anladım canım benim demek istediğim hani şu tarih doğum tarihi demek için erken değil miydiçünkü dediğin gibi dr şimdi 1 temmuz der son duruma göre belki bir hafta önce belki sonra olur yani şuan için hiç bişey belli olmaz inş hepimizinde herşey yolunda giderde bebişlerde vakitlice en sağlıklı şekilde gelirler benim korkum erken doğum tehlikesi olması şuan için çok şükür öyle bir riskimiz yokmuş ama dr dediğine göre risk olmayıışı erken doğum olmucak demek anlamına gelmezmiş
anladım canım valla çok heycanlı bir konu :))) inş sağ salim alırsın kucağına sende hepimizde
benim dr doğumla ilgili konuşmuyp 37 38 haftalarda muayenemiz olucak diyo o zaman karar vercez diyo inş aksi bişey olmazda
bide geçen arkadaşım benim dr da doğum yaptı dediğine göre 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş benim dr
bebeğin ciger gelişimi için dün doktorum 34 hafta dedi canım hayırlısıikinci oldugu icin sasirdim bende bebegin ciger gelisimi tam olarak 39.haftada tamamlaniyor ama sanci isi biraz kafami karistiriyor hayirlisi artik
hadi hyırlı haberler al cnm ..hasret gider yavrucugunlaaKizlaaar 13.15 te randevumuz
Bakalim neler diyecek doktor,ayy cok heycanliyimmm
bizimkide köşedeki bakkala arabayla gidenlerden :)))
çıkın gezin tabi akşam ertesi gün tatil en azından enerji depolarsın
yardımcı olabildiysem ne mutlu canım
sağol cnm inş banada bulaşmadan atlatır
oyyy ne güzel ne güzel hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz
Temmuz anneleri arasında kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanan var mı benden başka ?
daha çok var zaman geçmiyor diye diye geçirdik bu güne kadar çok şükür çok yok aslında 3 ay nedir ki anı yaşarken zor geçiyo diyoruzda arkamıza baktıkmı nasıl da geçti zaman diyoruz inş doğum anılarımızı da anlatıcaz burdan birbirmizaHaklisin cnm allah korusun meleklerimizi rabbimiz ne yazdiysa onu yasiycaz insallah hepsi vaktinde gelir kiz bebekler bazen daha erken geliyolarmis annem oyle diyor..ama hayirlisyla 37hdtayi atlatirsak daha korkmayalim cook var hele benim dahada cok 23+6 dayiz biz
Allah nasip ederse ilk bizim 2 yıl bekledik paşamızı çok şükür bugünümüzecanım senin ilk mi bebişin
Ciger gelişimini bende 34 hafta biliyorum 39 değil oğlum 36+3günlük doğdu 2700 kilo ama hiç bi sorun çıkmadı yinede inş eymen abisi gibi süpriz yapmaz da haziran 20 den sonra doğar diye ümit ediyorum
iyi akşamlar kızlar bugün dr ye gittim seker yuklemesi icin cok sukur testlerim temiz cikti agrim bebisin makat durusunda olmasindan kaynaklaniyormus idrar testide temiz :) kistim de kuculuyo2,5 cm olmus allaha sukurler olsun. bugun tek ters giden sekerli suyu 20 dk midem de tutabildim lavoboya yetisemedim cikardim iyyyy rezil oldum :/ millet bana bakti hep pfff ben dedim ben bunu icersem iyi olmaz diye ama beni tınlamadi esimde dr de :) neyseki bidaha iceceksin demedi :) artik şismeye basladim ayakta durunca davul gibi oluyo bacaklarim ayaklarim bende haberler boyle iste... kızımla hepinizi opuyoruz tek tek inusiline baslayan hamidaslarim insallah saglikla alicaz bebislerimizi kucagimiza. HICRANIM masallah sanada kocaman olmussunuz sizde :) allah nazarlardan korusun......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Temmuz anneleri arasında kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanan var mı benden başka ?
daha çok var zaman geçmiyor diye diye geçirdik bu güne kadar çok şükür çok yok aslında 3 ay nedir ki anı yaşarken zor geçiyo diyoruzda arkamıza baktıkmı nasıl da geçti zaman diyoruz inş doğum anılarımızı da anlatıcaz burdan birbirmiza
Allah nasip ederse ilk bizim 2 yıl bekledik paşamızı çok şükür bugünümüze
Kizlar ilk defa acliktan uyandim dun gece 4te hem midem bulaniyor hem acim nasil bisise artik kalktim yumurta pisirdim kendime birtane iki dilimde ekmek yedim yaninada kusburnu cayi birbardak yattim sonra az az yiyorum sik ogunler 3saatte bir yiyorum ama aksam yemeginde yada oylen oyle dolu dolu tabaklarla bisi yiuemiyorm simdi 51kilo olmusum yani hamilelige ilk basladigim kilodayim :) oyuzdn sevincliyim hedefim 60kilo olmak 8kilosunu dogumda vrrirm eski formuma donerim :) ama bakalm 60olabilecekmiyim :)
merhaba kızlar doktorumuzdan geldik çok şükür bebeğimiz iyi şeker sonucumda açlık 77 takviye sonrası 138 değerler normalmıi pazartesi doktor ne diyecek bakalım
iyi haftalar bol dinlenmeler herkese
Ayy kiz hic sorma aklima miracin dogumu geliyor heycanlaniyorum acaba kizimda nasil olcam diyorum inanki o dogum anini yasamis biri olarak kelimelerle anlatilmaz bisey en cok dusundukce heycanlandiran doguma gidegim gun heralde :) en az gunde 3kez hayal ediyorum o maratonu :) insallah saglikla gelir yavrularimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?