2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sevgicim hayırlı sonuçlar bekliyoruz haydiiii

Kizlar biliyorum sürekli muhabbet ettiğiniz biri değilim o yüzden cevap vermeyebilirsiniz anlarım fakat benim için cok onemli tekrarliyorum o yüzden belki aranizdan bilen biri vardır. 14 e 6 yuksek tansiyon sayilir mi?

Canim normal tansiyon 12 -8 doye biliyorum sanki biraz buyuk yüksek cikmis doktorunu ara bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar biliyorum sürekli muhabbet ettiğiniz biri değilim o yüzden cevap vermeyebilirsiniz anlarım fakat benim için cok onemli tekrarliyorum o yüzden belki aranizdan bilen biri vardır. 14 e 6 yuksek tansiyon sayilir mi?

evet yüksek sayılır yani şöyleki tansiyonun 12/8 gibi normal sayılır sendeki durum biri yüksekken biri düşük drne danış bence

eneeeeeeeeeeeeee bu ne kızzzzz bızım ıcın yapmışlar sankııımmmmmm kuvet kova falan süper ayrıca alez ve ayakkabının fiyatına bakkkkkk

kesinlikle bizler için bende bebek askısı ve biberon fırçalarına göz diktim,diğerleri abiden var malum

Son düzenleme:
eneeeeeeeeeeeeee bu ne kızzzzz bızım ıcın yapmışlar sankııımmmmmm kuvet kova falan süper ayrıca alez ve ayakkabının fiyatına bakkkkkk

ay ben hafta sonu aldım küvet kova tas file 30 tl di toplu nakit alınca 25 den hesapladı beyaz aldım ben satıcı çocuğun dediğine göre şeffaflar çok sağlam olmuyomuş yamuluyomuş

canım şimdiye kadar bişey gelmeyince yine yinee garip karşılamıyordum. ama çocuklar yanı torun mevzusunda bu kadar ilgisizlik kanımı donduruyor şahsen.. senin kv kp şaka gibi zaten hemen hemen herşeyı hatırlıyorum. y.sarması, börek mevzusu mesela... yaa aklım almıyor.. ölçüm aleti bambaşka zaten ya insan en azından arar sorar. aramaktan bıle aciz ınsanlar... ben gecen yaz kvnın keyfı için 2 kere izmire gittim gık demedim. cunku ailenin ihtiyacı olduğunda yanında olunur. ben hamılelıgımden berı yalnızım değil gelmek aramadı bıle ya... faceden şehır dısındakı arkadaşlarım bıle gorup aradılar o aramadı... bende ona hakkımı helal etmıyorum ama cunku bu defa cok koydu insan bır arar.. birde doğumda gelicem dıyormus. eşime dedim gelmesın istemiyorum dıye. hos esimde istemiyor doğumda gelmesını.

zaten şehır değişikliği yapmayı dusunmemızın en buyuk sebebı iş sonrada benım çevrem ist'de orda dogdum buyudum. insanın bir iki can arkadaşı, böyle akrabadan cok ama coook daha değerli.. burda kımsemız yok edi budu kaldık eşimle iş piyasasıda kotu. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ne diyim valla... aynı şeyleri yaşıyoruz.. ne kadar takmıyım desede ınsan devamlı aynı soru kurcalıyor ınsanı ''bu ınsanlar neden böyle bunların kalbı ruhu yok mu'' diye... off bılge offf..

Yakindan incelemedim cnm ama illaki cikarmadan katlanmasi gerekiyor canli bakicam ona da.

En guzeli cnm. Internetten alma gormeden. Butun ozellikleri ogrenip almak sart bi defa aliniyo sonucta. Hayirlisiyla dogsunlarda esya nasil olsa olur

Bence doktorunla gorus derim. Mesela benim normal tansiyonum 9 5 ile 10 6 arasi degisiyo. Kisiden kisiye fark ediyo. 11e cikinca bas agrisindan oluyorum

kesinlikle bizler için bende bebek askısı ve biberon fırçalarına göz diktim,diğerleri abiden var malum

askı cok aldım ama takvıye ıstıyorum bende yalnız adet fıyatı yazısı nedir oldum. tanesı 2 tl ise ohaaa derim ben ayakkabıya bıttım cok ıyı fıyat dısarda en uygun 10tlye gormustum. sonuçta gostermelık ayakkabı olacak yere basmıcak uygun bısey olsun. ben emzik biberon biberon fırcasınada yapıştım. ama biberdonlar yalnızca cam sadece sanırım.

alezde benım yataklara gore azcık buyuk ama sorun olmaz sanıyorum alez yakalarsam kesın alıcam 2 tane.20-25ten asagı alez bulamadım cunku.

kızzz piyango bulmuş gibim sevindim fiyatları görünce

ay ben hafta sonu aldım küvet kova tas file 30 tl di toplu nakit alınca 25 den hesapladı beyaz aldım ben satıcı çocuğun dediğine göre şeffaflar çok sağlam olmuyomuş yamuluyomuş

aaa nerden aldın kuvet+kova+tas+file 25 çok ıyımız fıyatı.

bende geçen öyle bir rüya gördüm korktum biraz.dediğin dibi fırtt diye doğuruyordum güya erken doğummuş kimse yanımda değil hastahanede tekim etkilenmiştim baya..
ayıptır söylemesi kendi başıma doğuruyordum bebişin kafasını tutuyorum çıkarıyordum fırtt diye hayır olsun...

:) hayır olsun canım.
benımkıde anıden alıyorlar doğuma sancım varmış anlamamışım. hemen yatırıyorlar doğuma. nasıl işse hem doğuruyorum, hem karşıdan goruyorum çıkışını :))) saçlı saçlı bır mınnos :) gozunuz aydın cok tatlı oğlunuz dıyorlar. ne oğlanı benım kızım olacaktı dıyorum :)))

mavılerı gıydırıp yatırmışlar. bende ayaklanmışım e tamam madem verın bebeğimi biz gıdıcez dıyorum. hemşire olmaz bıraz kalması lazım oğlunuz 7 aylık dogdu dıyor. hemşireye çemkirmeye başlıyorum bu sefer :))) ne alakası var zamanında dogdu erken doğmadı 7 aylık değil o diye bağırıyorum. film gibi rüyalar valla. hayır olsun ne dıyım. sabahları bayag salaklasıyorum ama böyle rüyalardan sonra. doğurana kadar bakalım daha kac kez dogurucaz :))))

öperim seni akıllııımmm tam yazcam bi bakıom oflıne görünüyon,çıkmıssındır diye bişi demiyom,söle nbakalım durumlar nasılll

sevgicim hayırlı sonuçlar bekliyoruz haydiiii

geldim sonuclarım cok ıyıymıs kızlar

dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin

bilgecim ne güzel cnm yaa gerci benim bebişinde ufak olan seyleri kadı işte banyo,bez,krem kıyafet falan beşigimiz ve arabamız alındı ana kucagı alındı tasıma cantası malzeme cantası alındı..bi beşigin yatagi uyku seti cibinliği falan var bide senin aldıkların mmmmm evet daha cok gıbı geldı bana boyle diyince heee

ayşee kıızz bende seni öperim tmm bu seferlik affettim

kızlarrr bişiiii demiştim ama bişiiii daha dicem :)

ben bır turlu hıssedemıyordum hareketleri. 3 gundur acaip hissediyorum. aman YaRabbim nasıl bişeymiş bu... zaten aşıktım minnoşuma ama 3 gundur aşk böcüğü oldum. dun gece ılk defa eşimede yakalattım bıraz hıssettı tuylerı urperdı onunda nasıl bısey bu dıye :)

o kıpırdadıkça deliriyorum :) hakikaten zaman daha rahat geçiyor dıyordunuz hissedenler. cok doğruymuş. :)

Maşallah minnoşlarımıza..

hayır olsun gerçekten film gibi kız:))
birde mavi giydirdiler kız olacak bebişe
onlar yanılmış yanılmış rüyadakiler mvi giydirmişler yanlışlıkla
hayır ola cnm...

geldim sonuclarım cok ıyıymıs kızlar

dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin

Maşallah canım. ohh gozun aydın.. Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasıp etsin artık hepimize..

Canim normal tansiyon 12 -8 doye biliyorum sanki biraz buyuk yüksek cikmis doktorunu ara bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence doktorunla gorus derim. Mesela benim normal tansiyonum 9 5 ile 10 6 arasi degisiyo. Kisiden kisiye fark ediyo. 11e cikinca bas agrisindan oluyorum
Kizlar cok teşekkür ederim baş ağrısı burun sızlaması vardı bi süredir migrenden sandım. Dünkü ölçüm boyle çıkınca isler degisti. Esimi bekliyorum geldiğinde tekrar olcturcem yine yüksekse acile gidicem. Preeklamsi diye bir sey varmis onu okudum, korkuyorum. Sagolun.

askı fiyatına bende takıldım çarşıda 6 tanesi 3 tl di şeffaflardan çok beğendim ama neden almadım bilmiyorum eğer 6 lı 2 tl ise bende almak isterim
alez bizde tek kişilik 2 3 tane var çift kişilikte baya bi var hatta alez bolluğumuz var bebişede onları kullanırım diye düşünüyordum büyük ama ikiye katlarız sorun olmaz heralde ya olmaz derseniz alez bende alayım baya uygunmuş fiyatı biberonlara güvenebilirmiyiz ki bilemedim
küvet takımınıda hafta sonu çarşıda bi yerden alışveriş ettik hastane çıkışı battaniye mevlüt tak. vs. bunların hepsini bi yerden aldık adamda pazarlık etmeyim diye fiyatları peşin olurunun daha altına hesapladı sağ olsun küvet takımınıda 25 den verdi hem çok beğendim hemde sağlam bişey

sevindim senin adına canım şükür birşey çıkmamış
amin amin canım...

hayır olsun gerçekten film gibi kız:))
birde mavi giydirdiler kız olacak bebişe
onlar yanılmış yanılmış rüyadakiler mvi giydirmişler yanlışlıkla
hayır ola cnm...

:))) rüyalar cok alem yaa :) Rabbim su etsin zamanı hayırlısıyla vakıtlerınde dogsunda bıdıklar normale donelım :)

dun gecede burayı gordum temmuz bası gelmıs. hesapta uyanıyorum koşa koşa pc basına geliyorum acaba doğuran var mı dıye :))) buraya yazıyorum haber var mı kızlar doğuma gıden var mı dıye :)))) havanın sıcaklığını bıle hıssettım nasıl rüyaysa gerçek gıbıydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…