2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar lohusa pijaması yada gecelik alanlarınız var mı ? nereden aldınız fiyatlar nasıl ?

canım emzik biberon konusunda şuan hiç bir fikrim yok oğluşun durumuna göre gerekirse kullanırım çokta karşı değilim çünkü karşıyım desem neden desen şu sebepten dolayı diyemem bebek bakımında şuan için çok acemiyim her bebek ayrı olur huyu suyu ne kadar tecrübelide olunsa bebeğine göre davranmak hareket etmek lazım diye düşünüyorum.
yatak konusunda da biz oda takımı aldık ama tabiki belli bi süre odayı hiç kullanmıcaz en azından 1 yaşına kadar yatak odsında yatırma taraftarıyım çünkü temmuz doğumlu olucaklar Allah nasip ederse 6 7 ayda odaya ayırsak kışa denk geliyo içim elvermez ayrı bırakmaya en azından bi dahaki yaza kadar hem canlanır biraz da o zaman odasına ayırabilirim yine tabi oğluşun durumuna göre yaşayıp öyle karar verilir. park yatak biz alıcaz bi yerde beğendik çok kullanışlı kesinlikle küçük beşik alma taraftarı değilim çünkü 6 aya kadar kullanabiliyorlar park yatak alma sebebim benim annem babam üst katımda oturuyor eşim seyahatlere gidiyor bende yukarda kalıyorum park yatak çok rahat katlanabilir taşınabilir ayrıca eşimin seyahatlerinde yazları bende haftasonları yanına gidiyorum o zamanı da düşündük alırım oğluşu bir çanta park yatağıda katla bin otobüse çok rahat olucak bebişte yatağında yatıcak temiz temiz diğer küçük beşiklerde çok şık çok güzel ama 6 ay için gereksiz bence bizim park yatak herşey dahil 270 tl özellikleride çok iyi park yatakta ne özellik aranırsa hepsi var sallanabilir sabitlenir dönenceli içinde yatağı nevresimi alt açma yeri cibinliği titreşimi aklıma gelenler bunlar şuan sizinde seyahat durumlarınız madem varsa kesinlikle tasvsiye ederim

Kızlar lohusa pijaması yada gecelik alanlarınız var mı ? nereden aldınız fiyatlar nasıl ?

canım annem daha hamileliğin başında aldı onları baya bi aldı abartmış olmayım ama 15 takımdan fazladır hem lohusalık için hem hamilelikte giymem için kışlık yazlık çalıştığı yerden aldı onlarda fiyatlar baya bi yüksek marka vermek doğru olurmu bilmiyorum neden o kadar erken aldı dersen yılbaşında iç giyim dış giyim kısmını kapattılar personele yarı fiyatına indirimle satış yaptılar annemde ne bulduysa aldı tabi sağolsun o yüzden dışarda nerde ne vardır kalitesi fiyatı nedir hiç bilmiyorum hiç bakmadık artık

herkese hayırlı mutlu günler kızlar nasılsınız
bende doktordan geldi kahvaltımı yaptım size bakaym dedim...

canım hoşgeldin,iyi haberlerine sevindim şükür,daha önce usg ile aranızda gün farkı nasıldı,sat ile ilgili miydi,merak ettim,benim sat 10.10 budurmda doğum 19.07 ye denk geliyo,sağlık ocağı da öle dedi,ama usg bebiş gel döllenmiş diyo tahmini doğum tarihi ile 10 gün fark var öle bi,şey mi seninki de ?

bilgecan hoşgeldin,15 takım sana fazla de mi,adresimi veriyorum güle güle kullan canm,o sıcakta eminin sadece pijamaların altı giyilir,üstte askılı şeyler olur evde pek kimse olmazsa,bi de memişler bi açılır bi kapanır emzirmek için oyyyyy

hehe fazla valla 15 takımdan da çoktur toplamda dış giyim eşortmanlarda aldı hamileyken giymek için pijamalar gecelikler ooo neler var satsam köşeyi dönerim :)))

yok canım benim sata göre uyumlu doğum tarihi her gitmemde ya 15 17 temmuz arası sata görede ultrasona görede uyumlu yani
bebek gelişimi olarak geçen gittiğimde 4 gün öndeydi bu sefer haftamla aynı öyle dedi 25+6 gün ultrasondada aynı çıktı.
beklenen doğum tarihimde hep aynı çıkıyor.benimde sat 9 ekim uyuyor yani.seninle aynı aslında ama geç döllenme oluyor dediğin gibi.

şanslısın canım ne güzel. bende bakamadım daha hiç. çok fazla fiyatlı olmayan ama işimizi görecek ürünler bulmak lazım. bir sorayım dedim alanlar var mı diye. Karşıyaka da falan bakınırım artık.

şansımıza denk geldi o zaman çok iyi oldu yoksa indirimli olmasa çok yüksek fiyatlar o kadar alamazdı annemde
ben sadece hello baby de bakmıştım fiyatlar nasıl diye alt üst pijamalar 70 80 tl falan yazıyodu ama kaliteleri pek güzel değildi sanki
çarşıda çok çeşitler var h.sonu vitrinde görmüştüm kemeraltında fiyatlar nedir bilmiyorum ama şık güzel ürünler var

canım sabah yazamadım sana maşallah bebişe kilosu boyu nasılda büyüyorlar
canım diğer böbrek genişlemesini erkek bebeklerde sık rastlanan bişey diye diyuyorum doğuma kadar düzelme şansı var sanırım
netten biraz araştırmıştım inş. tedavi gerektirmeden düzelir doğuma kadar Allah beterinden sakınsın evlatlarımızı korusun
en önemlisi dermanı olmayan dert vermesin
bu arada benimde sat aslında 7 ekim ama ilk 3 ayda ölçümlere göre 09 ekim o yüzden de 2 gün geç döllenme olmuş diye 9 ekim hesap ediliyo
ultrasyon da her seferinde farklı tarihler çıkabiliyor bizim bacak boyu hep 3 4 gün geriden di geçen ay annem nette okumuş süt bebeğe kilo aldırıyo vs. diye ben zaten hamilelikte süt çok tüketiyodum ama son 1 ayda baya bi içtim günde en az 1 lt süt içtim son gittiğimde bacak boyu 5 gün ilerde çıktı süt içmenizi kesinlikle tavsiye ederim

sağol canım
inş geçer artık takmıyorum rabbim beterinden korusun dermansız hastalık vermesin ALLAH büyük geçecek inş.
benimde hep öndeydi ama bu sefer aynı ultrasonla.
kızımda gelişim açısından bir hafta geriden geliyordu çok üzülmüştüm ve zayıf doğdu cimcimem
2800gr doğdu.bu sefer daha dikkat ediyorum inş sağlıkla gelişirler.sen güzel içiyorsun sütü maşallah ben günde iki üç bardak ancak içiyorum biraz arttırayım en iyisi.

anaaa ben sütün faydalı olduğunu biliyodum da hamilelikten bu yana içmez oldum ne saçmalıyom yaaa,dolapta duruyo gereksiz şeylerde kullanıyom içecğim yerde,artık ben de dikkat etsem iyi olurrr,öyle farkettiğini bilmiyodumm,canım sıkıldı,kendime kızdım

Haklısın bebek doğunca başımıza ne gelecek bilemiyoruz.Neyi yapmayacağım dersen bir bakıyorsun ki yapmışsın.Artık bir bakıma onlar ne derse o olacak.:))

Ben de aynen seninki gibi katla götür bir yatak istiyorum.Acaba nerden aldın cnm? Ben de bir süre yanımda yatıracağım,sonra beşiğiyle odasına geçireceğim.En az 6 ay benle olur gibi geliyor ama sonrası artık bebik karar verir herhalde.

kız süt faydalı olmaz mı hiç ben hamilelikten önce süt hiç içmezdim sadece sabahları nescafe fincanıyla içine az kahve koyar içerdim sade süt içtiğimi hiç bilmem ama hamilelikte çok çok fazla süt içtim hele annem onu diyeli son bir ayda günde 1 lt içiyorum yağsız süt içmek lazımmış ama
bizimkiler tam yağlı alıyolar bu seferde yağı bana kilo aldırıyo işte ilk başlar biz açık süt alıyoduk kaynatıyoduk dr da onun daha faydalı olduğunu söledi ama kaynatma esnasında bakteriler gitmezse daha zararlı olcanı söledi o yüzden pastörize içmek en garintiymiş sende şimdiden sonra iç bakalım süt bi dahaki kontrolde bi faydasını görcen mi

canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben izmirdeyim bezbebek diye bi firma var üretici firma kendileri yapıyolar park yatakları fiyatlar o yüzden uygun dışarı dağıtımda yapıyolar dışardan baktığında bez bebek park yatağı 350 400 tl netten siparişte verilebiliyor diye biliyorum bez bebek izmir diye bi gir istersen

Netten baktım ama bir türlü online bölümüne giremedim.Bir ara tekrar denerim.İstanbuldayım ben,neyse bakın aya devam aslında çok eğlenceli bu bebek alışverişi.HErşeyi araştırıyorsun,düşünüyorsun,fiyatlara bakıyorsun,kafanda listeler dönüyor.İnsana kendine birşeyler alsa bu kadar keyifli değil.Maddi kısmı biraz yüklü ama dereyi geçen paçayı sıkıyor mecbur

aynen canım sana katılıyorum alışverişten hiç bu kadar zevk almamıştım. maddi kısmı biraz masraflı oluyor ama araştırıyosun hangisi daha kullanışlı olur hangii daha şık olur vs. keyif verici bişey bende bir haftadır perde konusuna takık kaldım bir türlü karar veremedim ne yapıcama şimdi de kağıt kalem elimde onu çiziyodum kendimce acaba hangisi daha iyi olur diye çok şükür bugünümüze Rabbim bize bugünleri yaşattı ya sağ salim kucağımıza almamızıda nasip etsin inş.

bütün çalışan anneler benim gibi sıkıntılı mı hiç işe gelesim yok,işte durasım yok , iş yapasım yok kendimi mutsuz hissediyorum,evimde vakit geçirmek istiyorum çarşı pazar gezmek istiyorum. ertesi gün iş olduğunun huzursuzluğundan da çok sıkıldım. ama bebişler için de çalışmaya mecburuz. nasıl olacak bu iş kızlar. izine çıkma zamanı biran önce gelsin istiyorum ama oda bir dert. geç çıkmak istiyorum bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye.
sizde durumlar nasıl ?

bütün hamileler böylemi bilmem ama ben sıkıntılıyım zor bir işim yok masa başı ama bu aralar yoğunum yerimden kalkamamak beni zorluyo kızım sıkışıyo sanki,iş yerim şehrin dışı sayılır yeme içme sıkıntı,sürekli evden getiremiyorum sabahları hem oğluşu hazırla hem evi toparla ancak yetişiyorum birde insanlara acayip gıcık oluyorum herkes bir birine iş yıkma derdinde

ama hamilelerin duası kabul oluyo işimin yanında sekreteryayıda bana vereceklerdi olmadı,santral yokmuş az önce gitti adamlar çok sevindim çok

birde hamilelik bir yana paşama kıyamıyorum ben hala o kadar zor ki onu bırakıp gelmek inanın bebekken bırakmak çok kolaymış esas marifet büyüdükçe bırakmak bir lafları var içimi parçalıyo

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz hayatimin en zor gununu atlattim sabah 8den beri hastaneyle dukkan arasi gittik geldik kv rahatsiz oglumda bizle geldi 3sefer kan verdik kanim kalmadiii yarim surahi sekerli suyu icmem soylendi tam 5bardak cikti plastik bardakla ac karna zaten midem bulaniyor iyice kotu oldum bende son yarim bardak kalmisti döktüm :) neyse sukur bitti kandegerlerim biraz dusuk cikti ki ben surekli kan ilaci kullaniyorum 4.aydan itibaren kizim 24+1 gunluk 800gr olmus biraz az degilmi kilosu sekerim iyi cikti bi problem yok idrar yolu enfeksiyonu azbisi artmis ona toz verdi suda eritip icilcekmis..bu arada atescim süt mevzusu olmus bana soylermisin gecmicte bulamadim aydinlatirsan beni sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…