2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

geçmiş olsun canım eşine şifa versin rabbim.doğru bizler biraz nazlı oluyoruz böyle konularda.
bende sali gidecem şekeri takmamaya çalışıyorum kızımda çıkmamıştı bundada çıkmaz diye odaklıyorum kendimi.kilo ile alakası yok canım bakalım hayırlısı nasıl çıkacaklar sonuçlar...

tü tü maşallah canm hadi gözün aydınn ,şu uyku pozisyonları ile benim de başım dertte
herseyden cok sıkıldim kizlar ya off oooofff
tatlım o bunalım duygusu bizde de var,sen benim daha önce yadıklarımı görseydin psikoya bağlanıyom bazen kendini iyi hissediyosan uğraşlı bi yemek yap,yada fırında bişeyler pişir,şimdi yazmiyim de,kendin çok yemesen de herifine yaparsın,parka çık,bizim kapıcı yok,eşim de halsiz,ben ekmeğe bile gitmeye çalışıyom maksat dışarı çıkmak olsun,birazdan da markete gidip et alayım,akşama şöyle bi antep yemeği yapayım hadiiii sen de kaldır totonuuu

hoşgeldiniz sevindim senin adına canım şükür sorun yok ne mutlu size darısı bizlere olsun inş...

neden sıkıldın canım bir sorunmu var??

heeyyy dostum hoşgemişseeeeennn iyi haberler getirmişseeen maşallah sizeeee 1.cisi neden sırt ustu yasak
2.cisi nasıl ters duruyo olması gerekn nedir :44::44:

cnm hayırdır yardınmcı olalım istersen

ben saadece böyle oturup saatlerce ağlamak istiyorum

gözün aydın canım senin adına çok sevindim masallah

hoşgeldiniz sevindim senin adına canım şükür sorun yok ne mutlu size darısı bizlere olsun inş...

neden sıkıldın canım bir sorunmu var??

Sagolun kizlar. Tek problemimiz suyumun azaliyor olmasi. Cok dikkat edin sizde bol bol su icmeyee

heeyyy dostum hoşgemişseeeeennn iyi haberler getirmişseeen maşallah sizeeee 1.cisi neden sırt ustu yasak
2.cisi nasıl ters duruyo olması gerekn nedir :44::44:

cnm hayırdır yardınmcı olalım istersen

Sagol sevgicim sirt ustu yatinca bebegi besleyen damarlarda kan akisi yavasliyormus, o yuzden mumkun oldugunca yanlara yatcaz.
Ters meselesi de bas asagisi durmasi daha iyiyken bizimkinin ayaklar asagida daha donebilirmis de doguma kadar donmezse zaten mecburi sezaryen yapiyolar ama daha erken ya doner insallah.

sağol canım eksik.olmayn
kendini üzme cnm bebişini düşün rahatla banada geliyo arada terelelliler

hmmm anladımm cnm yaaa ama bn cok sırt ustu yatıyorum vary napıcam bilmiyorum gercekten belim cok agrıyo anca oyle rahat edıyorum gece farkedinde soluma dogru yaıyorum ama bilemedim şimdi...inşallah bebiş döner cnm benimde p.tesi seker yuklemem var bebişide görücem inş cok ösledimmm minik kuşumu

hoş geldin canım hadi gözün aydın maşallah tosunuma ya 1 kg geçtiniz demek artık ne güzel ya
sırt üstü neden yasak ya ben yatıyorum yani gece dönüyorum farkın da olmadan uyuşuyo artık yanlarım ya

zaten o beni ayakta tutuyor .insanlar hiç demiyor ya hamiledr niye bu kadar üstüne gidiyoruz herkez laf söyleyip içini rahatlatma peşinde her zaman altan alan fedakarlik yapan benim ama allah görüyor elbet benimde zamanım gelir

canim benim masallahhh sizeee.... Bol su ic canim birde armut muydu suyu arttirio die okumustum sanki bi topikte... 21 haftalikken benim oglusta ters duriyordu makat gelisliydi dun ki kontrolumde donmustu bas gelisliydii daha kucukler ins yerleri cok daralmadan dogum pozisyonunu alirlar

tabiki cnm bebeğin için ayakta dur onlar zaten bize güç veriyor hem hamilelnin duası kabul olurmus dua et bol bol sabır dile bakma sen insanların ne dediğine ağızları torba değil büzesin boş boş konuşuyorlar işte ..sorunun nedir anlamadım cnm ama sen takma kafana lütfen

kızlar herkeze iyi tatiller biz çıkıyoruz artıkın bu haftayıda bitirdik çok şükür
huzurlu mutlu hafta sonları herkeze

sakinlestim biraz şimdi daha iyiyim iyiki varsınız gerçekten

kızlar herkeze iyi tatiller biz çıkıyoruz artıkın bu haftayıda bitirdik çok şükür
huzurlu mutlu hafta sonları herkeze
benide götüüüüürrrrr daha saat 7 ye cok varr ühühhühüh neyse oglusuna aldıklarını yaz heee bak bakalım bide fiyatlar nasıl cnm ona gore pazar arastırması olur bnde cıkabilseydim bizim burda c.tesi pazarı var giderdim ((
sakinlestim biraz şimdi daha iyiyim iyiki varsınız gerçekten

iyi cnm sevindim iyi olda sen canın sıkılmasın burda muhabbet var sıkılınca yaz buraya hiçbirşey senden önemli değil

tabi yazarım artık bol bol:):)

Cnm ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole sancılar vs en dolayı,2 hafta aralıklarla önce başaşağıydı,popoya döndü,sonra yandı,şimdi yine başaşağı.Daha seninki de döner bence

Son düzenleme:

Benim de belim sirt ustu cok rahat oluyo canim ama en azindan kisa sure sirt ustu yatmayi ogrencez mecburenn sende iyi haberlerle gelirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…