Evt cnm saol bende netten baktim buna.ama karar veremedim.genismi ici birde 2 katli mi bazilari 3 katli oluyormus.
Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırdım. Sonuçları 3 gibi alacağım. Sizi bilgilendiririm. :) dua edin lütfen. Sonuçlar iyi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baktim cnm ama tercih etmem sanirim. Cunku katlamak icin demirini ayri katliyosun. Yatacagi kismi cikariyosun benim icin tek parca olmasi onemli. Hani hafiflik acisindan iyidir bisey diyemem belki en hafifidir ama parcalanip katlanmasi skinti yaratabilir
inş canım inş. güzel haberlerini yazıcaksın aman herkezin iyi çıksın ya
Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee
Ben evlimutlunun kayniyim
günaydın kızlar diyeceğim ama kimin kız kimin erkek olduğunu bilemiyorum şuanda . geçmiş sayfada ki durum itici.
herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun inş hemencik biteninden dr kontorolü olanlar güzel haberlerle gelsin.
haftaya çok yorgun başladım her yerim ağrıyo c.tesi pazar çarşı pazar gezdik oğluşumun giyimde tüm eksiklerini tamamladık çok şükür
tabi alışveriş esnasında mutluluktan yorgunluğumu anlamadım ama akşam eve gittiğimde bacaklarımın ve topuklarımın
ağrısından ağlıcak duruma kadar geldim
Günaydın bacılarım,nasılsınız bakalım,herkese iyi,güzel haftalarrr
Gunaydin canim.bende gecmisi okuyodum simdikk, bi onceki sayfada cok sasirdimm
Abbaaoowwwww kız yeni gördüm,c.tesi günü de yazmış,sıkılıyom,bunalıyom falan ben de kalk yemek yap kaldır totonu filan dedimm,anaaa,şimdi kim kimdir,emin olamam da,sen kimsin bakimm de heleee
günaydın kızlar bende şimdi okudum üzüldüm duruma açıkcası bize dicek bisey düşmez sanırım
Özge cim teşekkür ederiz baya kolayladık çok şükür bi halı perde park yatak bebek arabası kaldı inş onlarıda gelcek h.sonu alcaz.
benim gözüm iyice korktu valla ayakalarım berbat ağrıyo daha ileriki zamanlarımı kestiremiyorum nasıl olucam o yüzden
nisan sonuna kadar alışveriş faslını kapatmayı planlıyorum
DELİİİİİBen de eşimi arardım askerdeyken ısrarla kimsin dedi biri,ben de gökhanın amcaoğluyum ameliyat oldum dedim,hala anlatıp gülüyolar
maşallah bitirmişsin gülüm.bilgecanım sorma ya,sabaha kadar gözümü kırpmadım,eşim salonda yatmayı bile düşünüyo,ben çok kötü horluyorum malesef,sabah ellerimde uyuşma ve ağrı var ayaklarda da,hani onun için magnezyum içiyom ama bu horlamaya çare nbulamıyom,kendi horultuma uyanyom,napcağımı bilmiyom yaaa
günaydın arkadaşlar önce geçmişi okuyup sonra slm vereyim dedim ama ciddi anlamda sinirlendim
beyefendi ve hanımefendinin durumuna yorum yapmak üzerime vazife değil yanlız bir noktaya takıldım sen eşin vakit geçirsin diye üyelik aç sonrada gizliden onu takip et yazdıkları seninle alakalı olunca hoppp müdahale et bana pekte etik gelmedi kaldıki eşiniz çokta yorum yapmamış sadece hamileliğinden olsa gerek hassaslaşmış ve üstü kapalı sıkılıyor olmasından bahsetmiş,sizde annesiniz demişsiniz sık sık unutmayınki eşinizde anne adayı şuan ilginize ve şevkatınize ihtiyacı var hakkınızda hayırlısı olsun ...
Gunaydin kizlar geçmişi bende okudum.. hic hosuma gitmedi bu durum adi üzerinde kk burasi bazen cok özel seyler konusulabiliyor arkadaşın eside girip okuyormuymus yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)))))
Hadi tahmin edin bakalim ben kimim?
:)))))
Sonuna kadar haklisin canim. Cook gereksiz bi mesajdiTünaydın kızlar ve minnoşlar...
Hepimize güzel sağlıklı hafta olsun inşallah...
bilgecim. güle güle giysin, eskitsin oğluşun cicileri. çok merak ediyorum ama azıcık resim koy :) kumaşçıya gıdecektınız orda da resım cekecektın. bekliyorum ama ama ama
geçmişi okurken yarıda bıraktım. cunku yazamadım 3 gundur ama takıp edıyordum sayfalar bırıkmesın dıye.
daha once elifbuse nin hesbından bıraz huylanmıştım. ama kimseye bısey demedım açıkçası. benım eşimde bilir kaç yıldır uyeyım buraya lakın 1
seferde meraklanmamıştır. değil buraya benım bılgısayarıma dokunmaz. Bunun ekstra bır durum olduğunu da düşünmüyorum, bu karşılıklı saygıdır.
elifbusenın yazdığı zamanların hepsi aynı tarz değildi. ve ben cıdden acaba oluyordum.Öncelikle burdaki durum hamile bir arkadaşımız ve konuşacak kımsesı olmayınca ıkı satır yazmış. hepimiz iniş çıkışlar yasıyoruz bu donemde...
ama beyefendi maşallah dokturmus.... Herşeyden öte bu bir saygısızlık.... Burası adı üzerinde Kadınlar Kulubu....................
yazdıklarına zaten söylenecek yok. bır kendı insan evladı sankı o kızında anası var.. ''evladınız, evladınızın kayınbabası vs vs''....
beyfendı netcafecıymıs.. 5 yıl cafe işlettim ben... bir bilgisayarı elime aldığım zaman o bilgisayar sahıbı ne yapmış ne etmıs kitabını yazarım. o kızın hıcbır ozelını bırakmadığına emınım...
beyfendı once eşine ve özeline saygı gostersın.. Sonra da bize ve buraya... buyuk terbıyesızlık... bır burda eksık kaldınız dımı!!! bırde bız kadınlara derler, ''meraklı vs '' diye... Madem eşinizi ihmal edicek kadar yoğun çalışıyorsunuz bos zamanlarınızda KKya gırecegınıze eşinizle ilgilenin beyefendi...
enişte sen misin ya nasılsın:)))))
Tünaydın kızlar ve minnoşlar...
Hepimize güzel sağlıklı hafta olsun inşallah..
Geçmiş olsun cnm. ahmet yalınkaya nerede acaba.ben eşimle gidiyorum mahmut iyi şimdilik bakalım hayırlısı yarın gideceğim doktora.Cnm kusura bakma baya bi hastaydm yazamadm.. evet mahmut erdemogluna gidiodum simdi degistirdim.. ahmet yalinkayaya gidiom.. mahmut cok ilgisiz bi doktor ve genesis rezalet bi hastane kanamam vardi yine de sırami beklemek zorunda kaldm randevu alip gidiodum ama mahmut yogun oldugu icin ilgi felan göstermiodu ama insaALLAH sen memnunsundr canm...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ya bende dün cevap verdim kim kimmiş ya anlayamadım eşimi üyelik açmış konuşuyormuş yani şu mutsuzum diyen arkadaşmı anlayamadım...günaydın arkadaşlar önce geçmişi okuyup sonra slm vereyim dedim ama ciddi anlamda sinirlendim
beyefendi ve hanımefendinin durumuna yorum yapmak üzerime vazife değil yanlız bir noktaya takıldım sen eşin vakit geçirsin diye üyelik aç sonrada gizliden onu takip et yazdıkları seninle alakalı olunca hoppp müdahale et bana pekte etik gelmedi kaldıki eşiniz çokta yorum yapmamış sadece hamileliğinden olsa gerek hassaslaşmış ve üstü kapalı sıkılıyor olmasından bahsetmiş,sizde annesiniz demişsiniz sık sık unutmayınki eşinizde anne adayı şuan ilginize ve şevkatınize ihtiyacı var hakkınızda hayırlısı olsun ...
hayırlı olsun canım güle güle kullanın,ben daha başlamadım,kv bisürü şey aldım diyo,ne aldığını geldiğinde bi getirirse göreyim de ona göre eksikleri alalımEki Görüntüle 1055676 kızlarrr bizde haftasonu eşimle bebişimizin eksiklerini tamamladık. odasını aldık. 15 gün sonra gelecek. bebek arabasını amcası almıştı onu teslim aldık. banyo küveti kovası filesini aldık. iç zıbın eldiven hastane çıkışı aldık. unutmadan ayrıca hastane ve diğer zamanlarda kullanmak için çanta ,son olarak ta crsystal baby ana kucağını aldık. güle güle kullansın minik serçem
hayırlı olsun canım güle güle kullanın,ben daha başlamadım,kv bisürü şey aldım diyo,ne aldığını geldiğinde bi getirirse göreyim de ona göre eksikleri alalım
Boyle soyler okuyunca umudum artiyor. Kendi doktorum arastirma hastanesine yonlendirdi oradan aldim sonuclari. Tekrar baska bi yerde baktirmak korkutuyor beni. Bebegin kafasina mr istedi emin olmak icin doktor ama bebege eziyet etmek gibi geliyor. Sonuc kotu de olsa bi faydasi tedavisi yok.dua edip dogumu bekliycem ben. Rabbim herkesin evladini bagislasin bizlere..
tatlım biz kraftın bir modelini aldık. aldık derken eşimin çok yakın arkadaşı hediye etti sağolsun. kurması kaldırması çok kolay gerçekten .müzikli dönencesi var. sallanabiliyor.Eki Görüntüle 1055547
fotoyuda ekledim sanırım.
Kimse yardim etmeyecek sanirim:-( bebek arabasinida arastirmaktan helak oldum diyebilirim ve hicbirsey almadim daha :-(
Eki Görüntüle 1055676 kızlarrr bizde haftasonu eşimle bebişimizin eksiklerini tamamladık. odasını aldık. 15 gün sonra gelecek. bebek arabasını amcası almıştı onu teslim aldık. banyo küveti kovası filesini aldık. iç zıbın eldiven hastane çıkışı aldık. unutmadan ayrıca hastane ve diğer zamanlarda kullanmak için çanta ,son olarak ta crsystal baby ana kucağını aldık. güle güle kullansın minik serçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?