef o kadar soyledım dınlemıyorlar dedım barı c.tesi oglen cıkım yok diğer elemanlara haksızlık oluyormuş bn normalde cıkacaktım ama hamilelik girdi dedim sevgi biraz daha dayan Allah ımın izniyle 1,5 ayım kaldı cnm nasipse dayanmaya çalışaıyrom daha neler varda anlatsam roman olur kızz napıcan ekmek parasıizini bilem zor alıyorum neyseki rahat işim ama biraz stresli işte bide tek başımayım şubede vs vs
canım hiç öyle düşünme benim ilki öyle çok acıdı ki yatamadım bile üstüne ikinciyi oldum ha acıdı ha acıcak diye bekledim ama tık yoktu. geçti gitti. yani acımayabilir de şartlama kendini
0,75 bi eldiven aldım bende şapka eldiven genelde takımlarda oluyo zaten çok ta tek almaya gerek yoktur bence ya
başka neler aldın sen şimdi 10 parça 30 tl oldu benim yeter gariii ucuz diye onu al bunu al 100 tl etcez kargo parasıda ödemicez :)))
ya aldıklarımın resmini kaydetmek istiyorum ama kaydedemedim hıcran nasul kaydettin sen o alt eşortman resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?