Rabbim sonuç bekleyenlere güzel haberle nasip etsin inşallah..
ayyy çok güzel bihtercim... güle güle kullansın mışıl mışıl uyuşunda buyuşun bıdık :)
canım biz travel olanlardan aldık sunnybaby sb 750 royal model. herkesin beklentisi farklı bebiş arabasında ben oturaklı, tepsili ve çift yonlu bır araba ıstıyordum. bu modelde tam ıstedıgım gıbıydı
ayyii canım güle güle kullansın. haftasonu mınnoslara bayram olmuş :))) bır suru ciciler alınmış :)
kızlar çanta konusunda cok asabım bozuldu aşırı pahalı çanta fiyatları. rica etsem alanlar ne marka kaça aldı nasıl bırsey aldınız yazarmısınız..
O markanin travel olanina bak cnm.sanirim wei-b 1010 markasi.esim gormus cok begenmis
Tünaydın kızlar ve minnoşlar...
Hepimize güzel sağlıklı hafta olsun inşallah...
bilgecim. güle güle giysin, eskitsin oğluşun cicileri. çok merak ediyorum ama azıcık resim koy :) kumaşçıya gıdecektınız orda da resım cekecektın. bekliyorum ama ama ama
geçmişi okurken yarıda bıraktım. cunku yazamadım 3 gundur ama takıp edıyordum sayfalar bırıkmesın dıye.
daha once elifbuse nin hesbından bıraz huylanmıştım. ama kimseye bısey demedım açıkçası. benım eşimde bilir kaç yıldır uyeyım buraya lakın 1
seferde meraklanmamıştır. değil buraya benım bılgısayarıma dokunmaz. Bunun ekstra bır durum olduğunu da düşünmüyorum, bu karşılıklı saygıdır.
elifbusenın yazdığı zamanların hepsi aynı tarz değildi. ve ben cıdden acaba oluyordum.Öncelikle burdaki durum hamile bir arkadaşımız ve konuşacak kımsesı olmayınca ıkı satır yazmış. hepimiz iniş çıkışlar yasıyoruz bu donemde...
ama beyefendi maşallah dokturmus.... Herşeyden öte bu bir saygısızlık.... Burası adı üzerinde Kadınlar Kulubu....................
yazdıklarına zaten söylenecek yok. bır kendı insan evladı sankı o kızında anası var.. ''evladınız, evladınızın kayınbabası vs vs''....
beyfendı netcafecıymıs.. 5 yıl cafe işlettim ben... bir bilgisayarı elime aldığım zaman o bilgisayar sahıbı ne yapmış ne etmıs kitabını yazarım. o kızın hıcbır ozelını bırakmadığına emınım...
beyfendı once eşine ve özeline saygı gostersın.. Sonra da bize ve buraya... buyuk terbıyesızlık... bır burda eksık kaldınız dımı!!! bırde bız kadınlara derler, ''meraklı vs '' diye... Madem eşinizi ihmal edicek kadar yoğun çalışıyorsunuz bos zamanlarınızda KKya gırecegınıze eşinizle ilgilenin beyefendi...
tattım biz casual ın cadillac modelini aldık. çift yönlü hafif ve kullanımı kolay bir araba .
haftasonu fiyatı 779 liraydı hello baby de
canım benim ya dr dediğin gibi hem ben onu çok duyuyorum erkek bebeklerde daha çok olan bişeymiş ama düzeliyormuş doğuma kadar diye duydum hep inş. doğuma kadar toparlıcak paşamızda kendini Rabbim dermanı olmayan dert vermesin bu arada sonuçlar için saat yaklaştı hadi inş. güzel haberler verirsin bize
ay sinirlerim bozuldu bu ne ya benim eşimde bilir hayatta merak edip bakmaz bende
saf saf cevap verdim sinir oldum şimdi
kadının eşi olduğunu nasıl anladınız kızlar kendisimi söyledi artık korkar oldum birine birşey yazmaya
aminn cnm sonuc kagıdım elimde ama bnm gittiğim hastanede müstakbel eltim çalışıyor o gosterıcek dr ma dr m dogumdaymıs suan haber vericek kagıtta farklı sonuclar var ...evet cnm düzeliyormuş dogunca ama genişleme büyüdüğü için korktum bn annelik iştesende çift rakamlara düşmüşsün bakıyorumda ne aldın bakim oğluşa
hıı benim konuştuğum kadındı o zaman yazılanları görüncemi damlamış adamCnm kadinin eşi kendini savunmak icin gelmis yazmis ben esiyim diye.diger paylasimlari kadinin kendisi yapmis ztn.ailesinden ve esinden sikaywtci olunca sanirim kocasi dayanamadi geldi dertlesmeye
Rabbim sonuç bekleyenlere güzel haberle nasip etsin inşallah..
ayyy çok güzel bihtercim... güle güle kullansın mışıl mışıl uyuşunda buyuşun bıdık :)
canım biz travel olanlardan aldık sunnybaby sb 750 royal model. herkesin beklentisi farklı bebiş arabasında ben oturaklı, tepsili ve çift yonlu bır araba ıstıyordum. bu modelde tam ıstedıgım gıbıydı
ayyii canım güle güle kullansın. haftasonu mınnoslara bayram olmuş :))) bır suru ciciler alınmış :)
kızlar çanta konusunda cok asabım bozuldu aşırı pahalı çanta fiyatları. rica etsem alanlar ne marka kaça aldı nasıl bırsey aldınız yazarmısınız..
bende yarın doktora gidecemde bu genişleme kafama takılıyor inş büyümemiştir
sen baktırdınmı cnm
ne durumdaymış şimdi...
hıı benim konuştuğum kadındı o zaman yazılanları görüncemi damlamış adam
birde kendini mi savunmuş bizde sevgiyle kadını sakinleştirmeye çalışıyoruz kimin kim olduğu karıştı valla.
ALLAHım şifa ver yarabbim tüm bebişlere bende şimdiden onu düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor inş hayırlı haberlerle gelirizbaktırdım cnm 7mm ydı 9 olmus moralım bozuldu ama dr sters ypma bebk de buyuduğü için böyle falan edi takıp edicez tedavisi var dedi sıvı birikmiş idrar dısarı atamamıs dedı 30 haftamada ayrıntılıya gırıcem bakalım hayırlısı
hoşgeldin canm sıkma canını,sen iyi niyetle bişeyler yazdın hepsi buuay sinirlerim bozuldu bu ne ya benim eşimde bilir hayatta merak edip bakmaz bende
saf saf cevap verdim sinir oldum şimdi
kadının eşi olduğunu nasıl anladınız kızlar kendisimi söyledi artık korkar oldum birine birşey yazmaya
canım selam nasılsınaminn cnm sonuc kagıdım elimde ama bnm gittiğim hastanede müstakbel eltim çalışıyor o gosterıcek dr ma dr m dogumdaymıs suan haber vericek kagıtta farklı sonuclar var ...evet cnm düzeliyormuş dogunca ama genişleme büyüdüğü için korktum bn annelik iştesende çift rakamlara düşmüşsün bakıyorumda ne aldın bakim oğluşa
kızlar bişi dicem yaaa :) cok rüya goruyorum emınım hepinizde vardır. devamlı doğuruyorum rüyamda :) ama son zamanlarda bebişi sürekli erkek goruyorum ne hikmetse :))))) 2 kere teyit aldım kız dıye net bır sekılde. ama rüyalarda da erkek görünce acaba oldum. rabbım sağlıkla versın elbet once.. ama dünyanın cicisini aldıkson anda pipiş çıkarsa çocuk pembişlere bürünecek :)))
sizde bu tarz rüyalar goruyormusunuz ?
canım bizim bebek arabası kırmızı. ona uyum sağlasın diye çantayıda kırmızı aldım. mağazaya girdiğimizde çok hoşuma gitti.gözlerinin çok olması yan tarafında termoslu biberon yeri olması benim aradığım özelliklere yetti. fiyatı da 60 tl idi. ama markasına dikkat etmedim. siparişini verdik kırmızı renginin bugün alıcaz. yarın yazarım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?