iyi yapmışsın cnm ahh sımdı evde olsam varya 1 guncuk yetmıyor artık yarında annemler bana gelebilir bakıym ama bnm ev berbat cok buyuk bi temizlik lazım biraz zaman gecsin diye bekliyorum yapmak için ...aslında benim bugun işe gelmem bile saçma hiç işim yok bugun telfn çalmaz eee evrakları da zaten hafta içi hallediyorum c.tesi de hiç firmalar çalışmıyor beni burda bosuna tutuyorlar varya izin istiycektim bugun için ama p.tesi içinde alacagım için gözüm kesmedi açıkcası aksam 7 ye kadar eziyet oluyor bana resmen((
canım benim ya hafta içi 7 olması neyse de c.tesi 7 olması gerçekten kötü ya tam gün gidiyo bizimde işçiler 1 idari bölüm 3 de çıkıyo o 2 saat bile günü çok etkiliyo 1 den sonra burayı bir görsen fabrikada çıt çıkmıyo o kadar saçma ki 3 de çıkmamız telefon bile hiç çalmıyo çoğu zaman
bende bu hafta bir gün hastaneye gittim önümüzdeki hafta tekrar şeker için gitcem müdüre söledim dün bu ay her hafta gitcem mecbur kötü oldu falan dedim olsun senin sağlığın önemli hiç bir şeyi aksatma işleri bi şekilde yoluna sokucaz falan dedi benim bu yeni müdür eski müdürün arkadaşı o yönlendirdi bende daha ilk geldiğinde durumumu anlattım 4 ay yanlız çalıştım hamileliğin ilk dönemlerine denk geldi yoruldum ve işten sıkıldım artık bıkkınlık geldi diye hepsini söledim şimdi durumumun farkında sağolsun iyi biri çıktı oda iş konusunda izin konsunda yardımcı olmaya çalışıyor çarşamba günü hastaneden sonra ben işe gelcektim mesela patronla konuşmuş bana dedi ben konuştum geri gelme işlerini hallet vaktin kalırsada evinde dinlen dedi yönetici olmak herkezin işi değil adam şimdi bu şekilde otomatikman beni tekrar işe kazandırıyo işime ısıtmaya çalışıyo ki inan hafta başından beri o kadar yoğunuz daha da yoğunluk sürcek uzun süre onun amacıda rapora çıkana kadar tüm işleri toparlayalım yoluna sokalım ben gittiğimde aksi bi durum olmasın
kızlar ben geldim
doktordan geldik teyzeleri
oğluşum kilo almış :)
sezeryan günü verdi doktorumuz
20 haziran nasipse
aslında benim derdim dinlenmek te değil işim rahat oldugu için yorulmuyorum o kadar hele c.tesi tık yok ama gel görki kafam hep evde evin işinde cocogum için bişey bile bakamıyorum aksamları eve gıdıyom yemek yap evi topla cay falan derken zaten gunum bıtıyor benim eee bazen pazarlarıda evde olamıyorum çagıran oluyo işimiz oluyo bişey cıkıyor kaldı mı bi hafat temizlık oyle üstten almak zorunda kalıyorum yani cnm perdelerim camlarım yatagımın arkalrı hep kaldı haftaya baslarım diye düşünüyorum halılarımı vericem vala yıkamcıya yıkasın pek yok zaten:::::::senin bu yeni mudur de hakkaten iyimiş cnm sagolsun adam anlayıslı e burdan biraz yuzun gulsun bari dimi ama :)
Cnm kac gun oncsine verdi kacinci haftada sezeryan olcan bana 39.haftada dedi dktr ama cok gec gibime geliyor
valla canım çok yorma kendini halılarını da briaz daha beklet bence en azından haziran başı gibi ver yıkamaya benimde camlar halılar perdeler berbat durumda artık ama yapamıcam biraz daha beklicem kız karşı komşumda hamile 24 nisanmış doğumu balkonunu artık resmen bişeyler götürüyodu yani pislikten hamilelik boyu küççücük balkonu bir kez olsun yıkamadı dün kadın tutmuş temizlik yapıyolardı doğuma az kaldı ya benim en azından o kadar pis değil diyorum :))) rutin temizlik yapıyoruz bizde her hafta dip temizliğe giremiyoruz hafta içi ben Allah tan erken çıkıyorum eşimde izmir içindeyse alıyo beni oda çoğu zaman gitmiyo işe çıkışlarda ufak tefek işlerimizi halletme şansımız oluyo bugünde annemle sosyete pazarına gitmek istiyoruz oğluşa bişeyler alalım epeydir alışveriş yapmadık oğluşa inş güzel bişeyler denk getiririz de alırız
Çok teşekkür ederim bilgin için.. Bu konuda herhangi bir bilgim yoktu Rahatladım şimdi :)canım sonuçların gayet iyi çıkmış toklukta sınır 140 diye biliyorum gözün aydın
cnm masallahsağlıkla kucağına alırsın inş az kaldı kızz aman iyi olsunda yavrularımız
günaydınnnn kader arkadaşım c.tesi yoldaşım :)))) huzurlu birgün olur inşallah...
günaydın cnm bak buda benden
yine bir c.tesi ben 7 ye kadar işteyim eşim evde fosur fosur yatıyor
hoş geldin arkadaşım
eşini evde bırakıpta c.tesi işe gelmek daha bir zordur beyaaa
bizimki çalışıyo ama hafta başından beri baya kötü hasta ya her akşam acile gidiyoz
Cnm kac gun oncsine verdi kacinci haftada sezeryan olcan bana 39.haftada dedi dktr ama cok gec gibime geliyor
canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene
doğum için gün vermeye erken değil mi kız ne kaldı hazirana hem çok heycanlandım şimdi
oğluşuna maşallah annesi. Neden sezeryana gün verdi doktorun canım. Ben kaçırmışım o ayrıntıyı
cnm masallahSağlıkla kucağına alırsın inş az kaldı kızz aman iyi olsunda yavrularımız
evet gelllllllllll haziran amin canım çok sağolgözün aydın canım sağ sağlim kucağına alırsın inş bizde muhtemelen o tarihlerde alırız sezaryen gününü haziran gelllll
cnm kac gun oncsine verdi kacinci haftada sezeryan olcan bana 39.haftada dedi dktr ama cok gec gibime geliyor
bizimkide köşedeki bakkala arabayla gidenlerden :)))ayyyy ne güzel cnm git git al al cnm benim yerimede gezohhh ne guzel bnde aksam biyerlere gıtmek istiyorum aslında yemege falan eşime söylesem mi diyorum ama bi çay içeriz yürüyüş yaparız belki gerçi bnm kocam sevmez pek yürüyüş yapmayı ama olsun strees atarım belki
yardımcı olabildiysem ne mutlu canımÇok teşekkür ederim bilgin için.. Bu konuda herhangi bir bilgim yoktu Rahatladım şimdi :)
sağol cnm inş banada bulaşmadan atlatırBizimkinin tersi olmuş.Ctsi iş olmamalı ya,ben ctsiyi pazardan daha çok seviyorum.Gerçi ben de çalıştığım zaman bazen ctsi bazen pazar çalışıyorum mecbur.
Çook geçmiş olsun en kısa zamanda ağlatır inş.
Shrmac 39. Haftadan önce aldırma cnm bence bebeği,bebeğin gelişim kesin tamamlandı demek için mutlaka 39 haftayı doldurması gerekiyor,bizim ülkede özellerde 37 doğunca sorun olmasa bile bişi olmaz deyip hemen alıveriyorlar ama sorun olmayacak olsa gebelik kırk hafta olmaz zaten
oyyy ne güzel ne güzel hadi bakalım iyi haberler bekliyoruzKizlaaar 13.15 te randevumuz
Bakalim neler diyecek doktor,ayy cok heycanliyimmm
kızlar doğum konuşmaya daha erken değil mi ya bizim dr hiç bişey bahsetmiyo çarşamba günü kontrolde eşim sordu dr a sezeryanda kaçıncı haftada doğuma alıyosunuz diye ona bile net cevap vermedi 37 38 haftalarda muayenemiz olucak diyo o zaman karar vercez herşeye şuan hiç bişey konuşulmaz diyo benim dr normal doğumdan yana muayene den sonra karar vercez diyo
bende heyecanlandım canım yok şuan 27 + lardayım
ozaman 38 oluyorum inş zaten sezeryan ilki
Cnm bizim ikinciler olcagi icin haftamiz belirleniyor ilkde sezeryan oyuzden cok fazla bekletmiyolar bebegi anne karninda strese girmesin diye oglumda 37haftalik alindi tabi ornegin iri bebekse gelisimi tamamlanmissa ona gore karar veriyolar bana suan icin 39haftayi baz aldi ama kontrolde bebegin dogum pozisyonuna gore dahada erken yada gec alabilir..bende ilk bebegimde hep normal dogum diye gittim son kontrolde sezeryana alindim daha 3haftasi vardi
Bizimkinin tersi olmuş.Ctsi iş olmamalı ya,ben ctsiyi pazardan daha çok seviyorum.Gerçi ben de çalıştığım zaman bazen ctsi bazen pazar çalışıyorum mecbur.
Çook geçmiş olsun en kısa zamanda ağlatır inş.
Shrmac 39. Haftadan önce aldırma cnm bence bebeği,bebeğin gelişim kesin tamamlandı demek için mutlaka 39 haftayı doldurması gerekiyor,bizim ülkede özellerde 37 doğunca sorun olmasa bile bişi olmaz deyip hemen alıveriyorlar ama sorun olmayacak olsa gebelik kırk hafta olmaz zaten
canım sezeryan 15 gün öncesinden alınıyor 39 geç bencede ama ilkse olabilir 2.de sancı olur diye bana geç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?