kızlar sizlerde benim gibi kendinizi bakımsız hissediyormusunuz ben kendimi salıvermişim gibi yaaaa
tabi bunda yürüme problemim ve kan sorunundan kıpırdıcak halimin olmamasıda etkili ama ne bilim yaaa işte bence ben test yapim sankim hamileyim
kız bi çoğumuz öyleyiz sanırız benim abartı bi durumum yok ama hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor 12 13 kilo aldım ben bir iki kıyafet aldım çalışıyorumde hep aynı şeyleri giyyio oluyorum o biraz sıkıcı geliyor bana bide eskiden hergün makyaj yapardım şimdi yapmıyorum yüzümde soluk kalıyo haliyle saçlarda öyle tepeden bi topuz ne salasım geliyo ne bişey yapasım aynanın karşısında bazen ne kadar kilo aldım çirkinleştim diyorum sonra karnıma odaklanıyorum ne güzel ben hamileyim karnım büyüyor diyorum karışık bir piskoloji bu yani
dert etmeyelim kendimize biz hamile bayanlar her halimizle dünya güzellerine bile taş çıkarırız
kızlar şimdi size bişey sorcam bilgisi olan herkez benide bilgilendirirse çok memnun olucam
şimdi bizim işyerinde çalışma saatlerimi sabah 8 akşam 5 c.tesi sabah 8 öğlen 3 yani normalde zaten haftada 47 saat çalışıyorduk
şimdi yaz saati uygulamasına geçilcek 14.04 dan itibaren
sabah 8 akşam 6 c.tesi 3 e kadar devam edilcekmiş
daha önceki yıllarda sekreter arkadaşlar dönüşmeli yapıyoduk bir hafta c.tesi o geliyordu bir hafta ben geliyordum yine fazla mesai yapmış oluyoduk ama onada şükrediyoduk çünkü idari bölümde sadece biz iki bayan varız ikimiz dışında herkez c.tesi geliyordu
dün akşam patron demişki onlarda 15 hazirana kadar her c.tesi gelicek bir gün öncede patron bana doğumu sordu ne zaman diye
bende temmuzun ilk haftası gibi olur 3 hafta önce izne çıkcam dedim bak bak hesaplamış 15 hazirandan sonra dönüşmeli olcakmış
ben zaten o zaman rapora çıkcam ben olmayınca diğer bayan arkadaş dönüşmeli yapcak kimse olmadığı için oda her hafta gelmek zorudna kalıcak
şimdi biz çalışan hamilelerin ne gibi hakları var benim bildiğim kadarıyla haftalık 45 saatin üstünde eğer ben kabul etmiyorsam beni çalıştıramaz
dün akşam netten biraz araştırdım ama bilgisi olanlar daha net şekilde bilgilendirirse çok sevinirim bazı arkadaşlar biliyo durumumu
geçen ay giriş çıkış yapalım tazminat alayım ihtiyacım var dediğimde patron bana kanuna aykırı hiç birşey yapamam demişti
şimdi bende netten döküm alıp bakın kanunda bu aykırı bişey yapamamayız demek istiyorum sonucta 15 hazirana daha 2 ay var ve zaten o zaman rapora çıkıcam ben neden haftada 7 saat fazla çalışayım şimdi çok sinirlerim bozuk dünden beri lütfen yardımcı olun
Aynen canım ya. beni anlatmışsın. aynı şeyleri yapmak istiyorum ve dört gözle raporu bekliyorum. haklısın aslında ne hamilelik geçirenler var. halimize çok şükür.
ah şu iş yerleri ahhh. sıkıntı stres.
haklısın nagicim. aynı durumdayız seninle. benimde iş yerim uzak yeme içme sorun. evden getiremiyorum hergün. oturarak çalışıyorum bende. otur otur akşama kadar uyuşuyorum resmen. iki adım atınca da heryanım ağrıyor bu sefer. vücut otur otur hamlaştı. santral işi de iyiki olmamış. telefonda yabancılarla konuşmaktan nefret ediyorum ben. sekreter bazen işe gelmiyor tel çalıyor mecbur bakıyoruz böyle sinir bir iş yok.
Merhaba herkese. .. kizlar biberon kaynatma konusunda bilgiye ihtiyacim var ben cam aldim biberonu emziklerle birlikte kaynatacaktim ama aklima geldi cam cok sicakta catlama yaparmi ki ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese gunaydınnnnnnnnnnn
Günaydın canlar,zeynepcim günaydın,sabah sabah sinirimi zıplatıyo bu işyeri,saat 9 da hastaneye gitcemmm
günaydın iyi sabahlar herkese günümüz güzel ve çabuk geçsin işlerimiz kolaylaylıkla bitsin.
herkeze günaydın hayırlı günler olsun
çarşambaları çok seviyoruz biz oğluşumla yeni haftaya girmiş olmanın mutluluğunu hiç bir şeye değişmem
heeee doğru söyledin bacım hele dağılan sacımı soylesine bir topluyorum o kadar
ben kiloda oyle almadım 2 kilo oldu toplamda ama karnım buyudu oğlanlarım anne cok şişmanladın diyorlar babalarıda oğlum susun oyle denirmi diyor dalga geçiyorlar benlen göbeğin onden geliyor anne deyip guluyor çocuklar
ahh ahhh ama su tekmeler yokmu dünya tatlısı tabi bazen mesaneyi top yapı oynamazsa daha işler kolay olur
kızlar şimdi size bişey sorcam bilgisi olan herkez benide bilgilendirirse çok memnun olucam
şimdi bizim işyerinde çalışma saatlerimi sabah 8 akşam 5 c.tesi sabah 8 öğlen 3 yani normalde zaten haftada 47 saat çalışıyorduk
şimdi yaz saati uygulamasına geçilcek 14.04 dan itibaren
sabah 8 akşam 6 c.tesi 3 e kadar devam edilcekmiş
daha önceki yıllarda sekreter arkadaşlar dönüşmeli yapıyoduk bir hafta c.tesi o geliyordu bir hafta ben geliyordum yine fazla mesai yapmış oluyoduk ama onada şükrediyoduk çünkü idari bölümde sadece biz iki bayan varız ikimiz dışında herkez c.tesi geliyordu
dün akşam patron demişki onlarda 15 hazirana kadar her c.tesi gelicek bir gün öncede patron bana doğumu sordu ne zaman diye
bende temmuzun ilk haftası gibi olur 3 hafta önce izne çıkcam dedim bak bak hesaplamış 15 hazirandan sonra dönüşmeli olcakmış
ben zaten o zaman rapora çıkcam ben olmayınca diğer bayan arkadaş dönüşmeli yapcak kimse olmadığı için oda her hafta gelmek zorudna kalıcak
şimdi biz çalışan hamilelerin ne gibi hakları var benim bildiğim kadarıyla haftalık 45 saatin üstünde eğer ben kabul etmiyorsam beni çalıştıramaz
dün akşam netten biraz araştırdım ama bilgisi olanlar daha net şekilde bilgilendirirse çok sevinirim bazı arkadaşlar biliyo durumumu
geçen ay giriş çıkış yapalım tazminat alayım ihtiyacım var dediğimde patron bana kanuna aykırı hiç birşey yapamam demişti
şimdi bende netten döküm alıp bakın kanunda bu aykırı bişey yapamamayız demek istiyorum sonucta 15 hazirana daha 2 ay var ve zaten o zaman rapora çıkıcam ben neden haftada 7 saat fazla çalışayım şimdi çok sinirlerim bozuk dünden beri lütfen yardımcı olun
Günaydın güzel anneler ve bebişleri. Kızlar bir sorum var sizlere, biliyorsunuz bende bel fıtığı var (söyleye söyleye herkese öğrettim artık) en rahat uyuduğum pozisyon sırt üstü. Ama sanki birkaç arakadaş doktorum sırt üstü yatma artık demişti. Gerekçe ne acaba? Sağa dönünce bebişin kafası rahatsız ediyor, kaburgalarım ağrıyor, sola yatsam bel fıtığım o tarafta belim ağrıyor. Bir haftadır uyku düzenim bozuldu. Sizler ne durumdasınız?
Aaa çok iyi o zaman yaa ben de günlerdir sıkıntı yaşıyorum. Dur bakalım daha ne hallere gireceğiz bu bebişler yüzünden? Aaay ama değer be!..
günaydın cnm ben yan dönük çok az yatıyorum sağa yatınca hem bebeğim çok rahatsız oluyo hemde babasını tekmeliyosolda da ben rahat değilim 2 yastıklı kafamı yükseltim genelde sırt üstü yatıyorum benim dr bebek kendisi rahatsız olsa sana belli eder istediğin gibi yat demişti :44:
günaydın nagicim benim durumu az çok biliyosun müdürle konuştuk şimdi çalışamam ben dedim 45 saatin üstünü bana fazla mesai yaptıramaz dedim artık alttan alamıcam görmezden gelemicem madem herşey kanuna göre olucak diyor buda kanunda var dedim müdürde tmm sen araştır netten iyice dedi tam olarak hakların nelerdir diye akşam patronla biz yemeğe gidicez dedi fırsat bulursam senin için ben konuşurum dedi şimdi tam kanundaki haklarımız nelerdir diye bakıyorum 45 saatin üstü doğru ama dimi ben istemezsem çalıştıramaz yani müdür konuşamasada cuma c.tesi en geç ben kendim gidicem konuşucam yeter yani artık sustukca tepemize çıkıyolar yaayy cnm valla o santral işine bende sevindim,yoksa hepten buraya çakılıp kalacaktım amir olmayınca telefonlarına zaten bakıyorum insanlara laf anlatmak cidden zor
bende oğlumda bebedor kullandım hiçbişey olmadı cnm
günaydınnnnlarrr
seninkilerde iyiymiş benim oğluşa cümle tamamlama göndermişler benim annem çok......... vardı benimki orayı çok şişman çünkü karnında kardeşim var diye doldurduyanlız ilk gebeliğime göre çok hantalım oğlumda 25 kg almıştım oğluşun son aylarındaki görüntüm şuanki görüntümle aynıydı herşey çok farklı çok :44:
evet bilgem sen bu kanunu gözüne sokabilirsin45 saatten fazlası mesaiye giriyo ve hamişler mesai yapamaz
bende kızım için son zamana kadar 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama umaraım Rabbim müsade eder ilk defa bu sabah kendimi izne çıkmak istiyorummmm derken buldum gün içinde idare ediyorumda akşamları tosba gibiyim ya :44:
Günaydın güzel anneler ve bebişleri. Kızlar bir sorum var sizlere, biliyorsunuz bende bel fıtığı var (söyleye söyleye herkese öğrettim artık) en rahat uyuduğum pozisyon sırt üstü. Ama sanki birkaç arakadaş doktorum sırt üstü yatma artık demişti. Gerekçe ne acaba? Sağa dönünce bebişin kafası rahatsız ediyor, kaburgalarım ağrıyor, sola yatsam bel fıtığım o tarafta belim ağrıyor. Bir haftadır uyku düzenim bozuldu. Sizler ne durumdasınız?
ayy cnm valla o santral işine bende sevindim,yoksa hepten buraya çakılıp kalacaktım amir olmayınca telefonlarına zaten bakıyorum insanlara laf anlatmak cidden zor
günaydınnnnlarrr
seninkilerde iyiymiş benim oğluşa cümle tamamlama göndermişler benim annem çok......... vardı benimki orayı çok şişman çünkü karnında kardeşim var diye doldurduyanlız ilk gebeliğime göre çok hantalım oğlumda 25 kg almıştım oğluşun son aylarındaki görüntüm şuanki görüntümle aynıydı herşey çok farklı çok :44:
evet bilgem sen bu kanunu gözüne sokabilirsin45 saatten fazlası mesaiye giriyo ve hamişler mesai yapamaz
bende kızım için son zamana kadar 37 haftaya kadar çalışırım diyorum ama umaraım Rabbim müsade eder ilk defa bu sabah kendimi izne çıkmak istiyorummmm derken buldum gün içinde idare ediyorumda akşamları tosba gibiyim ya :44:
ayy cnm valla o santral işine bende sevindim,yoksa hepten buraya çakılıp kalacaktım amir olmayınca telefonlarına zaten bakıyorum insanlara laf anlatmak cidden zor
günaydınnnnlarrr
günaydın nagicim benim durumu az çok biliyosun müdürle konuştuk şimdi çalışamam ben dedim 45 saatin üstünü bana fazla mesai yaptıramaz dedim artık alttan alamıcam görmezden gelemicem madem herşey kanuna göre olucak diyor buda kanunda var dedim müdürde tmm sen araştır netten iyice dedi tam olarak hakların nelerdir diye akşam patronla biz yemeğe gidicez dedi fırsat bulursam senin için ben konuşurum dedi şimdi tam kanundaki haklarımız nelerdir diye bakıyorum 45 saatin üstü doğru ama dimi ben istemezsem çalıştıramaz yani müdür konuşamasada cuma c.tesi en geç ben kendim gidicem konuşucam yeter yani artık sustukca tepemize çıkıyolar ya
seninkide az değilmiş Masallah
hem şişko demiş hemde gonlunu almış ama kardeşim var içerde demiş yerim ben onu
iyi demişsin şuan bize hiçbir şey yapamazlar kanunen yapsa bile mahkemeye verdiğin sürece sürünürler analık iznindeyken işten çıkarmada yapamazlar ama sonrasında aynı yüze bakıcam diyosan tepki koyarken dikkatli olmak lazımmalum özel sektör farklı dur linki bulursam atayım bulamazsam ayşeye başvururuz
valla şaka maka lafıda soktu sıpa
canımvalla doğum sonra çalışmam lazım evet ama aman işimi kaybetmeyim diyipte susamıcam da artık yeter yani zaten 4 ayyanlız çalıştım burda herkez birşeyler yükledi üzerime sesim çıkmadı idare edebildiğim kadar ettim bi mükafat mı aldım hayır üste üstlük hani sen yanlız çalışıırım demiştin oldu haftada 52 saat çalışmada yapamıcam ay bide insanı sinir eden birgün önce bana soruyo doğum ne zaman diye haziran ortalarında rapora çıkcam sölüyorum birgün sorna 15 hazirandan sonra onlar değişmeli yapıcaklar diye madem herşeyi çok iyi biliyo hamile çalışanında haklarını bilsin öyle konuşsun gönderdiğin linklere bakıcam hemen sağol canım ilgilendiğin içinhttp://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130816-8.htm
http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.18728&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
hemresmi gazete hem mevzuat al çıktını koy önüne 16.08.2013 tarihli son hali sanırım
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130816-8.htm
http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.18728&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
hemresmi gazete hem mevzuat al çıktını koy önüne 16.08.2013 tarihli son hali sanırım
geçmiş olsun cnm bnde artık agırlsamaya başladım zor geçiyo bu aralar işe git gel daha zor oluyor benim için deBayanlar hamileliğim çok zor gidiyor
27 haftada olmama rağmen karnımdaki sertleşmeler kasılmalar gerilmeler gittikçe artıyor. Doktorum iltihaptan olabileceğini ve iltihaptan dolayı erken doğum olabileceğini söledi. 5 dk yol yürüyemiyorum bile. Hemen karnımın alt kısmı kas katı oluyor. Uzanıp bacaklarımı yukarı kaldırana kadar geçmiyor. Aynı şeyi yaşayanlar varmı acaba??
Herkese gunaydınnnnnnnnnnn
Günaydın canlar,zeynepcim günaydın,sabah sabah sinirimi zıplatıyo bu işyeri,saat 9 da hastaneye gitcemmm
günaydın kızlaaarrrherkeze günaydın hayırlı günler olsun
çarşambaları çok seviyoruz biz oğluşumla yeni haftaya girmiş olmanın mutluluğunu hiç bir şeye değişmem
kızlar sizlerde benim gibi kendinizi bakımsız hissediyormusunuz ben kendimi salıvermişim gibi yaaaa
tabi bunda yürüme problemim ve kan sorunundan kıpırdıcak halimin olmamasıda etkili ama ne bilim yaaa işte bence ben test yapim sankim hamileyim
ben hiç belimin bu şekilde agrıdıgını bilmem magnezyum içiyorum amacok az fayda ediyo bol bol dınlenmem gerekıyor fajat mumkun degıl geceleri kac defa kalktıgımı bı bn bılırımGünaydın güzel anneler ve bebişleri. Kızlar bir sorum var sizlere, biliyorsunuz bende bel fıtığı var (söyleye söyleye herkese öğrettim artık) en rahat uyuduğum pozisyon sırt üstü. Ama sanki birkaç arakadaş doktorum sırt üstü yatma artık demişti. Gerekçe ne acaba? Sağa dönünce bebişin kafası rahatsız ediyor, kaburgalarım ağrıyor, sola yatsam bel fıtığım o tarafta belim ağrıyor. Bir haftadır uyku düzenim bozuldu. Sizler ne durumdasınız?
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/08/20130816-8.htm
nagiş burda günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz yazıyoda haftalık 45 saat üstü mesai yaptırılamaz gibi bi ibare göremedim ya aman 8 den beri gözlerim acıdı yazıları okumaktan
Tatlim valla 52yle hamile kaldim 46kiloya dustum simdi 51kiloyum 24+1iz bende cok kilo alamiyorum kansizligim baslamis ilac kullaniyorum ve ikinci gebeligim oglumdada 57falandim diye hatirliyorum kilosuda cok iyi dogdu massallah bugum dktrdaydm benim kilomda az ama hic kotu bisey demedi bence rahat ol aliriz bi 6-7kilo daha bende sknti yapiyordum sagolsun burdaki arkadaslar cok destek oldular rahatlattilar sen yine yemene ozen goster bende pek yiyemiyorum ama napalim artik :) bide ben evde hassas baskulle her sali kilo takibi yapiyorum ve not aliyorum sende her hafta bigun kilo takibi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?