2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnmmmm cok sağol valla dr um da dedi masaalh senın bebiş biraz iri olacak hiç sana cekmiycek dedi ama bana benzetti yuzunu falan bakalım hayırlı sonuclar alalımda..bilgecim böbreğindeki genişleme büyümüş moralim bozuldu ona ama dr sıkıntı stres yapma dedi kendine bu tedavisiz bi poblem değil dedi bakalım takibe aldılar ama bn pek düşünmek istemiyorum sıkıntı etmek istemiyorum..

canım iyi bir dr. bulmana coook sevindim bak kafaya takmamak lazım hicbirseyi ne güzel bebisinide gormussun ooohhhhh
uzat bakim yanagını

ben geldim

nasılım anlatim mi
yok anlatmicam bıktınız benden yahu:26:
uzatın bakim yanakları

kucuk bir olay
dun oyun oynuyoruz kızımla 9 un ustune 6 attı olmaz o altı dedim cevap ters cevir aynı sey bosver dedi

Masallah sana o kadar su içtiğimi düşünemiyorum yahu
aylaradır su içmiyordum yeni yeni başladım içmeye oda buz gibi olursa içebiliyorum
evet itiraf ben tuhaf bir hamileyim

Masallah sana o kadar su içtiğimi düşünemiyorum yahu
aylaradır su içmiyordum yeni yeni başladım içmeye oda buz gibi olursa içebiliyorum
evet itiraf ben tuhaf bir hamileyim

Su icmek lazim normalde de iyi icerim ama yetmio. Idrar yollari enfeksiyonunu da engelliyomus su icmek. Bol sulu gunler kizlarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım seni daha en basında okurken aman 3 erkek zordur Allah yardımcısı olsun dedim sonra kahkahayı bastım zira ben 4. cocugumu bekliyorum ve benimkide erkek (3. erkeğim olacak İnsallah)
Saglıkla kucağımıza alır evlerimize döneriz İnsallah

arkadaşlar bende cleksan 4000 kullanıyorum..onceden gobekten vuruyyordum ama bebısım buyuyunce olmadı...şimdi bacaktan vuruyorum kolumdan çok morartıyorum...benim dr umda zamanı gelınce kararlastırırız dedı ikisinide yapabılırsın dedi...bugun kontrolum var bakalım yenı yorum yapcakmı:)

Sana da geçmiş olsun yorum yaparsa mutlaka haber ver canım çok merak ediyorum benim doktorum sanki sezaryen yapacakmış izlenimi verdi ama ben normal isterim dedim diye bir şey söylemedi gibi geldi bize. Birde bende göbekten vuruyordum bacağa geçtim ama bacağa iğneyi sokarken çok zorlanıyorum benim bacaklarımın üst kısmı biraz dolgun onun için mi o kadar zorlanıyorum acaba

Bende ayni durumdayim. Bide puset var kara kara dusundugum

Evt cnm saol bende netten baktim buna.ama karar veremedim.genismi ici birde 2 katli mi bazilari 3 katli oluyormus.

Bebek arabasini kraftin arkasi yatan baston pusetleri var onu mu alsam diyorum bilemedim. Hafif ve kolay tasinabilir olmasi cok onemli benim icin

Bebek arabasini kraftin arkasi yatan baston pusetleri var onu mu alsam diyorum bilemedim. Hafif ve kolay tasinabilir olmasi cok onemli benim icin

Benim icinde hafif olmasi cok onemli tek basima kullanmam gerekecek.otobuslerde almiyormus arabayi oyle acik haliyle.cok bakindim ama cok kullanislilar var ancak agirlar.esim bulmus bitane wei-b die bi marka avrupanin en hafif arabasiymis.onada baktim.ozelliklerinde 0+ kullanim yaziyor anlayamadim bi türlü. Kacvyasina kadar kullanabilecegimi

Soyledigin markaya baktim hemen sanirim baston olaninindan bahsediyosun kraftinki de ayni bu sekilde. Karafti 2 3 yasa kadar kullanabilirsiniz demislerdi. Gercekten bebek arabasi onemli tasimasi ayri bi dert cunku. Ozellikle de tekbasina kullanma acisindan rahat olan baston tipliler. Ama arkasi yatan olmasi onemli yoksa yeni doganlara kullanamazsin

seker yüklemesini herkes yaptırmış nerdeyse ben yaptırmicam digerlerindede yaptıramamıştım bundada kalkısmicam
ne zaman yaptırmaya kalksam hooop hemen istifra ettim tabi bu denemeler neticesinde testi yapamadıkları için dr.da bosver demişti
zira icerde durmayan seyin testi olmuyor
bundada icemicegime eminim o yüzden yaptırmam zaten kilo alımımda az ve tatlıda yemiyorum aşırı yemiyorum hatta azıcık yiyorum
yaniii acıııımmmm ama canım yemek istemiyor

O markanin travel olanina bak cnm.sanirim wei-b 1010 markasi.esim gormus cok begenmis

canım benim ya dr dediğin gibi hem ben onu çok duyuyorum erkek bebeklerde daha çok olan bişeymiş ama düzeliyormuş doğuma kadar diye duydum hep inş. doğuma kadar toparlıcak paşamızda kendini Rabbim dermanı olmayan dert vermesin bu arada sonuçlar için saat yaklaştı hadi inş. güzel haberler verirsin bize

O markanin travel olanina bak cnm.sanirim wei-b 1010 markasi.esim gormus cok begenmis

Baktim cnm ama tercih etmem sanirim. Cunku katlamak icin demirini ayri katliyosun. Yatacagi kismi cikariyosun benim icin tek parca olmasi onemli. Hani hafiflik acisindan iyidir bisey diyemem belki en hafifidir ama parcalanip katlanmasi skinti yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…