- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaa
bütün çalışan anneler benim gibi sıkıntılı mıhiç işe gelesim yok,işte durasım yok , iş yapasım yok kendimi mutsuz hissediyorum,evimde vakit geçirmek istiyorum çarşı pazar gezmek istiyorum. ertesi gün iş olduğunun huzursuzluğundan da çok sıkıldım. ama bebişler için de çalışmaya mecburuz. nasıl olacak bu iş kızlar. izine çıkma zamanı biran önce gelsin istiyorum ama oda bir dert. geç çıkmak istiyorum bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye.
sizde durumlar nasıl ?
Allah'a şükür işyerinden izin alabiliyordum da nazar oldu,yarın sabah 9 da şeker yüklemem var diye izin almaya gittim,müdür yard.tabi dedi,ama çalıştığım birimde 3 kişiyiz,bir memur daha var bir de şef,onlar da yarın eczane denetimine gidecekler,adam bana aynı gün olmaz dedi,onları arayıp iptal edin ayşenin durumu daha önemli dedi,ortalık karıştı gıcık oldum yaaabütün hamileler böylemi bilmem ama ben sıkıntılıyım zor bir işim yok masa başı ama bu aralar yoğunum yerimden kalkamamak beni zorluyo kızım sıkışıyo sanki,iş yerim şehrin dışı sayılır yeme içme sıkıntı,sürekli evden getiremiyorum sabahları hem oğluşu hazırla hem evi toparla ancak yetişiyorum birde insanlara acayip gıcık oluyorum herkes bir birine iş yıkma derdinde
ama hamilelerin duası kabul oluyo işimin yanında sekreteryayıda bana vereceklerdi olmadı,santral yokmuş az önce gitti adamlar çok sevindim çok
birde hamilelik bir yana paşama kıyamıyorum ben hala o kadar zor ki onu bırakıp gelmek inanın bebekken bırakmak çok kolaymış esas marifet büyüdükçe bırakmakbir lafları var içimi parçalıyo
Ben de diyet yapıyorum cnm valla biraz zorluyor ama olsun.Çoğu kişi diyete cevap veriyor.İyi yönünden düşünüyorum bu sayede daha sağlıklı beslenmeyi öğrendim diye.E bazen pollyanacılık yapmak lazım.
Allah'a şükür işyerinden izin alabiliyordum da nazar oldu,yarın sabah 9 da şeker yüklemem var diye izin almaya gittim,müdür yard.tabi dedi,ama çalıştığım birimde 3 kişiyiz,bir memur daha var bir de şef,onlar da yarın eczane denetimine gidecekler,adam bana aynı gün olmaz dedi,onları arayıp iptal edin ayşenin durumu daha önemli dedi,ortalık karıştı gıcık oldum yaaa
bütün çalışan anneler benim gibi sıkıntılı mıhiç işe gelesim yok,işte durasım yok , iş yapasım yok kendimi mutsuz hissediyorum,evimde vakit geçirmek istiyorum çarşı pazar gezmek istiyorum. ertesi gün iş olduğunun huzursuzluğundan da çok sıkıldım. ama bebişler için de çalışmaya mecburuz. nasıl olacak bu iş kızlar. izine çıkma zamanı biran önce gelsin istiyorum ama oda bir dert. geç çıkmak istiyorum bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye.
sizde durumlar nasıl ?
Üfff 100 lük testimde yüksek çıktı? Doktor dahiliyeye gideceksin dedi. Bir an önce dahiliyeye gidip diyete başlıyor bari. Inşallah diyetle hallederiz bu işi. Yoksa insülin zor iş. Canımı çok sıktı aslında bu durum. Diyetini hangi doktor ayarladı senin? Nasıl bir diyet uyguluyorsun?
yok canım benim şefim ecz.müdür yard.ve müdürüm de öyle,bir kısmı dr.ben sgk nın sağlık işleri ile ilgili olan kısmında çalışıyorum bir süredir,adam şeker deyince o uzun sürer,ya sıkıntı olursa 100 lük yüklenir falan dedi,onlar bizden çok biliyolar,sağolsun,ilaç,beslenme,ağrı ,şikayet konularında hep yardımcı olurlar,ama o durumları da yaşadığımız zamanlar oluyo malesefffayşe sanada soruyomu şefin uzunnn uzunnn kaçta gelirsin ne kadar sürer bıdı bıdı bıdı
yok canım benim şefim ecz.müdür yard.ve müdürüm de öyle,bir kısmı dr.ben sgk nın sağlık işleri ile ilgili olan kısmında çalışıyorum bir süredir,adam şeker deyince o uzun sürer,ya sıkıntı olursa 100 lük yüklenir falan dedi,onlar bizden çok biliyolar,sağolsun,ilaç,beslenme,ağrı ,şikayet konularında hep yardımcı olurlar,ama o durumları da yaşadığımız zamanlar oluyo malesefff
Kizlar nasilsiniz hayatimin en zor gununu atlattim sabah 8den beri hastaneyle dukkan arasi gittik geldik kv rahatsiz oglumda bizle geldi 3sefer kan verdik kanim kalmadiii yarim surahi sekerli suyu icmem soylendi tam 5bardak cikti plastik bardakla ac karna zaten midem bulaniyor iyice kotu oldum bende son yarim bardak kalmisti döktüm :) neyse sukur bitti kandegerlerim biraz dusuk cikti ki ben surekli kan ilaci kullaniyorum 4.aydan itibaren kizim 24+1 gunluk 800gr olmus biraz az degilmi kilosusekerim iyi cikti bi problem yok idrar yolu enfeksiyonu azbisi artmis ona toz verdi suda eritip icilcekmis..bu arada atescim süt mevzusu olmus bana soylermisin gecmicte bulamadim aydinlatirsan beni sevinirim.
aynı bizim ki o zaman senin anlattıgın kacta gelirsin kac saat surer ofıs bos kalmasın bla bla blaayy bizimki soruyoda soruyo ya işte sağlık işi sen o gün beni yok say tahlil ister bişey olur uzayabilir yani kaldıki kanunende bu benim hakkım bide kızıda hamile benimle aynı hafta çaktırmamaya çalışsada onunla kıyaslıyo sanki :44:
Kızlaaarr kendimi çok çirkin hissdiyorum aynalara küstüm. Bir haftadır yüzümün hertarafında lekeler çıkmaya başladı. Burnımun üzeri berbat bi durumda. Kociş bile farkında bana çilli horozum diyo. Doğumdan sonra geçermi acaba bu çiller. Ha bu arada yarın şeker yüklemem var dua edin banada. Şaka bi yana oğlum için çirkinleşmeye değer. Çillerimle mutlu mesut yaşayacam artık yapacak bişey yok
Aynen canım ya. beni anlatmışsın. aynı şeyleri yapmak istiyorum ve dört gözle raporu bekliyorum. haklısın aslında ne hamilelik geçirenler var. halimize çok şükür.canım benim sölediklerinin hepsi bende de mevcut sabah arkadaşa dedim iş yerine geldiğim zaman resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum canım burda olmak istemiyo evde olmak istiyorum yatayım kalkayım işlerimi yapayım dışarı çıkayım oğluma alışveriş yapayım bişeyler araştırayım odaasıyla ilgileneyim dolabını yerleştireyim beğenmeyim tekrar boşaltayım tekrar yerleştireyim arkadaşlarımla kahve içmeye gideyim buna benzer daha bir sürü istekler mevcut bende de yanlız değilsin ama dediğin gibi bebişler için çalışmamız lazım sizde şimdi bizim gibi krediye girdiniz çalışmadan da olmaz Rabbim güç kuvvet versin daha büyük dertler vermesin böle diyince de kendime kızıyorum çok şükür bi işimiz var çalışıyoruz çok şükür hamileliğimiz yolunda gidiyo ki çalışabiliyoruz ne sıkıntılı hamilelik geçirenler yattığı yerden 9 ay boyunca kalkmayanlar var ama Allah gönlümüzü biliyo ya ne yalan söleyim raporu dört gözle bekliyorum evde oğlumla vakit geçiricem günleri hayal ediyorum şafak sayıyorum
ah şu iş yerleri ahhh. sıkıntı stres.Allah'a şükür işyerinden izin alabiliyordum da nazar oldu,yarın sabah 9 da şeker yüklemem var diye izin almaya gittim,müdür yard.tabi dedi,ama çalıştığım birimde 3 kişiyiz,bir memur daha var bir de şef,onlar da yarın eczane denetimine gidecekler,adam bana aynı gün olmaz dedi,onları arayıp iptal edin ayşenin durumu daha önemli dedi,ortalık karıştı gıcık oldum yaaa
haklısın nagicim. aynı durumdayız seninle. benimde iş yerim uzak yeme içme sorun. evden getiremiyorum hergün. oturarak çalışıyorum bende. otur otur akşama kadar uyuşuyorum resmen. iki adım atınca da heryanım ağrıyor bu sefer. vücut otur otur hamlaştı. santral işi de iyiki olmamış. telefonda yabancılarla konuşmaktan nefret ediyorum ben. sekreter bazen işe gelmiyor tel çalıyor mecbur bakıyoruz böyle sinir bir iş yok.bütün hamileler böylemi bilmem ama ben sıkıntılıyım zor bir işim yok masa başı ama bu aralar yoğunum yerimden kalkamamak beni zorluyo kızım sıkışıyo sanki,iş yerim şehrin dışı sayılır yeme içme sıkıntı,sürekli evden getiremiyorum sabahları hem oğluşu hazırla hem evi toparla ancak yetişiyorum birde insanlara acayip gıcık oluyorum herkes bir birine iş yıkma derdinde
ama hamilelerin duası kabul oluyo işimin yanında sekreteryayıda bana vereceklerdi olmadı,santral yokmuş az önce gitti adamlar çok sevindim çok
birde hamilelik bir yana paşama kıyamıyorum ben hala o kadar zor ki onu bırakıp gelmek inanın bebekken bırakmak çok kolaymış esas marifet büyüdükçe bırakmakbir lafları var içimi parçalıyo
aynı bizim ki o zaman senin anlattıgın kacta gelirsin kac saat surer ofıs bos kalmasın bla bla bla
cnm dogumdan sonra gecer diyolar benim bildiğim kadarıyla dert etme cnm tabiki oğluş için deger ama benim bildiğim genelde kız bebelerde olur bu ve buna benzer durumlar ama sende ters tepti herhal..bence hamileler HER HALİYLE GÜZELLER cnm sende öylesin..perdurable(ayşe)de bi zamanlar baya bi dert edinmişti bu durumu :18::18::18::18::18:
aaa kızlardamı çıkıyomuş yoksa benim bebiş kız mı. Ay bide süpriz yapıp kız çıkıyomuş olan aldığım mavilere olur.
dur kızno panik herkeste aynı olacak diye bişey yok..duymadın mı sen hiç kız olursa annenin güzelliğini alırmış erkek olursa anneye güzellik katarmış bende öyle oldu cnm ..alemsin yahuuu
ay yok kız duymamıştım. Benim oğlan herhal beni kıskanıyo güzel olmamı istemiyo. Ama olsun ben çillerimlede güzelim. Kocişim çirkin görmesinde
Üfff 100 lük testimde yüksek çıktı? Doktor dahiliyeye gideceksin dedi. Bir an önce dahiliyeye gidip diyete başlıyor bari. Inşallah diyetle hallederiz bu işi. Yoksa insülin zor iş. Canımı çok sıktı aslında bu durum. Diyetini hangi doktor ayarladı senin? Nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Ay benim adam doğmadan kıskanıyo. Diyoki oğlan doğarsa benimle hiç ilgilenmezsin gece gündüz onun yanında olursun onun yanında yatarsın. Delirmiş bu adam kız oğlunu kıskanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?