hmmm temam bn çalışıyom akşam alabılırım belkim :26::26::26: ne sansız karıyım bne yeaaaişte onu dyorduk canım perşembe a101 e ciciler geliyor doğruysa 6lısı orda 2 tl. sende perşembe sabahı yapış a101 kapısına. ben 3.90almıstım burda yerel marketten cok ıyı dıyordum 2 tl bedeva bedeva (1k1e.ozan)
yok be yaaa alemsin vallaşurda iki dakka duygusal paylaşım yapıyorum içine ettin heee Allah iyiliğini versin...
valla arada bir gözler değişiyor bizdedeama çaktırılmıyor kız kesin gizli gizli ağlıyordurda bizim kocişler
Bende cok hevesleniyom taş gibi olmaya ama bu gidisle yine olamayacamkac kilodaydin ne kadar aldin cnm
Amin. Cümlemizi inşallah. Kızım sağlıklı olsunda ben hiçbişey yemem gerekirse. :)
cnmmm yaaa inşallah kızın sağlıklı olsunda hiçbişey seni yıldırmaz zaten çok kafana takma ama pozitif ol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar selamı alışverişe başladınızmı ben henüz Ip'ne bıle almadım fakat yavaş yavaş baslasammı
Bende cok hevesleniyom taş gibi olmaya ama bu gidisle yine olamayacamkac kilodaydin ne kadar aldin cnm
civcivin ortapedik dattileri :)
Maşallah içi sağlıklı bebişle dolsun inş. :) büyük değil mi sanki fotoda öyleye benziyor
hmmm temam bn çalışıyom akşam alabılırım belkim :26::26::26: ne sansız karıyım bne yeaaa
Kızlar selamı alışverişe başladınızmı ben henüz Ip'ne bıle almadım fakat yavaş yavaş baslasammı
Bende almadim ve cok tedirginim asla sona kalmayi sevmem maddi acidan beklemek zorunda kaldim durumun musaitse baslamalisin.anca biter
Maşallah içi sağlıklı bebişle dolsun inş. :) büyük değil mi sanki fotoda öyleye benziyor
Ooo simdi tam olmussundur gercekten boyda var çünkü. Bende ilk 3 ay kilo vermeseydim 10 kilo aldim 60 olucakdim.ama 50 den 45 e dustum suan ancak 54 55 oldum.diyorum 5 daha alsam 60 olcm o da dogumda gitcek huup ebru eski halindesin :)cnm 12 kilo aldım vallaha 50 kilo falandım işte zaten kilo almak cok istiyordum boyum da 1,70 cnm hesap et manken gibiydim dermişim
Amin cnm cumlemize inşallah.çıkışta bakarsın canım ne olacak. kalmamış bıle olsa bosver kısmetın başka yerde vardır kuzum.
bizimde maddi durumlar pek sevimsiz. kartla taksitle falan aldık hemen hemen herşeyi. bu ay banyo biberon vs alınca tamamlanacak inşallah herşey.
yakalar değil kavuşmak birbirinden koptu gitti. Rabbim hanelerimize bereket versin yardımcımız olsun.
kıyamam ben sana minnoş anne :) canım benım
çıkışta bakarsın canım ne olacak. kalmamış bıle olsa bosver kısmetın başka yerde vardır kuzum.
bizimde maddi durumlar pek sevimsiz. kartla taksitle falan aldık hemen hemen herşeyi. bu ay banyo biberon vs alınca tamamlanacak inşallah herşey.
yakalar değil kavuşmak birbirinden koptu gitti. Rabbim hanelerimize bereket versin yardımcımız olsun.
Ooo simdi tam olmussundur gercekten boyda var çünkü. Bende ilk 3 ay kilo vermeseydim 10 kilo aldim 60 olucakdim.ama 50 den 45 e dustum suan ancak 54 55 oldum.diyorum 5 daha alsam 60 olcm o da dogumda gitcek huup ebru eski halindesin :)
Geçmiş olsun. Ay umarım diyetle geçerse insuline ihtiyaç duymam. Habire yedim durdum sonuç da böyle oldu. Boğazını tutsaydim belki böyle olmazdi.
canım bnmde geçen hafta 50 lik sınırın biraz üstü çıktı bir hafta diyet verdi dr perşwmbe günü 100 lük bakılcak inş iyi çıkar sonuçlarımız hamilelikte diyet çok zor insanın canı inadına tatlı istiyo yesende yemesende kendini suçlu hissediyosun Allah yardımcımız olsun ne diyelim
nagicim bir durum yokmuş şimdilik yazmıştı ertelenmiş mahkeme.
bacılarım günaydınn,hayırlı sabahlar
günaydın sana ve bebişine...bacılarım günaydınn,hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?