2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de hıbor kullanıyorum zor oluyor mu artık ? Doğumla alakalı bir şey söyledi mi doktor ?

evet canım ya çok zorlanıyorum artık vuracak yer bulamıyorum. Kolumun her tarafı taş gibi oldu. Hayırlısıyla şu üç ayda geçseydi. Dr iğneden dolayı normal doğum yapamayacağımı söyledi o yüzden sezeryan olacak neyse bebişler için herşeye katlanılıyo sağlıkla tam zamanında gelirler inşaallah

Herkese merhabalar ve mutlu pazarlar. Yarın şeker yüklemem var. Arkadaşlar ne kadar lık yükleme yapıyorlar 50 mi 100mü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar ve mutlu pazarlar. Yarın şeker yüklemem var. Arkadaşlar ne kadar lık yükleme yapıyorlar 50 mi 100mü

merhaba duygucugum sana da mutlu pazarlar ilk once 50 yapiyorlar o yuksek cikarsa 100 u yapiyorlar. ben de yaptirdim ama midem kaldirmadi ac ac 20 dk sonra cikardim sonucum 83 cikti :) insallah seninde sonucun iyi cikar

Ya 50 gr yapılıyor 140 üzerinde çıkarsa 100 gr lık yapılıyor.Ya da sadece 75 gr lık yapılıyor.ben 75 gr lık oldum,yüksek çıktı maalesef.

maalesef pek iyi çıkmayacak tahminimce ne kadar dikkat etsemde 1 haftadr ani yükselmeler oluyor hayırlısı olsun :)

Ya 50 gr yapılıyor 140 üzerinde çıkarsa 100 gr lık yapılıyor.Ya da sadece 75 gr lık yapılıyor.ben 75 gr lık oldum,yüksek çıktı maalesef.

bende yüksek çıkacağını düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur

Evet canım Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür evlatlarımız için her şey . Ben de yeni bacağa geçtim öncesinde göbekten vuruyordum çok zormuş bacaktan vurmak sabah gözlerimi açınca aklıma geliyor yine vuracağım nasıl olacak diye neyse Rabbim bebeğime sağlık versin yeter ki iğne bir şekilde vururum da ben doktoruma sordum doğum nasıl olacak diye o da o zaman bir gelsin bakarız sen nasıl istersin dedi ben de ben normal isterim dedim ama bakarız dedi korkutmamak için mi öyle söyledi acaba . Ben sana o zaman gelince söylerim tehlike görürsem sezaryene alırım dedi .

merhaba sido sana bir sorum olacakt sende kan pıhtılaşması vardı sanınırm iğne yada aspirin kullanndımı

bende yüksek çıkacağını düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur

Öyle düşünme cnm ya bende de düşük çıkar diye bekliyorduk,yüksek çıktı.Ama her işte bir hayır vardır.Eşime de yüklene yapıldı ve şeker sınırında çıktı.Şimdi ona da kilo vermesi ve sağlıklı beslenmesi için motivasyon oldu.Belki de bu durum olmasa biz dikkat etmeyi hiç bilmeyecek ilerde daha büyük problemlerde karşılaşacaktık.

Orası öyle tabiki benim olumsuz düşünmemin asıl sebebi altta yatan bir kilo problemim olması ve doğumdan sonrada devam ederse korkusu umarım hayırlısı olur. dediğiniz gibi belkide erkenden önlem almış olurum...

Arkadaslar merhaba bi sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinecem dun geceden beri karnimda oyle bir hareketlenme var ki sanki bebek alttan cikacak gibi sizde de oluyo mu yada niye oluyo bileniniz var mi korkuyorum gecen hafta doktora gittim bebek asagida erken dogum riskinvar dedi sonra devlete gittim devlette ki doktir oyle bir sorun olmadigini soyledi kime inancagimi sasirdim

gördüğüm kadarıyla yüksek çıkmış şeker sonuçları bende 1.bucuk haftadır diyetteyim bakalım nasıl olucak bu cuma sonuç. aslında yüksek çıkmamıştı çok 100 grlıkta 1.saat 189 2. saat 139 3. saat 68 aç karna 95 çıktı oof offf balsız pekmezsiz kaldım en çok ona üzülüyorum''''

Zor olmaya başladı mı artık birde doktor doğum nasıl olacak bir şey söyledi mi sana ?
Yok canım benim doktor başka bi sıkıntı olmazsa 36da muayene edecek ona göre belli olcak normal yada sezaryen olacağı ama içime hep sezaryen olcak gibi geliyoiğne de bebeklerimız için biraz daha sabretcez canım çoğu bitti azı kaldı inşallah:))

kızlar kaşıntıla riçin dr gittim yediklerimden kaynaklanıyormuş çikolata cips....hakkaten de yediğim akşamlar acayip kaşınıyorum krem kullanıyorum...11 kilo aldım ve almaya devam ediyorum topik oldum ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…