2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.

Canım Rabbim yardımcın olsun ve bebeğini eline sağlıklı bir şekilde versin. Bu pisikoloji çok zor bilirim. Ben de ilk bebeğimi erken doğum yaptım ve doktor yaşarsa 60 senenizi alır dedi ve ne saatler ne günlerim geçmek bilmedi. Rabbim hep yanında olsun.

Ya 50 gr yapılıyor 140 üzerinde çıkarsa 100 gr lık yapılıyor.Ya da sadece 75 gr lık yapılıyor.ben 75 gr lık oldum,yüksek çıktı maalesef.

Benim de 50 ilk testim yüksek çıktı yarın tekrar doktora gideceğim. Peki diğer test de yüksek çıkarsa ne yapacağız? İlaç mı kullanıyoruz , diyet mi yapıyoruz?

İnşallah canım benim ki de sanki sezaryene yatkın gibi geldi iğneden dolayı onun için sordum .

amin hoşgeldin cnm.
diyarbakırlı değilim ama diyarbakırdayız iş sebebinden dolayı cnm.
evet mahmut erdemoğlu genesisde sendemi diyarbakırdasın kime gidiyorsun?

Cnm kusura bakma baya bi hastaydm yazamadm.. evet mahmut erdemogluna gidiodum simdi degistirdim.. ahmet yalinkayaya gidiom.. mahmut cok ilgisiz bi doktor ve genesis rezalet bi hastane kanamam vardi yine de sırami beklemek zorunda kaldm randevu alip gidiodum ama mahmut yogun oldugu icin ilgi felan göstermiodu ama insaALLAH sen memnunsundr canm...

Benim de 50 ilk testim yüksek çıktı yarın tekrar doktora gideceğim. Peki diğer test de yüksek çıkarsa ne yapacağız? İlaç mı kullanıyoruz , diyet mi yapıyoruz?

Ilk etapta diyet yapıp bir süre kan şekerine bakıyorsun hergün ve not ediyorsun.Diyetle düzene girmişse diyete devam ve aralıklı şeker ölçüyorsun.Diyet düzenlemezse insülin başlanıyor.

Grip oldum been,dünden beri hapşırıyordum akşam boğaz ağrısı ve halsizliğe döndü.Çok hırpalamadan geçer inşallah.

Günaydın bacılarım,nasılsınız bakalım,herkese iyi,güzel haftalarrr

Son düzenleme:
Gunaydin canim. bende gecmisi okuyodum simdikk, bi onceki sayfada cok sasirdimm

Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee

herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun inş hemencik biteninden dr kontorolü olanlar güzel haberlerle gelsin.
haftaya çok yorgun başladım her yerim ağrıyo c.tesi pazar çarşı pazar gezdik oğluşumun giyimde tüm eksiklerini tamamladık çok şükür
tabi alışveriş esnasında mutluluktan yorgunluğumu anlamadım ama akşam eve gittiğimde bacaklarımın ve topuklarımın
ağrısından ağlıcak duruma kadar geldim

Gunaydinn ne guzel bitirmissiniz eksikleri canim, musmutlu gunlerde kullanin hepsini insallahh
Artik cok yurumeye dayanamiyoruz valla, bol bol oturcaz doguma kadar herhalde

Gunaydin canim. bende gecmisi okuyodum simdikk, bi onceki sayfada cok sasirdimm

Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee

Gunaydinn ne guzel bitirmissiniz eksikleri canim, musmutlu gunlerde kullanin hepsini insallahh
Artik cok yurumeye dayanamiyoruz valla, bol bol oturcaz doguma kadar herhalde

günaydın kızlar bende şimdi okudum üzüldüm duruma açıkcası bize dicek bisey düşmez sanırım
Özge cim teşekkür ederiz baya kolayladık çok şükür bi halı perde park yatak bebek arabası kaldı inş onlarıda gelcek h.sonu alcaz.
benim gözüm iyice korktu valla ayakalarım berbat ağrıyo daha ileriki zamanlarımı kestiremiyorum nasıl olucam o yüzden
nisan sonuna kadar alışveriş faslını kapatmayı planlıyorum

Bizim de bebek arabamiz besigimiz ve banyo setimiz kaldi. Tabi bi de ufak tefek ihtiyaclar, atesolcer, gogus pedi vs gibi eczane ihtiyaclari. Bebek arabasini dogumdan sonra alcam, digerleri icin de ozellikle son zamanlari bekliyorum, yurumek icin bahanem olsun diye yoksa yurumem ben hepten agirlasinca

Ben evlimutlunun kayniyim
DELİİİİİ Ben de eşimi arardım askerdeyken ısrarla kimsin dedi biri,ben de gökhanın amcaoğluyum ameliyat oldum dedim,hala anlatıp gülüyolar
maşallah bitirmişsin gülüm.bilgecanım sorma ya,sabaha kadar gözümü kırpmadım,eşim salonda yatmayı bile düşünüyo,ben çok kötü horluyorum malesef,sabah ellerimde uyuşma ve ağrı var ayaklarda da,hani onun için magnezyum içiyom ama bu horlamaya çare nbulamıyom,kendi horultuma uyanyom,napcağımı bilmiyom yaaa

Seninki daha guzelmiss

günaydın arkadaşlar önce geçmişi okuyup sonra slm vereyim dedim ama ciddi anlamda sinirlendim

beyefendi ve hanımefendinin durumuna yorum yapmak üzerime vazife değil yanlız bir noktaya takıldım sen eşin vakit geçirsin diye üyelik aç sonrada gizliden onu takip et yazdıkları seninle alakalı olunca hoppp müdahale et bana pekte etik gelmedi kaldıki eşiniz çokta yorum yapmamış sadece hamileliğinden olsa gerek hassaslaşmış ve üstü kapalı sıkılıyor olmasından bahsetmiş,sizde annesiniz demişsiniz sık sık unutmayınki eşinizde anne adayı şuan ilginize ve şevkatınize ihtiyacı var hakkınızda hayırlısı olsun ...

Gunaydin kizlar geçmişi bende okudum.. hic hosuma gitmedi bu durum adi üzerinde kk burasi bazen cok özel seyler konusulabiliyor arkadaşın eside girip okuyormuymus yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

editörlere gerekli bildiriyi yapın cnm ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…