- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Cnm ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole sancılar vs en dolayı,2 hafta aralıklarla önce başaşağıydı,popoya döndü,sonra yandı,şimdi yine başaşağı.Daha seninki de döner bence
tü tü maşallah canm hadi gözün aydınn ,şu uyku pozisyonları ile benim de başım dertte
tatlım o bunalım duygusu bizde de var,sen benim daha önce yadıklarımı görseydin psikoya bağlanıyom bazenkendini iyi hissediyosan uğraşlı bi yemek yap,yada fırında bişeyler pişir,şimdi yazmiyim de,kendin çok yemesen de herifine yaparsın,parka çık,bizim kapıcı yok,eşim de halsiz,ben ekmeğe bile gitmeye çalışıyom maksat dışarı çıkmak olsun,birazdan da markete gidip et alayım,akşama şöyle bi antep yemeği yapayım hadiiii sen de kaldır totonuuu
Kacinci haftadasin gizemcim
Ya bu yan yatış yastığı diye birşey var ya göbeğe destek oluyor.Çok tavsiye ederim onun sayesinde yan yatıyorum rahat rahat.
25 küsürlerdeyim benimki senden biraz ufak belki ondan dönüp dönüp duruyor ama bence seninki de döner dahaa
bir derdin varsa paylaş canım seve seve dinleriz rahatlamış olursun bizdede oluyor hamileliğinde kattığı duygusallıktanda kaynaklı bence.kimse beni anlamiyor of neyse ya sizin keyifler nasıl
Sagolun kizlar. Tek problemimiz suyumun azaliyor olmasi. Cok dikkat edin sizde bol bol su icmeyee
bilmiyorum belki bende abartiyorumdur artık kime ne diyecegimi şaşırdım ama tek bildgim artık yapamıyorum o kadar çok yorgunum ki saatlerdir ağlıyorumbir derdin varsa paylaş canım seve seve dinleriz rahatlamış olursun bizdede oluyor hamileliğinde kattığı duygusallıktanda kaynaklı bence.
su içmeye çalışıyorum da inş sıkıntı çıkmaz cnm.havalar ısınmaya başladı ya daha çok içmemiz lazım benimde miğdemde sıkıntı var sığınamıyorum suyuda çok içince daha da şişiyorum bu aralar bu şişme yüzünden suyu azalttım eskiye göre...
bilmiyorum belki bende abartiyorumdur artık kime ne diyecegimi şaşırdım ama tek bildgim artık yapamıyorum o kadar çok yorgunum ki saatlerdir ağlıyorum
kız ne oldu sana hani iyiydin bak derdini anlatmayan dermanını bulamaz cok ozel degılse neyın var senın kim canını sıktı ağlama yaaa
ınan o kadar çok ki nerden başlasam bilmiyorum koca derdi kv derdi ooho dert çok sevgicim
öncelikle eğer kısaca anlatmak istersen yazmaya başla cnm ama benim anladığım belli ki kendini yanlız hissediyorsun nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kendini üzme hepimizin eşiyle kv ye sürtüşmeleri olmuştur oluyorda ama seninki biraz buyukce bir sorun galiba
ya hep ailesni düşünüyor hiç beni gördüğü yok zaten hic arkadaşım yok zaman gecirebilecegim tek kişi ama o hep beni eve kapatma peşinde
ailesi yakınızda mı oturoyor bide nerde oturuyosunuz komsun falan yok mu gidebileceğin eşinle konuşayı dedin mi peki
denizlide otryorz annemlere bile hmileligmden bu yana 2 defa gittim neymis bebek var bişey olurmus ama kendilerine gelince herşeyi yaptrirlar bebek falan dinlemezler
bilmiyorum belki bende abartiyorumdur artık kime ne diyecegimi şaşırdım ama tek bildgim artık yapamıyorum o kadar çok yorgunum ki saatlerdir ağlıyorum
denizlide otryorz annemlere bile hmileligmden bu yana 2 defa gittim neymis bebek var bişey olurmus ama kendilerine gelince herşeyi yaptrirlar bebek falan dinlemezler
Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.
Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.
merhaba arkadaşlar...bende temmuz annesi olacağım inşallah.bebeğimin cinsiyeti erkek.benim de üçlü testimde down sendromu riski yüksek çıktı ama amniyo sentez yaptırmadım korktum...şimdi sabırla doğumu bekliyorum bebeğimin kontrollerinde herhangi bi sorun çıkmadı o biraz içimi rahatlatıyor ama yine de çok zor bu şüpheyle beklemek...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?