Nagiciğim tansiyonunu ölçtür bakalım bir belki tansiyonun düşmüştür.
tşk ettim buffycim bilgilendirme için,prenseste iyiy günlerde mışıl mışıl uyusun yatağında
günaydın cnm,
benim sabah sabah tansiyon oynadı sanırım evden çıkmadan 1 yumurta ve tost yemiştim onlardan birimi fena yaptı acabaiş yerine geldim masama oturdum şöyle bir sallandım nasıl anlatsam bir fena oldum şimdi azıcık iyiyim bişey falan olursa alt katta 112 var Allah'tan
tşk ettim buffycim bilgilendirme için,prenseste iyiy günlerde mışıl mışıl uyusun yatağında
günaydın cnm,
benim sabah sabah tansiyon oynadı sanırım evden çıkmadan 1 yumurta ve tost yemiştim onlardan birimi fena yaptı acabaiş yerine geldim masama oturdum şöyle bir sallandım nasıl anlatsam bir fena oldum şimdi azıcık iyiyim bişey falan olursa alt katta 112 var Allah'tan
selam canlar,nagican dikkat et,sürekli de şu 112 esprisini yapmagünaydın sana ve bebişine...
pozitif dusunce diye buna denir
Herkese Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın nagiş aman dikkat et kendine tansiyon oynamıştır muhtemelen ama çıktımı düştümü acabakesin tansiyon oynadı ya yoksa böyle aniden eli ayağı kafası sanki hiçbirine hükmedemedim :44:
selam canlar,nagican dikkat et,sürekli de şu 112 esprisini yapma,Allah muhtaç etmesin deli kızz,akşam benim cadı beni korkuttu,onu çok değişik yerlerimde hissettim,sanki çıkmaya çalışıyodu öyle korktum ki ,yani rahmin iç kısmında bi hareketler oluyo gibiydi,şaşırdımm,neyseki sabah yukarılarda hareket etti de nefes aldım
günaydın nagiş aman dikkat et kendine tansiyon oynamıştır muhtemelen ama çıktımı düştümü acaba
günaydın ayşecik bazen benim sıpa da aşağıları vuruyo bi tuhaf oluyorum bacaklarımı kaptıyom sanki çıkavercek gibi oluyo ayaklar aşağıda oldumu öyle oluyo sanırım sabaha kadar dönüştür belkim bazende tekmeler remen midemde oluyo dr sordum son gittiğimde midem de tekme hissediyorum dedim dr elle muayene etti rahim şuan buraya kadar büyümüş normal dedi göğüs altını gösterdi eşimdebu ifadeyle nasıl olur rahim o kadar nasıl büyür tepkisi verdi :
canım yaaa içim rahatladı,biz bu fırlamaları doğurana kadar aklımızı alacaklar galiba,ben sağ elimi 2 gündür hissetmiyom daha doğrusu parmak uçlarım,normal yazıyo nette,ilerlerse bi çeşit sargı veriyolarmış,sırtımda sivilce yoktu geçen giyinirken bi baktım,sadece sağ tarafıma amannn sanki kırmızı kalemle kızamık yapmışlar ödüm koptu,göğüs dekolte bölgesinde de çıktılar,dr,sorcam ama sanırım yine olabilir diyecektir
selam canlar,nagican dikkat et,sürekli de şu 112 esprisini yapma,Allah muhtaç etmesin deli kızz,akşam benim cadı beni korkuttu,onu çok değişik yerlerimde hissettim,sanki çıkmaya çalışıyodu öyle korktum ki ,yani rahmin iç kısmında bi hareketler oluyo gibiydi,şaşırdımm,neyseki sabah yukarılarda hareket etti de nefes aldım
elbette yakınımızda olması güven verir canım,bizim arabamız yok o bile bize dert oluyo,bi hastane işimiz olunca taksiye biniyoz ama sen bu anlamda şanslısın,umarım hiç gerek kalmaz ama 112 yeyok kız ayşem espiri bir yana hakkaten bana kendimi güvende hissettiriyobizim burada 112 var,hava ambulans,itfaiye,sivil savunma hepsi bir arada
elbette yakınımızda olması güven verir canım,bizim arabamız yok o bile bize dert oluyo,bi hastane işimiz olunca taksiye biniyoz ama sen bu anlamda şanslısın,umarım hiç gerek kalmaz ama 112 ye
bacılarım günaydınn,hayırlı sabahlar
herkeze günaydın hayırlı günler olsun
Günaydın herkese...
mutlu bir gün olsun sağlıkla dolu :)
günaydım yeeeewrum hoşgeldin,nörüyonngünaydınnn herkeseee hayırlı mutlu bigün olsun
nagican,bu eymenin şöyle 1-2 sene sonraki halini hiiç tahmin edemeyiz,biz küçükken ne kadar fena da olsak annemizin,babamızın gözüne bakardık,şimdiki çocukların özgüvenine diyecek yokk,benim de 10 yaşında bir kız kardeşim var,gözümüzün önünde büyüdü,onların bişey öğrenmesi,bizi şaşırtıyo ,tatlı oluyolar,senin kız şöyle3-4 yaşına gelince eymen tam abilik yapacak eminim,kimse senin kıza bakamaz bileaman aman herşey hayırlısıyla en güzel zamanda sağlıcakla gerçekleşsin 112 falan istemez
ayşe sabah sabah benim paşa uyandı karnıma dokunup günaydın huysuz kız dedi anammm dedim yoksa içine mi doğduhuysuz anne senin bu kızın diyo
günaydınlar annecikler
artık zaman geçsede temmuz gelse çok heyecanlanıyorum düşününce .. oğlumda heyecanlandı galiba birazdan yırtıp çıkacak beni
günaydın bacılar,faydalı bilgilerine teşekkürler gizem ben becbur kalmadıkça emzikten yana değilim,ecz.arkadaşım da biberon vermeim,kaşıkla yemeyi-içmeyi alışsın diye,yutma becerisi olsun diye biberon taraftarı değilim dedi,bakalım,biz nasıl başetcez,öncesinde sölemek kolay,byaşadıkça tecrübe etce sanırımGünaydın bayanlar,napıyorsunuz nasılsınız,ne güzel eksikler yavaş yavaş tamamlanmaya başlamış
Haftasonu yeni doğum yapan kuzenime gittim.40 günlük oldu bebikimiz,anne baba hayalet gibiydi.Gece üçgen sonra uyutmamış bıcırık,ama biz oradakin de gözünü açamadı hatta anne babası uyandırmak istedi de inatla uyumadı.
Kuzenimden bazı tüyolar da aldım tabii
Tiny live ana kucağı kullanıyor, çok memnun
Göğüs pompası chicco varmış ama çok canını yakmış avent almış çok memnunmuş.
Meme ucuna lansinoh sürüyor,iyi gelmiş o da.
3200 gr doğan bebike yenidoğan kıyafetleri 1 ayda küçük gelmeye başlamış.
Biberon sterilizatörü hediye gelmiş ama lüzumu birşey değil çok yer kaplıyor diyor.
Bol bol 3-6 ay body gerekecek bol al dedi.
Emzik de 4-5 tane almış farklı marka ama hepsini sırayla veriyorum,tekine alıştırmıyorum diyor.Ablam da kuzenim de ve hatta eniştem de emziğin hayat kurtarıcı olduğu konusunda hemfikirler.
günaydım yeeeewrum hoşgeldin,nörüyonn
nagican,bu eymenin şöyle 1-2 sene sonraki halini hiiç tahmin edemeyiz,biz küçükken ne kadar fena da olsak annemizin,babamızın gözüne bakardık,şimdiki çocukların özgüvenine diyecek yokk,benim de 10 yaşında bir kız kardeşim var,gözümüzün önünde büyüdü,onların bişey öğrenmesi,bizi şaşırtıyo ,tatlı oluyolar,senin kız şöyle3-4 yaşına gelince eymen tam abilik yapacak eminim,kimse senin kıza bakamaz bile
günaydınlar annecikler
artık zaman geçsede temmuz gelse çok heyecanlanıyorum düşününce .. oğlumda heyecanlandı galiba birazdan yırtıp çıkacak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?