2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm hangi modeli bi bakalim netten[/QUOTE]

Canım model yazmıyor uzerinde ama bebis cicileri topigine fotoaunu eklemistim ordan bi bak istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım valla sinir oldum ne yalan söyleyim
sen nasılsın iyimisin...

hele şükür beni görebildinnn hıhh

kız öyle deme güldürdün beni yazık merak etmiş adam:)))
manyak adam gitsin başka yerde dertleşsin şimdi benim manyak dediğimi duyarda damlar buraya:)))

Ben eşime bile okudum adam dertlesmye gelmis hayatim dedim.esimde yazik dedi siz orda herseyinizi yaziyonuz birileride gelip okuyo ayip dedi.cok özel konulara girmiyorumben bu yüzden yoksa benimki asla izin vermez.

güle güle kullan canım. aynen çanta için çok masrafa gerek yok. amacı belli eşya taşıyacağız. çok küçük yada çok büyük olmadıktan sonra orta boy bir çanta ideal bence de.

Ben eşime bile okudum adam dertlesmye gelmis hayatim dedim.esimde yazik dedi siz orda herseyinizi yaziyonuz birileride gelip okuyo ayip dedi.cok özel konulara girmiyorumben bu yüzden yoksa benimki asla izin vermez.

ya bilemiyorsunki kk diye erkek yoktur diyemeyiz önüne gelen üyelik alır girer aslında güvenmemek derin yerlere girmemek en iyisi.

eşim bugün randevu alacaktı sabah erken saate
ama 10mm üstüne çıkmamış cnm şükür doktor sana ne dedi başka.

kız senin şekeri takıldım orayı atladım
pazar fiyatları süper herşeyini aldık oğluşun yani giyimde eksik kalmadı çok şükür
o 3,5 tl battaniye vardı ya pazarda 5 tl ye aldık tıpa tıpı çok güzelmiş acayip kullanışlı bişeye benziyo 1 tane aldık ama 2 tane daha alcaz sanırım fiyatları aynı marka aynı ürün 5-7,5-10 her yerde değişiyo iyi araştırmak lazım hastane çıkışı, mevlüt takımı , peluş battaniye , kundaklı battaniye, çeşit çeşit çıtçıtlı badiler, banyo küveti kovası tası filesi, kusma yastığı, tulumlar bir sürü şey aldık kız aklıma bunlar geldi belki atladığımda olmuştur bornoz takımını unutmuşuz sonrada almaktan vazgeçtim ilk etapta bornoz kullanmıcaz zaten tekli havlu alcam onun yerine ihtiyaç oldumu alırım bornozuda
bakım ürünlerine baktım biberon baktım ama almadık onları çok doğru bilgiye sahip değilim o konuda araştıralım biraz öyle alıcam
bu hafta sonuda bi aksilik olmazsa park yatak bebek arabası çanta vs. bunları almayı planladık ya eşimin prim olayı vardı normalde bu haftasonu alması gerek hiç aksamaz inş. bi aksilik olmazsa primi alırsa c.tesi pazar yüne alışverişlerde oluruz
sevgicim sana bi tavsiye alışverişi artık çok fazla erteleme benim hışırım çıktı resmen dün akşam ayaklarımın ağrısından ağlıcak duruma geldim inan halan bacaklarım sızlıyo vücut ağırlaşıyo sanırım bilmiyorum ama ben çok yoruluyorum artık nisan sonuna kadar alışveriş faslını bitirmek istiyorum

bende sırf bu sebepten topiğe ceee diyip gidenlere ,sadece bir sorusu olunca yazıpta normalde sadece okuyanlara pek cvp vermeyenlerdenim

bacılar perşembe sabahı a101in önünde kuyruk oluyoruz acilen sitesine bakın banyo küveti falan çok uygun

bende dikatli olayım en iyisini yapıyon sen cnm.
ayy 101 bana da çok yakın ama baya erken gitmemiz lazım millet birbirini yiyiyor aşırı kuyruk oluyor
bir bakayım sayfasına neler varmış...

güle güle günlerde kullanın canım bende tek tük aldım kızımdanda kalanlar var o yüzden aşırı almayacğım büyüdükçe takviye yaparız dedim
tek tük dediğim kaç takım oldu alt üst olarak. havlu tekli al bencede ilk doğduğunda daha kullanışlı oluyor
ayrıca 100 den geri sayımımız başlamış seninle aynıyız ya çok az gibi geliyor insana ya hayırlısıyla geçer inş..

ooooo bitirmişsin sen cnm yaaa masallah Allah ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm bnde gitmek istiyorumda ama bizim burda c.tesi pazarı var kocama ona gıtmek istiyorumda c.tesi çalışıyorum malum ama bi hafta izin alıcam öğleden sonra inş o zaman halledeyim bakayım cok işimiz var coook eşime dedim de daha bisürü eksik var bu ay halledelim diyor oda bide servis aldık demiştim ya cnm biraz zorladı o bizi
eşim bugün randevu alacaktı sabah erken saate
ama 10mm üstüne çıkmamış cnm şükür doktor sana ne dedi başka.

şükür cnm başka bişey demedi masaalh cok iyi buldu bebğimi haftasına gore ileride dedi öyle ya sende hayırlı haberler alırsın inş tatlım

Kizlar slm bende seker ölçümü yaptırdım tokluk 94 cikti iyi dedi doktor ama kanm cok dusuk ferritin diye bisey var 1 cikti benm cokcok dusuk sizin nasil tahlil sonuclari

Cnm benimde aklim hep onda onu cok begendim ama teek basima kullanabilcemmi bunu sikinti ettim simdi.Istedigim bütün ozellikler bunda var.

valla tatlım benim boy 1,50 çokda kuvvetli sayılmam ama iki denemeden sonra kaptım ilmini rahat kapanıyo olmadı bir yerde deneme yap bakalım :44::44::44: çok ağırda değil

Kizlar biliyorum sürekli muhabbet ettiğiniz biri değilim o yüzden cevap vermeyebilirsiniz anlarım fakat benim için cok onemli tekrarliyorum o yüzden belki aranizdan bilen biri vardır. 14 e 6 yuksek tansiyon sayilir mi?

bacılar perşembe sabahı a101in önünde kuyruk oluyoruz acilen sitesine bakın banyo küveti falan çok uygun

eneeeeeeeeeeeeee bu ne kızzzzz bızım ıcın yapmışlar sankııımmmmmm kuvet kova falan süper ayrıca alez ve ayakkabının fiyatına bakkkkkk

kizlar slm bende seker ölçümü yaptırdım tokluk 94 cikti iyi dedi doktor ama kanm cok dusuk ferritin diye bisey var 1 cikti benm cokcok dusuk sizin nasil tahlil sonuclari

aaa canım ferritin kan deposu demektir, aşırı düşük çıkmış. Kan ilaçlarını ihmal etme, benim de gebelik öncesinde de olan demir eksikliğine bağlı anemim var. Hergün içiyorum kan ilacımı ama yine de düşük. Kırmızı et, ciğer ye bol bol...

aynen bende çoğumlukla ilk 3 ay için aldım tabi arada kış içinde beğenip aldıklarım var baya büyüdükçe almak daha mantıklı bebişler nasıl olucak kilolumu minyon mu bilmiyoruz ki geri sayım başladı evet ya çok heycanlı valla 99 gün yazıyo ama sezeryan olurda 90 altında bile olabilir :))) hayırlısı vakti zamanında sağlıklan gelsinlerde inş.

bizde her ay maaşlardan belli rakam ayıralım diyoruz ama olmuyo pek kredilerden dolayı anca harçlık ay içi masraflara kalıyo bunların hepsini annem aldı sağolsun kendi birikim yapmış oğluşa alışveriş için biraz daha var ayırdığı rakam bide eşim prim hak etti şansımızıa bu ay çok iyi geldi yani daha almadı ama işte hafta sonu alır diye ümit ediyoruz aldımıydı hemen diğer eksiklerini de almaya çalışcaz bi doğum masrafları kurban işte mevlüt için alışveriş vs. bu tür şeyler kalıcak Allah izin verirse eşim annem babam doğum için takılarını da hazırladılar son zamanda masraf çok olur daha güç olur almamız diye valla zaman daralıyo çok heycanlı ya Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada netten bi daha bişey bakmıcam ben sende bakma çık gez gözünle gör al daha hem daha zevkli hemde ne aldığını biliyosun bari biz c.tesi günü 5,30 da gittik sosyete pazarına sende bi c.tsi 2 saat olsun izin aldın mı pazar işini halledersin günler uzadı ya pazar günü de çarşıya çıkarsın
bu arada gelmedi mi senin sonuçlar daha

aman canım ya 100 tl az maz da ilk defa gördük yani o yüzden pek takılmıyorum artık yok yani hani dayım 100 az demişti ananemde bi 100 ekleseymiş parasımı yok sanki torun olarak hiç bi faydasını görmedm bugüne kadar Allah sağlık versinde kimseye muhtaç etmesin dediğin gibi zaten bugüne kadar bişey mi gördük ki bugünden sonra bi beklentimiz olsun hadi bakalım senin kv ne yapcak inş. faydası olur azda olsa biz kv kp bi fayda görmedik hali hazırda hadi seninkiler uzak bizimkiler o kadar yakın ama bak şeker yüksek çıktı eşim kp aramış sölemiş şeker ölçüm aletini isetmiş bilge ölçcek böle böle oldu demiş kaç gün geçti aradan ne kv ne kp arayıpda ne oldu kızım naptın dedi eşimde c.tesi günü annesiyle baya bi tartışmış tam ayrıntılı anlatmıyo ne olduğunu ama sanırım bu konular arayıp sormayışları ilgilenmemeleri oğluş için hiç bişeye özenmeyişleri almayışları falan bende detaylı sormuyorum eşime zaten kendi dedi annemle tartıştık böle böle diye herkez yerinde sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…