2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ay canım inan çok sevindim senin adına valla benim sınırım biraz üstü çıkamsına rağmen nasıl sitres yaptım bir haftadır ay bide diyet olayı varya

Allahim sifalar versin acilen. Dikkat et cnm tuzlu yeme fazla

evdeki alezler yeter zaten bezli bebek çokta beşikte aleze gerek yok bezi bırakınca lazım

biberonlara neden güvenmiceksin kuzum sonuçta nuk iyi marka

askılarında 6 tanesi 2 tl alın anacım alınnnn

Cnm bide dalin le molfix var sen twcrubelisin alinirmi iyimidir bende annemi kuyruğa sokturayim

Allahim sifalar versin acilen. Dikkat et cnm tuzlu yeme fazla

Amin Allah razı olsun cok sağolun tuzu direkt kestim zaten hemen normale döner inşallah. Hamilelikte risksiz bir gün yok sanki, Allahım korusun..

Maşallah canım. ohh gozun aydın.. Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasıp etsin artık hepimize..

sevindim senin adına canım şükür birşey çıkmamış
amin amin canım...

ay canım inan çok sevindim senin adına valla benim sınırım biraz üstü çıkamsına rağmen nasıl sitres yaptım bir haftadır ay bide diyet olayı varya

sağolun canlar ..ayyy gercekten bendede cıksaydı bn nasıl dıyet yapardım kiicikolatasız duramam yemeksiz duramam onlar benim yasam kaynagım doping im zaten normalde zayıf bi kızdım hamile kaldım tas gibi kadın oldum bu kilolarımı vermeye niyetim yeakk

Cnm bide dalin le molfix var sen twcrubelisin alinirmi iyimidir bende annemi kuyruğa sokturayim

molfixi hiç denemedim cnm bilemiyorum,dalinide oğlum büyüyünce kullandım daha iyi bişey almıcam diyosan dalini deneyebilirsin ben niveadan memnundum

sevgicimmm gözün aydın cnm kontrolün iyi geçmiş atlatmışşsın şekeride,paşa bize öpücük göndermedi mi

Çok sevindim. Allah tüm bebeklerimize ve annelerimize sağlık versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende Tahtakale var burda 6lısını sanırım 3.90dan aldım cokda seker şeffaf nazar boncuğu var uzerınde.

bak daha once paylaştığım resimlerde gözüküyor. ama 6lı 2tl yarı fıyatı olur. eger oyleyse affetmem :))) ama tanesı dıyorsa tuhaf derim.
bakalımda 6lıysa alırız cok ıyı fıyat.

canım alez varsa olur bence dedıgın gıbı 2ye katlanıp serılır. çocuk cok kıpırdamaz kaymazkı bızde fazla yok bır kendı yatağımızda var. benım civcivin yatakları 60*120 alezler 70*140mıs ama kenardan taşar azıcık kıvırırım zaten yataklarım kalın. bence almana gerek yok derım evde fazlan varsa.

aaa ben civcivimin yatak resimlerini koymadım yaa dur cekeyım koyayım :)

Maalesef şekerim sınırda çıktı ve 15 günlük diyet verdi doktorumuz. Ayrıca kan değerlerimde düşük çıktı... kan ilacı günde 3e çıktı...

kızlar çıkmadan sorayım dedim geçen hafta duygubaby nin mahkemesi vardı,yazdı da ben mi görmedim ne yaptı acaba,şu hamile haliyle inş çok üzülmemiştir

ben eve ışınlanır yarın grşürüz bebişlere iyi bakın bacılar öpüldünüz

Çok sevindim. Allah tüm bebeklerimize ve annelerimize sağlık versin.

amiinn cnm Allah razı olsun Rabbim gönlünde olanı versin inşallah

waayy 6 lı mı 3,90 ben mi yanlış anladım iyimiş vallaha yaa alışveriş hevesim var benimde kızlar çok pis fena hemde

kız senden korkulur,kendi göbeğimi keserim diyosunnn

canım maşallah sevindim ya,güzel haberler alınca ne de güzel oluyo inan bi rahat oluyo insan

bişey diycem deyince ahaaa dedim bi itiraf daha mı geliyooo canım bence benim eşim duygulanırım korkusuyla fazla ellemiyo da şakaya vuruyo,geçen açtım göbüşü ses çıkarmadaım dürttüm eşime bak dedim,dışardan göründü vurduğuuu baktım bi tuhaf olduuu,duygulanmaktan mı çekiniyii neyyy

cnm Allah ım beterinden korursun yaparsın diyetini kan durumunu da takip et aman ihmal etme sabahları pekmez ye derdim ama işte..bol su iç bnce 15 gün fazla değil inş düzelir

nagicim bir durum yokmuş şimdilik yazmıştı ertelenmiş mahkeme.

amiinn cnm Allah razı olsun Rabbim gönlünde olanı versin inşallah

waayy 6 lı mı 3,90 ben mi yanlış anladım iyimiş vallaha yaa alışveriş hevesim var benimde kızlar çok pis fena hemde

işte onu dyorduk canım perşembe a101 e ciciler geliyor doğruysa 6lısı orda 2 tl. sende perşembe sabahı yapış a101 kapısına. ben 3.90almıstım burda yerel marketten cok ıyı dıyordum 2 tl bedeva bedeva (1k1e.ozan)

yok be yaaa alemsin valla şurda iki dakka duygusal paylaşım yapıyorum içine ettin heee Allah iyiliğini versin...

valla arada bir gözler değişiyor bizdedeama çaktırılmıyor kız kesin gizli gizli ağlıyordurda bizim kocişler

Bende cok hevesleniyom taş gibi olmaya ama bu gidisle yine olamayacam kac kilodaydin ne kadar aldin cnm

cnm Allah ım beterinden korursun yaparsın diyetini kan durumunu da takip et aman ihmal etme sabahları pekmez ye derdim ama işte..bol su iç bnce 15 gün fazla değil inş düzelir

Amin. Cümlemizi inşallah. Kızım sağlıklı olsunda ben hiçbişey yemem gerekirse. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…