2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırdım. Sonuçları 3 gibi alacağım. Sizi bilgilendiririm. :) dua edin lütfen. Sonuçlar iyi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım inş. güzel haberlerini yazıcaksın aman herkezin iyi çıksın ya

Yakindan incelemedim cnm ama illaki cikarmadan katlanmasi gerekiyor canli bakicam ona da.

inş canım inş. güzel haberlerini yazıcaksın aman herkezin iyi çıksın ya

İnşallah . Evet ya herkesin iyi çıksın. Allah yardımcısı olsun hepimizin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

YA arkadaş saat 12:30 ye yemek yedim,şu an açlıktan ölüyorum resmen

Son düzenleme:
Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee

Ben evlimutlunun kayniyim

günaydın kızlar diyeceğim ama kimin kız kimin erkek olduğunu bilemiyorum şuanda . geçmiş sayfada ki durum itici.

:)))))
Hadi tahmin edin bakalim ben kimim?

Tünaydın kızlar ve minnoşlar...
Hepimize güzel sağlıklı hafta olsun inşallah...

bilgecim. güle güle giysin, eskitsin oğluşun cicileri. çok merak ediyorum ama azıcık resim koy :) kumaşçıya gıdecektınız orda da resım cekecektın. bekliyorum ama ama ama

Günaydın bacılarım,nasılsınız bakalım,herkese iyi,güzel haftalarrr

Gunaydin canim. bende gecmisi okuyodum simdikk, bi onceki sayfada cok sasirdimm

Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee

geçmişi okurken yarıda bıraktım. cunku yazamadım 3 gundur ama takıp edıyordum sayfalar bırıkmesın dıye.

daha once elifbuse nin hesbından bıraz huylanmıştım. ama kimseye bısey demedım açıkçası. benım eşimde bilir kaç yıldır uyeyım buraya lakın 1
seferde meraklanmamıştır. değil buraya benım bılgısayarıma dokunmaz. Bunun ekstra bır durum olduğunu da düşünmüyorum, bu karşılıklı saygıdır.

elifbusenın yazdığı zamanların hepsi aynı tarz değildi. ve ben cıdden acaba oluyordum.Öncelikle burdaki durum hamile bir arkadaşımız ve konuşacak kımsesı olmayınca ıkı satır yazmış. hepimiz iniş çıkışlar yasıyoruz bu donemde...
ama beyefendi maşallah dokturmus.... Herşeyden öte bu bir saygısızlık.... Burası adı üzerinde Kadınlar Kulubu....................
yazdıklarına zaten söylenecek yok. bır kendı insan evladı sankı o kızında anası var.. ''evladınız, evladınızın kayınbabası vs vs''....

beyfendı netcafecıymıs.. 5 yıl cafe işlettim ben... bir bilgisayarı elime aldığım zaman o bilgisayar sahıbı ne yapmış ne etmıs kitabını yazarım. o kızın hıcbır ozelını bırakmadığına emınım...

beyfendı once eşine ve özeline saygı gostersın.. Sonra da bize ve buraya... buyuk terbıyesızlık... bır burda eksık kaldınız dımı!!! bırde bız kadınlara derler, ''meraklı vs '' diye... Madem eşinizi ihmal edicek kadar yoğun çalışıyorsunuz bos zamanlarınızda KKya gırecegınıze eşinizle ilgilenin beyefendi...

Sonuna kadar haklisin canim. Cook gereksiz bi mesajdi

kızlarrr bizde haftasonu eşimle bebişimizin eksiklerini tamamladık. odasını aldık. 15 gün sonra gelecek. bebek arabasını amcası almıştı onu teslim aldık. banyo küveti kovası filesini aldık. iç zıbın eldiven hastane çıkışı aldık. unutmadan ayrıca hastane ve diğer zamanlarda kullanmak için çanta ,son olarak ta crsystal baby ana kucağını aldık. güle güle kullansın minik serçem

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm. ahmet yalınkaya nerede acaba.ben eşimle gidiyorum mahmut iyi şimdilik bakalım hayırlısı yarın gideceğim doktora.
acil olduğunu söyleyip girseydiniz keşke şimdi nasılsın iyimisin cnm...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ya bende dün cevap verdim kim kimmiş ya anlayamadım eşimi üyelik açmış konuşuyormuş yani şu mutsuzum diyen arkadaşmı anlayamadım...

hayırlı olsun canım güle güle kullanın,ben daha başlamadım,kv bisürü şey aldım diyo,ne aldığını geldiğinde bi getirirse göreyim de ona göre eksikleri alalım

üzme kendini cnm ALLAH tan umud kesilmez doğduğunda bir bakarsın sapasağlam inş dua ile kal tüm hamile arkadaşlarımız yavrularını sağlıkla kucağına alsınlar inş...

Rabbim sonuç bekleyenlere güzel haberle nasip etsin inşallah..

ayyy çok güzel bihtercim... güle güle kullansın mışıl mışıl uyuşunda buyuşun bıdık :)

Kimse yardim etmeyecek sanirim:-( bebek arabasinida arastirmaktan helak oldum diyebilirim ve hicbirsey almadim daha :-(

canım biz travel olanlardan aldık sunnybaby sb 750 royal model. herkesin beklentisi farklı bebiş arabasında ben oturaklı, tepsili ve çift yonlu bır araba ıstıyordum. bu modelde tam ıstedıgım gıbıydı

ayyii canım güle güle kullansın. haftasonu mınnoslara bayram olmuş :))) bır suru ciciler alınmış :)

kızlar çanta konusunda cok asabım bozuldu aşırı pahalı çanta fiyatları. rica etsem alanlar ne marka kaça aldı nasıl bırsey aldınız yazarmısınız..

Kızlar merhaba bana yardımcı olur musunuz su an cok tedirginim.
Tansiyon degerleriniz nasil?
Son doktor muayenemde 11 e 7 çıkmıştı fakat dun evde fenalastim eczanede ölçtürdüm 14 e 6 çıktı yuksek mi simdi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…