Slm kizlar.nasil bi park yatak almaliyim.hicbi fikrim yok
sevgicim hoş geldin canım hadi bakalım inş. güzel sonuçlar alırsın açlık gayet iyi çıkmış ya inş toklukta iyi çıkar oğluşada maşallahhhbenimde ortalama değerde 5 gün önde görünüyor ama onu baz almıyo dr adet tarihine göre olanı baz alıyo 1 kg olmuş artık ne güzel ya acep biz kaç kg olduk çok merak ediyorum perşembe şeker için tekrar gitcem inş. dr ultrasyona alır pek alcanı sanmıyorum ama babamla gitcez babamda özledim ben dr sölerim bi göstersin falan diyo ya bakalım hadi bakalım 13,30 bekliyoruz şimdi inş. güzel şeyler yazıcaksın
Günaydın arkadaşlar, durum etik pek etik değil. Demek ki yazdıklarımıza biraz daha fazla özen göstereceğiz. çok şükür cumartesi günü van'a gidebildik ve kendime iyi bir doktor buldum. çok ilgilendi, ayrıntılı usg'yi çektirdim, sonuçlar güzel çıktı. Bir sıkıntımız yok... Doğum hakkında bile konuştuk, biliyorsunuz benim bel fıtığım var, haaa birde plesanta rahme yakın olduğu için yüksek ihtimalle sezaryan yolu gözüküyor bana. Odaları bile gezdim, fiyatlarda gayet uygundu. Hemşireler gayet ilgiliydi. Içim nasıl rahatladı anlatamam. Bu hafta içi de şeker yüklemem var, inşallah bunda da bir sıkıntı çıkmaz da kafamız rahatlar. Herkesin bebeğini rabbim korusun, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin.....
artar canım inş. normalde az mı içiyodun suyu benim hamile kalmadan öcnede şuanda da günde en az 4,5 5 lt içiyorum ama zoraki değil benim
suyu çok seviyorum bazen not ediyorum işyerinde ne kadar içmişim diye sadece işte 4 lt geçiyo
Masallah sana o kadar su içtiğimi düşünemiyorum yahu
aylaradır su içmiyordum yeni yeni başladım içmeye oda buz gibi olursa içebiliyorum
evet itiraf ben tuhaf bir hamileyim
merhaba hanımlar bende Allah izin verirse 8 temmuzda 3.oğlumu kucağıma alacağım inşallah uzun bir aradan (10 sene) sonra yeniden başlayacağım için sanki ilkmiş gibi geliyor bir çok şeyi unutmuşum gibi yada öncekiler acemilikde nasıl yaşandı bilemiyorum yeniden alışveriş listesi oluşturdum ama eşim ısrarla henüz erken diyor sizlerin yazdıklarını okuyunca hiçde erken olmadığını düşünüyorum birde vücudumda çatlaklar oluşmaması için ne önerirsiniz ben şimdiye kadar kantoron yağı kullanıyordum herhangi bir etkisi olup olmadığı konusunda bilgim yok sadece elimin altında o vardı vücudumu yumuşatması için şimdilerde ise eczacım bepantol ün hamilelik dönemi çatlak kremini verdi sizler ne kullanıyorsunuz bugüne kadar ne kadar kilo aldınız ben hamile olduğum andan itibaren mart aynın ortalarına kadar bir hızla 10 kilo aldım şimdi ise çok şükür bir aydır aynı kiloda sayıyorum bide doktorum geçtiğimiz ay organ taramasında bebeğimin böbreklerinde biraz büyüme olduğunu ve takibe almamız gerektiğini söyledi bu neden olur acaba herhangi bir fikri olan varmı erkek bebeklerde biraz farklı olabileceğini söyledi sizler ne durumdasınız.
Merhabalar, nasılsınız bakalim?
Evet canım Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür evlatlarımız için her şey . Ben de yeni bacağa geçtim öncesinde göbekten vuruyordum çok zormuş bacaktan vurmak sabah gözlerimi açınca aklıma geliyor yine vuracağım nasıl olacak diyeneyse Rabbim bebeğime sağlık versin yeter ki iğne bir şekilde vururum da ben doktoruma sordum doğum nasıl olacak diye o da o zaman bir gelsin bakarız sen nasıl istersin dedi ben de ben normal isterim dedim ama bakarız dedi korkutmamak için mi öyle söyledi acaba . Ben sana o zaman gelince söylerim tehlike görürsem sezaryene alırım dedi .
arkadaşlar bende cleksan 4000 kullanıyorum..onceden gobekten vuruyyordum ama bebısım buyuyunce olmadı...şimdi bacaktan vuruyorum kolumdan çok morartıyorum...benim dr umda zamanı gelınce kararlastırırız dedı ikisinide yapabılırsın dedi...bugun kontrolum var bakalım yenı yorum yapcakmı:)
Bende ayni durumdayim. Bide puset var kara kara dusundugum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ayni durumdayim. Bide puset var kara kara dusundugum
tatlım biz kraftın bir modelini aldık. aldık derken eşimin çok yakın arkadaşı hediye etti sağolsun. kurması kaldırması çok kolay gerçekten .müzikli dönencesi var. sallanabiliyor.Eki Görüntüle 1055547
fotoyuda ekledim sanırım.
Bebek arabasini kraftin arkasi yatan baston pusetleri var onu mu alsam diyorum bilemedim. Hafif ve kolay tasinabilir olmasi cok onemli benim icin
Benim icinde hafif olmasi cok onemli tek basima kullanmam gerekecek.otobuslerde almiyormus arabayi oyle acik haliyle.cok bakindim ama cok kullanislilar var ancak agirlar.esim bulmus bitane wei-b die bi marka avrupanin en hafif arabasiymis.onada baktim.ozelliklerinde 0+ kullanim yaziyor anlayamadim bi türlü. Kacvyasina kadar kullanabilecegimi
Soyledigin markaya baktim hemen sanirim baston olaninindan bahsediyosun kraftinki de ayni bu sekilde. Karafti 2 3 yasa kadar kullanabilirsiniz demislerdi. Gercekten bebek arabasi onemli tasimasi ayri bi dert cunku. Ozellikle de tekbasina kullanma acisindan rahat olan baston tipliler. Ama arkasi yatan olmasi onemli yoksa yeni doganlara kullanamazsin
cnmmmm cok sağol valla dr um da dedi masaalh senın bebiş biraz iri olacak hiç sana cekmiycek dedi ama bana benzetti yuzunu falan bakalım hayırlı sonuclar alalımda..bilgecim böbreğindeki genişleme büyümüş moralim bozuldu ona ama dr sıkıntı stres yapma dedi kendine bu tedavisiz bi poblem değil dedi bakalım takibe aldılar ama bn pek düşünmek istemiyorum sıkıntı etmek istemiyorum..
O markanin travel olanina bak cnm.sanirim wei-b 1010 markasi.esim gormus cok begenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?