2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sagol canim bilgilendirdigin icin süt mideme cok dokunuyor bende icmeye calisiyorum ama rahatsizlaniyorum icince ama zorluycam kendimi sicakmi sogukmu iciyosun? Sekerime gercktn sevindm cok korkuyodm ama atlattik annede seker olunca bebek cok iri dogup bide surekli sekeri dusuyomus bizim burdan bi abla dogum yapti tam 5kg kizi inan 1haftalik dersinki tam 2aylik hastane cikisi bile olmuyomus surekli emziriyor sekeri dusmesin bebisin diye..kan sayimina pek takilmiyorum zaten ilktede tecrubem var son ayda ikiye cikartiyolar ilaci dengeleniyor bide sezeryanim normal dogum kadar kan kaybi yasamiycagim icin problem olmuyor...ama sen sekere dikkat et oyukleme ayrica eziyet zaten allah kolaylik versin insallah bu sefer iyi cikar

Merhaba herkese. .. kizlar biberon kaynatma konusunda bilgiye ihtiyacim var ben cam aldim biberonu emziklerle birlikte kaynatacaktim ama aklima geldi cam cok sicakta catlama yaparmi ki ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende kansızlık var 9,7 bide kilo almadım çok 47 hamile kaldım 2 kilo verdim 45 oldum şimdi 27 haftlıkken 50 kilo olmuşum dokdor bebeğin boyu 35 kilosu 1066 gr dedi bebeğin gelişimi şimdi iyi dedi ama ilerde sorun olabilir bebeğin küçük doğabilir dedi bol bol yemek ye dedi yiyebildiğim kadar yiyebiliyorum böyle bir durumla karşılaşan varmı ne yapmam gerekirki

Aranızda kramp yaşayan var mı benim gece sol baldırım feci şekilde tutuldu,ilk defa yaşayınca yanlış bir hareket yaptım galiba,şimdi bile ayağımı yere basınca acıyor. Ne önerirsiniz 😞

Kramp hamilelikte cok rastlanıyor magnezyum veriyor dr. Doktoruna sor canım genede

Kramp bende de oluyor gece uykudan uyandırıyor magnezyum da kullabıyorum ben ama bilemiyorum niye oluyor bir hafta sonra gitcem doktora sorarım sanada yazarım canım

Cnm isiya dayanikli biberon alcaktin catlamayanlardan ben ogluma hala arada biberonla süt veriyorum suan bebedor un catlamayan kirilmayan biberonunu kullaniyorum bir sene once almistim ama iki cesit var bebedor benimkinin ustunde ates isareti var kac kere granite dustu yere dustu ama bisi olmadi ve surekli kaynatiyorum bisi olmadi bebekkende nuk kullaniyodum..biberonu emzigi basligini cikart ayir birbirinden genis tencereye su koy 10dk kaynat

Tatlim valla 52yle hamile kaldim 46kiloya dustum simdi 51kiloyum 24+1iz bende cok kilo alamiyorum kansizligim baslamis ilac kullaniyorum ve ikinci gebeligim oglumdada 57falandim diye hatirliyorum kilosuda cok iyi dogdu massallah bugum dktrdaydm benim kilomda az ama hic kotu bisey demedi bence rahat ol aliriz bi 6-7kilo daha bende sknti yapiyordum sagolsun burdaki arkadaslar cok destek oldular rahatlattilar sen yine yemene ozen goster bende pek yiyemiyorum ama napalim artik :) bide ben evde hassas baskulle her sali kilo takibi yapiyorum ve not aliyorum sende her hafta bigun kilo takibi yap

B

Bayanlar hamileliğim çok zor gidiyor
27 haftada olmama rağmen karnımdaki sertleşmeler kasılmalar gerilmeler gittikçe artıyor. Doktorum iltihaptan olabileceğini ve iltihaptan dolayı erken doğum olabileceğini söledi. 5 dk yol yürüyemiyorum bile. Hemen karnımın alt kısmı kas katı oluyor. Uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırana kadar geçmiyor. Aynı şeyi yaşayanlar varmı acaba??

Malesef bende seninle aynı durumdayım canım 26. Haftadaym bende kasılmalar bayadır var sabah akşam magnezyum verdi dr ve genelde yatıyorum. Idrar yolu enfeksiyonum var bu yüzdn kasılmalar bşlamış.

ah güzelim ben daha 24 haftadayım ama 2 dakika yürüyemiyorum hem aşağıya aşırı sancı oluyor hemde bacağımdan sıkıntı var yürüyemiyorum cok zor ama bende sürekli evde takılıyorum sanada geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp evimize gelmeyi nasip etsin İnsallah

Günaydın canlar,zeynepcim günaydın,sabah sabah sinirimi zıplatıyo bu işyeri,saat 9 da hastaneye gitcemmm

Malesef bende seninle aynı durumdayım canım 26. Haftadaym bende kasılmalar bayadır var sabah akşam magnezyum verdi dr ve genelde yatıyorum. Idrar yolu enfeksiyonum var bu yüzdn kasılmalar bşlamış.

Ben de aynen sizin gibiyim.Uzun zamandır ağrı ve kasılma yaşıyorum.Ayağa kalkıp yürüdüğümde canım acıyo.Benim gibi olan arkadaşlar rahim ağzı uzunluğunuza baktığın muhakkak.

Bu arada günaydın Temmuz annelerii
Bu gebe çok hasta,gece doğru düzgün uyuyamadım.Boğazım ağrıyor,öksürüyorum,halsizim.Uzun sürmezinşalkah,korkuyorum öksürdükçe karnım kasılıyor.

günaydın iyi sabahlar herkese günümüz güzel ve çabuk geçsin işlerimiz kolaylaylıkla bitsin.

Herkese gunaydınnnnnnnnnnn

Günaydın canlar,zeynepcim günaydın,sabah sabah sinirimi zıplatıyo bu işyeri,saat 9 da hastaneye gitcemmm

günaydın iyi sabahlar herkese günümüz güzel ve çabuk geçsin işlerimiz kolaylaylıkla bitsin.
herkeze günaydın hayırlı günler olsun
çarşambaları çok seviyoruz biz oğluşumla yeni haftaya girmiş olmanın mutluluğunu hiç bir şeye değişmem

geçmiş olsun canım benim

kızlar sizlerde benim gibi kendinizi bakımsız hissediyormusunuz ben kendimi salıvermişim gibi yaaaa

tabi bunda yürüme problemim ve kan sorunundan kıpırdıcak halimin olmamasıda etkili ama ne bilim yaaa işte bence ben test yapim sankim hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…