- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
öperim seni akıllııımmm tam yazcam bi bakıom oflıne görünüyon,çıkmıssındır diye bişi demiyom,söle nbakalım durumlar nasılllhele şükür beni görebildinnn hıhh
bebeğim 999 gr olmus 35 cm dr masallah onden gıdıyor dedi bebeğin 1 hafta kadar ama ılk ultrasona gore degerlendirelım biz dedi ...şeker yüklememi yaptırdım aclık 73 cıktı toklugu soylemedıler saat 13:30 da ogrenıcem sonucumu dr bizden haberler şimdilik böyle herşeyin hayırlısı artık
Kizlar biliyorum sürekli muhabbet ettiğiniz biri değilim o yüzden cevap vermeyebilirsiniz anlarım fakat benim için cok onemli tekrarliyorum o yüzden belki aranizdan bilen biri vardır. 14 e 6 yuksek tansiyon sayilir mi?
Kizlar biliyorum sürekli muhabbet ettiğiniz biri değilim o yüzden cevap vermeyebilirsiniz anlarım fakat benim için cok onemli tekrarliyorum o yüzden belki aranizdan bilen biri vardır. 14 e 6 yuksek tansiyon sayilir mi?
eneeeeeeeeeeeeee bu ne kızzzzz bızım ıcın yapmışlar sankııımmmmmmkuvet kova falan süper ayrıca alez ve ayakkabının fiyatına bakkkkkk
eneeeeeeeeeeeeee bu ne kızzzzz bızım ıcın yapmışlar sankııımmmmmmkuvet kova falan süper ayrıca alez ve ayakkabının fiyatına bakkkkkk
aman canım ya 100 tl az maz da ilk defa gördük yani o yüzden pek takılmıyorum artık yok yani hani dayım 100 az demişti ananemde bi 100 ekleseymiş parasımı yok sanki torun olarak hiç bi faydasını görmedm bugüne kadar Allah sağlık versinde kimseye muhtaç etmesin dediğin gibi zaten bugüne kadar bişey mi gördük ki bugünden sonra bi beklentimiz olsun hadi bakalım senin kv ne yapcak inş. faydası olur azda olsa biz kv kp bi fayda görmedik hali hazırda hadi seninkiler uzak bizimkiler o kadar yakın ama bak şeker yüksek çıktı eşim kp aramış sölemiş şeker ölçüm aletini isetmiş bilge ölçcek böle böle oldu demiş kaç gün geçti aradan ne kv ne kp arayıpda ne oldu kızım naptın dedi eşimde c.tesi günü annesiyle baya bi tartışmış tam ayrıntılı anlatmıyo ne olduğunu ama sanırım bu konular arayıp sormayışları ilgilenmemeleri oğluş için hiç bişeye özenmeyişleri almayışları falan bende detaylı sormuyorum eşime zaten kendi dedi annemle tartıştık böle böle diye herkez yerinde sağolsun
Yakindan incelemedim cnm ama illaki cikarmadan katlanmasi gerekiyor canli bakicam ona da.
kesinlikle bizler için bende bebek askısı ve biberon fırçalarına göz diktim,diğerleri abiden var malum
ay ben hafta sonu aldım küvet kova tas file 30 tl di toplu nakit alınca 25 den hesapladı beyaz aldım ben satıcı çocuğun dediğine göre şeffaflar çok sağlam olmuyomuş yamuluyomuş
bende geçen öyle bir rüya gördüm korktum biraz.dediğin dibi fırtt diye doğuruyordum güya erken doğummuş kimse yanımda değil hastahanede tekim etkilenmiştim baya..sağolasın canım bır bakayım senın çantana.
hosgeldın canım.
yok hayatım ben sadece suphelenıyordum ılk zamanlardan berı onu dedım. ama kimseye bısey demedım belkı benım kuruntumdur dıye. adam destan yazmış zaten..
Amin canım cümlemize... hosgeldın..
bizim arabamızda kırmızıııı teyzesiiii :) bende çanta cok kokoş olmasın sıyah, kırmızı, gri falan olsun istiyorum. eşim taşıdığı zamanlarda adamın kolunda allı gullu çanta olmasın dıye :) ama tabı oncelık genıs kullanışlı bısey olsun. dısarda goruyorum cunku patlıcak gıbı dolduruyorlar. e dusununcede bayag malzeme konuluyor genıs bır çanta almak lazım sanırım.
çok sevınırım canım unutma ama olur mu :)
kızın bır sucu yok zaten adamın terbıyesızlıgı. burası bızım ozel alanımız.. kesinlikle bende hep aynı seyı soylerım sevgiden once saygı...
demekki normal pipiş görmem rüyada. arada konuşuyorum bak pipiyi gizlediysen ben anlamam giyiceksin pembişleri diye :))) gerçi detaylıda artık cok kesin diyorlar ya hayırlısı :)
sen bu haftayı atlat test sonuçların güzel gelsın beklerız resimleri madem ne olacak. canım bu arada lütfen yalnız gıtme test yaptırmaya. bu defa uzun surecekmıs aman dıyım.
anneannen dayının huyunu bılıyorkı sıkıştırmış demekkı az maz ver dıyepessss valla 100tl için amma uzattılar.... hanı uzak akraba olsa heh dıyıcemde dayı.. aman bosver Rabbım hanemızı kimselere muhtaç etmesın. Bizlere güç kuvvet, nasip versin, biz yettiğimiz kadarını yaparız canım.
benımde kv ay basında gelecek gerıldım sımdıden. biliyorsun hamıleleıgı ogrendıgımızden berı aramadı benı konuşmadı benle ne telde ne nette. o da hedıye yerıne para destegı yapacak ama bakalım senın dayın gıbı olur sanırım onun destegıde
ahhhhhh ahhhhhh valla deme yaaaa psikoloji kalmadı vallayalnız bu rüyalar benı benden alıyor. bu ay hastane çantamızı hazır edelimde kafam rahat olsun dıyorum. en son rüyamda ayyy bırde rahat doğurdum kı fırrttt dıye cıktı Rabbım hepimize oyle kolay doğum nasıp etsın ınsallah :)
bende geçen öyle bir rüya gördüm korktum biraz.dediğin dibi fırtt diye doğuruyordum güya erken doğummuş kimse yanımda değil hastahanede tekim etkilenmiştim baya..
ayıptır söylemesi kendi başıma doğuruyordum bebişin kafasını tutuyorum çıkarıyordum fırtt diye hayır olsun...
aynen bende çoğumlukla ilk 3 ay için aldım tabi arada kış içinde beğenip aldıklarım var baya büyüdükçe almak daha mantıklı bebişler nasıl olucak kilolumu minyon mu bilmiyoruz ki geri sayım başladı evet ya çok heycanlı valla 99 gün yazıyo ama sezeryan olurda 90 altında bile olabilir :))) hayırlısı vakti zamanında sağlıklan gelsinlerde inş.
bizde her ay maaşlardan belli rakam ayıralım diyoruz ama olmuyo pek kredilerden dolayı anca harçlık ay içi masraflara kalıyo bunların hepsini annem aldı sağolsun kendi birikim yapmış oğluşa alışveriş için biraz daha var ayırdığı rakam bide eşim prim hak etti şansımızıa bu ay çok iyi geldi yani daha almadı ama işte hafta sonu alır diye ümit ediyoruz aldımıydı hemen diğer eksiklerini de almaya çalışcaz bi doğum masrafları kurban işte mevlüt için alışveriş vs. bu tür şeyler kalıcak Allah izin verirse eşim annem babam doğum için takılarını da hazırladılar son zamanda masraf çok olur daha güç olur almamız diye valla zaman daralıyo çok heycanlı ya Rabbim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
bu arada netten bi daha bişey bakmıcam ben sende bakma çık gez gözünle gör al daha hem daha zevkli hemde ne aldığını biliyosun bari biz c.tesi günü 5,30 da gittik sosyete pazarına sende bi c.tsi 2 saat olsun izin aldın mı pazar işini halledersin günler uzadı ya pazar günü de çarşıya çıkarsın
bu arada gelmedi mi senin sonuçlar daha
öperim seni akıllııımmm tam yazcam bi bakıom oflıne görünüyon,çıkmıssındır diye bişi demiyom,söle nbakalım durumlar nasılll
sevgicim hayırlı sonuçlar bekliyoruz haydiiii
:) hayır olsun canım.
benımkıde anıden alıyorlar doğuma sancım varmış anlamamışım. hemen yatırıyorlar doğuma. nasıl işse hem doğuruyorum, hem karşıdan goruyorum çıkışını :))) saçlı saçlı bır mınnos :) gozunuz aydın cok tatlı oğlunuz dıyorlar. ne oğlanı benım kızım olacaktı dıyorum :)))
mavılerı gıydırıp yatırmışlar. bende ayaklanmışım e tamam madem verın bebeğimi biz gıdıcez dıyorum. hemşire olmaz bıraz kalması lazım oğlunuz 7 aylık dogdu dıyor. hemşireye çemkirmeye başlıyorum bu sefer :))) ne alakası var zamanında dogdu erken doğmadı 7 aylık değil o diye bağırıyorum. film gibi rüyalar valla. hayır olsun ne dıyım. sabahları bayag salaklasıyorum ama böyle rüyalardan sonra. doğurana kadar bakalım daha kac kez dogurucaz :))))
geldim sonuclarım cok ıyıymıs kızlar
dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Canim normal tansiyon 12 -8 doye biliyorum sanki biraz buyuk yüksek cikmis doktorunu ara bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet yüksek sayılır yani şöyleki tansiyonun 12/8 gibi normal sayılır sendeki durum biri yüksekken biri düşük drne danış bence
kesinlikle bizler için bende bebek askısı ve biberon fırçalarına göz diktim,diğerleri abiden var malum
Kizlar cok teşekkür ederim baş ağrısı burun sızlaması vardı bi süredir migrenden sandım. Dünkü ölçüm boyle çıkınca isler degisti. Esimi bekliyorum geldiğinde tekrar olcturcem yine yüksekse acile gidicem. Preeklamsi diye bir sey varmis onu okudum, korkuyorum. Sagolun.Bence doktorunla gorus derim. Mesela benim normal tansiyonum 9 5 ile 10 6 arasi degisiyo. Kisiden kisiye fark ediyo. 11e cikinca bas agrisindan oluyorum
askı fiyatına bende takıldım çarşıda 6 tanesi 3 tl di şeffaflardan çok beğendim ama neden almadım bilmiyorum eğer 6 lı 2 tl ise bende almak isterimaskı cok aldım ama takvıye ıstıyorum bende yalnız adet fıyatı yazısı nedir oldum. tanesı 2 tl ise ohaaa derimben ayakkabıya bıttım cok ıyı fıyat dısarda en uygun 10tlye gormustum. sonuçta gostermelık ayakkabı olacak yere basmıcak uygun bısey olsun. ben emzik biberon biberon fırcasınada yapıştım. ama biberdonlar yalnızca cam sadece sanırım.
alezde benım yataklara gore azcık buyuk ama sorun olmaz sanıyorum alez yakalarsam kesın alıcam 2 tane.20-25ten asagı alez bulamadım cunku.
kızzz piyango bulmuş gibim sevindim fiyatları görünce
aaa nerden aldınkuvet+kova+tas+file 25 çok ıyımız fıyatı.
geldim sonuclarım cok ıyıymıs kızlar
dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
bilgecim ne güzel cnm yaa gerci benim bebişinde ufak olan seyleri kadı işte banyo,bez,krem kıyafet falan beşigimiz ve arabamız alındı ana kucagı alındı tasıma cantası malzeme cantası alındı..bi beşigin yatagi uyku seti cibinliği falan var bide senin aldıkların mmmmm evet daha cok gıbı geldı bana boyle diyince heee
ayşee kıızz bende seni öperim tmm bu seferlik affettim
Duyguankara de bakam bana,
Sen Gap mısın?! :))))))
hayır olsun gerçekten film gibi kız:))
birde mavi giydirdiler kız olacak bebişe
onlar yanılmış yanılmış rüyadakiler mvi giydirmişler yanlışlıkla
hayır ola cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?