Aynen cnm öyle olmuş. Yazik ya adam da dertlesmye yer aramis napsin yaaa....
Canim ben aldim canta stylonun termolu bir modeli islak mendil gozude var internetten aldm 60 tl alirken bekledigim gibi gelirmi diye endiseliydim ama cok begendim bol cepli ve genis her kiyafetlede uyar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canm sıkma canını,sen iyi niyetle bişeyler yazdın hepsi buu
canım selam nasılsın
sinemcan ben sabahları kalınca önce şöyle bir etrafa bakıom,doğmuş mu cadı diyeah ne rüyalar ne rüyalar
hoşgeldin canm sıkma canını,sen iyi niyetle bişeyler yazdın hepsi buu
canım selam nasılsın
sinemcan ben sabahları kalınca önce şöyle bir etrafa bakıom,doğmuş mu cadı diyeah ne rüyalar ne rüyalar
kız öyle deme güldürdün beni yazık merak etmiş adam:)))
manyak adam gitsin başka yerde dertleşsin şimdi benim manyak dediğimi duyarda damlar buraya:)))
genel olarak alınacak fiyatlar 50 60 tl gibi bence bende bi çanta beğenmiştim 80 tl dedi peşinde 50 ye verelim dediler park yatak ta alıcaz oradn sanırım ondan iyi fiyat verdi daha yüksek rakamlara gerek yok bence dünde bi çanta beğendim çarşıda ama yan gözleri çok küçüktü pek kullanışlı gelmedi bana 50 tl fiyatıda o yüzden almadım sanırım ilk beğendiğimi alıcam bende haftasonu park yatakla beraber
Ben eşime bile okudum adam dertlesmye gelmis hayatim dedim.esimde yazik dedi siz orda herseyinizi yaziyonuz birileride gelip okuyo ayip dedi.cok özel konulara girmiyorumben bu yüzden yoksa benimki asla izin vermez.
cnmmm benim yazarım tabikızz ne diyom sana ne aldın paşaya pazar fiyatları nasıl netten sipariş vermeye gerek varmı
cnm herşey hak tan napıcan Rabbim beterinden korusun ..ama bebğimi görmek bana güş verd,i tosun paşam benim kelebeğim o benim sende haber et cnm yarın kacta gıdıcen
cnmmm benim yazarım tabikızz ne diyom sana ne aldın paşaya pazar fiyatları nasıl netten sipariş vermeye gerek varmı
cnm herşey hak tan napıcan Rabbim beterinden korusun ..ama bebğimi görmek bana güş verd,i tosun paşam benim kelebeğim o benim sende haber et cnm yarın kacta gıdıcen
ay sinirlerim bozuldu bu ne ya benim eşimde bilir hayatta merak edip bakmaz bende
saf saf cevap verdim sinir oldum şimdi
kadının eşi olduğunu nasıl anladınız kızlar kendisimi söyledi artık korkar oldum birine birşey yazmaya
bende sırf bu sebepten topiğe ceee diyip gidenlere ,sadece bir sorusu olunca yazıpta normalde sadece okuyanlara pek cvp vermeyenlerdenim
bacılar perşembe sabahı a101in önünde kuyruk oluyoruz acilen sitesine bakın banyo küveti falan çok uygun
kız senin şekeri takıldım orayı atladım
pazar fiyatları süper herşeyini aldık oğluşun yani giyimde eksik kalmadı çok şükür
o 3,5 tl battaniye vardı ya pazarda 5 tl ye aldık tıpa tıpı çok güzelmiş acayip kullanışlı bişeye benziyo 1 tane aldık ama 2 tane daha alcaz sanırım fiyatları aynı marka aynı ürün 5-7,5-10 her yerde değişiyo iyi araştırmak lazım hastane çıkışı, mevlüt takımı , peluş battaniye , kundaklı battaniye, çeşit çeşit çıtçıtlı badiler, banyo küveti kovası tası filesi, kusma yastığı, tulumlar bir sürü şey aldık kız aklıma bunlar geldi belki atladığımda olmuştur bornoz takımını unutmuşuz sonrada almaktan vazgeçtim ilk etapta bornoz kullanmıcaz zaten tekli havlu alcam onun yerine ihtiyaç oldumu alırım bornozuda
bakım ürünlerine baktım biberon baktım ama almadık onları çok doğru bilgiye sahip değilim o konuda araştıralım biraz öyle alıcam
bu hafta sonuda bi aksilik olmazsa park yatak bebek arabası çanta vs. bunları almayı planladık ya eşimin prim olayı vardı normalde bu haftasonu alması gerek hiç aksamaz inş. bi aksilik olmazsa primi alırsa c.tesi pazar yüne alışverişlerde oluruz
sevgicim sana bi tavsiye alışverişi artık çok fazla erteleme benim hışırım çıktı resmen dün akşam ayaklarımın ağrısından ağlıcak duruma geldim inan halan bacaklarım sızlıyo vücut ağırlaşıyo sanırım bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum artık nisan sonuna kadar alışveriş faslını bitirmek istiyorum
ooooo bitirmişsin sen cnm yaaa masallah Allah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm bnde gitmek istiyorumda ama bizim burda c.tesi pazarı var kocama ona gıtmek istiyorumda c.tesi çalışıyorum malum ama bi hafta izin alıcam öğleden sonra inş o zaman halledeyim bakayım cok işimiz var coook eşime dedim de daha bisürü eksik var bu ay halledelim diyor oda bide servis aldık demiştim ya cnm biraz zorladı o bizikız senin şekeri takıldım orayı atladım
pazar fiyatları süper herşeyini aldık oğluşun yani giyimde eksik kalmadı çok şükür
o 3,5 tl battaniye vardı ya pazarda 5 tl ye aldık tıpa tıpı çok güzelmiş acayip kullanışlı bişeye benziyo 1 tane aldık ama 2 tane daha alcaz sanırım fiyatları aynı marka aynı ürün 5-7,5-10 her yerde değişiyo iyi araştırmak lazım hastane çıkışı, mevlüt takımı , peluş battaniye , kundaklı battaniye, çeşit çeşit çıtçıtlı badiler, banyo küveti kovası tası filesi, kusma yastığı, tulumlar bir sürü şey aldık kız aklıma bunlar geldi belki atladığımda olmuştur bornoz takımını unutmuşuz sonrada almaktan vazgeçtim ilk etapta bornoz kullanmıcaz zaten tekli havlu alcam onun yerine ihtiyaç oldumu alırım bornozuda
bakım ürünlerine baktım biberon baktım ama almadık onları çok doğru bilgiye sahip değilim o konuda araştıralım biraz öyle alıcam
bu hafta sonuda bi aksilik olmazsa park yatak bebek arabası çanta vs. bunları almayı planladık ya eşimin prim olayı vardı normalde bu haftasonu alması gerek hiç aksamaz inş. bi aksilik olmazsa primi alırsa c.tesi pazar yüne alışverişlerde oluruz
sevgicim sana bi tavsiye alışverişi artık çok fazla erteleme benim hışırım çıktı resmen dün akşam ayaklarımın ağrısından ağlıcak duruma geldim inan halan bacaklarım sızlıyo vücut ağırlaşıyo sanırım bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum artık nisan sonuna kadar alışveriş faslını bitirmek istiyorum
eşim bugün randevu alacaktı sabah erken saate
ama 10mm üstüne çıkmamış cnm şükür doktor sana ne dedi başka.
Cnm benimde aklim hep onda onu cok begendim ama teek basima kullanabilcemmi bunu sikinti ettim simdi.Istedigim bütün ozellikler bunda var.
Kızlar merhaba bana yardımcı olur musunuz su an cok tedirginim.
Tansiyon degerleriniz nasil?
Son doktor muayenemde 11 e 7 çıkmıştı fakat dun evde fenalastim eczanede ölçtürdüm 14 e 6 çıktı yuksek mi simdi bu?
bacılar perşembe sabahı a101in önünde kuyruk oluyoruz acilen sitesine bakın banyo küveti falan çok uygun
kizlar slm bende seker ölçümü yaptırdım tokluk 94 cikti iyi dedi doktor ama kanm cok dusuk ferritin diye bisey var 1 cikti benm cokcok dusuk sizin nasil tahlil sonuclari
aynen bende çoğumlukla ilk 3 ay için aldım tabi arada kış içinde beğenip aldıklarım var baya büyüdükçe almak daha mantıklı bebişler nasıl olucak kilolumu minyon mu bilmiyoruz ki geri sayım başladı evet ya çok heycanlı valla 99 gün yazıyo ama sezeryan olurda 90 altında bile olabilir :))) hayırlısı vakti zamanında sağlıklan gelsinlerde inş.güle güle günlerde kullanın canım bende tek tük aldım kızımdanda kalanlar var o yüzden aşırı almayacğım büyüdükçe takviye yaparız dedim
tek tük dediğim kaç takım oldu alt üst olarak. havlu tekli al bencede ilk doğduğunda daha kullanışlı oluyor
ayrıca 100 den geri sayımımız başlamış seninle aynıyız ya çok az gibi geliyor insana ya hayırlısıyla geçer inş..
bizde her ay maaşlardan belli rakam ayıralım diyoruz ama olmuyo pek kredilerden dolayı anca harçlık ay içi masraflara kalıyo bunların hepsini annem aldı sağolsun kendi birikim yapmış oğluşa alışveriş için biraz daha var ayırdığı rakam bide eşim prim hak etti şansımızıa bu ay çok iyi geldi yani daha almadı ama işte hafta sonu alır diye ümit ediyoruz aldımıydı hemen diğer eksiklerini de almaya çalışcaz bi doğum masrafları kurban işte mevlüt için alışveriş vs. bu tür şeyler kalıcak Allah izin verirse eşim annem babam doğum için takılarını da hazırladılar son zamanda masraf çok olur daha güç olur almamız diye valla zaman daralıyo çok heycanlı ya Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ooooo bitirmişsin sen cnm yaaa masallah Allah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm bnde gitmek istiyorumda ama bizim burda c.tesi pazarı var kocama ona gıtmek istiyorumda c.tesi çalışıyorum malum ama bi hafta izin alıcam öğleden sonra inş o zaman halledeyim bakayım cok işimiz var coook eşime dedim de daha bisürü eksik var bu ay halledelim diyor oda bide servis aldık demiştim ya cnm biraz zorladı o bizi
şükür cnm başka bişey demedi masaalh cok iyi buldu bebğimihaftasına gore ileride dedi öyle ya sende hayırlı haberler alırsın inş tatlım
sağolasın canım bır bakayım senın çantana.
hosgeldın canım.
yok hayatım ben sadece suphelenıyordum ılk zamanlardan berı onu dedım. ama kimseye bısey demedım belkı benım kuruntumdur dıye. adam destan yazmış zaten..
Amin canım cümlemize... hosgeldın..
bizim arabamızda kırmızıııı teyzesiiii :) bende çanta cok kokoş olmasın sıyah, kırmızı, gri falan olsun istiyorum. eşim taşıdığı zamanlarda adamın kolunda allı gullu çanta olmasın dıye :) ama tabı oncelık genıs kullanışlı bısey olsun. dısarda goruyorum cunku patlıcak gıbı dolduruyorlar. e dusununcede bayag malzeme konuluyor genıs bır çanta almak lazım sanırım.
çok sevınırım canım unutma ama olur mu :)
kızın bır sucu yok zaten adamın terbıyesızlıgı. burası bızım ozel alanımız.. kesinlikle bende hep aynı seyı soylerım sevgiden once saygı...
demekki normal pipiş görmem rüyada. arada konuşuyorum bak pipiyi gizlediysen ben anlamam giyiceksin pembişleri diye :))) gerçi detaylıda artık cok kesin diyorlar ya hayırlısı :)
sen bu haftayı atlat test sonuçların güzel gelsın beklerız resimleri madem ne olacak. canım bu arada lütfen yalnız gıtme test yaptırmaya. bu defa uzun surecekmıs aman dıyım.
anneannen dayının huyunu bılıyorkı sıkıştırmış demekkı az maz ver dıyepessss valla 100tl için amma uzattılar.... hanı uzak akraba olsa heh dıyıcemde dayı.. aman bosver Rabbım hanemızı kimselere muhtaç etmesın. Bizlere güç kuvvet, nasip versin, biz yettiğimiz kadarını yaparız canım.
benımde kv ay basında gelecek gerıldım sımdıden. biliyorsun hamıleleıgı ogrendıgımızden berı aramadı benı konuşmadı benle ne telde ne nette. o da hedıye yerıne para destegı yapacak ama bakalım senın dayın gıbı olur sanırım onun destegıde
ahhhhhh ahhhhhh valla deme yaaaa psikoloji kalmadı vallayalnız bu rüyalar benı benden alıyor. bu ay hastane çantamızı hazır edelimde kafam rahat olsun dıyorum. en son rüyamda ayyy bırde rahat doğurdum kı fırrttt dıye cıktı Rabbım hepimize oyle kolay doğum nasıp etsın ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?