2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benim ya hafta içi 7 olması neyse de c.tesi 7 olması gerçekten kötü ya tam gün gidiyo bizimde işçiler 1 idari bölüm 3 de çıkıyo o 2 saat bile günü çok etkiliyo 1 den sonra burayı bir görsen fabrikada çıt çıkmıyo o kadar saçma ki 3 de çıkmamız telefon bile hiç çalmıyo çoğu zaman
bende bu hafta bir gün hastaneye gittim önümüzdeki hafta tekrar şeker için gitcem müdüre söledim dün bu ay her hafta gitcem mecbur kötü oldu falan dedim olsun senin sağlığın önemli hiç bir şeyi aksatma işleri bi şekilde yoluna sokucaz falan dedi benim bu yeni müdür eski müdürün arkadaşı o yönlendirdi bende daha ilk geldiğinde durumumu anlattım 4 ay yanlız çalıştım hamileliğin ilk dönemlerine denk geldi yoruldum ve işten sıkıldım artık bıkkınlık geldi diye hepsini söledim şimdi durumumun farkında sağolsun iyi biri çıktı oda iş konusunda izin konsunda yardımcı olmaya çalışıyor çarşamba günü hastaneden sonra ben işe gelcektim mesela patronla konuşmuş bana dedi ben konuştum geri gelme işlerini hallet vaktin kalırsada evinde dinlen dedi yönetici olmak herkezin işi değil adam şimdi bu şekilde otomatikman beni tekrar işe kazandırıyo işime ısıtmaya çalışıyo ki inan hafta başından beri o kadar yoğunuz daha da yoğunluk sürcek uzun süre onun amacıda rapora çıkana kadar tüm işleri toparlayalım yoluna sokalım ben gittiğimde aksi bi durum olmasın

aslında benim derdim dinlenmek te değil işim rahat oldugu için yorulmuyorum o kadar hele c.tesi tık yok ama gel görki kafam hep evde evin işinde cocogum için bişey bile bakamıyorum aksamları eve gıdıyom yemek yap evi topla cay falan derken zaten gunum bıtıyor benim eee bazen pazarlarıda evde olamıyorum çagıran oluyo işimiz oluyo bişey cıkıyor kaldı mı bi hafat temizlık oyle üstten almak zorunda kalıyorum yani cnm perdelerim camlarım yatagımın arkalrı hep kaldı haftaya baslarım diye düşünüyorum halılarımı vericem vala yıkamcıya yıkasın pek yok zaten:::::::senin bu yeni mudur de hakkaten iyimiş cnm sagolsun adam anlayıslı e burdan biraz yuzun gulsun bari dimi ama :)

valla canım çok yorma kendini halılarını da briaz daha beklet bence en azından haziran başı gibi ver yıkamaya benimde camlar halılar perdeler berbat durumda artık ama yapamıcam biraz daha beklicem kız karşı komşumda hamile 24 nisanmış doğumu balkonunu artık resmen bişeyler götürüyodu yani pislikten hamilelik boyu küççücük balkonu bir kez olsun yıkamadı dün kadın tutmuş temizlik yapıyolardı doğuma az kaldı ya benim en azından o kadar pis değil diyorum :))) rutin temizlik yapıyoruz bizde her hafta dip temizliğe giremiyoruz hafta içi ben Allah tan erken çıkıyorum eşimde izmir içindeyse alıyo beni oda çoğu zaman gitmiyo işe çıkışlarda ufak tefek işlerimizi halletme şansımız oluyo bugünde annemle sosyete pazarına gitmek istiyoruz oğluşa bişeyler alalım epeydir alışveriş yapmadık oğluşa inş güzel bişeyler denk getiririz de alırız

Cnm kac gun oncsine verdi kacinci haftada sezeryan olcan bana 39.haftada dedi dktr ama cok gec gibime geliyor

kızlar doğum konuşmaya daha erken değil mi ya bizim dr hiç bişey bahsetmiyo çarşamba günü kontrolde eşim sordu dr a sezeryanda kaçıncı haftada doğuma alıyosunuz diye ona bile net cevap vermedi 37 38 haftalarda muayenemiz olucak diyo o zaman karar vercez herşeye şuan hiç bişey konuşulmaz diyo benim dr normal doğumdan yana muayene den sonra karar vercez diyo

ayyyy ne güzel cnm git git al al cnm benim yerimede gez ohhh ne guzel bnde aksam biyerlere gıtmek istiyorum aslında yemege falan eşime söylesem mi diyorum ama bi çay içeriz yürüyüş yaparız belki gerçi bnm kocam sevmez pek yürüyüş yapmayı ama olsun strees atarım belki

Bizimkinin tersi olmuş.Ctsi iş olmamalı ya,ben ctsiyi pazardan daha çok seviyorum.Gerçi ben de çalıştığım zaman bazen ctsi bazen pazar çalışıyorum mecbur.

hoş geldin arkadaşım
eşini evde bırakıpta c.tesi işe gelmek daha bir zordur beyaaa
bizimki çalışıyo ama hafta başından beri baya kötü hasta ya her akşam acile gidiyoz

Çook geçmiş olsun en kısa zamanda ağlatır inş.

Cnm kac gun oncsine verdi kacinci haftada sezeryan olcan bana 39.haftada dedi dktr ama cok gec gibime geliyor

Shrmac 39. Haftadan önce aldırma cnm bence bebeği,bebeğin gelişim kesin tamamlandı demek için mutlaka 39 haftayı doldurması gerekiyor,bizim ülkede özellerde 37 doğunca sorun olmasa bile bişi olmaz deyip hemen alıveriyorlar ama sorun olmayacak olsa gebelik kırk hafta olmaz zaten

Son düzenleme:
bizimkide köşedeki bakkala arabayla gidenlerden :)))
çıkın gezin tabi akşam ertesi gün tatil en azından enerji depolarsın

Çok teşekkür ederim bilgin için.. Bu konuda herhangi bir bilgim yoktu Rahatladım şimdi :)
yardımcı olabildiysem ne mutlu canım

sağol cnm inş banada bulaşmadan atlatır

Kizlaaar 13.15 te randevumuz
Bakalim neler diyecek doktor,ayy cok heycanliyimmm
oyyy ne güzel ne güzel hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz

Cnm bizim ikinciler olcagi icin haftamiz belirleniyor ilkde sezeryan oyuzden cok fazla bekletmiyolar bebegi anne karninda strese girmesin diye oglumda 37haftalik alindi tabi ornegin iri bebekse gelisimi tamamlanmissa ona gore karar veriyolar bana suan icin 39haftayi baz aldi ama kontrolde bebegin dogum pozisyonuna gore dahada erken yada gec alabilir..bende ilk bebegimde hep normal dogum diye gittim son kontrolde sezeryana alindim daha 3haftasi vardi

bende heyecanlandım canım yok şuan 27 + lardayım
ozaman 38 oluyorum inş zaten sezeryan ilki

anladım canım valla çok heycanlı bir konu :))) inş sağ salim alırsın kucağına sende hepimizde
benim dr doğumla ilgili konuşmuyp 37 38 haftalarda muayenemiz olucak diyo o zaman karar vercez diyo inş aksi bişey olmazda
bide geçen arkadaşım benim dr da doğum yaptı dediğine göre 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş benim dr

anladım canım benim demek istediğim hani şu tarih doğum tarihi demek için erken değil miydiçünkü dediğin gibi dr şimdi 1 temmuz der son duruma göre belki bir hafta önce belki sonra olur yani şuan için hiç bişey belli olmaz inş hepimizinde herşey yolunda giderde bebişlerde vakitlice en sağlıklı şekilde gelirler benim korkum erken doğum tehlikesi olması şuan için çok şükür öyle bir riskimiz yokmuş ama dr dediğine göre risk olmayıışı erken doğum olmucak demek anlamına gelmezmiş

Oglumdada 37haftada aldilar gelisimi iyiydi zaten hep normal dogum bekliyodum kontrolde kalp atislari yavasladigi icin erken aldilar bilmem 28trmmuz tahmini dogum tarihim bana 20siyle 25i arasi alirz dedi cok uzun geldi cunku grenelde 38+1 de aliyolar en iyi ozaman diye soyleniyor bana kalirsa 40hafta kalsn icerde hatta keske bayramdan sonra dogsa :) enazindan bayram skntisi gecerdi ama bayramda kizim tam 40haftalik oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…