- 16 Aralık 2013
- 22
- 8
- 18
- 35
Kizlar bende sizler gibi temmuz da dogum yapacagim kismetse. 2. Cocugum bu da erkek. Dun perinatalojiden son raporumu aldim kafasinin iki tarafinda bosluklar var. Down sendromu dendi. Moralim cok bozuk.
çok şükür canım az bi eksiğimiz kaldı inş. onlarıda en yakın zamanda tamamlarız.DELİİİİİBen de eşimi arardım askerdeyken ısrarla kimsin dedi biri,ben de gökhanın amcaoğluyum ameliyat oldum dedim,hala anlatıp gülüyolar
maşallah bitirmişsin gülüm.bilgecanım sorma ya,sabaha kadar gözümü kırpmadım,eşim salonda yatmayı bile düşünüyo,ben çok kötü horluyorum malesef,sabah ellerimde uyuşma ve ağrı var ayaklarda da,hani onun için magnezyum içiyom ama bu horlamaya çare nbulamıyom,kendi horultuma uyanyom,napcağımı bilmiyom yaaa
günaydın nagim kesinlikle sana katılıyorum çok üzücü ve can sıkıcı bir durumgünaydın arkadaşlar önce geçmişi okuyup sonra slm vereyim dedim ama ciddi anlamda sinirlendim
beyefendi ve hanımefendinin durumuna yorum yapmak üzerime vazife değil yanlız bir noktaya takıldım sen eşin vakit geçirsin diye üyelik aç sonrada gizliden onu takip et yazdıkları seninle alakalı olunca hoppp müdahale et bana pekte etik gelmedi kaldıki eşiniz çokta yorum yapmamış sadece hamileliğinden olsa gerek hassaslaşmış ve üstü kapalı sıkılıyor olmasından bahsetmiş,sizde annesiniz demişsiniz sık sık unutmayınki eşinizde anne adayı şuan ilginize ve şevkatınize ihtiyacı var hakkınızda hayırlısı olsun ...
ohhh iyi yapmışsınız canım güle güle kullansın kızçemizbizde dün ebebeğe gittik,çamaşırları yıkamak için deterjan,yumuşatacı,leke çıkarıcı aldım,sonra 3 paket 3lüıslak mendil aldık chicco marka,alt açma aldım,göğüs pedi,süt saklama kabı bir tane emzik aldım,abimize banyo arkadaşı aldık :)
bunları neden şimdiden aldın derseniz yıkama malzemelerini almak için gitmiştim diğerleride fiyat olarak uygundu ve ilk bebeğimde fazlasıyla kullanmıştık toplamda 98 tl tuttu ufak tefek eksiklerimiz kaldı
günaydın canım,ben de şüpheci yaklaşıyom artıkgünaydın kızlar diyeceğim ama kimin kız kimin erkek olduğunu bilemiyorum şuanda . geçmiş sayfada ki durum itici.
Ilk etapta diyet yapıp bir süre kan şekerine bakıyorsun hergün ve not ediyorsun.Diyetle düzene girmişse diyete devam ve aralıklı şeker ölçüyorsun.Diyet düzenlemezse insülin başlanıyor.
Grip oldum been,dünden beri hapşırıyordum akşam boğaz ağrısı ve halsizliğe döndü.Çok hırpalamadan geçer inşallah.
Günaydın arkadaşlar, durum etik pek etik değil. Demek ki yazdıklarımıza biraz daha fazla özen göstereceğiz. çok şükür cumartesi günü van'a gidebildik ve kendime iyi bir doktor buldum. çok ilgilendi, ayrıntılı usg'yi çektirdim, sonuçlar güzel çıktı. Bir sıkıntımız yok... Doğum hakkında bile konuştuk, biliyorsunuz benim bel fıtığım var, haaa birde plesanta rahme yakın olduğu için yüksek ihtimalle sezaryan yolu gözüküyor bana. Odaları bile gezdim, fiyatlarda gayet uygundu. Hemşireler gayet ilgiliydi. Içim nasıl rahatladı anlatamam. Bu hafta içi de şeker yüklemem var, inşallah bunda da bir sıkıntı çıkmaz da kafamız rahatlar. Herkesin bebeğini rabbim korusun, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin.....
Geçmiş olsun. Ay umarım diyetle geçerse insuline ihtiyaç duymam. Habire yedim durdum sonuç da böyle oldu. Boğazını tutsaydim belki böyle olmazdi.
Günaydın arkadaşlar, durum etik pek etik değil. Demek ki yazdıklarımıza biraz daha fazla özen göstereceğiz. çok şükür cumartesi günü van'a gidebildik ve kendime iyi bir doktor buldum. çok ilgilendi, ayrıntılı usg'yi çektirdim, sonuçlar güzel çıktı. Bir sıkıntımız yok... Doğum hakkında bile konuştuk, biliyorsunuz benim bel fıtığım var, haaa birde plesanta rahme yakın olduğu için yüksek ihtimalle sezaryan yolu gözüküyor bana. Odaları bile gezdim, fiyatlarda gayet uygundu. Hemşireler gayet ilgiliydi. Içim nasıl rahatladı anlatamam. Bu hafta içi de şeker yüklemem var, inşallah bunda da bir sıkıntı çıkmaz da kafamız rahatlar. Herkesin bebeğini rabbim korusun, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin.....
teşekkürler canım hastane ve doktor çok şey demekmiş bir kez daha anladım, rabbim kimseyi olanaksız bırakmasın. Inşallah senin şekerinde düşer, haftaya güzel haberlerle gelirsin...günaydın canım hoş geldin
çok sevindim iyi bir doktor hastane bulmuş olmana gözün aydın inş. Herşey yolunda gider şeker sonuçlarında güzel gelir
her zaman güzel haberle gelelim inş.
canım senin adına sevindim,geçen hafta ne karamsardın bu konuda rabbim,kolaylıkla,sağlıcakla evlatlarımızı kucağımız aalmayı nasip eder inşallah
ohhh iyi yapmışsınız canım güle güle kullansın kızçemiz
bizde c.tesi pazar gezdik durduk oğluşumun giyim yönünde tüm eksiklerini tamamladık çok şükür
bakım ürünleri biberonlar araba park yatak halı perde bunlar kaldı eksiğimiz
süt sağma makinası baktım kraft ın 99 tl di henüz onları araştırmadığım için almadım
gelcek hafta sonu da park yatak ve arabasını alıcaz nasip olursa en son bakım ürünleri biberonu bırakıcam
çünkü halan tam doğru bilgiye sahip değilim biraz araştırmamız gerekicek sanırım
bilgecim bende biberon almıcam baktık baktık karar veremedik,eşimde acil lazım olursa ben alırım hemen dedi almamaya karar verdik
bakım malzemeside almıcam abimizden şampuan vs var,pişik kremi olarakta sudokrem ve hametan alıcam oğlumda kullanmıştımuçuk fiyatlar vermeye gerek yok sonuçta etkisinden memnundum
süt sağma makinası içinde bekle cnm doğsun alırsın ben işe başlamadan 2 ay önce almıştım süt biriktirmek için onuda lansinohun manuelini aldım hem uygundu fiyatı hemde çok memnun kaldım tansiyem pompalı olmasın hani şu tansiyon aletine hava basab pompalardan onlar sağmıyo malesef
gözün aydın cnm sonunda aklına yatan bir dr bulabildin bebişinde iyiymiş daha ne olsun
canım pişik kremi için sölediğin isimleri not aldım sanırım onları eczaneden bulabiliriz bu konuda çok bilgisizim o yüzden acele etmek istemiyorum bende almak için ve daha öncede demiştim ya çok ucuk rakamlar ödemeye gerek varmı sebamettin pişik kremine baktım dün 25 tl dedi parça parça topladın mı rakamlar çok yüksek gerçekten süt sağma makinası içinde hemen almıcam bende rapora bi çıkayım büyük ihtimalle işe gei dönicem ama belkim dönmicek olursam boşuna para vermeyelim biberonlar konusunda da yeni doğan için neler gerekli hiç bir bilgim yok o yüzden alamadım halan bişey bir iki 125 ml alsak yeterli olur diye düşünüyorum ama bakalım bilmeden almayalım
Ben emzik de biberon da kullanmayi dusunmuyorum, calismiyorum da zaten bas edebilirim diye dusunuyorum. Ne dersin nagi:44: mumkun olabilir mi boyle biseyyanında bulunsun istiyosan 125 ml yeterli
bişey itiraf edeyim ben oğlumda weenin paketini almıştım içinde 2 biberon,1 emzik,1 dişlik ve bir önlük vardı halende var o şekilde paketler bebedorda çıkarmış,tabi o zamanlar bişey bilmiyodum ve etrafımdaki insanlarda bu konularda bişey demedi biberon ben işe başlayıncaya kadar kullanmadık ama emziği aldı sonrasında biberonda da sıkıntı yaşamadım acemi şansı diyelimbazen bilmemek en iyisi sanırım
birde en iyisi bile olsa biberon ve emzik en sık değiştirilen ürünler aklınızda olsununutmadan anne sütü kullanılacaksa cam biberon önerilmiyomuş bunuda yeni öğrendim :44:
yanında bulunsun istiyosan 125 ml yeterli
bişey itiraf edeyim ben oğlumda weenin paketini almıştım içinde 2 biberon,1 emzik,1 dişlik ve bir önlük vardı halende var o şekilde paketler bebedorda çıkarmış,tabi o zamanlar bişey bilmiyodum ve etrafımdaki insanlarda bu konularda bişey demedi biberon ben işe başlayıncaya kadar kullanmadık ama emziği aldı sonrasında biberonda da sıkıntı yaşamadım acemi şansı diyelimbazen bilmemek en iyisi sanırım
birde en iyisi bile olsa biberon ve emzik en sık değiştirilen ürünler aklınızda olsununutmadan anne sütü kullanılacaksa cam biberon önerilmiyomuş bunuda yeni öğrendim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?