canım bende geçen hafta ki kontorlümde 24+1 dim oğluş 825 gr dı yani senle aynı sayılır kilosu gayet iyi hiç takılma zaten +50 -50 arada oynayada biliyor benim usg kağıdında kilosuna göre yanlış hatırlamıyorsam 4 5 gün önde bile çıkmıştı.
şeker sonucun sanırım iyi buna sevinmelisin benim biraz yüksek çıktığı için bu hafta tekrar 100 lük yükleme yapılcak
kan değerlerine gelince benim hamilelikten önce kanım yüksekti yani yüksek sınır 15 ise benimde 15 di 4 ayda düşmeye başladı kan hapı içmeye başladım bende geçen haftaki sonuçta dr kanın düştüğünü ama çok ta sorun olmadığını söledi şuan için kanın düşmesi normal bişey yani onada takılma sakın süt konusuna gelince annem 1 ay kadar önce nette okumuş süt bebişlere kilo aldırıyomuş diye ben hamilelikten önce hiç süt içmezdim hamile kaldıktan sonra günde 1 bardak içmeye başlamıştım bebişin gelişmi de gayet iyiydi ama bacak ölçümü 3-4 gün geriden geliyodu hep son bir ayda hergün 1 lt süt içtim geçen haftaki kontorlde de oğluşun bacak ölçümü 5 gün falan önce çıktı sütün faydası olduğunu düşünüyorum bulantı vs. yapmıyosa bolbol süt tüketmeye çalış
Aranızda kramp yaşayan var mı benim gece sol baldırım feci şekilde tutuldu,ilk defa yaşayınca yanlış bir hareket yaptım galiba,şimdi bile ayağımı yere basınca acıyor. Ne önerirsiniz 😞
Kramp hamilelikte cok rastlanıyor magnezyum veriyor dr. Doktoruna sor canım genede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haberini bekliyorum ins cnmKramp bende de oluyor gece uykudan uyandırıyor magnezyum da kullabıyorum ben ama bilemiyorum niye oluyor bir hafta sonra gitcem doktora sorarım sanada yazarım canım
Merhaba herkese. .. kizlar biberon kaynatma konusunda bilgiye ihtiyacim var ben cam aldim biberonu emziklerle birlikte kaynatacaktim ama aklima geldi cam cok sicakta catlama yaparmi ki ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bende kansızlık var 9,7 bide kilo almadım çok 47 hamile kaldım 2 kilo verdim 45 oldum şimdi 27 haftlıkken 50 kilo olmuşum dokdor bebeğin boyu 35 kilosu 1066 gr dedi bebeğin gelişimi şimdi iyi dedi ama ilerde sorun olabilir bebeğin küçük doğabilir dedi bol bol yemek ye dedi yiyebildiğim kadar yiyebiliyorum böyle bir durumla karşılaşan varmı ne yapmam gerekirki
Bayanlar hamileliğim çok zor gidiyor
27 haftada olmama rağmen karnımdaki sertleşmeler kasılmalar gerilmeler gittikçe artıyor. Doktorum iltihaptan olabileceğini ve iltihaptan dolayı erken doğum olabileceğini söledi. 5 dk yol yürüyemiyorum bile. Hemen karnımın alt kısmı kas katı oluyor. Uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırana kadar geçmiyor. Aynı şeyi yaşayanlar varmı acaba??
27 haftada olmama rağmen karnımdaki sertleşmeler kasılmalar gerilmeler gittikçe artıyor. Doktorum iltihaptan olabileceğini ve iltihaptan dolayı erken doğum olabileceğini söledi. 5 dk yol yürüyemiyorum bile. Hemen karnımın alt kısmı kas katı oluyor. Uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırana kadar geçmiyor. Aynı şeyi yaşayanlar varmı acaba??
Malesef bende seninle aynı durumdayım canım 26. Haftadaym bende kasılmalar bayadır var sabah akşam magnezyum verdi dr ve genelde yatıyorum. Idrar yolu enfeksiyonum var bu yüzdn kasılmalar bşlamış.
ah güzelim ben daha 24 haftadayım ama 2 dakika yürüyemiyorum hem aşağıya aşırı sancı oluyor hemde bacağımdan sıkıntı var yürüyemiyorum cok zor ama bende sürekli evde takılıyorum sanada geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp evimize gelmeyi nasip etsin İnsallah
Herkese gunaydınnnnnnnnnnn
Günaydın canlar,zeynepcim günaydın,sabah sabah sinirimi zıplatıyo bu işyeri,saat 9 da hastaneye gitcemmm
Ben de aynen sizin gibiyim.Uzun zamandır ağrı ve kasılma yaşıyorum.Ayağa kalkıp yürüdüğümde canım acıyo.Benim gibi olan arkadaşlar rahim ağzı uzunluğunuza baktığın muhakkak.
Bu arada günaydın Temmuz annelerii
Bu gebe çok hasta,gece doğru düzgün uyuyamadım.Boğazım ağrıyor,öksürüyorum,halsizim.Uzun sürmezinşalkah,korkuyorum öksürdükçe karnım kasılıyor.
herkeze günaydın hayırlı günler olsungünaydın iyi sabahlar herkese günümüz güzel ve çabuk geçsin işlerimiz kolaylaylıkla bitsin.
Ben de aynen sizin gibiyim.Uzun zamandır ağrı ve kasılma yaşıyorum.Ayağa kalkıp yürüdüğümde canım acıyo.Benim gibi olan arkadaşlar rahim ağzı uzunluğunuza baktığın muhakkak.
Bu arada günaydın Temmuz annelerii
Bu gebe çok hasta,gece doğru düzgün uyuyamadım.Boğazım ağrıyor,öksürüyorum,halsizim.Uzun sürmezinşalkah,korkuyorum öksürdükçe karnım kasılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?