2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Temmuz anneleri arasında kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanan var mı benden başka ?

Haklisin cnm allah korusun meleklerimizi rabbimiz ne yazdiysa onu yasiycaz insallah hepsi vaktinde gelir kiz bebekler bazen daha erken geliyolarmis annem oyle diyor..ama hayirlisyla 37hdtayi atlatirsak daha korkmayalim cook var hele benim dahada cok 23+6 dayiz biz

canım senin ilk mi bebişin

Kizlaaar 13.15 te randevumuz
Bakalim neler diyecek doktor,ayy cok heycanliyimmm
hadi hyırlı haberler al cnm ..hasret gider yavrucugunlaa

benimkide cnm 1 dk yürüyerek gideceği bakkala arabayla gidiyo :)

Ciger gelişimini bende 34 hafta biliyorum 39 değil oğlum 36+3günlük doğdu 2700 kilo ama hiç bi sorun çıkmadı yinede inş eymen abisi gibi süpriz yapmaz da haziran 20 den sonra doğar diye ümit ediyorum

daha çok var zaman geçmiyor diye diye geçirdik bu güne kadar çok şükür çok yok aslında 3 ay nedir ki anı yaşarken zor geçiyo diyoruzda arkamıza baktıkmı nasıl da geçti zaman diyoruz inş doğum anılarımızı da anlatıcaz burdan birbirmiza
canım senin ilk mi bebişin
Allah nasip ederse ilk bizim 2 yıl bekledik paşamızı çok şükür bugünümüze

Ciger gelişimini bende 34 hafta biliyorum 39 değil oğlum 36+3günlük doğdu 2700 kilo ama hiç bi sorun çıkmadı yinede inş eymen abisi gibi süpriz yapmaz da haziran 20 den sonra doğar diye ümit ediyorum

Banada 39hafta icin bebegin cok onemli oldugunu butun organlarinin hatta cigerlerinin tam olarak gelistigini soylemisti dktr demekki disariki yasama daha cabuk alisiyolar 39haftada benim yaramazimda tam 37de geldi

Kizlar ilk defa acliktan uyandim dun gece 4te hem midem bulaniyor hem acim nasil bisise artik kalktim yumurta pisirdim kendime birtane iki dilimde ekmek yedim yaninada kusburnu cayi birbardak yattim sonra az az yiyorum sik ogunler 3saatte bir yiyorum ama aksam yemeginde yada oylen oyle dolu dolu tabaklarla bisi yiuemiyorm simdi 51kilo olmusum yani hamilelige ilk basladigim kilodayim :) oyuzdn sevincliyim hedefim 60kilo olmak 8kilosunu dogumda vrrirm eski formuma donerim :) ama bakalm 60olabilecekmiyim :)

merhaba cnm nasılsın...senin bebişde böbrek genişliği çıkmıştı ya ne dedi doktor genişleme hakkında düzelmişmi acaba??

merhaba kızlar doktorumuzdan geldik çok şükür bebeğimiz iyi şeker sonucumda açlık 77 takviye sonrası 138 değerler normalmıi pazartesi doktor ne diyecek bakalım
iyi haftalar bol dinlenmeler herkese

Ayy kiz hic sorma aklima miracin dogumu geliyor heycanlaniyorum acaba kizimda nasil olcam diyorum inanki o dogum anini yasamis biri olarak kelimelerle anlatilmaz bisey en cok dusundukce heycanlandiran doguma gidegim gun heralde :) en az gunde 3kez hayal ediyorum o maratonu :) insallah saglikla gelir yavrularimiz :)

masallah iştahın iyiymiş:) benim normal iştahım abur cubura calışıyo sadece sen baya vermişsin ama ben hiç vermedim alıyorum sadece:)

merhaba kızlar doktorumuzdan geldik çok şükür bebeğimiz iyi şeker sonucumda açlık 77 takviye sonrası 138 değerler normalmıi pazartesi doktor ne diyecek bakalım
iyi haftalar bol dinlenmeler herkese

hoş geldiniz canım bnmde açlık 86 50 lik glukozda 144 çıkmıştı
50 likte sınır 140 mış sanırım dr öle söledi senin iyi çıkmış gözün aydın

aynen bende o anı çok düşünüyorum bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum.kızımda nasıl geçtiğini anlamamıştım bilmeden gitmiştik şimdi herşeyi bildiğimden heyecan daha çok artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…