2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

inş. en doğru zamanda en sağlıklı şekilde yaşarız o günü
eminimki o gün mutlutların üzerinde olucaz hayal mayal hatırlıcaz herşeyi heycandan :)))

bende sayfayı açamıyorum cnm baska bi link beya fotosunu koysana
merhaba kızlar doktorumuzdan geldik çok şükür bebeğimiz iyi şeker sonucumda açlık 77 takviye sonrası 138 değerler normalmıi pazartesi doktor ne diyecek bakalım
iyi haftalar bol dinlenmeler herkese

gozunaydın cnm masallah sıze bildiğim kadarıyla degerlerin iyi

bende sayfayı açamıyorum cnm baska bi link beya fotosunu koysana

gozunaydın cnm masallah sıze bildiğim kadarıyla degerlerin iyi

sevgicim p.tesi kaçta senin randevun ve kaçlık yüklencek sana sonuçları alınca bize yaz mutlaka

sevgicim p.tesi kaçta senin randevun ve kaçlık yüklencek sana sonuçları alınca bize yaz mutlaka

sabah cancagızım saat 9 da kaclık yuklenecegını bılmıyorum acıkcası hiçbişey bilmiyorum dr sadece nisan 7 de seker yuklemesı yaptıracaksın dedı o kadar ne yapıcam orda nasıl yapıcam bılmıyorum ((

seninde az kaldı aramız pek yok tatlım maşallah çok ş
kürr

9 da açlık kanı alıcaklar glukozu içcen 1 saat sonra tekrar kan alcaklar sonraad inş. güzel haberlerini bize yazcan
bende çok merak ediyorum şekerim nasıl gidiyo acaba eşim dün baya rahatsızdı gitmedi babasına bugün alırsa ölçüm aletini ölçcem hemen

seninde az kaldı aramız pek yok tatlım maşallah çok ş
kürr

çok şükür canım çoğu gitti azı kaldı

aleykümselam hoşgeldin

kimler gelmiş kimler hoş geldin şekerim napıyosun evde olmak güzel mi
hoşgördük canlar,zaten perşembeden beridir evdeydim ya,pek farketmedi haftasonu,bilgecan yazdım da araya karıştı sanırım,sonuçların iyi inşallah,beni bi korku aldı ya facede bi ark yazmış insüline başlıycakmışşş

Son düzenleme:
aleyküm selam kaçak nelleresin bakemm

inşallah cnm yaa ..al al takipte ol hiç değilse temkinli gidersin

he sen dün evdemiydin perşembeyi biliyodum da eşin nasıl oldu bu arada
esra insilüne başlıcakmış onu diyondur heralde dün aradı söledi çok üzüldüm ve aynen korku sardı iyice
çünkü esra nın değerler o kadar yüksek değildi çok şaşırdım insilüne başlıcanı duyunca
sen p.tesi gitcen dimi şeker için inş. güzel haberlerlen gelirsin canım
benimde haftaya tekrar gitmem lazım ama eşim seyahatte nasıl gitcem bilmiyom
bide 100 lük ya kaç saat aç kalcam yaaa

aleyküm selam kaçak nelleresin bakemm
çok şükür canım,eşim daha iyi,2 gündür evde takılıyoz,gözünün hemen yanındaydı kist,alındı,4 dikiş atmış dr.ilk defa bugün açıp pansuman yaptık,bi an kendimi doğum sonrasında düşündüm,normal,sezery.farketmez,ay ben çok nazlıyım dedim içimden

ben çarşambaya gitcem canm,eşime dedim sen de dikişleri o gün aldır ki benimle gelecek zamanı olsun,yalnız gitmeyin demiş kızlardan biri,ama gelemezlerse de napalım artık,inşallah iyi çıkar da canım benim aklım kiloya takıldı,o yüzden şeker çıkar mı bilmiyom , 10 olmak üzere aldığım kilo,sanki fazla mı ne,yuvarlancam diye korkuyommm

canım bende geçen hafta aynısını sormuştum fazla kilo almakla alakalı olru mu diye nagiş onla bi alakası yok demişti
bende 11 12 kilo kadar canım 50 lik yüklencekse yanında birinin olmasına çokta gerek yok ben geçen hafta eşimle gittim ama kötü olmadım açıkcası ama haftaya 100 uzun süre aç kalcam o yüzden tedirginim açlığa tahammülümde yok napcaz bakalım

Kizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Magnezyum verdi doktorumuz.
Sirt ustu yatmak yasak artik dedi.
Suyumuz sinirdaymis, bol bol su icmen lazim dedi.
Ve oglum ters duruyo, insallah doner bi dahaki kontrole kadar :26:
Tekrar 1ay sonra cagirdi.
Haberler boyle bizdee

inşallah sorunsuz atlatırız,sağlıcakla doğururuz,hemencecik eski halimize dönerizzz, amin (fazla mı olduuu )

gözün aydın canım senin adına çok sevindim masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…