geldim sonuclarım cok ıyıymıs kızlar
dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
bilgecim ne güzel cnm yaa gerci benim bebişinde ufak olan seyleri kadı işte banyo,bez,krem kıyafet falan beşigimiz ve arabamız alındı ana kucagı alındı tasıma cantası malzeme cantası alındı..bi beşigin yatagi uyku seti cibinliği falan var bide senin aldıkların mmmmm evet daha cok gıbı geldı bana boyle diyince heee
ayşee kıızz bende seni öperim tmm bu seferlik affettim
Kizlar cok teşekkür ederim baş ağrısı burun sızlaması vardı bi süredir migrenden sandım. Dünkü ölçüm boyle çıkınca isler degisti. Esimi bekliyorum geldiğinde tekrar olcturcem yine yüksekse acile gidicem. Preeklamsi diye bir sey varmis onu okudum, korkuyorum. Sagolun.
askı fiyatına bende takıldım çarşıda 6 tanesi 3 tl di şeffaflardan çok beğendim ama neden almadım bilmiyorum eğer 6 lı 2 tl ise bende almak isterim
alez bizde tek kişilik 2 3 tane var çift kişilikte baya bi var hatta alez bolluğumuz var bebişede onları kullanırım diye düşünüyordum büyük ama ikiye katlarız sorun olmaz heralde ya olmaz derseniz alez bende alayım baya uygunmuş fiyatı biberonlara güvenebilirmiyiz ki bilemedim
küvet takımınıda hafta sonu çarşıda bi yerden alışveriş ettik hastane çıkışı battaniye mevlüt tak. vs. bunların hepsini bi yerden aldık adamda pazarlık etmeyim diye fiyatları peşin olurunun daha altına hesapladı sağ olsun küvet takımınıda 25 den verdi hem çok beğendim hemde sağlam bişey
Cnm bide dalin le molfix var sen twcrubelisin alinirmi iyimidir bende annemi kuyruğa sokturayimbende sırf bu sebepten topiğe ceee diyip gidenlere ,sadece bir sorusu olunca yazıpta normalde sadece okuyanlara pek cvp vermeyenlerdenim
bacılar perşembe sabahı a101in önünde kuyruk oluyoruz acilen sitesine bakın banyo küveti falan çok uygun
Allahim sifalar versin acilen. Dikkat et cnm tuzlu yeme fazla
Maşallah canım. ohh gozun aydın.. Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasıp etsin artık hepimize..
sevindim senin adına canım şükür birşey çıkmamış
amin amin canım...
ay canım inan çok sevindim senin adına valla benim sınırım biraz üstü çıkamsına rağmen nasıl sitres yaptım bir haftadır ay bide diyet olayı varya
Cnm bide dalin le molfix var sen twcrubelisin alinirmi iyimidir bende annemi kuyruğa sokturayim
dr tas gıbı demiş Rabbim e hamd olsun Allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
bilgecim ne güzel cnm yaa gerci benim bebişinde ufak olan seyleri kadı işte banyo,bez,krem kıyafet falan beşigimiz ve arabamız alındı ana kucagı alındı tasıma cantası malzeme cantası alındı..bi beşigin yatagi uyku seti cibinliği falan var bide senin aldıkların mmmmm evet daha cok gıbı geldı bana boyle diyince heee
askı fiyatına bende takıldım çarşıda 6 tanesi 3 tl di şeffaflardan çok beğendim ama neden almadım bilmiyorum eğer 6 lı 2 tl ise bende almak isterim
alez bizde tek kişilik 2 3 tane var çift kişilikte baya bi var hatta alez bolluğumuz var bebişede onları kullanırım diye düşünüyordum büyük ama ikiye katlarız sorun olmaz heralde ya olmaz derseniz alez bende alayım baya uygunmuş fiyatı biberonlara güvenebilirmiyiz ki bilemedim
küvet takımınıda hafta sonu çarşıda bi yerden alışveriş ettik hastane çıkışı battaniye mevlüt tak. vs. bunların hepsini bi yerden aldık adamda pazarlık etmeyim diye fiyatları peşin olurunun daha altına hesapladı sağ olsun küvet takımınıda 25 den verdi hem çok beğendim hemde sağlam bişey
amiinn cnm Allah razı olsun Rabbim gönlünde olanı versin inşallahÇok sevindim. Allah tüm bebeklerimize ve annelerimize sağlık versin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende Tahtakale var burda 6lısını sanırım 3.90dan aldım cokda seker şeffaf nazar boncuğu var uzerınde.
Eki Görüntüle 1055996
bak daha once paylaştığım resimlerde gözüküyor. ama 6lı 2tl yarı fıyatı olur. eger oyleyse affetmem :))) ama tanesı dıyorsa tuhaf derim.
bakalımda 6lıysa alırız cok ıyı fıyat.
canım alez varsa olur bence dedıgın gıbı 2ye katlanıp serılır. çocuk cok kıpırdamaz kaymazkı bızde fazla yok bır kendı yatağımızda var. benım civcivin yatakları 60*120 alezler 70*140mıs ama kenardan taşar azıcık kıvırırım zaten yataklarım kalın. bence almana gerek yok derım evde fazlan varsa.
aaa ben civcivimin yatak resimlerini koymadım yaa dur cekeyım koyayım :)
kız senden korkulur,kendi göbeğimi keserim diyosunnnbende geçen öyle bir rüya gördüm korktum biraz.dediğin dibi fırtt diye doğuruyordum güya erken doğummuş kimse yanımda değil hastahanede tekim etkilenmiştim baya..
ayıptır söylemesi kendi başıma doğuruyordum bebişin kafasını tutuyorum çıkarıyordum fırtt diye hayır olsun...
kızlarrr bişiiii demiştim ama bişiiii daha dicem :)
ben bır turlu hıssedemıyordum hareketleri. 3 gundur acaip hissediyorum. aman YaRabbim nasıl bişeymiş bu... zaten aşıktım minnoşuma ama 3 gundur aşk böcüğü oldum. dun gece ılk defa eşimede yakalattım bıraz hıssettı tuylerı urperdı onunda nasıl bısey bu dıye :)
o kıpırdadıkça deliriyorum :) hakikaten zaman daha rahat geçiyor dıyordunuz hissedenler. cok doğruymuş. :)
Maşallah minnoşlarımıza..
:))) rüyalar cok alem yaa :) Rabbim su etsin zamanı hayırlısıyla vakıtlerınde dogsunda bıdıklar normale donelım :)
dun gecede burayı gordum temmuz bası gelmıs. hesapta uyanıyorum koşa koşa pc basına geliyorum acaba doğuran var mı dıye :))) buraya yazıyorum haber var mı kızlar doğuma gıden var mı dıye :)))) havanın sıcaklığını bıle hıssettım nasıl rüyaysa gerçek gıbıydı :)
Maalesef şekerim sınırda çıktı ve 15 günlük diyet verdi doktorumuz. Ayrıca kan değerlerimde düşük çıktı... kan ilacı günde 3e çıktı...
kızlar çıkmadan sorayım dedim geçen hafta duygubaby nin mahkemesi vardı,yazdı da ben mi görmedim ne yaptı acaba,şu hamile haliyle inş çok üzülmemiştir
ben eve ışınlanır yarın grşürüz bebişlere iyi bakın bacılar öpüldünüz
amiinn cnm Allah razı olsun Rabbim gönlünde olanı versin inşallah
waayy 6 lı mı 3,90 ben mi yanlış anladım iyimiş vallaha yaa alışveriş hevesim var benimde kızlar çok pis fena hemde
bişey diycem deyince ahaaa dedim bi itiraf daha mı geliyooocanım bence benim eşim duygulanırım korkusuyla fazla ellemiyo da şakaya vuruyo,geçen açtım göbüşü ses çıkarmadaım dürttüm eşime bak dedim,dışardan göründü vurduğuuu baktım bi tuhaf olduuu,duygulanmaktan mı çekiniyii neyyy
sağolun canlar ..ayyy gercekten bendede cıksaydı bn nasıl dıyet yapardım kiicikolatasız duramam yemeksiz duramam onlar benim yasam kaynagım doping im zaten normalde zayıf bi kızdım hamile kaldım tas gibi kadın oldumbu kilolarımı vermeye niyetim yeakk
cnm Allah ım beterinden korursun yaparsın diyetini kan durumunu da takip et aman ihmal etme sabahları pekmez ye derdim ama işte..bol su iç bnce 15 gün fazla değil inş düzelir
Amin. Cümlemizi inşallah. Kızım sağlıklı olsunda ben hiçbişey yemem gerekirse. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?