2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben emzik de biberon da kullanmayi dusunmuyorum, calismiyorum da zaten bas edebilirim diye dusunuyorum. Ne dersin nagi:44: mumkun olabilir mi boyle bisey

emzik emmeyen bebek varmı ki kız valla bilmediğimden soruyom ha yanlış anlama
bide belli zaman sonra anne sütü yanında ek gıdalarda olucak o zaman mecbur biberon kullancaz

Bu arada cumartesiden beri su icmekten bitap dustum gunde en az 3 lt icmeye calisiyorum,yazmistim haftasonu, suyum sinirdaymis diye:26: insallah artar yaa. Gerci tuvalette yasam alani olusturcam yakinda ama napalim artsin yeterki

BEN ŞUAN OĞLUMUN POPİŞİ İÇİN ve cildi için bepanten kullanıyorum memnunum cilt ve pişk kremi ayrı ayrı tabi nuk şuanda iyi bir marka fiyatıda öyle

ben şuna inanıyorum bebeği neye alıştırırsan yani cildi öyle gidiyo bende niveayla başlamıştım öylede gitti Allah'tan mustela falan almamıştım ocağımıza incir ağacı dikerdik

emzik emmeyen bebek varmı ki kız valla bilmediğimden soruyom ha yanlış anlama
bide belli zaman sonra anne sütü yanında ek gıdalarda olucak o zaman mecbur biberon kullancaz

Becerebilirsem olacak bilge) benim arkadasimin kizi 6aylik emzik vermedi hic. Biberonu da bilemiyorum, zaman gosterir ihtiyac duyarsam tabiki alirim simdilik boyle olsun diyorum. Bunu gerceklestirebilirsem yazarim size de

Bu arada cumartesiden beri su icmekten bitap dustum gunde en az 3 lt icmeye calisiyorum,yazmistim haftasonu, suyum sinirdaymis diye:26: insallah artar yaa. Gerci tuvalette yasam alani olusturcam yakinda ama napalim artsin yeterki

artar canım inş. normalde az mı içiyodun suyu benim hamile kalmadan öcnede şuanda da günde en az 4,5 5 lt içiyorum ama zoraki değil benim
suyu çok seviyorum bazen not ediyorum işyerinde ne kadar içmişim diye sadece işte 4 lt geçiyo

Masallahhhhh okadar suyu nasil iciyosun kizz ne guzel. Ben 2lt ancak iciyorumdur onceden. Simdi zor geldi bu kadari

Ben emzik de biberon da kullanmayi dusunmuyorum, calismiyorum da zaten bas edebilirim diye dusunuyorum. Ne dersin nagi:44: mumkun olabilir mi boyle bisey

mümkün tabi şekerim sinirlerim çok sağlam diyosan mümkün gaz sancısı falan olunca kurtarıcı oluyo birde biberona geçişte kolay oluyo gün boyu cık cık ağzında tutmayınca kolay bırakıyo biz bitek uykuya dalışlarda kullandık 1 yaşındaydı sanırım keni götürdü dedim bitti gitti

bende zorla su içiyorum ya su wc su wc ellerim çatladı yıkamaktan

Becerebilirsem olacak bilge) benim arkadasimin kizi 6aylik emzik vermedi hic. Biberonu da bilemiyorum, zaman gosterir ihtiyac duyarsam tabiki alirim simdilik boyle olsun diyorum. Bunu gerceklestirebilirsem yazarim size de
hadi bakalım inş. başarırsın ay ne güzel o günlerde gelicek dimi kız valla ne heycanlı

doğru sölüyosun bende en başta neye alıştırırsak öyle gider diye düşünüyoprum bi arkadaş mustela nın iki üç şişe bişeyini verdi ama ne olduğunu bile bilmiyorum onların ben en yiisi onları hiç kullanmayım direk dalin veya chico alayım

günaydın güzel anneler ve melekleri.
bizde oğlumun park yatağı nevresimini aldık :)
günaydın canım hoş geldin güle güle kullansın oğluş ne güzel hafta sonu alışverişlerle geçmiş sanırım ne heycanlı şu alışveriş olayı ya

Masallahhhhh okadar suyu nasil iciyosun kizz ne guzel. Ben 2lt ancak iciyorumdur onceden. Simdi zor geldi bu kadari

benim için çok kolay yarım lt şişem var dolduruyorum içiyorum yarım saat sonra vc ye vc den gelince şişeyi tekrar dolduruyorum tekrar vc ye :)))
sadece yeemk arasında su içmeyi sevmem onun dışında her daim elimde su şişesi vardır seviyorum ama ben su tiryakisiyim

merhaba hanımlar bende Allah izin verirse 8 temmuzda 3.oğlumu kucağıma alacağım inşallah uzun bir aradan (10 sene) sonra yeniden başlayacağım için sanki ilkmiş gibi geliyor bir çok şeyi unutmuşum gibi yada öncekiler acemilikde nasıl yaşandı bilemiyorum yeniden alışveriş listesi oluşturdum ama eşim ısrarla henüz erken diyor sizlerin yazdıklarını okuyunca hiçde erken olmadığını düşünüyorum birde vücudumda çatlaklar oluşmaması için ne önerirsiniz ben şimdiye kadar kantoron yağı kullanıyordum herhangi bir etkisi olup olmadığı konusunda bilgim yok sadece elimin altında o vardı vücudumu yumuşatması için şimdilerde ise eczacım bepantol ün hamilelik dönemi çatlak kremini verdi sizler ne kullanıyorsunuz bugüne kadar ne kadar kilo aldınız ben hamile olduğum andan itibaren mart aynın ortalarına kadar bir hızla 10 kilo aldım şimdi ise çok şükür bir aydır aynı kiloda sayıyorum bide doktorum geçtiğimiz ay organ taramasında bebeğimin böbreklerinde biraz büyüme olduğunu ve takibe almamız gerektiğini söyledi bu neden olur acaba herhangi bir fikri olan varmı erkek bebeklerde biraz farklı olabileceğini söyledi sizler ne durumdasınız.

Bobreklerin durumu halledilebilir dedi doktor dogumdan sonra suyunu bosaltiyolarmis ama kafasindaki kusur canimi cok sıkıyor. Allah hemizin yardimcisi olsun.

İnsallah bakalim.gorcez zamani gelince
Ayy tuvaleti sormaa, evin diger kisimlarindan daha fazla vakit geciriyorum artik orda
Aynen canim cok heycanli yaaa. Haziran gelsim dogumlar da baslar merak ederiz bi gun girmesek dogurdu mu acaba derizzz ayyy sonra da oglum kucagimda evimizdeyiz falan yazsak hayirlisiylaaa

Gercekten cok iyiymis bilgeee bende alisirim insallahh

Günaydın bacılarım,nasılsınız bakalım,herkese iyi,güzel haftalarrr

Gunaydin canim. bende gecmisi okuyodum simdikk, bi onceki sayfada cok sasirdimm

Ben evlimutlunun kayniyim

günaydın güzel anneler ve melekleri.
bizde oğlumun park yatağı nevresimini aldık :)

Merhabalar, nasılsınız bakalim?

öncelikle hayırlı huzurlu haftalar

geçmişi okudum birazda olsa aman neler olmus bide kadına o kadar yardımcı olaka dedık ayıppp ayrıca nihayetinde oda bi anne yeni gelen arkadaslşar hoşgelmişler bebeklerine alışveriş yapan arkadaşlarımda güle güle sağlıkla giydirsin inş.gelelim bana hastaneden az önce geldim bebeğim 999 gr olmus 35 cm dr masallah onden gıdıyor dedi bebeğin 1 hafta kadar ama ılk ultrasona gore degerlendirelım biz dedi ...şeker yüklememi yaptırdım aclık 73 cıktı toklugu soylemedıler saat 13:30 da ogrenıcem sonucumu dr bizden haberler şimdilik böyle herşeyin hayırlısı artık

Boyle soyler okuyunca umudum artiyor. Kendi doktorum arastirma hastanesine yonlendirdi oradan aldim sonuclari. Tekrar baska bi yerde baktirmak korkutuyor beni. Bebegin kafasina mr istedi emin olmak icin doktor ama bebege eziyet etmek gibi geliyor. Sonuc kotu de olsa bi faydasi tedavisi yok.dua edip dogumu bekliycem ben. Rabbim herkesin evladini bagislasin bizlere..

sevgicim hoş geldin canım hadi bakalım inş. güzel sonuçlar alırsın açlık gayet iyi çıkmış ya inş toklukta iyi çıkar oğluşada maşallahhh benimde ortalama değerde 5 gün önde görünüyor ama onu baz almıyo dr adet tarihine göre olanı baz alıyo 1 kg olmuş artık ne güzel ya acep biz kaç kg olduk çok merak ediyorum perşembe şeker için tekrar gitcem inş. dr ultrasyona alır pek alcanı sanmıyorum ama babamla gitcez babamda özledim ben dr sölerim bi göstersin falan diyo ya bakalım hadi bakalım 13,30 bekliyoruz şimdi inş. güzel şeyler yazıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…