günaydım yeeeewrum hoşgeldin,nörüyonn
nagican,bu eymenin şöyle 1-2 sene sonraki halini hiiç tahmin edemeyiz,biz küçükken ne kadar fena da olsak annemizin,babamızın gözüne bakardık,şimdiki çocukların özgüvenine diyecek yokk,benim de 10 yaşında bir kız kardeşim var,gözümüzün önünde büyüdü,onların bişey öğrenmesi,bizi şaşırtıyo ,tatlı oluyolar,senin kız şöyle3-4 yaşına gelince eymen tam abilik yapacak eminim,kimse senin kıza bakamaz bile
evet cancağızım,bizi neyin beklediğini bilsek,annelerimiz arka arkaya nasıl da büyütmüşleri bizi,aynı güç bizde de vardır inşallah,geçen avm de bi aile yemek yiyo kadın birden arabadaki kızı kucakladı bezinin kenarından içeri bakıyo yapmış mıdiye,baya güldüm ama eşim sen debakcan hahaha diyo manyakaysem nörim gııı yine iş güç işte pufff..geçmişe baktıgım zaman ne kadar cabuk geçmiş desemde geleceğe bakınca hiç geçmiycekmiş gibi sankim karmasık duygular içerisindeyim..acaba yavrusum dogunca nasıl olcak ona benim annemin bana dedğiği gibi keske biraz daha içeride kalsaydın diycek miyim.ya peki o uykusuz geceler karsımdaki komsumun bebğinin seslerini duyunca her gece bende mi böyle olucam şimdi diyorum :26::26::26::26:
ben erkek çocuk-abi olayını pek seviyom ya,biz 3 kızkardeş büyüdük erkek kardeşimle aramızda 8 yaş vardı,öyle korumacı abileri pek severim,bazı hört zört abiler de vardır ya,tayt giydirmez,kısa giydirmez,tam ömür törpüsü olurvalla çok abilik yapacak çok seviyo teyzesi çokta hevesli birde doğsunda görelim ama epey kıskanç beni çok kıskanıyo sanırım kardeşinide dış etkenlerden oldukça kıskanacak,fazlasıylada korumacı evimize gelen bebeklerin bile üstüne titriyo
evet cancağızım,bizi neyin beklediğini bilsek,annelerimiz arka arkaya nasıl da büyütmüşleri bizi,aynı güç bizde de vardır inşallah,geçen avm de bi aile yemek yiyo kadın birden arabadaki kızı kucakladı bezinin kenarından içeri bakıyo yapmış mıdiye,baya güldüm ama eşim sen debakcan hahaha diyo manyak
ben erkek çocuk-abi olayını pek seviyom ya,biz 3 kızkardeş büyüdük erkek kardeşimle aramızda 8 yaş vardı,öyle korumacı abileri pek severim,bazı hört zört abiler de vardır ya,tayt giydirmez,kısa giydirmez,tam ömür törpüsü olur
herkese hayırlı mutlu günler kızlar nasılsınız
bende doktordan geldi kahvaltımı yaptım size bakaym dedim...
günaydınlar annecikler
artık zaman geçsede temmuz gelse çok heyecanlanıyorum düşününce .. oğlumda heyecanlandı galiba birazdan yırtıp çıkacak beni
wuwwwww 2 basamaklı şafak saymama 2 günümüz kalmış
fazla beklemedim bu sefer kimse yoktu hemen girdik baktık bebişimize gelişimi güzel haftamızla uyumluyuz.hoşgeldin canım afiyet olsun
doktor ? nasıl geçti
evet cancağızım,bizi neyin beklediğini bilsek,annelerimiz arka arkaya nasıl da büyütmüşleri bizi,aynı güç bizde de vardır inşallah,geçen avm de bi aile yemek yiyo kadın birden arabadaki kızı kucakladı bezinin kenarından içeri bakıyo yapmış mıdiye,baya güldüm ama eşim sen debakcan hahaha diyo manyak
ben erkek çocuk-abi olayını pek seviyom ya,biz 3 kızkardeş büyüdük erkek kardeşimle aramızda 8 yaş vardı,öyle korumacı abileri pek severim,bazı hört zört abiler de vardır ya,tayt giydirmez,kısa giydirmez,tam ömür törpüsü olur
evet cnm kocan dogru demiş valla daha bunlar nekiii ..zaman geçmiyo diyoz da baksana 2 basamaklılara düştük nerdyse Rabbim sağlık versiiinnwuwwwww 2 basamaklı şafak saymama 2 günümüz kalmış
cnm hosgeldin masallah yavruna Allah ım beterinden korusun cnm işlerini de halletmişsin ohhh bebğini görmeık insana güç veriyorfazla beklemedim bu sefer kimse yoktu hemen girdik baktık bebişimize gelişimi güzel haftamızla uyumluyuz.
böbrek genişlememiz devam ediyor malesef sol böbrek sağa göre daha küçükmüş
yani sağ büyümüş biraz 10mm altındayız şuan şükür doğumdan sonra tedavi görecek bebişim.inş geçer o zamana kadar doktor sıkıntılı birşey görmedi
tetenoz aşımıda oldum şeker tahlili istemedi benim doktorum bizde yaptırmadık ailede şeker varmı diye sordu yok dedim gerek görmedi
şeker çıksa bile diyet yapılacak dedi sende dikkat et hamur işi ve şekere dedi bende fazla tüketmiyorum zaten şeker arada canım isterse.
doğumu sordum kızım normal doğum dedim sıkıntı yok şimdilik dedi.
26.haftadayim dr 20 temmuz dedi kizimi heyacanla bekliyorum:)))))
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar şeker yuklemesinden geldim. Bebeğim 33 cm 960 gr olmuş maşallah. Makat gelisliyis duruşu. Dönmezse sezeryan dedi ama erken daha dönebilir dedi. Şekerimde iyi çıkar inş. Kan sonucuna göre kan ilacina baslicaz. Ben kilo almamisim önemli olan bebek dedi doktor zaten sen kilolusun.
içim rahatladı bebişi görünce biraz endişeliydim ama gelişimi felan iyi olunca rahatladımevet cnm kocan dogru demiş valla daha bunlar nekiii ..zaman geçmiyo diyoz da baksana 2 basamaklılara düştük nerdyse Rabbim sağlık versiiinn
cnm hosgeldin masallah yavruna Allah ım beterinden korusun cnm işlerini de halletmişsin ohhh bebğini görmeık insana güç veriyor
maşallah cnmseker sonucunu bizede haber ver inşallah iyi güzel haberler alırsın
günaydın bacılar,faydalı bilgilerine teşekkürler gizem ben becbur kalmadıkça emzikten yana değilim,ecz.arkadaşım da biberon vermeim,kaşıkla yemeyi-içmeyi alışsın diye,yutma becerisi olsun diye biberon taraftarı değilim dedi,bakalım,biz nasıl başetcez,öncesinde sölemek kolay,byaşadıkça tecrübe etce sanırım
içim rahatladı bebişi görünce biraz endişeliydim ama gelişimi felan iyi olunca rahatladım
büyümüş kuzum ya annesi sever onu
oyy masallh cnm nasılbebiş boyu kilosu iyi mi ...onlar iyi olsunda biz zaten iyi olruz
Ben de emmeye alışana kadar biberon ve emzik taraftarı değilim ama baktım emiyor o zaman vereceğim.bebekler emince güvende hissediyormuş kendini,haftasonu da bizzat gördüm karnı tok ama nasıl da cok cok emiyordu yavru bi de gözü kapanıyordu.Ben de asla tv izletmem diyorum ama bakalım
Park yatak alanlar var mı bayanlar?Ne marka aldınız alan varsa?Aslında büyüyen beşik aldık biz ,en küçük hali odadan odaya da geçiyor tekerlekleri var ama yazın anneannede kalma ihtimalimiz var bir süre ya da babaannede,bu tarz durumlar için küçük birşey alalım diyorum ama sonra hemen küçük kalıyormuş,kullanılıyormuş diye almıştın büyük alayım diyorum.Karar veremedim hiç.
Ben de emmeye alışana kadar biberon ve emzik taraftarı değilim ama baktım emiyor o zaman vereceğim.bebekler emince güvende hissediyormuş kendini,haftasonu da bizzat gördüm karnı tok ama nasıl da cok cok emiyordu yavru bi de gözü kapanıyordu.Ben de asla tv izletmem diyorum ama bakalım
Park yatak alanlar var mı bayanlar?Ne marka aldınız alan varsa?Aslında büyüyen beşik aldık biz ,en küçük hali odadan odaya da geçiyor tekerlekleri var ama yazın anneannede kalma ihtimalimiz var bir süre ya da babaannede,bu tarz durumlar için küçük birşey alalım diyorum ama sonra hemen küçük kalıyormuş,kullanılıyormuş diye almıştın büyük alayım diyorum.Karar veremedim hiç.
boyunu söylemedi canım kilomuzda 881gr dedi inş hep böyle gider ultrasonla haftamız aynı bu sefer
bende emzik vermeyi hiç düşünmüyorum çok sağlıklı gelmiyor bana... etrafımda bir çok insanda vermiyor.... bana parkyatak kuzenden geldi stork marka... biraz büyük gibime geldi sanki küçük olsa daha kullanışlı olacak odadan odaya geçirirken katlamak zorunda kalıyorum çünkü kolidorlarım dar evimin....
cnm bende buyuyen beşik aldım aslında cok memnunum ama eşimin yakınlarından bazıları ne gerek vardı buna diyince ayar oluyorum bide ben kampanyadan almıstım kullanmaya baglı iyi kullanırsam 6 yasına kadar kullansam yeter normalde 18 yasına kadar kullanılabılır...bı tanede ufak beşiğim var sepet beşik diyorlar adına 6 ayına kadar kullanılıyor onuda gece için yatagımın yannda kullanırım diyorum sende bu tarz bişey alabilirsn hewm fiyat olarakta uygun
amiiin cnm inşallah
herkese hayırlı mutlu günler kızlar nasılsınız
bende doktordan geldi kahvaltımı yaptım size bakaym dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?