2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ya bu yan yatış yastığı diye birşey var ya göbeğe destek oluyor.Çok tavsiye ederim onun sayesinde yan yatıyorum rahat rahat.

Kacinci haftadasin gizemcim

25 küsürlerdeyim benimki senden biraz ufak belki ondan dönüp dönüp duruyor ama bence seninki de döner dahaa

Son düzenleme:

İnsallah canim. Doktor da donebilir dedi zaten. Bi dahaki kontrole bakcaz bakalim

kimse beni anlamiyor of neyse ya sizin keyifler nasıl
bir derdin varsa paylaş canım seve seve dinleriz rahatlamış olursun bizdede oluyor hamileliğinde kattığı duygusallıktanda kaynaklı bence.

Sagolun kizlar. Tek problemimiz suyumun azaliyor olmasi. Cok dikkat edin sizde bol bol su icmeyee

su içmeye çalışıyorum da inş sıkıntı çıkmaz cnm.havalar ısınmaya başladı ya daha çok içmemiz lazım benimde miğdemde sıkıntı var sığınamıyorum suyuda çok içince daha da şişiyorum bu aralar bu şişme yüzünden suyu azalttım eskiye göre...

bilmiyorum belki bende abartiyorumdur artık kime ne diyecegimi şaşırdım ama tek bildgim artık yapamıyorum o kadar çok yorgunum ki saatlerdir ağlıyorum

bilmiyorum belki bende abartiyorumdur artık kime ne diyecegimi şaşırdım ama tek bildgim artık yapamıyorum o kadar çok yorgunum ki saatlerdir ağlıyorum

kız ne oldu sana hani iyiydin bak derdini anlatmayan dermanını bulamaz cok ozel degılse neyın var senın kim canını sıktı ağlama yaaa

ınan o kadar çok ki nerden başlasam bilmiyorum koca derdi kv derdi ooho dert çok sevgicim

öncelikle eğer kısaca anlatmak istersen yazmaya başla cnm ama benim anladığım belli ki kendini yanlız hissediyorsun nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kendini üzme hepimizin eşiyle kv ye sürtüşmeleri olmuştur oluyorda ama seninki biraz buyukce bir sorun galiba

ya hep ailesni düşünüyor hiç beni gördüğü yok zaten hic arkadaşım yok zaman gecirebilecegim tek kişi ama o hep beni eve kapatma peşinde

ya hep ailesni düşünüyor hiç beni gördüğü yok zaten hic arkadaşım yok zaman gecirebilecegim tek kişi ama o hep beni eve kapatma peşinde

ailesi yakınızda mı oturoyor bide nerde oturuyosunuz komsun falan yok mu gidebileceğin eşinle konuşayı dedin mi peki

denizlide otryorz annemlere bile hmileligmden bu yana 2 defa gittim neymis bebek var bişey olurmus ama kendilerine gelince herşeyi yaptrirlar bebek falan dinlemezler

eşinle konuştun mu peki karşına alıp bi konuşşan ne der peki bn hala sorunu anlamadım cnm anladıgım sadece yanlız oldugun ve eşin ilgilenmiyo galiba seninle ne kadarlık evlisiniz

kendini üzme diyecem ama sen yine devam edeceksin bazen banada öyle oluyor çok bunalıyorum herşey sıkıcı geliyor olumlu şeyler düşün güzel düşün güzel olsun canım bol bol dua et kafana bazı şeyleri takmamaya çalış eşini doğacak bebeğini düşün ve mutlu olmaya çalış hayat hep rutin aynı bebişin doğunca onunla ilgilenirsin sıkılmak nedir bilmezsin hiç.kendini üzme bak bebeğinde etkileniyor annesi oda üzülmesin yazıktır...

Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.

denizlide otryorz annemlere bile hmileligmden bu yana 2 defa gittim neymis bebek var bişey olurmus ama kendilerine gelince herşeyi yaptrirlar bebek falan dinlemezler

canım etrafında hiç arkAdaşın yokmu eşinmi izin vermiyor.yeni evlisiniz galiba biraz sorunlu geçebiliyor ilk zamanlar sabırlı ol herşey düzelir umarım.
kaynananlada sıkıntı var galiba eşinle tatlılıkla konuş ikna etmeye çalış bazı konularda zamanla eşinde seni anlayacaktır.konu ne bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yardımcı olmak istedim.

Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm başka doktora daha gitseydin keşke tek doktorla kısıtlı kalma hemde inanma bizim arkadaşın bebeğinede öyle dediler down diye bebeği doğdu sapasağlamdı şükür seninde öyledir belki başka doktorada git
bence canm
bizdede böbrek genişliği çıktı şükür diğer organlarda birşey yoktu bu hafta gidecem bakalım genişleme ne durumda sende başka doktora git üzme kendini lütfen rabbim şifa versin sağlıkla doğsunlar inş...

canım öncelikle hoşgeldin Rabbim bebişine sağlık ve şifalar versin ama inan bazen umuldugu gibi olmuyor şuan yavrularımız kapalı bir kutunun içinde Allah ımın takdiri neyse onu yaşıyacağız benim arkadaşımın bebğinde hiçbişey yok dediler o kadar kontrollere gitti ama ne oldu dogduktan sonra down sendronlu oldugunu ogrendiler bu neyse bebeğin kabinde delikler kapakcıklarındada sorun çıktı dahada var cok şükür ameliyatını oldu suan cihazda cıkartıyorlar arada odaya alıcaklar ama sen Rabbim den umudunu kesme lütfen ne gelirse Hak tan inan bana temmuz da dogumda ne olacağını bilemesin Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ((bu arada benimde bebğimin bi böbreğinde genişleme var o olurmus erkeklerde))) bol bol dua edelim cnm

Hiç üzmeyin kendinizi. Allah büyüktür. Benim kuzenimin kızına da öyle denmişti ama sapasağlam doğdu. Başka doktorada gösterin sonucunuzu. Allah yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar...bende temmuz annesi olacağım inşallah.bebeğimin cinsiyeti erkek.benim de üçlü testimde down sendromu riski yüksek çıktı ama amniyo sentez yaptırmadım korktum...şimdi sabırla doğumu bekliyorum bebeğimin kontrollerinde herhangi bi sorun çıkmadı o biraz içimi rahatlatıyor ama yine de çok zor bu şüpheyle beklemek...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım aldırmayı düşünmediysen amniyosentez yaptrmana gerek yok bence amin rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…