Ben de emmeye alışana kadar biberon ve emzik taraftarı değilim ama baktım emiyor o zaman vereceğim.bebekler emince güvende hissediyormuş kendini,haftasonu da bizzat gördüm karnı tok ama nasıl da cok cok emiyordu yavru bi de gözü kapanıyordu.Ben de asla tv izletmem diyorum ama bakalım
Park yatak alanlar var mı bayanlar?Ne marka aldınız alan varsa?Aslında büyüyen beşik aldık biz ,en küçük hali odadan odaya da geçiyor tekerlekleri var ama yazın anneannede kalma ihtimalimiz var bir süre ya da babaannede,bu tarz durumlar için küçük birşey alalım diyorum ama sonra hemen küçük kalıyormuş,kullanılıyormuş diye almıştın büyük alayım diyorum.Karar veremedim hiç.
Kızlar lohusa pijaması yada gecelik alanlarınız var mı ? nereden aldınız fiyatlar nasıl ?
herkese hayırlı mutlu günler kızlar nasılsınız
bende doktordan geldi kahvaltımı yaptım size bakaym dedim...
fazla beklemedim bu sefer kimse yoktu hemen girdik baktık bebişimize gelişimi güzel haftamızla uyumluyuz.
böbrek genişlememiz devam ediyor malesef sol böbrek sağa göre daha küçükmüş
yani sağ büyümüş biraz 10mm altındayız şuan şükür doğumdan sonra tedavi görecek bebişim.inş geçer o zamana kadar doktor sıkıntılı birşey görmedi
tetenoz aşımıda oldum şeker tahlili istemedi benim doktorum bizde yaptırmadık ailede şeker varmı diye sordu yok dedim gerek görmedi
şeker çıksa bile diyet yapılacak dedi sende dikkat et hamur işi ve şekere dedi bende fazla tüketmiyorum zaten şeker arada canım isterse.
doğumu sordum kızım normal doğum dedim sıkıntı yok şimdilik dedi.
bilgecan hoşgeldin,15 takım sana fazla de mi,adresimi veriyorumcanım annem daha hamileliğin başında aldı onları baya bi aldı abartmış olmayım ama 15 takımdan fazladır hem lohusalık için hem hamilelikte giymem için kışlık yazlık çalıştığı yerden aldı onlarda fiyatlar baya bi yüksek marka vermek doğru olurmu bilmiyorum neden o kadar erken aldı dersen yılbaşında iç giyim dış giyim kısmını kapattılar personele yarı fiyatına indirimle satış yaptılar annemde ne bulduysa aldı tabi sağolsun o yüzden dışarda nerde ne vardır kalitesi fiyatı nedir hiç bilmiyorum hiç bakmadık artık
canım hoşgeldin,iyi haberlerine sevindim şükür,daha önce usg ile aranızda gün farkı nasıldı,sat ile ilgili miydi,merak ettim,benim sat 10.10 budurmda doğum 19.07 ye denk geliyo,sağlık ocağı da öle dedi,ama usg bebiş gel döllenmiş diyo tahmini doğum tarihi ile 10 gün fark var öle bi,şey mi seninki de ?
bilgecan hoşgeldin,15 takım sana fazla de mi,adresimi veriyorumgüle güle kullan canm,o sıcakta eminin sadece pijamaların altı giyilir,üstte askılı şeyler olur evde pek kimse olmazsa,bi de memişler bi açılır bi kapanır emzirmek için oyyyyy
canım hoşgeldin,iyi haberlerine sevindim şükür,daha önce usg ile aranızda gün farkı nasıldı,sat ile ilgili miydi,merak ettim,benim sat 10.10 budurmda doğum 19.07 ye denk geliyo,sağlık ocağı da öle dedi,ama usg bebiş gel döllenmiş diyo tahmini doğum tarihi ile 10 gün fark var öle bi,şey mi seninki de ?
bilgecan hoşgeldin,15 takım sana fazla de mi,adresimi veriyorumgüle güle kullan canm,o sıcakta eminin sadece pijamaların altı giyilir,üstte askılı şeyler olur evde pek kimse olmazsa,bi de memişler bi açılır bi kapanır emzirmek için oyyyyy
canım annem daha hamileliğin başında aldı onları baya bi aldı abartmış olmayım ama 15 takımdan fazladır hem lohusalık için hem hamilelikte giymem için kışlık yazlık çalıştığı yerden aldı onlarda fiyatlar baya bi yüksek marka vermek doğru olurmu bilmiyorum neden o kadar erken aldı dersen yılbaşında iç giyim dış giyim kısmını kapattılar personele yarı fiyatına indirimle satış yaptılar annemde ne bulduysa aldı tabi sağolsun o yüzden dışarda nerde ne vardır kalitesi fiyatı nedir hiç bilmiyorum hiç bakmadık artık
şanslısın canım ne güzel. bende bakamadım daha hiç. çok fazla fiyatlı olmayan ama işimizi görecek ürünler bulmak lazım. bir sorayım dedim alanlar var mı diye. Karşıyaka da falan bakınırım artık.
yok canım benim sata göre uyumlu doğum tarihi her gitmemde ya 15 17 temmuz arası sata görede ultrasona görede uyumlu yani
bebek gelişimi olarak geçen gittiğimde 4 gün öndeydi bu sefer haftamla aynı öyle dedi 25+6 gün ultrasondada aynı çıktı.
beklenen doğum tarihimde hep aynı çıkıyor.benimde sat 9 ekim uyuyor yani.seninle aynı aslında ama geç döllenme oluyor dediğin gibi.
canım sabah yazamadım sana maşallah bebişekilosu boyu nasılda büyüyorlar
canım diğer böbrek genişlemesini erkek bebeklerde sık rastlanan bişey diye diyuyorum doğuma kadar düzelme şansı var sanırım
netten biraz araştırmıştım inş. tedavi gerektirmeden düzelir doğuma kadar Allah beterinden sakınsın evlatlarımızı korusun
en önemlisi dermanı olmayan dert vermesin
bu arada benimde sat aslında 7 ekim ama ilk 3 ayda ölçümlere göre 09 ekim o yüzden de 2 gün geç döllenme olmuş diye 9 ekim hesap ediliyo
ultrasyon da her seferinde farklı tarihler çıkabiliyor bizim bacak boyu hep 3 4 gün geriden di geçen ay annem nette okumuş süt bebeğe kilo aldırıyo vs. diye ben zaten hamilelikte süt çok tüketiyodum ama son 1 ayda baya bi içtim günde en az 1 lt süt içtim son gittiğimde bacak boyu 5 gün ilerde çıktı süt içmenizi kesinlikle tavsiye ederim
anaaa ben sütün faydalı olduğunu biliyodum da hamilelikten bu yana içmez oldum ne saçmalıyom yaaa,dolapta duruyo gereksiz şeylerde kullanıyom içecğim yerde,artık ben de dikkat etsem iyi olurrr,öyle farkettiğini bilmiyodumm,canım sıkıldı,kendime kızdımcanım sabah yazamadım sana maşallah bebişekilosu boyu nasılda büyüyorlar
canım diğer böbrek genişlemesini erkek bebeklerde sık rastlanan bişey diye diyuyorum doğuma kadar düzelme şansı var sanırım
netten biraz araştırmıştım inş. tedavi gerektirmeden düzelir doğuma kadar Allah beterinden sakınsın evlatlarımızı korusun
en önemlisi dermanı olmayan dert vermesin
bu arada benimde sat aslında 7 ekim ama ilk 3 ayda ölçümlere göre 09 ekim o yüzden de 2 gün geç döllenme olmuş diye 9 ekim hesap ediliyo
ultrasyon da her seferinde farklı tarihler çıkabiliyor bizim bacak boyu hep 3 4 gün geriden di geçen ay annem nette okumuş süt bebeğe kilo aldırıyo vs. diye ben zaten hamilelikte süt çok tüketiyodum ama son 1 ayda baya bi içtim günde en az 1 lt süt içtim son gittiğimde bacak boyu 5 gün ilerde çıktı süt içmenizi kesinlikle tavsiye ederim
canım emzik biberon konusunda şuan hiç bir fikrim yok oğluşun durumuna göre gerekirse kullanırım çokta karşı değilim çünkü karşıyım desem neden desen şu sebepten dolayı diyemem bebek bakımında şuan için çok acemiyim her bebek ayrı olur huyu suyu ne kadar tecrübelide olunsa bebeğine göre davranmak hareket etmek lazım diye düşünüyorum.
yatak konusunda da biz oda takımı aldık ama tabiki belli bi süre odayı hiç kullanmıcaz en azından 1 yaşına kadar yatak odsında yatırma taraftarıyım çünkü temmuz doğumlu olucaklar Allah nasip ederse 6 7 ayda odaya ayırsak kışa denk geliyo içim elvermez ayrı bırakmaya en azından bi dahaki yaza kadar hem canlanır biraz da o zaman odasına ayırabilirim yine tabi oğluşun durumuna göre yaşayıp öyle karar verilir. park yatak biz alıcaz bi yerde beğendik çok kullanışlı kesinlikle küçük beşik alma taraftarı değilim çünkü 6 aya kadar kullanabiliyorlar park yatak alma sebebim benim annem babam üst katımda oturuyor eşim seyahatlere gidiyor bende yukarda kalıyorum park yatak çok rahat katlanabilir taşınabilir ayrıca eşimin seyahatlerinde yazları bende haftasonları yanına gidiyorum o zamanı da düşündük alırım oğluşu bir çanta park yatağıda katla bin otobüse çok rahat olucak bebişte yatağında yatıcak temiz temiz diğer küçük beşiklerde çok şık çok güzel ama 6 ay için gereksiz bence bizim park yatak herşey dahil 270 tl özellikleride çok iyi park yatakta ne özellik aranırsa hepsi var sallanabilir sabitlenir dönenceli içinde yatağı nevresimi alt açma yeri cibinliği titreşimi aklıma gelenler bunlar şuan sizinde seyahat durumlarınız madem varsa kesinlikle tasvsiye ederim
anaaa ben sütün faydalı olduğunu biliyodum da hamilelikten bu yana içmez oldum ne saçmalıyom yaaa,dolapta duruyo gereksiz şeylerde kullanıyom içecğim yerde,artık ben de dikkat etsem iyi olurrr,öyle farkettiğini bilmiyodumm,canım sıkıldı,kendime kızdım
Haklısın bebek doğunca başımıza ne gelecek bilemiyoruz.Neyi yapmayacağım dersen bir bakıyorsun ki yapmışsın.Artık bir bakıma onlar ne derse o olacak.:))
Ben de aynen seninki gibi katla götür bir yatak istiyorum.Acaba nerden aldın cnm? Ben de bir süre yanımda yatıracağım,sonra beşiğiyle odasına geçireceğim.En az 6 ay benle olur gibi geliyor ama sonrası artık bebik karar verir herhalde.
canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben izmirdeyim bezbebek diye bi firma var üretici firma kendileri yapıyolar park yatakları fiyatlar o yüzden uygun dışarı dağıtımda yapıyolar dışardan baktığında bez bebek park yatağı 350 400 tl netten siparişte verilebiliyor diye biliyorum bez bebek izmir diye bi gir istersen
Netten baktım ama bir türlü online bölümüne giremedim.Bir ara tekrar denerim.İstanbuldayım ben,neyse bakın aya devam aslında çok eğlenceli bu bebek alışverişi.HErşeyi araştırıyorsun,düşünüyorsun,fiyatlara bakıyorsun,kafanda listeler dönüyor.İnsana kendine birşeyler alsa bu kadar keyifli değil.Maddi kısmı biraz yüklü ama dereyi geçen paçayı sıkıyor mecbur
bütün çalışan anneler benim gibi sıkıntılı mıhiç işe gelesim yok,işte durasım yok , iş yapasım yok kendimi mutsuz hissediyorum,evimde vakit geçirmek istiyorum çarşı pazar gezmek istiyorum. ertesi gün iş olduğunun huzursuzluğundan da çok sıkıldım. ama bebişler için de çalışmaya mecburuz. nasıl olacak bu iş kızlar. izine çıkma zamanı biran önce gelsin istiyorum ama oda bir dert. geç çıkmak istiyorum bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye.
sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?