2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaa

Allah'a şükür işyerinden izin alabiliyordum da nazar oldu,yarın sabah 9 da şeker yüklemem var diye izin almaya gittim,müdür yard.tabi dedi,ama çalıştığım birimde 3 kişiyiz,bir memur daha var bir de şef,onlar da yarın eczane denetimine gidecekler,adam bana aynı gün olmaz dedi,onları arayıp iptal edin ayşenin durumu daha önemli dedi,ortalık karıştı gıcık oldum yaaa

Üfff 100 lük testimde yüksek çıktı? Doktor dahiliyeye gideceksin dedi. Bir an önce dahiliyeye gidip diyete başlıyor bari. Inşallah diyetle hallederiz bu işi. Yoksa insülin zor iş. Canımı çok sıktı aslında bu durum. Diyetini hangi doktor ayarladı senin? Nasıl bir diyet uyguluyorsun?

ayşe sanada soruyomu şefin uzunnn uzunnn kaçta gelirsin ne kadar sürer bıdı bıdı bıdı

canım benim sölediklerinin hepsi bende de mevcut sabah arkadaşa dedim iş yerine geldiğim zaman resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum canım burda olmak istemiyo evde olmak istiyorum yatayım kalkayım işlerimi yapayım dışarı çıkayım oğluma alışveriş yapayım bişeyler araştırayım odaasıyla ilgileneyim dolabını yerleştireyim beğenmeyim tekrar boşaltayım tekrar yerleştireyim arkadaşlarımla kahve içmeye gideyim buna benzer daha bir sürü istekler mevcut bende de yanlız değilsin ama dediğin gibi bebişler için çalışmamız lazım sizde şimdi bizim gibi krediye girdiniz çalışmadan da olmaz Rabbim güç kuvvet versin daha büyük dertler vermesin böle diyince de kendime kızıyorum çok şükür bi işimiz var çalışıyoruz çok şükür hamileliğimiz yolunda gidiyo ki çalışabiliyoruz ne sıkıntılı hamilelik geçirenler yattığı yerden 9 ay boyunca kalkmayanlar var ama Allah gönlümüzü biliyo ya ne yalan söleyim raporu dört gözle bekliyorum evde oğlumla vakit geçiricem günleri hayal ediyorum şafak sayıyorum

canım ya inş. diyetle düzelir az bi zamanımız kaldı sabretcez artık dermansız dert vermesin Rabbim bi şekilde şekeride yoluna sokarız
bu arada benimde geçen hafta 50 lik yüklemede 144 çıktı dr sınırın biraz üstü biz yinede 100 lük bakalım haftaya dedi
perşembe günü 100 lük bakılcak o yüzden merak ettim senin 50 ve 100 yüklemelerde kaç çıkmıştı bide 100 lük yüklemede kaç kez kan verdin
kaç saat aç kalıcaz onu merak ediyorum

ayşe sanada soruyomu şefin uzunnn uzunnn kaçta gelirsin ne kadar sürer bıdı bıdı bıdı
yok canım benim şefim ecz.müdür yard.ve müdürüm de öyle,bir kısmı dr.ben sgk nın sağlık işleri ile ilgili olan kısmında çalışıyorum bir süredir,adam şeker deyince o uzun sürer,ya sıkıntı olursa 100 lük yüklenir falan dedi,onlar bizden çok biliyolar,sağolsun,ilaç,beslenme,ağrı ,şikayet konularında hep yardımcı olurlar,ama o durumları da yaşadığımız zamanlar oluyo malesefff

ayy bizimki soruyoda soruyo ya işte sağlık işi sen o gün beni yok say tahlil ister bişey olur uzayabilir yani kaldıki kanunende bu benim hakkım bide kızıda hamile benimle aynı hafta çaktırmamaya çalışsada onunla kıyaslıyo sanki :44:

canım bende geçen hafta ki kontorlümde 24+1 dim oğluş 825 gr dı yani senle aynı sayılır kilosu gayet iyi hiç takılma zaten +50 -50 arada oynayada biliyor benim usg kağıdında kilosuna göre yanlış hatırlamıyorsam 4 5 gün önde bile çıkmıştı.
şeker sonucun sanırım iyi buna sevinmelisin benim biraz yüksek çıktığı için bu hafta tekrar 100 lük yükleme yapılcak
kan değerlerine gelince benim hamilelikten önce kanım yüksekti yani yüksek sınır 15 ise benimde 15 di 4 ayda düşmeye başladı kan hapı içmeye başladım bende geçen haftaki sonuçta dr kanın düştüğünü ama çok ta sorun olmadığını söledi şuan için kanın düşmesi normal bişey yani onada takılma sakın süt konusuna gelince annem 1 ay kadar önce nette okumuş süt bebişlere kilo aldırıyomuş diye ben hamilelikten önce hiç süt içmezdim hamile kaldıktan sonra günde 1 bardak içmeye başlamıştım bebişin gelişmi de gayet iyiydi ama bacak ölçümü 3-4 gün geriden geliyodu hep son bir ayda hergün 1 lt süt içtim geçen haftaki kontorlde de oğluşun bacak ölçümü 5 gün falan önce çıktı sütün faydası olduğunu düşünüyorum bulantı vs. yapmıyosa bolbol süt tüketmeye çalış

Kızlaaarr kendimi çok çirkin hissdiyorum aynalara küstüm. Bir haftadır yüzümün hertarafında lekeler çıkmaya başladı. Burnımun üzeri berbat bi durumda. Kociş bile farkında bana çilli horozum diyo. Doğumdan sonra geçermi acaba bu çiller. Ha bu arada yarın şeker yüklemem var dua edin banada. Şaka bi yana oğlum için çirkinleşmeye değer. Çillerimle mutlu mesut yaşayacam artık yapacak bişey yok

aynı bizim ki o zaman senin anlattıgın kacta gelirsin kac saat surer ofıs bos kalmasın bla bla bla

cnm dogumdan sonra gecer diyolar benim bildiğim kadarıyla dert etme cnm tabiki oğluş için deger ama benim bildiğim genelde kız bebelerde olur bu ve buna benzer durumlar ama sende ters tepti herhal..bence hamileler HER HALİYLE GÜZELLER cnm sende öylesin..perdurable(ayşe)de bi zamanlar baya bi dert edinmişti bu durumu :18::18::18::18::18:

Aynen canım ya. beni anlatmışsın. aynı şeyleri yapmak istiyorum ve dört gözle raporu bekliyorum. haklısın aslında ne hamilelik geçirenler var. halimize çok şükür.
ah şu iş yerleri ahhh. sıkıntı stres.
haklısın nagicim. aynı durumdayız seninle. benimde iş yerim uzak yeme içme sorun. evden getiremiyorum hergün. oturarak çalışıyorum bende. otur otur akşama kadar uyuşuyorum resmen. iki adım atınca da heryanım ağrıyor bu sefer. vücut otur otur hamlaştı. santral işi de iyiki olmamış. telefonda yabancılarla konuşmaktan nefret ediyorum ben. sekreter bazen işe gelmiyor tel çalıyor mecbur bakıyoruz böyle sinir bir iş yok.

aaa kızlardamı çıkıyomuş yoksa benim bebiş kız mı. Ay bide süpriz yapıp kız çıkıyomuş olan aldığım mavilere olur.

aaa kızlardamı çıkıyomuş yoksa benim bebiş kız mı. Ay bide süpriz yapıp kız çıkıyomuş olan aldığım mavilere olur.

dur kız no panik herkeste aynı olacak diye bişey yok..duymadın mı sen hiç kız olursa annenin güzelliğini alırmış erkek olursa anneye güzellik katarmış bende öyle oldu cnm ..alemsin yahuuu

dur kız no panik herkeste aynı olacak diye bişey yok..duymadın mı sen hiç kız olursa annenin güzelliğini alırmış erkek olursa anneye güzellik katarmış bende öyle oldu cnm ..alemsin yahuuu

ay yok kız duymamıştım. Benim oğlan herhal beni kıskanıyo güzel olmamı istemiyo. Ama olsun ben çillerimlede güzelim. Kocişim çirkin görmesinde

ay yok kız duymamıştım. Benim oğlan herhal beni kıskanıyo güzel olmamı istemiyo. Ama olsun ben çillerimlede güzelim. Kocişim çirkin görmesinde

hahahah tabiki coook güzelsin şekerim oğluş baskıcı olacak baksana anasını kıskanıyo bırak kıskansın kızzz eşinde oğlundan kıskanır ohhh yaşayıp gideriz bn öyle yapcem şahsen

Benim kadın doğumcum diet listesi verdi.30kcal/kg dan 2000 kalorilik bir diet.Yemek listesi şeklinde değil de ürünler grup grup ayrılıyor.Her gruptan ne kadar yiyeceğini anlatıyor.Tabi tatlı,hamurişi yok.Dahiliyeye şeker ölçüm aleti ve stick yazılsın diye yolluyorlar.Yani dahiliyeye gidersen bunlar devlet kapsamında oluyor bildiğim.Bir de dietisyene de ayrıca gidebilirsin dedi doktorum.Bilmiyorum gider miyim.

Ay benim adam doğmadan kıskanıyo. Diyoki oğlan doğarsa benimle hiç ilgilenmezsin gece gündüz onun yanında olursun onun yanında yatarsın. Delirmiş bu adam kız oğlunu kıskanıyo

Ay benim adam doğmadan kıskanıyo. Diyoki oğlan doğarsa benimle hiç ilgilenmezsin gece gündüz onun yanında olursun onun yanında yatarsın. Delirmiş bu adam kız oğlunu kıskanıyo

kızımız olsaydı bizde azcık ucundan kızlarımızı kıskanırdık ama olsun herşeyin tadı başka Allah ım huzur versin gerisi boş şekerim bıraakk kıskansınlar

Aranızda kramp yaşayan var mı benim gece sol baldırım feci şekilde tutuldu,ilk defa yaşayınca yanlış bir hareket yaptım galiba,şimdi bile ayağımı yere basınca acıyor. Ne önerirsiniz 😞

arkadaslar benım adet tarıhım 18 ekım 27 temmuz gorunuyo doğum ama ultrasonda hep 18 temmuz 17 temmuz bu hafta 14 temmz görünüyo doktor gelısımı onde dıyo pekı cocuk hangısne göre doğuyo tarıh ne olck ?*?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…