2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

çok sağol tatlım :)

kızlar bişi dicem yaaa :) cok rüya goruyorum emınım hepinizde vardır. devamlı doğuruyorum rüyamda :) ama son zamanlarda bebişi sürekli erkek goruyorum ne hikmetse :))))) 2 kere teyit aldım kız dıye net bır sekılde. ama rüyalarda da erkek görünce acaba oldum. rabbım sağlıkla versın elbet once.. ama dünyanın cicisini aldık son anda pipiş çıkarsa çocuk pembişlere bürünecek :)))

sizde bu tarz rüyalar goruyormusunuz ?

kızlar çanta konusunda cok asabım bozuldu aşırı pahalı çanta fiyatları. rica etsem alanlar ne marka kaça aldı nasıl bırsey aldınız yazarmısınız..
[/QUOTE]

Canim ben aldim canta stylonun termolu bir modeli islak mendil gozude var internetten aldm 60 tl alirken bekledigim gibi gelirmi diye endiseliydim ama cok begendim bol cepli ve genis her kiyafetlede uyar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay sinirlerim bozuldu bu ne ya benim eşimde bilir hayatta merak edip bakmaz bende
saf saf cevap verdim sinir oldum şimdi
kadının eşi olduğunu nasıl anladınız kızlar kendisimi söyledi artık korkar oldum birine birşey yazmaya

Merhaba arkadaslar bende 26+4 gunluk hamileyim dogumun allah kismet ederse 10 temmuz :) bu topigi yeni gordum insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir....

tattım biz casual ın cadillac modelini aldık. çift yönlü hafif ve kullanımı kolay bir araba .
haftasonu fiyatı 779 liraydı hello baby de

Cnm benimde aklim hep onda onu cok begendim ama teek basima kullanabilcemmi bunu sikinti ettim simdi.Istedigim bütün ozellikler bunda var.

aminn cnm sonuc kagıdım elimde ama bnm gittiğim hastanede müstakbel eltim çalışıyor o gosterıcek dr ma dr m dogumdaymıs suan haber vericek kagıtta farklı sonuclar var ...evet cnm düzeliyormuş dogunca ama genişleme büyüdüğü için korktum bn annelik işte sende çift rakamlara düşmüşsün bakıyorumda ne aldın bakim oğluşa

Cnm kadinin eşi kendini savunmak icin gelmis yazmis ben esiyim diye.diger paylasimlari kadinin kendisi yapmis ztn.ailesinden ve esinden sikaywtci olunca sanirim kocasi dayanamadi geldi dertlesmeye

bende yarın doktora gidecemde bu genişleme kafama takılıyor inş büyümemiştir
sen baktırdınmı cnm
ne durumdaymış şimdi...

Cnm kadinin eşi kendini savunmak icin gelmis yazmis ben esiyim diye.diger paylasimlari kadinin kendisi yapmis ztn.ailesinden ve esinden sikaywtci olunca sanirim kocasi dayanamadi geldi dertlesmeye
hıı benim konuştuğum kadındı o zaman yazılanları görüncemi damlamış adam
birde kendini mi savunmuş bizde sevgiyle kadını sakinleştirmeye çalışıyoruz kimin kim olduğu karıştı valla.

canım bizim bebek arabası kırmızı. ona uyum sağlasın diye çantayıda kırmızı aldım. mağazaya girdiğimizde çok hoşuma gitti.gözlerinin çok olması yan tarafında termoslu biberon yeri olması benim aradığım özelliklere yetti. fiyatı da 60 tl idi. ama markasına dikkat etmedim. siparişini verdik kırmızı renginin bugün alıcaz. yarın yazarım sana.

kızlar çanta konusunda cok asabım bozuldu aşırı pahalı çanta fiyatları. rica etsem alanlar ne marka kaça aldı nasıl bırsey aldınız yazarmısınız..

Canim ben aldim canta stylonun termolu bir modeli islak mendil gozude var internetten aldm 60 tl alirken bekledigim gibi gelirmi diye endiseliydim ama cok begendim bol cepli ve genis her kiyafetlede uyar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Cnm hangi modeli bi bakalim netten

Hanimlar 27 . Haftamdayim bogazim farenjut olmus bioneriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim ... doktor ilac verdi ama ilaca bagumli kalmak pek istemiyorum...

bende yarın doktora gidecemde bu genişleme kafama takılıyor inş büyümemiştir
sen baktırdınmı cnm
ne durumdaymış şimdi...

baktırdım cnm 7mm ydı 9 olmus moralım bozuldu ama dr sters ypma bebk de buyuduğü için böyle falan edi takıp edicez tedavisi var dedi sıvı birikmiş idrar dısarı atamamıs dedı 30 haftamada ayrıntılıya gırıcem bakalım hayırlısı

Aynen cnm öyle olmuş. Yazik ya adam da dertlesmye yer aramis napsin yaaa....

ALLAHım şifa ver yarabbim tüm bebişlere bende şimdiden onu düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor inş hayırlı haberlerle geliriz
zaten bugünlerde hep tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum ALLAHım kimseyi korktuğuna uğratmasın

hoşgeldin canm sıkma canını,sen iyi niyetle bişeyler yazdın hepsi buu

canım selam nasılsın

sinemcan ben sabahları kalınca önce şöyle bir etrafa bakıom,doğmuş mu cadı diye ah ne rüyalar ne rüyalar

genel olarak alınacak fiyatlar 50 60 tl gibi bence bende bi çanta beğenmiştim 80 tl dedi peşinde 50 ye verelim dediler park yatak ta alıcaz oradn sanırım ondan iyi fiyat verdi daha yüksek rakamlara gerek yok bence dünde bi çanta beğendim çarşıda ama yan gözleri çok küçüktü pek kullanışlı gelmedi bana 50 tl fiyatıda o yüzden almadım sanırım ilk beğendiğimi alıcam bende haftasonu park yatakla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…