çok şükür canım,eşim daha iyi,2 gündür evde takılıyoz,gözünün hemen yanındaydı kist,alındı,4 dikiş atmış dr.ilk defa bugün açıp pansuman yaptık,bi an kendimi doğum sonrasında düşündüm,normal,sezery.farketmez,ay ben çok nazlıyım dedim içimden
ben çarşambaya gitcem canm,eşime dedim sen de dikişleri o gün aldır ki benimle gelecek zamanı olsun,yalnız gitmeyin demiş kızlardan biri,ama gelemezlerse de napalım artık,inşallah iyi çıkar da canım benim aklım kiloya takıldı,o yüzden şeker çıkar mı bilmiyom , 10 olmak üzere aldığım kilo,sanki fazla mı ne,yuvarlancam diye korkuyommm
tü tü maşallah canm hadi gözün aydınn ,şu uyku pozisyonları ile benim de başım dertteKizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Magnezyum verdi doktorumuz.
Sirt ustu yatmak yasak artik dedi.
Suyumuz sinirdaymis, bol bol su icmen lazim dedi.
Ve oglum ters duruyo, insallah doner bi dahaki kontrole kadar :26:
Tekrar 1ay sonra cagirdi.
Haberler boyle bizdee
tatlım o bunalım duygusu bizde de var,sen benim daha önce yadıklarımı görseydin psikoya bağlanıyom bazenherseyden cok sıkıldim kizlar ya off oooofff
hoşgeldiniz sevindim senin adına canım şükür sorun yok ne mutlu size darısı bizlere olsun inş...Kizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Haberler boyle bizdee
neden sıkıldın canım bir sorunmu var??herseyden cok sıkıldim kizlar ya off oooofff
heeyyy dostum hoşgemişseeeeennn iyi haberler getirmişseeen maşallah sizeeeeKizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Haberler boyle bizdee
herseyden cok sıkıldim kizlar ya off oooofff
tü tü maşallah canm hadi gözün aydınn ,şu uyku pozisyonları ile benim de başım dertte
tatlım o bunalım duygusu bizde de var,sen benim daha önce yadıklarımı görseydin psikoya bağlanıyom bazenkendini iyi hissediyosan uğraşlı bi yemek yap,yada fırında bişeyler pişir,şimdi yazmiyim de,kendin çok yemesen de herifine yaparsın,parka çık,bizim kapıcı yok,eşim de halsiz,ben ekmeğe bile gitmeye çalışıyom maksat dışarı çıkmak olsun,birazdan da markete gidip et alayım,akşama şöyle bi antep yemeği yapayım hadiiii sen de kaldır totonuuu
hoşgeldiniz sevindim senin adına canım şükür sorun yok ne mutlu size darısı bizlere olsun inş...
neden sıkıldın canım bir sorunmu var??
gözün aydın canım senin adına çok sevindim masallah
tü tü maşallah canm hadi gözün aydınn ,şu uyku pozisyonları ile benim de başım dertte
tatlım o bunalım duygusu bizde de var,sen benim daha önce yadıklarımı görseydin psikoya bağlanıyom bazenkendini iyi hissediyosan uğraşlı bi yemek yap,yada fırında bişeyler pişir,şimdi yazmiyim de,kendin çok yemesen de herifine yaparsın,parka çık,bizim kapıcı yok,eşim de halsiz,ben ekmeğe bile gitmeye çalışıyom maksat dışarı çıkmak olsun,birazdan da markete gidip et alayım,akşama şöyle bi antep yemeği yapayım hadiiii sen de kaldır totonuuu
hoşgeldiniz sevindim senin adına canım şükür sorun yok ne mutlu size darısı bizlere olsun inş...
neden sıkıldın canım bir sorunmu var??
heeyyy dostum hoşgemişseeeeennn iyi haberler getirmişseeen maşallah sizeeee1.cisi neden sırt ustu yasak
2.cisi nasıl ters duruyo olması gerekn nedir :44::44:
cnm hayırdır yardınmcı olalım istersen
heeyyy dostum hoşgemişseeeeennn iyi haberler getirmişseeen maşallah sizeeee1.cisi neden sırt ustu yasak
2.cisi nasıl ters duruyo olması gerekn nedir :44::44:
cnm hayırdır yardınmcı olalım istersen
kendini üzme cnm bebişini düşün rahatla banada geliyo arada terelellilersağol canım eksik.olmayn
Sagol sevgicimsirt ustu yatinca bebegi besleyen damarlarda kan akisi yavasliyormus, o yuzden mumkun oldugunca yanlara yatcaz.
Ters meselesi de bas asagisi durmasi daha iyiyken bizimkinin ayaklar asagidadaha donebilirmis de doguma kadar donmezse zaten mecburi sezaryen yapiyolar ama daha erken ya doner insallah.
Kizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Haberler boyle bizdee
kendini üzme cnm bebişini düşün rahatla banada geliyo arada terelelliler
hmmm anladımm cnm yaaa ama bn cok sırt ustu yatıyorum vary napıcam bilmiyorum gercekten belim cok agrıyo anca oyle rahat edıyorum gece farkedinde soluma dogru yaıyorum ama bilemedim şimdi...inşallah bebiş döner cnm benimde p.tesi seker yuklemem var bebişide görücem inş cok ösledimmm minik kuşumu
canim benim masallahhh sizeee.... Bol su ic canim birde armut muydu suyu arttirio die okumustum sanki bi topikte... 21 haftalikken benim oglusta ters duriyordu makat gelisliydi dun ki kontrolumde donmustu bas gelisliydii daha kucukler ins yerleri cok daralmadan dogum pozisyonunu alirlarKizlar biz geldikkk. Oglusum 1053 gr olmus. Bi problem yok cok sukur.
Haberler boyle bizdee
zaten o beni ayakta tutuyor .insanlar hiç demiyor ya hamiledr niye bu kadar üstüne gidiyoruz herkez laf söyleyip içini rahatlatma peşinde her zaman altan alan fedakarlik yapan benim ama allah görüyor elbet benimde zamanım gelir
sakinlestim biraz şimdi daha iyiyim iyiki varsınız gerçektentabiki cnm bebeğin için ayakta dur onlar zaten bize güç veriyor hem hamilelnin duası kabul olurmus dua et bol bol sabır dile bakma sen insanların ne dediğine ağızları torba değil büzesin boş boş konuşuyorlar işte ..sorunun nedir anlamadım cnm ama sen takma kafana lütfen
benide götüüüüürrrrr daha saat 7 ye cok varr ühühhühühkızlar herkeze iyi tatiller biz çıkıyoruz artıkın bu haftayıda bitirdik çok şükür
huzurlu mutlu hafta sonları herkeze
sakinlestim biraz şimdi daha iyiyim iyiki varsınız gerçekten
benide götüüüüürrrrr daha saat 7 ye cok varr ühühhühühneyse oglusuna aldıklarını yaz heee bak bakalım bide fiyatlar nasıl cnm ona gore pazar arastırması olur bnde cıkabilseydim bizim burda c.tesi pazarı var giderdim ((
iyi cnm sevindim iyi olda sen canın sıkılmasın burda muhabbet var sıkılınca yaz buraya hiçbirşey senden önemli değil
Sagol sevgicimsirt ustu yatinca bebegi besleyen damarlarda kan akisi yavasliyormus, o yuzden mumkun oldugunca yanlara yatcaz.
Ters meselesi de bas asagisi durmasi daha iyiyken bizimkinin ayaklar asagidadaha donebilirmis de doguma kadar donmezse zaten mecburi sezaryen yapiyolar ama daha erken ya doner insallah.
kendini üzme cnm bebişini düşün rahatla banada geliyo arada terelelliler
hmmm anladımm cnm yaaa ama bn cok sırt ustu yatıyorum vary napıcam bilmiyorum gercekten belim cok agrıyo anca oyle rahat edıyorum gece farkedinde soluma dogru yaıyorum ama bilemedim şimdi...inşallah bebiş döner cnm benimde p.tesi seker yuklemem var bebişide görücem inş cok ösledimmm minik kuşumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?