2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hmmm temam bn çalışıyom akşam alabılırım belkim :26::26::26: ne sansız karıyım bne yeaaa
Bende cok hevesleniyom taş gibi olmaya ama bu gidisle yine olamayacam kac kilodaydin ne kadar aldin cnm

Bende cok hevesleniyom taş gibi olmaya ama bu gidisle yine olamayacam kac kilodaydin ne kadar aldin cnm

cnm 12 kilo aldım vallaha 50 kilo falandım işte zaten kilo almak cok istiyordum boyum da 1,70 cnm hesap et manken gibiydim dermişim

hmmm temam bn çalışıyom akşam alabılırım belkim :26::26::26: ne sansız karıyım bne yeaaa

çıkışta bakarsın canım ne olacak. kalmamış bıle olsa bosver kısmetın başka yerde vardır kuzum.

Kızlar selamı alışverişe başladınızmı ben henüz Ip'ne bıle almadım fakat yavaş yavaş baslasammı

Bende almadim ve cok tedirginim asla sona kalmayi sevmem maddi acidan beklemek zorunda kaldim durumun musaitse baslamalisin.anca biter

bizimde maddi durumlar pek sevimsiz. kartla taksitle falan aldık hemen hemen herşeyi. bu ay banyo biberon vs alınca tamamlanacak inşallah herşey.
yakalar değil kavuşmak birbirinden koptu gitti. Rabbim hanelerimize bereket versin yardımcımız olsun.

Kızlar selamı alışverişe başladınızmı ben henüz Ip'ne bıle almadım fakat yavaş yavaş baslasammı

Merhaba cnm Kayınvalidem hastahane çıkışı falan aldı ama bize daha öyle aman aman bişey almadık walla millet yasat baza bile almış, ben daha model bile bakmadım ne olcak halim bilemiyorum (

cnm 12 kilo aldım vallaha 50 kilo falandım işte zaten kilo almak cok istiyordum boyum da 1,70 cnm hesap et manken gibiydim dermişim
Ooo simdi tam olmussundur gercekten boyda var çünkü. Bende ilk 3 ay kilo vermeseydim 10 kilo aldim 60 olucakdim.ama 50 den 45 e dustum suan ancak 54 55 oldum.diyorum 5 daha alsam 60 olcm o da dogumda gitcek huup ebru eski halindesin :)

Amin cnm cumlemize inşallah.

aynen cnm cocugum donsuz kalmaz ya sankim ama kacırmakta istemem yanııı
Ooo simdi tam olmussundur gercekten boyda var çünkü. Bende ilk 3 ay kilo vermeseydim 10 kilo aldim 60 olucakdim.ama 50 den 45 e dustum suan ancak 54 55 oldum.diyorum 5 daha alsam 60 olcm o da dogumda gitcek huup ebru eski halindesin :)

alırsın cnm daha dur asıl bundan sonra alınıyomus iştahın falan nasıl suakız bide bn hamur işi makarna cok yiyom o yuzden aldım ..

Slm arkadaşlar çantada marka değil ama sırta takılanları tavsiye ederim çatlaklar içinde kakao yağı kullanıyorum ilk gebelikten kslan çatlaklarım var bu seferde olmaz inş.a1001 gelenlerdende dalin seti birde biberon fırçası çok uygun ben almayı düşünüyorum.bide sabah kocayla atıştık inanın daha yeni başımın ağrısı geçiyor insan hamile eşini üzmekten ağlatmaktan zevkmi alır ya bu nasılğ vicdan anlamadım allah iyi etsin

Geçmiş olsun. Ay umarım diyetle geçerse insuline ihtiyaç duymam. Habire yedim durdum sonuç da böyle oldu. Boğazını tutsaydim belki böyle olmazdi.

Ben de diyet yapıyorum cnm valla biraz zorluyor ama olsun.Çoğu kişi diyete cevap veriyor.İyi yönünden düşünüyorum bu sayede daha sağlıklı beslenmeyi öğrendim diye.E bazen pollyanacılık yapmak lazım.

Selam kızlar nasılsiniz bakalım biz kızım la iyiyiz çok şükür inşallah güzel bi hafta güzel bi ay hatta güzel ve çabuk geçen 3ay olsun inşallah:))bebislerimıze kavuşalim inşallah sağ salim..bende dün hastane geceligi ve lohusa dönemi pijamasi aldım çok değişik hissettim ya onu giyip doğuma gircem ve bebeğimi kucağıma alcam inşallah:))biz kadınların mutlu olması ne kadar kolayy

Evet ya şimdi çok zor diyet yapmak ama ben mecbur yapacağım , senin sonuç kaç çıktı ?

nagicim bir durum yokmuş şimdilik yazmıştı ertelenmiş mahkeme.

tşk ettim buffycim bilgilendirme için,prenseste iyiy günlerde mışıl mışıl uyusun yatağında

bacılarım günaydınn,hayırlı sabahlar

günaydın cnm,
benim sabah sabah tansiyon oynadı sanırım evden çıkmadan 1 yumurta ve tost yemiştim onlardan birimi fena yaptı acaba iş yerine geldim masama oturdum şöyle bir sallandım nasıl anlatsam bir fena oldum şimdi azıcık iyiyim bişey falan olursa alt katta 112 var Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…